Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Пробвай с Revo Uninstallеr хем е безплатна!

YU ми е трила други файлове при деинсталиране и после стана мазало!

Хем е на български...но невиждам защо като съвсем нормално се деинсталира от Add/remove programs :blink:
  • Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравеите

имам следния проблем

като инсталирам някой add-on след рестарт отваря страницата на дадения add-on.

а самият проблем е че при следващото пускане на браузера ми отваря отново тази страница. При следващо пускане пак и така до безкрай и единтствено не ми я зарежда отново чак когато спра или деинсталирам дадения add-on

ползвам версия 3.05

Ъпдейтнах на 3.06 и проблема си остана (вече ми се появява и страницата, която излиза след ъпдейт )

а и не мога да си редактирам настроиките в about:config (някой може и мога да си добавям нови, но повечето не мога)

Не е болка за умиране понеже си ползвам най-вече Опера, ама все пак ако някой знае как се оправя, моля нека драсне 1-2 реда.

edit: Проблема още си стои сега обаче забелязах че и не мога да променям как да стартира (дали с празна страница; с страниците от последното ползване или с home page). Като ги сменям и при следващото пускане на браузера там пак е с празна страница (която съм и избрал)

Редактирано от ti6o (преглед на промените)

Ъпдейтнах на 3.06 и проблема си остана (вече ми се появява и страницата, която излиза след ъпдейт )

Не е болка за умиране понеже си ползвам най-вече Опера, ама все пак ако някой знае как се оправя, моля нека драсне 1-2 реда.

В общите настройки - "Когато Firefox стартира" - от падащото меню избери "Показване на началната страница" Публикувано изображение

те това ако само така се оправяше......

Помагайте, че вече се побърках! Преинсталирах си мозилата, тва пак ми сее появява, особено като реша да потърся нещо в търсачката на сайта на "Космополитан" Публикувано изображение Незнам какво да правя, искам да го махна туй чудо!

http://img338.imageshack.us/img338/7052/firefoxfm6.png

Помагайте, че вече се побърках! Преинсталирах си мозилата, тва пак ми сее появява, особено като реша да потърся нещо в търсачката на сайта на "Космополитан" Публикувано изображение Незнам какво да правя, искам да го махна туй чудо!

http://img338.imageshack.us/img338/7052/firefoxfm6.png

Виж тази тема http://kb.mozillazine.org/Standard_diagnostic_(Firefox .

не е и нужно цъкни 1 (само един!) път върху бутончето search shield на AVG бара (демек да го забраниш) и най-добре направо си изтрии целия инструмент на авг и още 1 съвет - изтрии бета версията на мозила която и да е тя

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Пак я обърках една, помагайте, хора. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Искам да си разглеждам някои файлове с мозилата а ми я няма в "Избор на програми" за разглеждане, изчезна ми нещо. Инсталирах си новата версия на мозилата и нищо. Моля ви, помагайте, че ми се реве! Пипала съм като шимпанзе незнам къде. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

1. успокой се (още не сме почнали да ядем хора и да им се караме че са пипнали не където трябва) 2. обясни бавно и спокойно какво искаш да правиш и кой файлове искаш да разгледаш с Лиско и къде не се появява

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

1. успокой се (още не сме почнали да ядем хора и да им се караме че са пипнали не където трябва)

2. обясни бавно и спокойно какво искаш да правиш и кой файлове искаш да разгледаш с Лиско и къде не се появява

А, оправих си проблема вече! ;)

А аз имам следният проблем : Когато ъпдейтнах до 3.0.6 ми се появи нещо много странно (т.е. не бе ставало до сега след ъпдейт) - вместо да ми се запазят последно вивежвади url- и видях друго вмето тях там бяха повечето bookmarks, които не са в папка или нещо подобно. Та въпросът ми е как да ги махна от списъкът с адресите, без да трия bookmarks ?

post-113446-1233995996_thumb.jpg

и за това има фермани вече по форумите oldbar като добавка + малко настройки ако само с добавката не ти харесва

Преди малко си пуснах компа,кликнах на иконката на мозилата и излезе пясъчният часовник до стрелката на мишката.След това се скри и това е.Лиско не иска да се покаже. :nono:Публикувано изображение:yanim: Пробвах по safe mode,но пак без резултат.Някакви идеи как да оправя проблема?

Проблемът се оправи след рестартиране на компа. ;)

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Така някой да има проблема от който аз ше се оплача. Мозилата се кара с Експлорера на Уиндоус и след това 2те апликации замръзват паралелно за определен период от време - всеки път е различен. Това обикновено се случва при работа с тежки сайтове. При леки също се получава проблема но не е начесто и не е епизодичен. ОС - XP SP3 с всички налични ъпдейти до Януари месец тази година.

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

Не мога да инсталирам това Fasterfox 3.0.4 - като му дам At To Firefox и ме праща на Email address/Password ?!

Сигурно всеки е чел това от Оптимизация на Firefox или как да накараме лисицата да бяга.

По надолу е дал линк към тази програма,и казва че е безплатна - а аз не мога да е сваля ?! :headphones:

Може ли малко помощ pls :P

Попълни си e-mail и паролата,след това ще то позволи да го свалиш!Къде е проблема????

Чакай малко бе брат!Нали затова се попълва,не схващам нещо....Не искаш да се регистрираш или ...???за какво говорим?не искаш да си даваш адреса ли? :speak:

При ъпдейт на Мозила от 3.0.5 до 3.0.6 компа ми започна да се рестартира през известно време.Деинсталнах Мозилата и проблема изчезна.Някой да има логическо обяснение за това?

Eдна доста полезна добавка към мозилата: Tweak Network

Превю на приставката: Цък

Здравейте, днес при дефрегметнация забелязах два супер големи файла в дерикторията на "FireFox" sockets - 189 mb utp - 389 mb Може ли да ми дадете съвети тези файлове - стават ли за триене, че докато дефрегментирам машината много бавят.

Добре че не съм ъпдейтнал до новата версия.По-добре почакайте някоя по-стабилна версия.

Здравейте, днес при дефрегметнация забелязах два супер големи файла в дерикторията на "FireFox"

sockets - 189 mb

utp - 389 mb

Може ли да ми дадете съвети тези файлове - стават ли за триене, че докато дефрегментирам машината много бавят.

нещо да си свалял с уторрент напоследък, някъде там (дори по погрешка?)

по метода пробва-грешка (ама първо направи бекъп)

Нямам навика да свалям там с уторрент, най-интересното е че тези файлове: sockets и utp са текстови ?!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.