Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

урааааа

честита ни 3.1б2

а privaterowsing-a е отличен - още 1 попадение за Мозилла Корп.

(party)

ихааа-юпиииии

Публикувано изображение

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аquaris-така и не разбрах нещо.Че 3.1- е бета- ясно!Да лепвам или не!Толкова противоречиви мнения,то приставки,то езици,то манджа с грозде! :)

не бе човек ползвай си старата тука ако видиш колко са малки и разрешими, но дразнещи проблемчета и ще ти се изправи косата

Имам инсталирана добавката Torrent Finder toolbar.От вчера обаче ми казва това(на снимката).Моля кажете ми от къде да го разблокирам!post-144104-1228766991_thumb.jpg

Аз съм с Mozilla Firefox 3.0.4. Имам следния въпрос- как мога да премахна това досадно нещо което Firefox прави ?

Инструменти -> Настройки -> Разширени отиваш на таб Общи и махаш отметката от "Предупреждение когато сайтовете се опитват да пренасочат или презаредят страницата".

Имам инсталирана добавката Torrent Finder toolbar.От вчера обаче ми казва това(на снимката).Моля кажете ми от къде да го разблокирам!post-144104-1228766991_thumb.jpg

Пробвай като махнеш отметката в Настройки -> Сигурност -> Предупреждение при подозрение за атакуващ сайт дали ще се оправи.

Пробвай като махнеш отметката в Настройки -> Сигурност -> Предупреждение при подозрение за атакуващ сайт дали ще се оправи.

Редактирано от dobromecho (преглед на промените)

Пише ти само "изнасяне" не виждаш ли че като го избереш ти дава да запишеш файл "bookmarks.HTML" където искаш в компютъра.

Публикувано изображение

Еми на мен ми пише "изнасяне..." с многоточие явно моя грешка и пропуск в превода ли?

Джентълмени-дайте моля инфо за тоя троянец дето се инсталира с добавките в Лисата!Направи ми впечатление,че на няколко пъти МБАМ-а хваща такова чудо,докато Кис-а ми си седи безмълвен!А аз така съм се накачосал с всякави пунти мари на Лисата,че няма накъде!Попрочетох и доколкото ми светна се инсталва с плъгина за Win.Media Player????Така ли?Щото аз си имам постоянно разправии с Download Helper-а не ми конвертира и това е!Да не би тая буба така да се хваща!Aquaris,колега-нещо да си чул по въпроса????

Не знам какво е това сиво поле със стрелка, но се появява на страници на местата, където има видео клипове . Като кликна върху него с мишката и видеото тръгва, но винаги така ми излиза на Мозила при ОС Убунту 8.04. Въпросът ми е - нормално ли е това и може ли да се настрои да излиза видеото без да се налага да кликам върху него ? Ето и скрийншота

Публикувано изображение

Не знам какво е това сиво поле със стрелка, но се появява на страници на местата, където има видео клипове . Като кликна върху него с мишката и видеото тръгва, но винаги така ми излиза на Мозила при ОС Убунту 8.04. Въпросът ми е - нормално ли е това и може ли да се настрои да излиза видеото без да се налага да кликам върху него ? Ето и скрийншота

Публикувано изображение

Това е нормално. По такъв начин излиза флаш видеото под Ubuntu.

Да много интересно, даже ми се струва полезно да излиза така, един вид пускаме си флаш видео, ако искаме, досадните реклами често пречат, но имам инсталирана и Опера, а там излиза директно, като в Уиндоус... Някакъв коментар по въпроса, не че е проблем, но все пак защо по един начин е в Мозилата, а по друг в Опера ?

Здравейте, имам малко досадно проблемче с Firefox 3.0.4 и се надявам на съвет как да го разреша. Проблемът се състои в това, че когато използвам копиране с клавишна комбинация (Ctrl+C и Ctrl+V) при поставянето на копираното съдържание в адресната лента или поле за попълване, в момента в който натисна Ctrl+V ми излиза прозореца за принтиране (все едно съм натиснал Ctrl+P), като същевременно се попълва и копирания от мен текст? Не видях до сега в темата, някой да е описал подобен проблем. Предполагаемата предистория на заболяването: проблемът е наличен при всички версии от 3.0.0 до последната (до преди това съм използвал инсталационните версии на 2.* и не съм имал подобен проблем). Предполагам се дължи на факта, че до скоро ми се налагаше да ползвам две версии на Firefox 3 (инсталирана) и Portable Firefox 2.* (от личния си компютър и преносима флаш памет). Не знам до каква степен това може да е обусловило проблема, но при ъпдейт на Portable версията от 2 до 3.0.4 и при Portable версията също е наличен посочения проблем (при Portable Firefox 2.* отново не съм се сблъсквал с описания проблем). Надявам се някой да може да ми даде идея как бих могъл да се коригирам проблема.

Редактирано от Rub4o (преглед на промените)

Открих причината за сивото поле със стрелката и тя е флаш блокер, който се инсталира в Мозила и под Уиндоус. Може да се спре по желание.

Инсталирах добавката FlashGot и след пускане на мозилата винаги се зарежда след началната страница и страницата на FlashGot.Как да оправя този досаден проблем?

И сега какво!!?????Аз се готвя за 3.1-тия ми изкарват нова-3.0.5????????Що така! Публикувано изображение

И сега какво!!?????Аз се готвя за 3.1-тия ми изкарват нова-3.0.5????????Що така! Публикувано изображение

Нормално, даже поддържат все още и втората версия, ако не забеляза. Винаги е било така.

на кой квото му е интересно дето се вика на един 3.1 на друг 3.2 на някой 4 (която е малко спряна, ама карай) editorial: 2.20 е последния ъпдейт за сигурност и стабилност на МФФ 2 Also, the Phishing Protection service will no longer be available for Firefox 2 users

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Само при мен ли 3.0.5 започна да товари процесора на 65-80% ? При положение, че с 3.0.5 с 30 таба направо измръзваше процесора....

Лично при мен 3 версия е пълна боза, така е бъгясала че винаги мисли по 10 сек. преди да отвори страница. А с 2 версия нямах никакъв проблем, някой да каже лек за това...

3-kaта си е тегава и това е!!!То бъгове,то крашове,не е едно и две!!! :)

Определено от едно известно време и на мен ми крашва и бави при зареждане на табове. Процесора не ми се товари, но определено бави със зареждането. Поради тази причина ползвам в момента Google Chrome. Много по-бърз е.

Здравейте! Много благодаря на потребителя, дал начин да си оправя ТабМИКСПлюс-а за Мозила ФФ 3.1б2! Искам да попитам как да си оравя Българския речник за проверка на грешки 4.1, който в момента не ми е активен... Поздрави, А3 П.С Аз нямам забележки за 31б2, работи си добре и не се оплаквам..

Редактирано от mixoff (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.