Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

тази под адресното поле?

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6937 - може да си направиш нкк реда, но се намалява визуалното пространство

макар че не би трябвало да има ограничения......в края на лентата се получава стрелкичка с падащо меню, където се поместват останалите

Публикувано изображение

Как се казва дази добавка от линка нестава Публикувано изображение

Редактирано от marinlp (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не съм сигурен,дали проблема е точно във Mozilla-та:

Автоматично след 5-10 секунди ме изхвърля от някои форуми,след като се log-на.

Със IE,Opera и Chrome си влизам без проблем.

Форумите са phpBB3,изтрих кеша и бисквитките,но пак същото.

Някой има ли идея защо става така?

Днес нямах флаш плейър и не можах да гледам клипчета във вибокса. Инсталирах го, рестартирах компютъра, но клипчетата пак не се появяват. Виждам ги с експлорера, но не и с мозилата. Защо? :)

за лисица/опера/нетскейп фалша е различен и се инсталира при затворени браузъри

Здравейте,

Търся начин да направя така, че всички табове да се показват в tab bar-а, независимо от това колко са на брой (както е в Опера). На мен лично ми е доста неудобно да скролирам непрекъснато наляво-надясно, търсейки къде ми е нужния таб. Открих един плъгин FishEyeTabs, който позволява това, но има други дразнещи недостатъци. Някой може ли да ми препоръча как да стане това?

Благодаря!

Благодаря! Този плъгин има много полезни опции, които веднага влязоха в употреба. А намира ли се някакво решение (освен FishEyeTabs) за tab bar-а, което да мащабира табовете и да ги събира винаги и  само на един ред?

това става и без добавка просто задаваш макс размер на таба и се събират доста (от about:config->browser.tabs.tabMaxWidth & browser.tabs.tabMinWidth) мисля че дефолт е 250, като го намалиш (може и с добавката..) нагаждаш както ти е удобно TMP има и функция fit to tab title, която при малки имена също е полезна

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Благодаря, Aquaris! Тези настройки вършат добра работа! :cool: 

Здравейте. И аз имам проблем при стартирането на Mozzila-та. Щом я стартирам ми дава краш и възможност да я рестартирам. Преди щом я рестартирах се оправяше. Но сега отново ми дава краш. Имам същия проблем и с Internet Explorer-а :wors: Ето шот: http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=cqs1254211791u.jpg Версията ми е 3.0.7

Здравейте. И аз имам проблем при стартирането на Mozzila-та. Щом я стартирам ми дава краш и възможност да я рестартирам. Преди щом я рестартирах се оправяше. Но сега отново ми дава краш. Имам същия проблем и с Internet Explorer-а :wors:

Ето шот:

http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=cqs1254211791u.jpg

Версията ми е 3.0.7

Ами не я рестартирай. Затвори и отвори наново. Може и да я преинсталираш. Предполагам имаш някакъв add-on, който прави проблема.

От вчера имам този проблем когато влизам в калдата.ком и то само през Мозила - с другите ми браузъри всичко е наред. Като вляза във форумите на калдата всичко е наред - това става само в главната страница! Сега видях, че бутона "прикачи" също го няма! С Firefox 3.5.3 съм. Някой може ли да помогне?

Mozilla Firefox 3.5.3 Копиране/Отрязване/Поставяне не е достъпно под Mozilla и Firefox. Някой знае ли как мога да разреша този проблем? Пробвах с посочените от Firefox инструкции, но не се получи... Моля Ви, помогнете ми час по-скоро. Благодаря Ви предварително.

Редактирано от zucher (преглед на промените)

Mozilla Firefox 3.5.3 Копиране/Отрязване/Поставяне не е достъпно под Mozilla и Firefox.

.............

Да не искаш да кажеш, че когато се опитваш да редактираш текст от меню Редактиране на Firefox нямаш активни функции на Копиране, Отрязване и Поставяне? Ето какво става при мен със същата версия на Firefox, когато се опитам да редактирам текст в тази тема. При мен тази опции са активни, снимка:

Публикувано изображение

Така ли е при теб, когато се опиташ да редактираш текст? Клавишните комбинации за всяка команда работят ли?

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Здравейте :rolleyes:! Преди малко исках да деинсталирам Mozilla от Control Panel -> Add or Remove Programs,но нещо не тръгна да се деинсталира,и реших да е премахна с програмата Advanced SystemCare махна се от Add or Remove Programs но програмата си остана от Program Files и от старт Меню-то ! Как да е премахна изцяло ?

да ви питам. преди 2 седмици ми се появи 1 стрелкаПубликувано изображениеи се появява на всеки текст в страницата (било коя) и немога да я премахна. Все едно мога да редактирам текста на тва място или мога да пиша но не мога да направя нищо и ме дразни така като ми примигва как да я премахна :( и също преди ми се пускаха каналите от IPTV.bg a сега немога да ги пускам с windows media player теглих плъгина няколко пъти и не става :down:

Публикувано изображение

Ше го ева с най-новите ъпдейти на Windows-a съм, разбрах за няквои работи дето ставали с Mozilla,та и сега се случи, и на мен някво-някой сечено ми прави!

мисля, че е това

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=522777

https://www.mozilla.com/en-US/blocklist/ -> Microsoft .NET Framework Assistant and Windows Presentation Foundation, all versions, for all applications. Reason: remote code execution vulnerability (see bug 522777).

Редактирано от skylamer (преглед на промените)

Здравейте!Както в погорния коментар така ипримен тази добафка е блокирана,също и пристафка,,имали решение на тозй проблем благодаря предварително.

След ъпдейт до 3.5.3 проблема ми е - в падащия адрес бар се виждат само последните посетени четири сайта и повече не побира!? Махнах добавката олдбар (предположих, че нещо тя се бъзика)-същата работа. Върнах 2.0.0.20-там няма проблеми. Някава идея за проблема!? 10х!

Редактирано от rucho1 (преглед на промените)

След ъпдейт до 3.5.3 проблема ми е - в падащия адрес бар се виждад само последните посетени четири сайта и повече не побира!? Махнах добавката олдбар (предположих, че нещо тя се бъзика)-същата работа. Върнах 2.0.0.20-там няма проблеми. Някава идия за проблема!?

10х!

about:config -> browser.urlbar.maxRichResults и го направи на повече от 4?

А някой знае ли дали при Mozilla Firefox има начин да се преодолее забраната на някои сайтове за клик с десен бутон на мишката.При Opera няма такъв проблем.

Здравейте, искам да попитам, тъй като Mozilla Firefox има купища приложения, за забрана на спам, за сваляне на видеота и т.н. Има ли нещо което да може да запамети снимка от сайт, в който е забранено. В смисъл, има сайтове в които като се опиташ да свалиш някоя снимка, то или ти изкарва надпис, че е забранено или като дадеш десен бутон на снимката дори не ти отваря менюто. Знам, че на такива снимки цаката им е Print Screen ама е дразнещо да правиш едно и също 100 пъти.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

А някой знае ли дали при Mozilla Firefox има начин да се преодолее забраната на някои сайтове за клик с десен бутон на мишката.При Opera няма такъв проблем.

Може, като преди това си забранил изпълнението на скриптове с това : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/722

hi,moita mozzila e 3.5.3 exe.imam problem s neq,ne mi otvarq lobi online na edna igra v Impulse.bg Tam igrq poker4e i ot dnes ne moga ve4e i neznam za6to,,,, :white flag: Nqkoi moje li da mi pomogne??????

Защо не погледнеш в Error console на меню Tools дали няма някакви грешки.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.