Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Някой знае ли защо като затвора мозилата и после влезна пак трябва наново да се логвам във всички сайтове в които съм регистриран ? Знаете ли дали може да се оправи това и как ? Благодаря предварително !

Редактирано от grigorn (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Някой знае ли защо като затвора мозилата и после влезна пак трябва наново да се логвам във всички сайтове в които съм регистриран ? Знаете ли дали може да се оправи това и как ? Благодаря предварително !

Запомняне на пароли трябва да ти е чекнато.

Аз имам проблем 3 мозили смених и пак така, отварям мозилата и vbox7 давам на "Вход" искарва ми да си напиша името и паролата и до там от доло няма вход няма нищо само отметката да ли да запомни компютъра от който влизаш това е 1 проблем, другия проблем е като затворя мозилата и след 5-10 сек я отворя ми пише, че трябва да я затворя, а е затворена, трябва да отворя таск мениджъра и от там да я спра.... как да го оправя ?

Имам следния проблем с Мозилата. Когато движа курсора и където и да го сложа по полето ми излиза малко бяло правоъгълниче отдолу. Заради това въобще не мога да навигирам из сайтове, тъй като не ми се появява допълнителна информация за бутоните, темите(във форумите) и т.н. Не мога да направя и принтскрийн, защото като натисна CTRL и това правоъгълниче изчезва. Понеже не съм сигурен дали ме разбрахте, че го опиша така. Когато например съм в някакъв форум на главната страница, в различните раздели се пишат теми. Ако заглавието е твърде дълго, на главната страница то излиза с многоточие и при нормални обстоятелства, като придвижиш курсора до него се появява малко квадратче, където е изписано цялото заглавие. В мощ случай обаче има само малко празно правоъгълниче.

Имам следния проблем с Мозилата. Когато движа курсора и където и да го сложа по полето ми излиза малко бяло правоъгълниче отдолу. Заради това въобще не мога да навигирам из сайтове, тъй като не ми се появява допълнителна информация за бутоните, темите(във форумите) и т.н. Не мога да направя и принтскрийн, защото като натисна CTRL и това правоъгълниче изчезва. Понеже не съм сигурен дали ме разбрахте, че го опиша така. Когато например съм в някакъв форум на главната страница, в различните раздели се пишат теми. Ако заглавието е твърде дълго, на главната страница то излиза с многоточие и при нормални обстоятелства, като придвижиш курсора до него се появява малко квадратче, където е изписано цялото заглавие. В мощ случай обаче има само малко празно правоъгълниче.

Да не си инсталирал някоя добавка, като noScript

Да не си инсталирал някоя добавка, като noScript

Попринцип обнових мозилата, когато тя ми поиска това преди няколко дена и всъщност тогава се появи проблема. Така, че да, възможно е да е от това. Но какво мога да направя сега?

Здравйте :) ! Взех си на скоро 22-инчов монитор и буквите са много дребни,и трябва да си напрягам очите да прочета нещо ! Ще може ли да ми кажете от къде да ги увелича Благодаря предварително :wors:

ами нормално за голям монитор с голяма резолюция намалете резолюцията

Новата версия 3.5.2 отваря страниците по-бързо отколкото старите версии, ама при мен като включа лаптопа и ми зарежда бавно браузъра. При вас има ли такъв проблем?

а какво е за вас "бавно"? моя като го наблъскам с безсмислени добавки и блок-листове стартираше за около 20-25 секунди

Извинете, Имам рег тук само за да попитам нещо в форума когато незнам :whist: Съжелявам незнам изобщо дали темата е за този раздел просто не можах да намеря раздел за въпроси. Значи аз съм на Mozilla Firefox и има сайт който искам да заключа искам никой да не може да влиза в него даже ако е възможно дори и аз да не мога да влизам в него :clap: Незнам дали има такава опция в браузара ми или трябва да е някаква програма моля помогнете ми Моля :rolleyes:

Извинете,

Имам рег тук само за да попитам нещо в форума когато незнам :whist:

Съжелявам незнам изобщо дали темата е за този раздел просто не можах да намеря раздел за въпроси.

Значи аз съм на Mozilla Firefox и има сайт който искам да заключа искам никой да не може да влиза в него даже ако е възможно дори и аз да не мога да влизам в него :clap:

Незнам дали има такава опция в браузара ми или трябва да е някаква програма моля помогнете ми

Моля :rolleyes:

Ако си с WIndows потърси файла hosts и сложи в него запис от вида

host.domain.name 127.0.0.1
аналогинчно под UNIX/Linux

Ами аз не разбирам чак толкова от компютри и не разбрах какво казахте може ли да ми обясните по подробно какво да направя.Окрих такъв файл но ми иска да избера с коя програма да го отворя може ли да ми обясните :P

Ами аз не разбирам чак толкова от компютри и не разбрах какво казахте може ли да ми обясните по подробно какво да направя.Окрих такъв файл но ми иска да избера с коя програма да го отворя може ли да ми обясните :P

С обикновен текстови редактор

От 2 дена имам странен проблем - само с Firefox не мога да влезя в www.kaldata.com (нито във форума, нито в нищо свързано със сайта) с другите ми браузъри нямам такъв проблем, с тях влизам, но когато напиша нещо по някоя тема и кликна на "публикувай" не може да се свърже със сайта и дава следното:

Няма достъп до тази уеб страница. Ето какво показва Хрома:

"Уеб страницата на адрес http://www.kaldata.c...rums/index.php? може временно да не работи или да е била преместена за постоянно на нов интернет адрес.

Още информация за тази грешка

Следва оригиналното съобщение за грешка:

Грешка 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Неизвестна грешка."

Във всички други сайтове си влизам без проблеми, само в калдатата се проявява това! Системата е XP и е чиста от гадинки - поне така показаха Аваст, Malwarebytes' Anti-Malware, Spybot - Search & Destroy, SUPERAntiSpyware Free Edition и Doctor Web! Някакви идеи? Предварително благодаря. :)

П.П. Под Виста ги нямам тези проблеми.

От 2 дена имам странен проблем - само с Firefox не мога да влезя в www.kaldata.com...

..........

Във всички други сайтове си влизам без проблеми, само в калдатата се проявява това! Системата е XP и е чиста от гадинки - поне така показаха...

..........

Аз не мисля, че проверката от изброените програми е достатъчно условие за "чист" Windows. Винаги може разгледаш тази тема. Също така може да пробваш нещо от сорта на WinSockFix.

Имам странен проблем с последните версии на firefox,след като ги инсталирам работят безпроблемно месец и след това започват да отварят страниците доста бавно и да зациклят.След което следва преинсталация на браузера и така до след около месец,взе да ми писва вече.Като добавки имам само адблокплюс и Нортон антивирус ( приставка ).ОС е виста премиум и е преинсталирана преди месец,някой ако може да помогне,че както вече писах взе да ми писва с преинсталациите на браузера.А и firefox ми допада най-много от всичките и не ми се разделя с него за сега.

Имам 2 странни проблема с Mozilla-та!

1,Аз използвам колелцето на мишката за да разглеждам сайта по лесно, но в последно време като въртя колелцето не местя на горе на долу, а се променя мащабирането страницата се увеличава и намаля, как да го оправя, само при този браузър е така- много ме дразни,погледнах в настройките, но нищо не открих!

2,Като натисна някой линк в дадена страница би трябвало да се отвори на същата страница линка, но се отваря в отделен подпрозорец-това също ме дразни!Как да го оправя?

Аз съм с Mozilla Firefox 3.5.3

2. в tools>options>tabs вижте дали на първата опция има отметка 1. да не задържате случайно Ctrl докато въртите? (btw нормалния размер е с Ctrl+0)

Здравейте!

Някой може ли да ми обясни защо ми излиза това Публикувано изображение и от къде да го разреша това пренасочване,че е много досадно всеки път да кликам на "разрешаване".От седмица се появи незнайно как и никак не успях да се справя с този проблем :P

Здравейте,имам малък проблем с мозила,3.5.3,комбиниралсъмя с начална страница на гугал,като напиша нешто в търсачката примерно-post-231307-1253292557,98_thumb.jpgнатискам ентър излизат резултати от търсенето като дам назад-post-231307-1253292673,79_thumb.jpgзашто търсеното несе изтрива автоматично да остане празно полето за търсене а трябва даго трия ръчно с предната версиа не правеше този проблем.Ако някой може да помогне благодаря предварително.

Здравейте,имам малък проблем с мозила,3.5.3,комбиниралсъмя с начална страница на гугал,като напиша нешто в търсачката примерно-post-231307-1253292557,98_thumb.jpgнатискам ентър излизат резултати от търсенето като дам назад-post-231307-1253292673,79_thumb.jpgзашто търсеното несе изтрива автоматично да остане празно полето за търсене а трябва даго трия ръчно с предната версиа не правеше този проблем.Ако някой може да помогне благодаря предварително.

а защо не ползваш search полето вдясно?

Здравейте!

Някой може ли да ми обясни защо ми излиза това Публикувано изображение и от къде да го разреша това пренасочване,че е много досадно всеки път да кликам на "разрешаване".От седмица се появи незнайно как и никак не успях да се справя с този проблем :D

виж в настройки->разширени->общи дали ти е чекнато "предупреждение,когато сайтовете..."?

а защо не ползваш search полето вдясно?

Просто искам да разбера какъв е проблема с търсачката в средата,зашто не трие автоматично търсеното,като се върна в началната страница.

виж в настройки->разширени->общи дали ти е чекнато "предупреждение,когато сайтовете..."?

Даа,чекнато беше :yanim:

Огромно благодаря!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.