Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

да, ще можеш стига да не затриеш бекъп файла

jumpera махни сегашния флаш (и Макромедия ако имаш) плейър и сложи версия 10 - флаш се тегли от сайта на адобе

офф-топик: Jikata браво, хубава тема с добро цветово съчетание. поздравления

оправи се малко мерси :rolleyes: остана досадният проблем с клиповете каде-то са над 5 мин. с бавен буфф и тези с високото качество засичат по малко :beer11:

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не ми харесва последният update на Firefox. Днес като си кликнах върху Firefox автоматично започна да ми се зарежда updating. Аз не исках никакви updates, ама все пак го оставих да се зареди. Сега всичко ми изглежда по нов и по-грозен начин. Дори форумът ми изглежда по по-грозен начин. И емотиконите също станаха по-големи, за разлика от текста, и по-грозни. Не искам да ми изглеждат по такъв начин нещата. Има ли някакъв начин, по който да премахна последните ъпдейтвания и всичко да си бъде така, както беше преди това?

:ph34r::wors::ph34r:

Е???

Здравейте- след последния ъпдейт мозилата започна ужасно да забозва специално когато отварям сайтове с повече флашове- а повечето са такива. Преинсталирах флашплейъра но не помогна. Струва ми се че когато го забраних като плъгин вече не прави така но пък без него не може :)

Преинсталнах Уина и реших да си дръпна последнта версия на файърфокс от сайта им. Като се инстална се оказа, че е на БГ. Има ли начин да сменя езика на англ. без да преинсталвам лисичката

е така и така още не си сложил добавките и благинките

просто лепни Us (или която искаш друга версия) отгоре, акто я дръпнеш от тук: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html

Здравейте. Днес отварям си Mozzila- та и хоп изненада няма ми ги Bookmarks- ите. Възможно ли е по някакъв начин да си ги върна, защото там имах наистина важни неща. Също така са ми се изтрили и логините при някои сайтове ( сажялявам ама незнам как точно се нарича) применро както в този форум съм задал да ме логва автоматично при всяко мое влизане вече го няма, в смисъл наново трябваше да си въвеждам user name и password. Пробвах да върна системата обратно, ама не стана. Ако имате някакви идеи. Мерси.

П.С. Поставям проблема и в тази тема, защото явно тя е по- активна от другата, а и не мисля, че разрешаването на проблема има връзка с версията на програмата.

и аз имам същия проблем с логването,ти как го оправи?

бекъп на отметките винаги се пази в %appdata%\папкта_на_Мозила_Фирефох (ще се наложи да поровичкате докато го намерите)

връщането на системата обратно само е влошило (малко) нещата

тук как са настройките?

желателно е да са така:

Публикувано изображение

Колеги имате ли такъв проблем Firefox 3.0.5

Сега се върнах от работа и си отворих Лиско за да си видя имейла в Google и в mail.bg

В mail bg - адреса ми се отваря но всичко е някак разбъркано,а в gmail отказва да се зареди и ми казва,че не е наред .

С използване на IE tab нямам този проблем.

Вчера всичко бе нормално. Знаете ли какво става с Firefox,и имате ли подобен проблем днес?

Също така , в момента когато пиша съобщението не ми позваолява да видя горе бутоните за подчертаване,линковете и т. н. Сега,ще превкл на IEtab за да ви пратя снимка от gmail

Публикувано изображение

Редактирано от dred (преглед на промените)

някоя добавка за блок на скриптове да ползваш? я дай една снимка да стане малко по-ясно

някоя добавка за блок на скриптове да ползваш?

я дай една снимка да стане малко по-ясно

Ползвам само Flashblock ,обаче така и не разбрах ,какво се е омазало.Пуснах един нов за мен оптимизатор Auslogics BoostSpeed 4 .Там имаше освен за Уиндоса и оптимизиране на Firefoxa.

Всичко си дойде на място,а Лиско осезаемо стана по-бърз.

Да попитам някой има ли представа дали bookmark лентата може да стане два реда? Нещо един ред ми е недостатъчен Публикувано изображение

Някой сблъсквал ли се е с следният проблем. При работа с по тежки флаш сайтове ФФ 3.0.5 понякога увисва за малко стига до режин Нот Риспондинг и след това се оправя сама. Наблюдава се зависване което може да трае от 10 секунди до 1 минута. Понякога дори ФФ3 крашва от такъв род забивания или аз самият се принуждавам да я затворя ръчно. Проблема се проявява и на стар на на прясно преинсталиран XP SP3

и къде е проблема? нормално е системата понякога да не може да смогне на потока информация който постъпа към нея

и къде е проблема?

нормално е системата понякога да не може да смогне на потока информация който постъпа към нея

да, кат` са напия и аз съм така

п.п. авторе, FlashBlock в комбинация с AdBlock Plus оправя работата

и не смогваш на потока алкохол, който се лее, нали хихих але как са напивате с тая минерална вода в германия, дето я водят бира?

да, кат` са напия и аз съм така

п.п. авторе, FlashBlock в комбинация с AdBlock Plus оправя работата

А бре пич ако случайно не си разбрал AdBlock Plus има флаш блокър.

Искам да премахна Mozilla-та и да сложа новата версия обаче не мога Публикувано изображение ! Като отида в контрол панел Ад Ремуув и му дам ремуув не иска да се маха ? Реших да пробвам в Програм файлс и пак не стана Публикувано изображение

Искам да премахна Mozilla-та и да сложа новата версия обаче не мога Публикувано изображение ! Като отида в контрол панел Ад Ремуув и му дам ремуув не иска да се маха ? Реших да пробвам в Програм файлс и пак не стана Публикувано изображение

Не разбирам защо трябва да я махаш???Просто направи up- и всичко си е наред!Ако наистина обаче искаш тотално да я чистиш,отвори и скритите папки!

Честно казано не разбирам как така не можеш?.Не ти дава компа?Не ще да тръгне деинсталация??Какво?

Честно казано не разбирам как така не можеш?.Не ти дава компа?Не ще да тръгне деинсталация??Какво?

Ами....Mozilla-та е 2.0.0.20 и като дам ремуув и само светва прозорчето и се маха - нищо друго ?! Направих рестарт на пц-то пак не стана,под сейф мод пак не стана - кажете някаква програма да е премахна ?!

Help->Chek For Updates..... от там нататък лиско ще се оправи сам

Ами....Mozilla-та е 2.0.0.20 и като дам ремуув и само светва прозорчето и се маха - нищо друго ?! Направих рестарт на пц-то пак не стана,под сейф мод пак не стана - кажете някаква програма да е премахна ?!

Your Uninstaller-това ползвам,а пробва ли ръчно да разкараш всичко.След като извади и скритите папки??

няма обновявания.Firefox може да проверява периодично за такива - това ми изписа ?! Ще пробвам с тази програма Your Uninstaller Благодаря и на двама ви :P

няма обновявания.Firefox може да проверява периодично за такива - това ми изписа ?!

Ще пробвам с тази програма Your Uninstaller

Благодаря и на двама ви :blink:

Пробвай с Revo Uninstallеr хем е безплатна!

YU ми е трила други файлове при деинсталиране и после стана мазало!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.