Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Имам проблем firefox 3.0.4,досега бях с 3.0.3 и когато упдейтнах с него нямах нет а с ie7 имам.Също така като сложа нод32 касперски(с нортон интернет секюрити нямам проблем)нямам нет на двата браузъра.Някакви идеи?Дали има някаква връзка че съм с безжичен рутер и това да прави проблем?плс хелп Публикувано изображение

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

офф-топик: не е уместно едновременното използване на две антивирусни програми разгледайте настройките на IE в частта за proxy-сървър и направете същите в лиско разрешете достъпа на лиско до интернет във всеки защитен софтуеър - вкл. този на рутера

Отдавна ползвам MOZILLA и съм много доволен от нея.Има само едно нещо което ме дразни(може би не съм го открил). В OPERA има една опция "копиране във записка", та въпроса ми е има ли подобно и за мозилата?

Редактирано от rulom (преглед на промените)

аа сега дай англииския термин, та колегите да се сетят за какво говориш, понеже превода в бг гиу който си дал е толкова малоумен че и аз 10 минути му се чудих

Отдавна ползвам MOZILLA и съм много доволен от нея.Има само едно нещо което ме дразни(може би не съм го открил).

В OPERA има една опция "копиране във записка", та въпроса ми е има ли подобно и за мозилата?

Виж в сайта на Mozilla за добавка от сорта на Copy to Note.

аа сега дай англииския термин, та колегите да се сетят за какво говориш, понеже превода в бг гиу който си дал е толкова малоумен че и аз 10 минути му се чудих

Не си мисли че българския ти е по-ясен за мен Публикувано изображение Ако наистина разбираш от компютри и програми колкото се правиш би трябвало да си качил опера-та, ей така, само за да знаеш за какво иде реч и да си в час с въпроса ми.

Виж в сайта на Mozilla за добавка от сорта на Copy to Note.

Прегледах всичко свързано с текстове в добавките на мозила и нищо не намерих което да ме устройва.

Благодаря все пак, ще проверявам периодично.....

ааа искам бета 2 24-ти мина и замина у мозила.корп сигурно са преяли с пуйка за деня на благодарността :clap: :clap: :clap:

Здравейте.След като преминах на новата версия на firefox3.0.4.Bg имам следния проблем,когато използвам вградения мениджър за изтегления на firefox по време на изтеглянето виждам файла който тегля,но когато ми излезе съобщението че изтеглянето е приключело файла който тегля изчезва.Променях местата за записване на изтг.файлове-резултат няма всичко изчезва.Пробвах нова инсталация-ефект няма!Вурнах се пак на firefox 2 проблеми няма където му кажа там се записват изтеглянията.Ако някой се е сблъскал с подобен проблем моля за съдействие.На win Vista съм.

Редактирано от PECO (преглед на промените)

антивирусна?

Eset Smart Securiry-Но няма логика,на версия 2.018 на лиско работи без грешка но на 3.. не.Според мен проблема нее в антивируса или огнената стена.Дали тегля архив или някоя песен след свалянето изчезват.Направи ми впечатление преди преключването на самото изтегляне файловете се сканират за вируси.На версия 2... това сканиране го няма.браузера няма инсталирани никакви добавки.

тъй значи погледни лога на смарта ако там имаш карантинирани обекти..... и нагласи и настройките на смарт

тъй значи

погледни лога на смарта

ако там имаш карантинирани обекти.....

и нагласи и настройките на смарт

Лога е чист няма обекти под карантина.Направих опит и при спряна антивирусна-резултата е същия,файла изчезва в не битието.Не помага нито инсталация върху версия 2..,нито инсталация на чисто.Пробвах и по safe mode същата работа,май ще се връщам към версия 2.. въпреки че 3..та е супер.

Редактирано от PECO (преглед на промените)

Eset Smart Securiry-Но няма логика,на версия 2.018 на лиско работи без грешка но на 3.. не.Според мен проблема нее в антивируса или огнената стена.Дали тегля архив или някоя песен след свалянето изчезват.Направи ми впечатление преди преключването на самото изтегляне файловете се сканират за вируси.На версия 2... това сканиране го няма.браузера няма инсталирани никакви добавки.

Задаваш ли къде да се свалят или е по подразбиране? Да не са в друг акаунт на компа и затова да не се виждат?

Задаваш ли къде да се свалят или е по подразбиране? Да не са в друг акаунт на компа и затова да не се виждат?

Опитах по подразбиране и задавах къде да се записват,и по време на изтеглянето ги виждам но след края на изтеглянето когато се покаже надписа Изтеглянето прелючено-просто изчезват.За акаунта-нямам други на компа.Става нещо на 2-та нямам проблеми.

Защо мозилата ми зема по 100тина рам на преглед на най-обикновенни страници?

100-ина какво РАМ? круши, ябърлки, праз, дюли? каквато и да е мерната единица обаче не виждам място за притеснение, още по-малко проблем в противен случай, в момента щяхме да сме да речем 1989, да следваме завета на чичо Бил: "Никой няма да се нуждае от повече от 256кБ РАМ" и да разполагаме с максимум 256кБ РАМ

Значи е нормално Mozilla 2 да зема 20тина MB рам, а 3ката - 100?

перифразирам предишния си пост: купил си си паметта за да събира прах ли? ако това ще те успокой - да, нормално е уиндоус-потребителите трябва да се отърсите от заблудата, че колкото по-малко памет заема системата в даден момент, толкова е по-добре

Джентълмени,Лисицата почна да бачка като албански реотан!Предприел съм: сканиране за буби-нема(КИС+МБАМ) проверка на драйвъри(да не се е оклепало нещо)-проблеми няма! проверка за обновление на добавки-направена! сложена е и faster fox!(пробвах и без нея-разлика няма!!!!!) всички плъгини-инсталирани!!! Версията е 3.0.4(12 краш репорта!!!)Колегата Аquaris знае!!!!) А сега ми кажете!Страницата се отваря за 20 секундди-вчера хвърчеше!!!Нищо не съм слагал,оптимизирал или ръчкал от скука!Съседа е с Евроком като мен!Лисата аз му я слагах-идентично е всичко-при него проблем няма!!!Значи не е от доставката!Предложения??? P.S.Лично за мен-3.0.4 е здраво оклепана!Тегаво ми почна с новата версия и това е!

Редактирано от stashek (преглед на промените)

видях го още като го написа но, не исках да е офф-топик (не се сещам за решение)

ама ето нещо за по-любознателните: http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/fir...2.installer.exe

хах радвам се че съкрати линка........

един съвет от мен: не го сваляйте (сташ особено ти!)

още малко предстоящи събития: 3.1b2

QA tests start when en-US builds available in progress

release announced +7 days from QA start

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Само за протокола?Ще се наложи ли ако го лепна това,после да търся бекъпа,че последния път като го пробвах колега,всичко ми се затри при връщане на старата! :speak:

Редактирано от stashek (преглед на промените)

ето точно затова има обръщение към тебе в скобите..... Публикувано изображение

не знам....

но пак ти казвам не го слагай....дори аз не искам да го слагам още, макар че ме сърби

Колеги дайте някой коледен скин за Лисата!Тоя който се предлага в темите е адски дървен!Ако някой е мервал нещо по коледно аре да го метне! Публикувано изображение

Коѝ ще ми кажи защо когато отворя mozila firefox 3 ми излиза една програма яндекс вместо google аз не съм я слагал може би по погрешка да съм я запаметил така.Помогнете ми да я махна и да остани само google когато си отварям лисицата.

Колеги дайте някой коледен скин за Лисата!Тоя който се предлага в темите е адски дървен!Ако някой е мервал нещо по коледно аре да го метне! Публикувано изображение

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/9690

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3918

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.