Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Просто искам да разбера какъв е проблема с търсачката в средата,зашто не трие автоматично търсеното,като се върна в началната страница.

сложи си това и си нагласи да рефрешва на всяко зареждане

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

сложи си това и си нагласи да рефрешва на всяко зареждане

Неми дава достъп до настроиките неса активни post-231307-1253381880,28_thumb.jpg

При една моя позната се получи следния проблем. С Windows XP Pro+SP3 и ФФ 3.5.3 клипчетата от сайтовете за видео споделяне се изтеглят точно 10 секунди и спират до там. На предишната инсталация на ОС (правена от мен и сегашната също) е имала същия проблем, но някой друг го е оправил проблема. При мен такъв проблем нямам. Как може да се реши това?

При една моя позната се получи следния проблем. С Windows XP Pro+SP3 и ФФ 3.5.3 клипчетата от сайтовете за видео споделяне се изтеглят точно 10 секунди и спират до там. На предишната инсталация на ОС (правена от мен и сегашната също) е имала същия проблем, но някой друг го е оправил проблема. При мен такъв проблем нямам. Как може да се реши това?

качи някоя по-стара версия на Flash Player-a - това съм го чел,че действа :cool:

Здравей те. Изчетох всички постове за Mozilla Firefox, но така и не намерих решение на моят проблем.

Става въпрос за доста чести сривове и крашове на Mozilla Firefox.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Операционната система е Windows XP Pro SP3, браузъра е Mozilla Firefox 3.5.3

При чиста инсталация на операционната система, и на Mozilla Firefox ( без нищо допълнително инсталирано от мен, дори и без да съм си внасял отметките ) пак се получават въпросните сривове и крашвания.

Ще Ви бъда благодарен за решението на този проблем.

Редактирано от m65 (преглед на промените)

настройките са на десен бутон в/у празно място :wors:

Благодаря,но нямали начин дасе оправи търсачката дане ползвам тази добавка. :cool:

качи някоя по-стара версия на Flash Player-a - това съм го чел,че действа :)

Благодаря, ще го направя, но интересното, че при мен не става така.

Запомнени са ми паролите навсякъде, кодето влизам, но не ми запомня логина, не ме логва автоматично. Къде да бутна, че да се логва на момента?

Запомнени са ми паролите навсякъде, кодето влизам, но не ми запомня логина, не ме логва автоматично. Къде да бутна, че да се логва на момента?

Виж в Инструменти -> Настройки -> Сигурност кои сайтове са маркирани като изключения (Запомняне на паролите -> Изключения) за автоматично логване с парола. Ако сайтовете, където искаш да се логнеш присъстват в този списък, просто ги махни оттам. Снимка:

Публикувано изображение

P.S. Също така опцията Пароли -> Запомняне на паролите трябва да е маркирана.

изчисти си бисквитките и кеша Ctrl+Shift+Del и се логвай отново :blink:

Нито единия от двата начина не свърши работа... Други идеи?

dijon, може ли да уточниш: коя е версията на Firefox и кои са инсталираните добавки? Firefox помни ли историята от браузването?

Ако искаш, пробвай да си направиш нов профил и да прехвърлиш данните от стария, ето как: Transferring data to a new profile - Firefox.

3.0.14 ми е версията, добавките ми са DownloadHelper и mediaplayerconnectivity. Всичко си е нормално, историята си върви, от снощи взе да ми прави тоя номер, а уж нищо не е бутано.
dijon ако искаш пробвай пълно деинсталиране като изтриеш и тази папка C:\Documents and Settings\user name\Application Data\Mozilla,пък и инсталирай последната версия на Лиско :)

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

Явно така ще пробвам. Сега се сетих, че уина ми беше забил, и явно фокса се е прецакал оттогава. Благодаря за помоща.

pпри отваряне на калдата с Mozilla Firefox3.5.2 се появява този проблем как да се оправи http://prikachi.com/files/1079039i.png

Редактирано от stonit (преглед на промените)

pпри отваряне на калдата с Mozilla Firefox3.5.2 се появява този проблем как да се оправи http://prikachi.com/files/1079039i.png

Пробвай от меню Изглед > Оформление на страницата > Стандартно

Здравейте, играя игри в pogo.com Преди всичко си вървеше на 6, сега когато искам да си пусна някоя игра от този сайт с Firefox, даже и с IE 8 ми излиза следното съобщение(по долу в прикачения файл).Каквото и да натисна не мога да играя никоя игра в двата браузъра.Пробвах с друг компютър и става явно проблема е в моя.

post-88962-1253707081,69_thumb.jpg

ами то си го пише на разбираем език: забранили сте изкачащите прозорци сгеа ги разрешете в браузърите и всичко ще е наред

Благодаря,но нямали начин дасе оправи търсачката дане ползвам тази добавка. :angry22:

Нямали някой да помогне на моя проблем с търсачката
mak23 освен да си направиш Гугъл фаворит горе на лентата и вместо да връщаш назад направо презареждаш страницата - все е един клик :speak:

Здравейте,странен проблем немога да вляза във форум,на мозилата лисе далжи или на саита

Добро утро - забелязвам получава се при мен странен разлив на рам. Установено е от къде идва. При пуснат adblock plus в който имам филтри за над 24 000 хиляди сайта се получава разлив на рам. Когато адона е српян мозилата ми гълта с всичките 32 разширения не повече от 55 мб рам. При пуснат Adblock plus консумациата на рам стига до 130 мб. Дайте идея как да разреша проблема си без да си орязвам филтрите за реклами. Филтъра за реклами който ползвам:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.