Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

привет на всички!

имам адски кофти проблем с лисанкоПубликувано изображение

от има няма един ден всеки път когато натисна десен върху ff на бутона в таскбара ,програмата ми изкарва грешка (dont send ама под виста) и се затваря...

реших ,че не е толкова сериозно и преинсталирах програмата, но още след свежата инсталация ,когато пак натиснах десен бутон отново същата работа.

тогава си казах време е да махна всичко свързано с лиска и да я сложа на ново ,деинсталирах я ,изтрих всички възможни регистри ,но за моя жалост и това не помогна...

което ме доведе до по отчаяни мерки ,а именно да пиша тук! МОЛЯ за помощ!

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

а скритите програмни папки на лиско с настройките?

при клик с десен бутон върху лиско в таскбара той би трябвало да се минимизира/максимизира...?

bo4man копирай някъде и трии на воля; ако изквичи, слагаш пак

не би трябвало да имат отношение към лиско

sp? някакви оплаквания на виста? Mozilla Firefox has stopped working ли дава или краш-прозореца на лисицата? остави я да си потърси решение (не че ще намери де, ама ...) и ако не си я ъпдейтвал, сега му е времето видео драйвъри?

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

sp? някакви оплаквания на виста?

Mozilla Firefox has stopped working ли дава или краш-прозореца на лисицата?

остави я да си потърси решение (не че ще намери де, ама ...)

и ако не си я ъпдейтвал, сега му е времето

видео драйвъри?

със SP съм + актуални драйвери за видеото...

нищо не помага

Привет на всички четящи темата! Бих искал да знам, и попитам къде се намира файла, който отговаря за паролите?

Версиите на Firefox 3.0.5 и 3.0.6 въобще не ми допаднаха поради доста проблеми ,които предизвикват тези две версии. То не бе крашване,бавно зареждане на страници и т.н . Тъкмо,щях да минавам на по стари версии,реших да видя версия 3.1 Beta2 Останах приятно изненадан- нямах ги проблемите от предните две версии. Близо 2 седмици съм с него и не забелязвам недостатъци.Върви си стабилно и бързо.

difficult някъде из %appdata%\Mozilla\ - по-лесно става с програми от сорта на F.E.B.E или MozBackUp

dred всички версии на лиско 3 са така (освен ако не броим алфа версиите на 3-ката, който крашваха понякога)

Имам проблем при гледането на Он-лайн тв. С ИЕ си вървеше ама от вчера не върви. Това е друг проблем. С мозилата също не става. Пускам ... но има само звук. Дадоха ми някакъв АДД-он MediaWarp.. и с него пак не става.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:7 - последния плъг-ин според ОС

2 положения след инсталирането му: с включен MediaWrap и с изключен - оставяте на което работи

ако е за iptv трудна работа е да се подкара

може да е от много работи - вирус(гад некаква най-общо казано), самия сайт в който се намирате и т.н. вече е късно да се прави бекъп - трябваше преди преинсталация зада спестим излишни главоболия - MozBackUp или FEBE - това са 2-те най-добри програми

Инсталирах си VLC Player (Full Installation) и добавих VLC Plugin за Mozilla Firefox. От Инструменти > Добавки > Приставки спирам VLC но тогава пък не ми тръгват телевизиите в IPTV въпреки че WMP плугина е пуснат. Как мога когато ми е нужен VLC да го пускам, а когато ми е необходим WMP плугин да спирам VLC и да си пускам WMP. Мерси.

Инсталирах си VLC Player (Full Installation) и добавих VLC Plugin за Mozilla Firefox. От Инструменти > Добавки > Приставки спирам VLC но тогава пък не ми тръгват телевизиите в IPTV въпреки че WMP плугина е пуснат. Как мога когато ми е нужен VLC да го пускам, а когато ми е необходим WMP плугин да спирам VLC и да си пускам WMP. Мерси.

Аз гледам тв каналите на доставчика ми и за целта инсталирам техен плъгин.Същия проблем имах с vlc player-a като го инсталирах.Отива при файловете на плъгина на digicom и телевизиите не ми тръгваха.Тези ,които гледах от доставчика.Предполагам и при теб е така.Аз го махнах vlc.Иначе не ставаше при мен.

Версиите на Firefox 3.0.5 и 3.0.6 въобще не ми допаднаха поради доста проблеми ,които предизвикват тези две версии. То не бе крашване,бавно зареждане на страници и т.н . Тъкмо,щях да минавам на по стари версии,реших да видя версия 3.1 Beta2 Останах приятно изненадан- нямах ги проблемите от предните две версии. Близо 2 седмици съм с него и не забелязвам недостатъци.Върви си стабилно и бързо.

Аз имам същите проблеми с Firefox 3.0.5. Дано да си прав за версията 3.1 Beta2 - мисля да я инсталирам.

Аз имам същите проблеми с Firefox 3.0.5. Дано да си прав за версията 3.1 Beta2 - мисля да я инсталирам.

при мен пък си върви идеално 3.0.6... явно някъде другаде ти е проблема...

а мен ме интересува има ли добавка за лисицата нещо подобно adblock само че да изрязва избрана част от сорс-а....

идеята ми е че се натъкнах наскоро на няколко сайта който забраняват "десен бутон" на мишката и селектиране на текст....

та има ли някакъв начин да се заобиколят тези ограничения?

единия от сайтовете е този http://www.spomenibg.com/ - тука забраняват маркирането...

ето точната част от кода която го забранява:

<div class="ramkaContent" onselectstart="return false" ondragstart="return false">

тоест от не искам да скрия целия div, защото ще скрие и текста който съдържа - искам само да ИЗРЯЗВА АВТОМАТИЧНО - ONSELECTSTART и ONDRAGSTART...

Редактирано от godlev (преглед на промените)

ц, тъй и тъй си гледал сорса - копни си ги от там

иначе има програми за едит ама дали вършат работа е много съмнително:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1760

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

ц, тъй и тъй си гледал сорса - копни си ги от там

иначе има програми за едит ама дали вършат работа е много съмнително:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1760

Мерси за бързия отговор, но това редактира само съдържанието... т.е. ТЕКСТА.... а оформлението неможе да редактира....

не става ...

е съвсем нормално - все пак само админа и автора (на кода) би трябвало да могат да си редактират сорса а това си е нарушаване на авторските права

А пробвахте ли следното при "right click" проблема Tools > Options... > Content > (Enable JavaScript) Advanced > махане на отметката "Disable or replace context menus" Друг вариант about:config dom.event.contextmenu.enabled да се промени на false

Редактирано от -FG- (преглед на промените)

искам и аз да попитам за един проблем,който се появи и при мен. От два дни съм с Уиндоус Виста ултимейт и с нов комп.Сложих си лисицата-3.0.6.Работеше ми без проблем,докато след няколко часа ми спря звука в него.В смисъл клипчета във зазз бг или youtube,или друг сайт с някакъв флая файл със звук НЕ искат да ми тръгват със звук.Когато се опитам да вляза с ИЕ нямам никакви ядове.Какво да правя?Свикнал съм адски много с лисицата и не искам да я сменям за нищо на света. Опитах да я прейнсталирам-изтрих и поправих регистрите и след прейнсталацията пак няма звук. Благодаря за съветите предварително-знам ,че тук ще получа нужната помощ!

Редактирано от boy_07 (преглед на промените)

да не си намали звука на Лиско от миксера? клик на говорителчето>mixer>плъзгача до горе само за Лиско

да не си намали звука на Лиско от миксера?

клик на говорителчето>mixer>плъзгача до горе само за Лиско

интересно е,че така беше и то бе да съм го намалял аз.Увеличих го но не ми издрънка като дрънка при увеличаването на останалите и пак няма звук1?

Сложих си лисицата-3.0.6.Работеше ми без проблем,докато след няколко часа ми спря звука в него.В смисъл клипчета във зазз бг или youtube,или друг сайт с някакъв флая файл със звук НЕ искат да ми тръгват със звук.Когато се опитам да вляза с ИЕ нямам никакви ядове.Какво да правя?Свикнал съм адски много с лисицата и не искам да я сменям за нищо на света.

Може би се дължи на т.нар. Flash Cookies които flash player-а записва в Application Data\Macromedia\Flash Player\

С преинсталиране на лиско проблема няма да се реши.

Затворете FF, пуснете CCleaner (slim) за да "измете" боклука и нещата би трябвало да вървят и звучат отново! :lol6:

Редактирано от -FG- (преглед на промените)

Имам проблем с мозилата.Версията е 2.012 щото не ми харесва 3 само се бъгва.И вчера като си я сложих се появи следното: като изпращам линк не излиза като линк,а като текст.Пробвах да изпратя на себе си.Как да го оправя.Кажете моля ви. :);)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.