Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Може би се дължи на т.нар. Flash Cookies които flash player-а записва в Application Data\Macromedia\Flash Player\

С преинсталиране на лиско проблема няма да се реши.

Затворете FF, пуснете CCleaner (slim) за да "измете" боклука и нещата би трябвало да вървят и звучат отново! ;)

за съжаление и това не показа резултати!?

Някакви други предложения?

Слових 3.05,2.0.20 нито една не пуска сега звука дори и да изтрич всички файлове и папки на ПП при прейнсталацията.

Освен да ги изтрия ръяно тези флаш остатъци?

Само да ми кажете как да стигна до тях през Вистата ще е добре :)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
:rolleyes: не знам какво стана след като запаметих 5 сайта с паролите лиско отказа да запаметява повече пароли :rolleyes:Публикувано изображение

Имам проблем с мозилата.Версията е 2.012 щото не ми харесва 3 само се бъгва.И вчера като си я сложих се появи следното: като изпращам линк не излиза като линк,а като текст.Пробвах да изпратя на себе си.Как да го оправя.Кажете моля ви. :rolleyes::rolleyes:

какво пращаш? За тъндърбърд ли говориш? Задай да пишеш пощата в html формат

какво пращаш? За тъндърбърд ли говориш? Задай да пишеш пощата в html формат

Ами обикновен линк пращам.В пощата си имам списък с линкове от сайтове,които съм си запазила с копи и пейст при евентуално прецакване.Тоест отварям един сайт копирам линка горе в лентата изпращам си го по пощата на себе си ама го получавм като текст не като линк.Преди не беше така.А как да задам на пощата да пиша в html формат.И какво е тъндърбърд.Може ли да обясниш.

Редактирано от kalan (преглед на промените)

Имам проблем с този файл places.sqlite.До преди 2 седмици никакви проблеми после обаче размера му почна да се увеличава непрекъснато от което се затормозява програмата примерно се затваря по 2 минути с неистово чегъртане на харддиска.Налага се да го трия и да възстановявам с Мозбекъпа от по ранен архив защото файла е свързан с паметта и ми изчезва всичко - отметки, история.Някой има ли информация за проблема.С 3.0.6 съм на 3.0.5 не правеше така.

До скоро го нямах тоя проблем, но след като качвах някакви АДД-онс и се получи. Тарся примерно някоя песен и като искам да я свала щракам, но вместо да ми излезне да я запиша то ми я отваря в нова страница и пише Video is loading... Това ми се беше получило и преди но някак го оправих ( незнайно как)

tools>options>applications и сменяш действието за музикалните файлове на Always Ask - за 3.х за 2.х е същото, но менюто е малко по-различно

Всички файлове свалям освен мп3... а ги преправих всичките аудио файлове на always ask Но не видях да има audio/mp3 има audio/wmv , midi ит.н. но няма мп3

Applq Quick time plug-in ако мислиш че не ти трябва го махни

Пфф тая мозила последно време само проблеми ми създава.. оня ден си оправих да гледам он-лайн. Сега същата работа. Само черен екран...

Инсталирах си VLC Player (Full Installation) и добавих VLC Plugin за Mozilla Firefox. От Инструменти > Добавки > Приставки спирам VLC но тогава пък не ми тръгват телевизиите в IPTV въпреки че WMP плугина е пуснат. Как мога когато ми е нужен VLC да го пускам, а когато ми е необходим WMP плугин да спирам VLC и да си пускам WMP. Мерси.

Не знам как да стане точно това, което искаш

Но ти предлагам, да оставиш само WMP, и ако има нещо на VLC (което е рядко), да си го поглеждаш в source-a и си го пускаш от самият плеър. Аз така правя и бих казал, че ми е доста удобно.

MrDForever ако ти върви дадената телевизия или видео, но не излиза картина, малко се съмнявам, че е заради лиско, а по-скоро заради плеър или кодек (аз когато имах този проблем, беше от това, но при теб може и да е друго. Все пак провери.)

Редактирано от ti6o (преглед на промените)

Е нещо права... един ден работи на другия не ... няма значение ще я преинсталирам напълно

Здравейте!

От доста време се занимавам с правенето на теми за FF 3.Имам няколко теми и 1 добавка Minimize to try ,която не е ъпгреитвана от 2006 год. Направих версия за FF3. Ще я махна ако истинския създател направи ъпгреит(ако изобщо направи) Тази добавка е в sandbox.Има 28 коментара и днес получих съобщение,че трябва да напиша,че е съвместима само с Windows за да я махнат от Sandbox.Тоест като бъде намерена на бутона Add to Firefox трябва да пише така http://img187.imageshack.us/img187/1834/sshot1r.png , не само Add to Firefox. Къде трябва да цъкна в профила,че да излезе.

Мерси предварително! :help:

Е нещо права... един ден работи на другия не ... няма значение ще я преинсталирам напълно

а това само при определена телевизия ли ти го прави?

като за начало че нещо не ме слуша главата:

като я качваш: Публикувано изображение

избираш ли си уиндоус?

Мерси.Оправих го и сега ще видим дали ще я махнат от Sandbox.

P.S ако някой харесва тъмни теми да види Bloody Red , Blue Fox и Green Fox :help:

аз лично бих намалил малко червеното или поразгледай (и се позанимай) с redshift - независимо в2 или в3 в2 честно казано (като всеки оригинал) е по-добре от в3

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

аз лично бих намалил малко червеното

или поразгледай (и се позанимай) с redshift - независимо в2 или в3

в2 честно казано (като всеки оригинал) е по-добре от в3

Red shift V2 е по-добра от V3,но искам моята тема да се отличава от другите червени теми с по-червен цвят,който в същото време не дразни.Във версия 0.7 може сложа бял цвят на буквите на бутончетата за да стане по-ясно. :)

От личен опит искам само да отметна, че опцията "Проверка за обновления" не работи като хората. След като се ъпдейтне браузъра с по-нова версия почват проблемите. Стартира се по бавно Мозилата. Първата страница докато се зареди минава почти половин минута и ощи няколко такива проблема. Така, че ако решите да си обновите старата версия с по-нова, инсталирайте Мозилата на чисто. Истрийте всички папки след деинсталацията.

една птичка пролет не прави дето са казали някой хора

От личен опит искам само да отметна, че опцията "Проверка за обновления" не работи като хората. След като се ъпдейтне браузъра с по-нова версия почват проблемите. Стартира се по бавно Мозилата. Първата страница докато се зареди минава почти половин минута и ощи няколко такива проблема. Така, че ако решите да си обновите старата версия с по-нова, инсталирайте Мозилата на чисто. Истрийте всички папки след деинсталацията.

Хм, то и ъпдейтите на Microsoft оставят сериозни следи, както и доста приложения при обновяване, подобно на Mozilla Firefox. Странно, накара ме пак да пусна на една система JavaRa и PureRa, освен ръчканията за боклуци по Windows системата. В повечето случаи така нареченото "забавяне" при инсталиране на нова версия/ ъпдейт на приложение e много трудно доказуемо. На всичкото отгоре Firefox не е "маминият" браузър за Windows. Съвместната работа на Windows и Firefox би трябвало да е под съмнение, ако говорим за стабилност. Cамо заради това, че Firefox е външно и то много важно приложение. Неслучайно Европейският съюз ръчка Microsoft заради браузъра Internet Explorer и вграждането му в системата...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

http://pics.data.bg/categories/1/%d0%be%d0...1/screenshot054

някой да има проблеми с показването на снимката

или някой въобще вижда ли я?

мисля си че проблема е в мен все пак

едиториал: вече няма нужда да отговаряте

все пак

има ли проблем със снимките?

със споделените,да,с албумите,не

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Възможно ли е да се отвори сайт като в адреса са написани 4 пъти W.

Защото от навик да пиша бързо W 3 пъти забелязах че когато на я напиша 4 пъти ми излиза този адрес http://wwww.vbox7.com/play:eb658709

и наистина ми се отваря сайта и клипчето.Как е възможно това.

и с интернет експлорер се отваря .. Значи може ;)

Отваря се но не е нормално. Ето и снимка че адреса се поснава от браузера като всички други,дори го отваря съвсем спокойно. Симката е долу.

_______.bmp

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.