Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Дайте идея как да прескоча това съобщение на Мозила ФФ 3.5.5. Появява ми се след като обновя скина на Adblock plus със мой собствен в xpi разширението на програма с нанесени козметични промени.post-44851-1260651893,41_thumb.png Намерих решение на проблема: http://support.mozilla.com/tiki-view_forum_thread.php?locale=sq&comments_parentId=122415&forumId=1 То се корени в премахването на META-INF папката в XPI архива на разширението. :)

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте.Използвам Мозила 3.5.5 и от скоро имам доста странен проблем.Не мога да стартирам браузъра повече от веднъж.В смисъл когато го стартирам първия път всичко си е нормално но ако реша да го направя още веднъж веднага просто не тръгва.Още по страно е че след като го затворя процеса в ТASK MANAGER не се затваря а остава все едно браузъра все още работи.Чак след като приключа процеса ръчно пак мога да ползвам Мозила.Не разбирам каде е проблема дали в браузъра или самото pc.За път ми се случва подобно нещо.Забравих да кажа че с другите браузъри които ползвам (опера и флок) нямам подобен проблем,но аз искам да си ползвам Мозила просто защото според мен той няма алтернатива.Е,това е.Дано сте ме разбрали.Помагайте Публикувано изображение

Здравейте.Използвам Мозила 3.5.5 и от скоро имам доста странен проблем.Не мога да стартирам браузъра повече от веднъж.В смисъл когато го стартирам първия път всичко си е нормално но ако реша да го направя още веднъж веднага просто не тръгва.Още по страно е че след като го затворя процеса в ТASK MANAGER не се затваря а остава все едно браузъра все още работи.Чак след като приключа процеса ръчно пак мога да ползвам Мозила................

Според мен има решения, ето Firefox is already running but is not responding. Там има забележка, ако има проблем със затварянето на Firefox с Task Manager :

Note: If this is a recurring problem, see Firefox hangs - Hang at exit for possible causes and solutions.

Mакар да изглежда на пръв поглед, че не е свързано с твоя проблем, погледни това: Firefox hang at exit. Обърни внимание на възможните причини, които с две думи са: проблемна добавка, не обновена добавка за JAVA и проблеми с някои приложения за сигурност.

Също така може да опиташ стартиране на Firefox в Safe режим: Start -> Run и пишеш команда: firefox -safe-mode

Така може да се разбере дали има проблем с добавките.

Здр. Имам инсталирана най-нова версия на Мозилата 3.5.5. От скоро в livescore-то като натисна на резултата ми излиза това съобщение:

Публикувано изображение

Може ли някой да каже какво да направя, за да не ми излиза това досадно съобщение. JAVA скрипта ми е включен от настройките на програмата. А това съобщение ми излиза и от други сайтове, не само от livescore.

Здр. Имам инсталирана най-нова версия на Мозилата 3.5.5. От скоро в livescore-то като натисна на резултата ми излиза това съобщение:

......

Може ли някой да каже какво да направя, за да не ми излиза това досадно съобщение. JAVA скрипта ми е включен от настройките на програмата. А това съобщение ми излиза и от други сайтове, не само от livescore.

Опитай да смениш темата на Firefox с тази по подразбиране. Предполагам, че причината за проблема е някакъв тулбар. Затова виж за проблемни добавки, като стартираш Firefox в Safe Mode: Start -> Run и пишеш команда: firefox -safe-mode

Здравейте, търся addon за лисичката който да запомня всичко вписано навсякаде, и да го прави без да пита! Благодаря ви предварително!

Опитай да смениш темата на Firefox с тази по подразбиране. Предполагам, че причината за проблема е някакъв тулбар. Затова виж за проблемни добавки, като стартираш Firefox в Safe Mode: Start -> Run и пишеш команда: firefox -safe-mode

Да, наистина проблема ми беше от инсталиран тулбар на http://subs.sab.bz/. Късмет изввадих, че разбрах от първия път че е от него. Деинсталирах го, рестартирах Мозилата и сега вече не ми излиза това съобщение. Благодаря!

хммм не изкарах ли вече петицата? щото тестовите са на 6....

хммм не изкарах ли вече петицата?

щото тестовите са на 6....

Ако бяха я изкарали, автоматичните актуализации щяха да щъкат.

Редактирано от den4o1 (преглед на промените)

при инсталиране на NoScript на Mozilla Firefox се появява тази грешка ако някой знае подобен аддон да помогне

Публикувано изображение

Редактирано от stonit (преглед на промените)

при инсталиране на NoScript на Mozilla Firefox се появява тази грешка ако някой знае подобен аддон да помогне

Публикувано изображение

при мен се инсталира,ако искаш свали си разширението с десен бутон и после го инсталирай с "влачене" в/у отворения Лиско

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

Искам да попитам има ли начин като тегля нещо да не сканира всеки път. Защото така или иначе никога не засича вирусите :whist:

не, а и това не е сканиране за вируси сканирането за вируси се извършва или преди/по време на свалянето от Защитната Ви стена или след свалянето от Антивирусния Ви софтуер

С Firefox 3.5.6 съм а не мога да инсталирам "добавки" Публикувано изображение

Дава ми тази грешка.

Публикувано изображение

Unexpected installation error -203

Затваряте напълно Firefox.

В профила му намирате тези три файла extensions.ini, extensions.cache, extensions.rdf. Можете да ги изтриете или за всеки случай да ги оставите като ги преименувате на extensionsOLD.ini, extensionsOLD.cache, extensionsOLD.rdf

Стартирате лиско и си добавяте Weather Watcher или там както е добавката от AMO страницата!

Unexpected installation error -203

Затваряте напълно Firefox.

В профила му намирате тези три файла extensions.ini, extensions.cache, extensions.rdf. Можете да ги изтриете или за всеки случай да ги оставите като ги преименувате на extensionsOLD.ini, extensionsOLD.cache, extensionsOLD.rdf

Стартирате лиско и си добавяте Weather Watcher или там както е добавката от AMO страницата!

Благодаря, все пак. Преинсталирах го и всичко си дойде на мястото.

Здравейте! Вчера забелязах следния проблем.Когато пиша нещо на Английски думата се подчертава ако е грешно написана.Незнам къде съм бутнал,но сега не ми подчертава като правя грешка.Къде да пипна,за да върна тази опция?

Здравейте!

Вчера забелязах следния проблем.Когато пиша нещо на Английски думата се подчертава ако е грешно написана.Незнам къде съм бутнал,но сега не ми подчертава като правя грешка.Къде да пипна,за да върна тази опция?

ако си инсталирал англ.речник при десен бутон трябва да има опция "проверка на правописа" и трябва да я чекнеш :blink:

ако си инсталирал англ.речник при десен бутон трябва да има опция "проверка на правописа" и трябва да я чекнеш :)

Никого не съм инсталирал речници.Тази опция просто си я има мозилата.Сигурно някъде съм цъкнал,но незнам къде.

А опцията Check Spelling от контекст менюто избрана ли е? Или по друг начин: Tools / Options / Advanced / таб General / Check my spelling as I type да е маркирана!

А опцията Check Spelling от контекст менюто избрана ли е?

Или по друг начин: Tools / Options / Advanced / таб General / Check my spelling as I type да е маркирана!

Маркирана е и пак не работи.

Здравейте, имам проблем с добавката Torbutton за файърфокса.Когато натисна да бъде Tor Enabled ми излиза тая грешка:Firefox е настроен да използва прокси сървър, който отказва свързване. Натиснал съм да използва препоръчителните настройки.Когато ги тествам, казва че няма връзка.Също така има и отметка на онова polipo.Как да го оправя?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.