Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Здравейте.Снощи когато стартирах мозилата ми се появи ето това съобщение:

Публикувано изображение

Някой има ли идея за каква регистрация пише и евентуално как могада го оправя.Със деинсталиране на мозилата не става,при нова инсталация пак се появява при стартиране.Иначе като натисна ok няколко пъти браузера се стартира и си работи без проблем,това се получава само при стартирането.

Мозилата ми е версия 3.0.5,а това се получава на Windows 7.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

да си слагал добавки от сорта на "open in google chrome" или да си импортирал отметки между двата браузъра и въобще имаш ли хром на 7-цата ако да: хром 1.х или хром 2.х? като преинсталира лиско изтри ли и личните данни?

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Да имам Google Chrome на 7-цата.За импортирането на отметки-да,каквото имаше единият това го има и другият.Премахнах мозилата и пак я сложих без да инпортирам нищо,отново го показва това.

Редактирано от betoveni (преглед на промените)

Да имам Google Chrome на 7-цата.За импортирането на отметки-да,каквото имаше единият това го има и другият.Премахнах мозилата и пак я сложих без да инпортирам нищо,отново го показва това.

Махни и двата браузъра и след това инсталирай Firefox.

Махнах ги и почистих с CCleaner,след това инсталирах мозилата но пак се появи това. Довечера ще го видя,сега ще ходя на работа.Дано да може да се оправи,че не ми се ще заради един браузер да преинсталирам. ПП:Е щом няма съвети значи ми остава едно само да направя.Благодаря все пак.

Първи впечатления от Firefox(Shiretoko) 3.1b3pre.

Определено зарежда страниците по-бързо от Firefox 3.0.5. Държи се доста добре за момента. Доста от разширенията ми бяха съвместими, като останалите успях да ги направя съвместими с редактиране на install.rdf файла намиращ се в разширенията. Единствено Cooliris не се поддава на тази редакция.

За сега е това от първото ми пускане на браузъра.

Махнах ги и почистих с CCleaner,след това инсталирах мозилата но пак се появи това.

Довечера ще го видя,сега ще ходя на работа.Дано да може да се оправи,че не ми се ще заради един браузер да преинсталирам.

ПП:Е щом няма съвети значи ми остава едно само да направя.Благодаря все пак.

А изтри ли всички папки и файлове свързани с браузърите от C:\Users\User\AppData\...?

Да,както и всичко свързано с тях.

Biskata държиш ли да подкараш cooliris или не ти е спешно

има начин .....който е изумително глупав

Biskata държиш ли да подкараш cooliris или не ти е спешно

има начин .....който е изумително глупав

Да.

секунда след малко ще едитна

съвместимост с 3.* ще задам

edit: аз дори не ти трябвам - по дефолт вече поддържа 3.1 (на 3.1б2 се инсталира без проблеми)-> http://www.cooliris.com/

едит2: след малко ако искаш все пак едитнатата версия ще я сложа че ми се развали нещо бекъпа (всъщност и от това няма нужда - max version е настроена на 3.*)

Aquaris-кога официално ще излезе 3.1???Имаш ли инфо?

най-рано на 26-ти този месец бета 3 след това не се знае почти нищо - зависи от много неща почти сигурно е обаче че бета3 ще се забави поради някой леко плашещи бъгове и грешки

секунда след малко ще едитна

съвместимост с 3.* ще задам

edit: аз дори не ти трябвам - по дефолт вече поддържа 3.1 (на 3.1б2 се инсталира без проблеми)-> http://www.cooliris.com/

едит2: след малко ако искаш все пак едитнатата версия ще я сложа че ми се развали нещо бекъпа (всъщност и от това няма нужда - max version е настроена на 3.*)

Къде видя, че го поддържа? Аз опитах да го инсталирам от сайта на производителя и ми казва, че не поддържа този браузър. Ти кой файл редактираш, за да стане съвместима добавката? Питам понеже аз опитах с редактиране на install.rdf, като сложих max version да е на 3.* и след това пак не ми разрешава да го инсталирам.

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

http://www.box.net/shared/osk5ct055h

това е оригиналната нередактирана 1.9.1 версия

на мен това ми изкарва в сайта-> Публикувано изображение

както казах начина е абсолютно глупав и става ....с редактиране на install.rdf хиахаиха

опс сори, сега идва смешното: просто трябва първо да прекараш добавката през 2.х, след това от бекъпнато *.xpi, си едитваш по стандартния начин и инсталираш на 3.х

абсолютно малоумно

с две думи: инсталираш на 2.х, правиш бекъп, едитваш бекъпнатото *.xpi, инсталираш едитнатото *.xpi на 3.х

Имам един проблем с браузъра.В Bookmarks където имам запазени доста сайтове един от запазените линкове не иска да се отваря,не иска да се трие, или да се мести.Някои знае ли какво да правя.Направих както ми казаха да вляза в organize bookmarks и оттам да трия ама не стана.А после същия сайт отново го сложих в Bookmarks ама след няколко дни и той се прецака.Кво да правя бе хора.

Имам един проблем с браузъра.В Bookmarks където имам запазени доста сайтове един от запазените линкове не иска да се отваря,не иска да се трие, или да се мести.Някои знае ли какво да правя.Направих както ми казаха да вляза в organize bookmarks и оттам да трия ама не стана.А после същия сайт отново го сложих в Bookmarks ама след няколко дни и той се прецака.Кво да правя бе хора.

Предполагам си с 3.0.5 версия?И при мен имаше подобни проблеми и при предната и при последната версия.Не се оправи.Оправих го от:start\control panel\add and remove\delete.Това е.Махай я тази смотана версия.Има куп такива дребни неща,които мен поне ме дразнят.

Някой може ли да ми каже имена на теми,които не са обновявани от firefox 1.5 ?

човек първо си оправи собствената тема (сложи като хората малко реални снимки от гуи-то) пък тогава оправяй другите

иначе са някъде 30-40% от всички теми (без да броим експерименталните, които отиват директно на 2.х и 3.х) т.е. някъде около 200-300 (в груби сметки)

Предполагам си с 3.0.5 версия?И при мен имаше подобни проблеми и при предната и при последната версия.Не се оправи.Оправих го от:start\control panel\add and remove\delete.Това е.Махай я тази смотана версия.Има куп такива дребни неща,които мен поне ме дразнят.

Ами кажи тогава коя версия е подходяща,че аз съм привързана към Мозилата.Досега съм нямала такъв проблем,но наистина мисля ,че за пръв път съм с тая версия.Тоест да преинсталирам и да инсталирам друга версия?Коя е не дава такива проблеми,знае ли някои?

Ами кажи тогава коя версия е подходяща,че аз съм привързана към Мозилата.Досега съм нямала такъв проблем,но наистина мисля ,че за пръв път съм с тая версия.Тоест да преинсталирам и да инсталирам друга версия?Коя е не дава такива проблеми,знае ли някои?

Аз нямам такива проблеми с тази версия 3.0.5. Деинсталирай я и почисти всичко свързано с Firefox и след това си я инсталирай отново.

Сложи си 2-версия.Последната.Много по-стабилна е.При мен само 3.0.5 версията правеше проблеми.На току-що инсталиран уин.че я преинсталирах,че без додавки я пробвах.Ами крашва си и си прави мизерии.За мен и един краш на седмица да направи е достатъчен да я махна.Отделно ме бави много като пусна сийдване.

По колко РАМ ви яде Лисичката и колко ви товари процесора?

Сложи си 2-версия.Последната.Много по-стабилна е.При мен само 3.0.5 версията правеше проблеми.На току-що инсталиран уин.че я преинсталирах,че без додавки я пробвах.Ами крашва си и си прави мизерии.За мен и един краш на седмица да направи е достатъчен да я махна.Отделно ме бави много като пусна сийдване.

Писна мииии.Преинсталирах я ама пак се случи същото с същия сайт.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.