Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Писна мииии.Преинсталирах я ама пак се случи същото с същия сайт.

Това, че е крашнала може да не е от браузра, а от флаш плеър например.
  • Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

По колко РАМ ви яде Лисичката и колко ви товари процесора?

спокойно - съвсем нормално е да ти лочи по 90-100к при 1 таб и няколко добавки

Писна мииии.Преинсталирах я ама пак се случи същото с същия сайт.

с коя версия пак се случи?3-та или 2-ра?

ами не е 3.05 ,но пак е 3.Ще сложа верно 2 ама няма да е скоро.Нека ми мине яда първо.Коя точно 2- ка да сложа,че те са много? А ако само я реплейсна без да махам запазените сайтове дали ще се получи?

Редактирано от kalan (преглед на промените)

ами не е 3.05 ,но пак е 3.Ще сложа верно 2 ама няма да е скоро.Нека ми мине яда първо.Коя точно 2- ка да сложа,че те са много? А ако само я реплейсна без да махам запазените сайтове дали ще се получи?

Аз лично като я махам,махам я цялата.Това означава всичко.Денсталираш с revo uninstalier.Пускаш след това 2-3 програми за доизчистване на регистрите.Това поне правя аз.Теглиш последната версия на 2-ката и си спокоен.Пък и повечето добавки стават и за 2-ката,въпреки,че аз не ги ползвам.Не разбирам,защо от няколко дена се мъчиш с тази 3-та версия.Най-оплювания браузър IE и то всичките му версии е в пъти по-бърз от мозилата при пуснат торент.И не крашва,въпреки ,че съм пробвал няколко версии една след друга и добавки бол.Какво толкова сте я харесали тази мозила 3.0......не знам.И за какво се ядосваш?????Нещо като не работи и съм сигурен ,че причината не е в мен просто го изтривам и никога не го слагам отново на компа си.А колко още неща има в мозилата 3.0. бъгави не е истина.

Редактирано от genius11111 (преглед на промените)

Аз лично като я махам,махам я цялата.Това означава всичко.Денсталираш с revo uninstalier.Пускаш след това 2-3 програми за доизчистване на регистрите.Това поне правя аз.Теглиш последната версия на 2-ката и си спокоен.Пък и повечето добавки стават и за 2-ката,въпреки,че аз не ги ползвам.Не разбирам,защо от няколко дена се мъчиш с тази 3-та версия.Най-оплювания браузър IE и то всичките му версии е в пъти по-бърз от мозилата при пуснат торент.И не крашва,въпреки ,че съм пробвал няколко версии една след друга и добавки бол.Какво толкова сте я харесали тази мозила 3.0......не знам.И за какво се ядосваш?????Нещо като не работи и съм сигурен ,че причината не е в мен просто го изтривам и никога не го слагам отново на компа си.А колко още неща има в мозилата 3.0. бъгави не е истина.

Как се чистят регистрите и с какви програми и къде се намират тия регистри?

Значи имам следния проблем.Когато тегля нещо с мозила,някой клип,песен се прекъсва тегленето,и за да го продължа трябва да дам пауза и после пак старт.Не винаги се случва така но когато почна да тегля нещо и когато ме няма после гледам е останал по на 20-30 процента.Моля помагайте :)

Как се чистят регистрите и с какви програми и къде се намират тия регистри?

RegCleaner-меню Tools -> Registry Cleanup -> Do them All.

Tune Up

CCleaner

System Mechanic

RegSupreme

RegDoctor

Advanced SystemCare 2,3

Която и да си избереш ще ти свърши работа,RegSupreme е платена.Като си избереш програма ,копирай я -paste в търсачката и готово!

даунлоуд мениджър не ползваш ли?

да не се опитваш да изтеглиш BluRay RIP на The Matrix:Reloaded 1080p (37+Gb!)?

Значи имам следния проблем.Когато тегля нещо с мозила,някой клип,песен се прекъсва тегленето,и за да го продължа трябва да дам пауза и после пак старт.Не винаги се случва така но когато почна да тегля нещо и когато ме няма после гледам е останал по на 20-30 процента.Моля помагайте :)

vvv

Здравеите имам следния проблем като инсталирам някой add-on след рестарт отваря страницата на дадения add-on. а самият проблем е че при следващото пускане на браузера ми отваря отново тази страница. При следващо пускане пак и така до безкрай и единтствено не ми я зарежда отново чак когато спра или деинсталирам дадения add-on ползвам версия 3.05

Не ми харесва последният update на Firefox. Днес като си кликнах върху Firefox автоматично започна да ми се зарежда updating. Аз не исках никакви updates, ама все пак го оставих да се зареди. Сега всичко ми изглежда по нов и по-грозен начин. Дори форумът ми изглежда по по-грозен начин. И емотиконите също станаха по-големи, за разлика от текста, и по-грозни. Не искам да ми изглеждат по такъв начин нещата. Има ли някакъв начин, по който да премахна последните ъпдейтвания и всичко да си бъде така, както беше преди това?

:P:angry22::P

Как мога да спра обновяването(не от пауза ами изобщо да не се обновява)Излязох направо от х но в "помощ" ми пише продължаване на обновяването.Как да го махна това обновяване изобщо?

post-182447-1232394476_thumb.png

Редактирано от Kurtis (преглед на промените)

обновявай!

ъпдейтите хора не ядат

Знам!Но си имам причини.

Абе хора, в папката на firefox имам два файла socket.log и utp.log с обща големина 1.09 GB (съотв. 335/784). Някой може ли да ми каже дали мога да ги затрия без проблем? Търсих из форума не видях подобен въпрос, а и Google мълчиПубликувано изображение А нещо взе да ми свършва мястото на C:...

нещо да си свалял там някъде из тея ширини с utorrent? затривай спокойно

нещо да си свалял там някъде из тея ширини с utorrent?

затривай спокойно

Да. Благодаря ти много :-)

няма защо, винаги се стараем да помогнем Phishing Protection will no longer work for Firefox 2 As previously announced, the data service that is used by the Phishing Protection feature in Firefox 2 is being turned off by Google on Tuesday, January 20th. Any Firefox 2 user with version 2.0.0.19 or later may have already noticed that the option to enable this feature is disabled. If you’re using a previous version of Firefox 2, even though the feature is enabled in your browser, as of January 20th no new data will be sent to your computer. We strongly recommended that you upgrade to Firefox 3, available for free at www.getfirefox.com. If you wish to continue using Firefox 2, we recommend turning off the preference titled “Tell me if the site I’m visiting is a suspected forgery” in the Security preferences.

видях темата и реших да питам защо клипове-те като vbox и yotube ми засичат какво ли не съм правил и нищо !

какво ще рече засичат? клипчето Buff-нало ли е докрая (розовата или бледо червената лента...)? коя версия на флаш плейъра използвате? препоръчително е последната може клипчето да е с лошо качество

какво ще рече засичат?

клипчето Buff-нало ли е докрая (розовата или бледо червената лента...)?

коя версия на флаш плейъра използвате?

препоръчително е последната

може клипчето да е с лошо качество

всичко е наред както си му е реда най-вече тези с високото качество са нетарпими за гледане. в началото си мислех че е от компютара но и на по слаба машина пробвах и варви безупречно.

Не ми харесва последният update на Firefox. Днес като си кликнах върху Firefox автоматично започна да ми се зарежда updating. Аз не исках никакви updates, ама все пак го оставих да се зареди. Сега всичко ми изглежда по нов и по-грозен начин. Дори форумът ми изглежда по по-грозен начин. И емотиконите също станаха по-големи, за разлика от текста, и по-грозни. Не искам да ми изглеждат по такъв начин нещата. Има ли някакъв начин, по който да премахна последните ъпдейтвания и всичко да си бъде така, както беше преди това?

:P:angry22:;)

Видяхте ли това? :lol6:

Някой може ли да ми каже дали след като преинсталирам Windows съответно от XP на Vista,ще мога да си върна Firefox,със всички добавки и теми и т.н.Създал съм си back-up файл с MozBackup.

да, ще можеш стига да не затриеш бекъп файла

jumpera махни сегашния флаш (и Макромедия ако имаш) плейър и сложи версия 10 - флаш се тегли от сайта на адобе

офф-топик: Jikata браво, хубава тема с добро цветово съчетание. поздравления

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Мерси Aquaris .Вижте 2рата ми тема https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/10349 .Тази е подобна на abstract pc(Тема която не се поддържа и не е ъпгреитвана от 4 год. насам) Има доста промени в цвета и бутоните. Ако ви харесва пишете коментари под нея за да излезе от sandbox и да стане достъпна и за хора без рагистрации. :rolleyes: Ако някой знае как се махат снимки от сайта на firefox да пише едно ЛС.Вчера сложих версия 1.1 и нов шот,а там се виждат промени.

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.