Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

само при мен ли има проблем при отварянето на facebook? като го отворя и не след дълго ми зависва тотално цялата система, даже забива като отворя и task manager-a .. много е досадно щот тряя да се log off-вам всеки път като стане така, а искам да си отварям fb-то

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

прблем с джава? щото то друго няма там с друг браузър как е?

къв пясъчен часовник, кви бози от 6 стотинки, кви 5 лева? wtf?

в кума лиса доста отдавна няма пясъчни часовници от съображения за сигурност и чистота

Не, даваше ми го при отваряне на сайтове от Speed Dial-a. И моля без този тон! :P

аз не си спомням в speed dial някога да е имало пясъчен часовник, но щом казваш вече го няма да не е бил някой специфичен сайт?

прблем с джава? щото то друго няма там

с друг браузър как е?

e от 1 час се мотая в сайта през Safari и няма проблеми...

ей сега пробвах (при мен по default е 20000) като го сложих на 30000 и след рестарт си остана 30000

одеве си мислех да те питам - не си писал само 75 нали? при ~20МБ (20000) каше лиса работи идеално

някоя добавка за тунинг да ползваш? fasterfox, tweak network или друга подобна?

lenylucky не виждам връзката със заглавието на темата? пропаганда в темата за сафари...не тук

ей сега пробвах (при мен по default е 20000) като го сложих на 30000 и след рестарт си остана 30000

одеве си мислех да те питам - не си писал само 75 нали? при ~20МБ (20000) каше лиса работи идеално

някоя добавка за тунинг да ползваш? fasterfox, tweak network или друга подобна?

lenylucky не виждам връзката със заглавието на темата? пропаганда в темата за сафари...не тук

Ползвам FasterFox Lite.При мен по дефолт е 75 МВ,аз си пиша примерно 35000,но ни ги помни Публикувано изображение

Току що пробвах с изключен Фастерфокс и изменението се получи ! Ще карам малко така (20 МВ) да видя има ли разлика.

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

хммм, и аз съм с fasterfox и въпреки това си го помни макар че като гледам lite е още в експериментален статус.....по-добре пълната (въпреки че подразбиране не работи с 3.х) можеш да пробваш така: max connections - 128 max per server 48 max persistent per server - 12 max persistent per proxy - 24 в комбо с 20к каше, няма грешка, но при днешния бърз интернет почти не се забелязва

та нищо не разбрах за това с facebook, никой ли нема никви идеи?!

Aquaris@ Fasterfox не работи с 3.5 и за това сложих Lite.Честно казано голяма разлика в скоростта с него и без него не виждам,тъй че ще чакам офиц. работеща пълна версия Публикувано изображение

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

Здравейте, ползвах преди 3.5 SA Dictionary Firefox Plugin, но сега ми изписва, че не е съвместим с тази версия... Може ли отнякъде да се намери неофициална версия на този плугин, много ми е полезен :wors: Благодаря предварително!

а от къде си го свалил? или си идва с речника? и ако ти е за spell cheking, то лиса си има собствен плъг за това

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

а от къде си го свалил? или си идва с речника?

и ако ти е за spell cheking, то лиса си има собствен плъг за това

Здравей, ето оттук го свалих, но сега пише, че не е съвместим. Не е за spellcheck, а за бърза проверка на дадена дума, ако не знаеш някоя дума на английски, например виждаш непозната дума в текст и даваш десен бутон и SA Dictionary и веднага ти извежда превод на думата. Много ми беше полезен речника, но явно ... няма да го бъде.

Благодаря, а сега как да го инсталирам, тъй като xpi разширението е непознато?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.