Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Tab Mix Plus eventually?

прабъбли...

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

здравейте, искам да попитам дали има някакъв plugin или друга опция за да блокирам няколко саита, понеже като отварям някои определени сайтове още с първия клик на сайта ми отваря нов browser на мозилата и там го зарежда. Блокирал съм тези pop up, но пак не се получава. Прегледах доста plugin-и но нещо неможах да се ориентирам. С мозила 3.1 Beta 3 съм. Ако някои ползва нещо подобно или знае нека сподели, благодаря предварително. :wors:

adblock plus и noscript перфектна комбинация за нежелани работки :) ... а за по напредналите могат да си инсталират и adblock element hiding helper...

мерси, аз вече и без това съм накачулил adblock+ и flashblock, сега ще пробвам noscript в комбинация с тях.

Редактирано от vladata (преглед на промените)

а таб-добавка ползваш ли?

лиса принципно не помни затворените табове

Интересно.А цялото меню История за какво ли е? :)

за да се ровиш като прасе в жълъди и 3 часа да не можеш да откриеш това което търсиш прави разлика между "затворени табове" и "отваряни страници" да, затворените табове със сигурност са били отворени страници, но при факта че на някой хора им се налага да ползват десетки хиляди страници - не е лесно да се намери кое точно си затворил в хисторито

Правя разлика между "отваряни страници" и ! "последно затворени подпрозорци (табове)".Ами ти? Говоря ти за менюто "История" и за "Последно затворени подпрозорци" не за подменюто "Цялата история".

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

.........

+ Plugins

.........

npijjiFFPlugin1 for Mozilla

Малко закъсняло и не съвсем по въпроса но...

Надявам се имаш идея какво е това и защо го държиш?

искам да попитам какво да направя за да виждам всички мнения от дадена темаедно под друго а не както ми излизат сега,едно мнение и всички други на отделен ред и трябва да цъкам на всяко едно поотделно с MOZILLA 3.08 съм

влизаш в тема по избор в горния ляв ъгъл на темата (до заглавието) ще видиш бутон опции избираш метод на визуализиране: стандартен

ако се запазва то тя се запазва някъде из огромната директория на Firefox в %appdata%

но е много търсене и най-вероятно е кодиран файл

малко извън темата

jikaaaa

Публикувано изображение - при 2+ реда с добавки, не се връзва много

(поне според мен) нека е само 1 оранжева лента от началото на бара, но да обхваща и половината от втория ред примерно и надолу черно

или започваме с менюта в оранжево(черно) и надолу прелива в черно(оранжево)

друг вариант: черни менюта, голяма оранжева лента (~2реда с отметки), много тънка черна линия отдолу - преливащи се

Публикувано изображение - графичното "нещо" за favicona на Гошо, по подразбиране ли е или не?

като изключим че при преобладаващи бели страници леко натоварва очичките (ма на кой му пука :white flag: ), темата се е получила много добре

хареса ми елемента с "ламарината" в адресното и сърч полета

мхммм, дааааа that friend of yours really like the orange theme.....:laughing5:

и за да не се надуеш сега като пуяк: полето за favicon-ката пред адреса не се връзва така - бяло - ръгай черничко

липсва ми "ключа" от дефолт темата

и...смятам че се нуждаеме от нов набор икони, ма май само аз смятам така

май-градивната критика ми дойде в повече..хихихих

браво, поздравления

много офф: бива ли така сам да се окуражаваш в коментарите под темата....хиахаи тва много ме разсмя и ми хареса

ако се запазва то тя се запазва някъде из огромната директория на Firefox в %appdata%

но е много търсене и най-вероятно е кодиран файл

малко извън темата

jikaaaa

Публикувано изображение - при 2+ реда с добавки, не се връзва много

(поне според мен) нека е само 1 оранжева лента от началото на бара, но да обхваща и половината от втория ред примерно и надолу черно

или започваме с менюта в оранжево(черно) и надолу прелива в черно(оранжево)

друг вариант: черни менюта, голяма оранжева лента (~2реда с отметки), много тънка черна линия отдолу - преливащи се

Публикувано изображение - графичното "нещо" за favicona на Гошо, по подразбиране ли е или не?

като изключим че при преобладаващи бели страници леко натоварва очичките (ма на кой му пука ;) ), темата се е получила много добре

хареса ми елемента с "ламарината" в адресното и сърч полета

мхммм, дааааа that friend of yours really like the orange theme.....:blink:

и за да не се надуеш сега като пуяк: полето за favicon-ката пред адреса не се връзва така - бяло - ръгай черничко

липсва ми "ключа" от дефолт темата

и...смятам че се нуждаеме от нов набор икони, ма май само аз смятам така

май-градивната критика ми дойде в повече..хихихих

браво, поздравления

много офф: бива ли така сам да се окуражаваш в коментарите под темата....хиахаи тва много ме разсмя и ми хареса

Ти си първия,който ми казва за проблем с 2та реда.При мен го няма.Колкото до белите линии най-вероятно ще ги махна в следващата версия.

Дал съм линкове на другите цветове защото потребители ми пращат писма и искат да видят темата в други цветове.(ако имаш това предвит) Публикувано изображение

Опа ти си с 2реда.Ще го видя когато остане повечко време.

Редактирано от jamc (преглед на промените)

С 3.0.8 съм и напоследък зачестиха крашовете :

Публикувано изображение

Всеки път ми дава грешки в различни добавки - пробвах да включвам и изключвам различни о тях, но не и не - ако компютърът стои включен с активен браузер около час ( активира се и скрийнсейвърът) , след като се върна пред него и го пусна отново - на екрана стои почти винаги съобщение за грешка.

Интересно - в мен ли е проблемът или в програмата и добавките ?

на едни и същи сайтове ли краши или всеки път е различен най-лесното и логично предположение е или флаш или друг елемент от страницата да дава конфликт с добавка старт в сейф мод и оставяш включена на сайт които ти прави проблем (или произволен ако е независимо от сайта), за да проверим

Пет сайта са ми постоянно отворени в табове независимо дали съм на компа или не, като от kaldata.com има почти винаги и по още два-три таба отворени. Ще пробвам да работя само под сейф-мод за известно време.

В рапорта изписва някакви грешки ...... я виж по-подробно там... Аз съм със същата версия, но досега съм нямал крашове... рядко се случва да се получава увисване на системата ( браузъра ), но е за кратко, и после се оправя...

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Trichocephalus за да няма разминавамне - сейф мод на лиса....

Здравейте, ползвам Mozilla Firefox 3.0.8 и съм много доволен обаче искам като отворя някой нов адрес като например www.abv.bg да ми се добавя във списъка така че, следващия път направо да си го избера без да го пиша наново.

Колегата,който визира долно Немското наречие в темата за 7-цата,реално той е капацитета в областта!Трае,независимо,че при мен нищо реално не баца(новата бета??),но аз пък нема да му хвърля линка за за РЦ-то Публикувано изображение .А реално ако си говорим....Aquaris..а седни дай нещо ......инфо,щото нищо не разбрах....какво ще е.....4 серия ли какво?А ти си винаги напред!А за това че се чешем..няма как да няма противоречие...Но като ти казвам че това е RC...проверил съм...много рядко сериозни хора грешат! Знаеш!Ако има поправка веднага ще я постна!?

Аз се чудя,къде е Jovi?...

Нали си шефа?

Какво става Jowi?

Включи се!

Поздрав!!! Публикувано изображение

кое те интересува

по предварителен план - 14-ти април 3.5 бета 4 (сташ май си сбъркал темата)

говроили сме го тва - по-добре няма накъде

handcream реално е по-трудно

адреса пак се добавя в списъка но не е задължително да е най-отгоре

все пак колкото по често го пишеш (дори и само първата буква, толкова по-нагоре се качва

Ако компютъра не е използван 10-20мин.Firefox стартира за около 0.5-1мин.След първия старт общо-взето работи добре.

Ако компютъра не е използван 10-20мин.Firefox стартира за около 0.5-1мин.След първия старт общо-взето работи добре.

Нямам такива проблеми.Почисти си компютъра с оптимизираща програма и може да се забърза стартирането. :ph34r:

и? не разбрах какъв ти е проблема?

Проблемът му е че ако не пипа компютъра повече от 30 минути firefox му стартира бавно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.