Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

.... както и да е....ся имам по-важен проблем -> до преди няколко дни го имах и при IE, но там се оправи(не знам как точно, инстаирах java....) проблема е че примерно като влезна в bgshare.com и там нали има форма за ъплоуд....е цъкам там ама нищо не става(а трее се покаже прозореца да избера файла) Java script-a e enable, както и Java от опциите на браузъра...с 3-ката съм...некви идеи? щот примерно от IE7 като влезна и цъкна на формата за ъплоуд си ми показва диалога за избиране на файл...дори и да изключа AdBlock-a пак е така при ff3( 3.0.3)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

a sun microsytems java update еди кой си?

при мен си работи ама ще видиме довечера от домашарката как ще реагира, че тука няма никакъв контрол

http://www.java.com/en/

е тва съм инстаирал java-6u10-beta-windows-i586-p

принципно приветствам инсталиранетрона бета версии, но не и на джава - това е компонент от важно значение на система с хр сп3 без никаква инсталирана джава (говоря за sun java) и фф 3.0.3 всичко си работи

Качих Java SE Runtime Environment 6 Update 7 и проблема остава....

yeeeeah светът отново е едно по-хубаво място за живеене фф3.1.б1 + ТМП 0.3.7.2 = но проблемос мучачос хммммм бетите откога почнаха да са с оригиналната иконка - някога не бяха с нея да ни е честита новата версия, а вие се гответе за 3.0.4 - най-рано края на месеца 89/100 на acid3 - много добре, браво

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

имам проблем с ФФ3.1 цъцам на иконата уж зарежда има процес в таск миниджъра ,но не отваря програмата и процеса се затваря.

И при мен е същото... поне Explorer-a се отваря, но след доста чакане. Някой знае ли защо става така и как се оправя, че никъде не видях отговор.

кво са как да си оправя шибаният java script?

кво са как да си оправя шибаният java script?

??? Я си събери ума и задай въпроса по начин, който ще ни позволи да ти помогнем!!!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

проблема не е в java-та (поне не в тази на "Сън")

@Aquaris, а къде е тогава оО

??? Я си събери ума и задай въпроса по начин, който ще ни позволи да ти помогнем!!!

ако си беше направил труда да прочетеш няколко поста назад, щеше да видиш че съм описал какво що за проблема, така че не ми се праи на голЕм

@Aquaris, а къде е тогава оО

ако си беше направил труда да прочетеш няколко поста назад, щеше да видиш че съм описал какво що за проблема, така че не ми се праи на голЕм

Аз не се правя на голям, но ти не правиш разлика между java и javascript

абе пускам си днес компа и сичко коета съм имал във прадпочитани го няма айде тва го преглатнах ама после видиах че като вляза във някой сайт неми дава да връщам назад теглих я няколко пъти и е се същото можете ли да ми помогнете

версия на Firefox? инсталирани добавки (+ тяхната версия)?

Някой да знае кога най-после ще пуснат официално версия с български интерфейс? Последната 3.1b1 и тя няма.

скоро със сигурност няма да е беше планирано пускане на някоя от 3.0.х версиите със бг UI (мисля 3.0.1 или 3.0.3, но не съм сигурен), но явно от Мозила корп. (хах това звучи като Кайба корп хихихих), са преценили поне на техните сървъри да няма официална версия на 3.х с бг UI (май и бетата я няма вече) обикновено така се процедира при недостатъчно качествен софтуеърен продукт/добавка за firefox - вие си правете изводите какво означава това така че преди официална 3.1 едва...... edit: има слаба надежда това да стане на предстоящата 3.0.4.....слаба.....надежда.

А на мене Firefox ми крашва всеки път, когато изляза от пощата си в Yahoo ;) Някакви идеи защо крашва точно тогава? Firefox 3.0.3 ползвам...

А на мене Firefox ми крашва всеки път, когато изляза от пощата си в Yahoo :) Някакви идеи защо крашва точно тогава?

Firefox 3.0.3 ползвам...

Я виж да не си завъдил вируси или други буби. При мен не се крашва на Windows XP, Vista и Linux, когато излизам от акаунта си на mail.yahoo.com. Ето това успях да снимам на излизане от пощата на yahoo. Снимката е за Windows XP и Firefox 3.0.3 (без добавки):

Публикувано изображение

P.S. Или виж тази страница: Firefox crashes@mozillazine.org. Виж "Yahoo! Application State plugin for Yahoo! Mail". :rolleyes:

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Здравейте, някой може ли да ми каже защо всеки път когато влизам в арена ми излиза това съобщение:

използвам 3.0.3 версия

прокси, проблем с доставчика респективно интернета...от много неща може да е... блокиран адрес.... конфликт с добавка....

прокси, проблем с доставчика респективно интернета...от много неща може да е...

блокиран адрес....

конфликт с добавка....

Не е проблем с доставчика, защото на другия компютър всичко си е ОК. Не е конфликт с добавка, защото използвах safe mode и пак излизаше това съобщение. Какво друго може да е?

EDIT : Проблема се оказа, че е породен от имунизацията на spybot!!!

Редактирано от kyryl (преглед на промените)

Колеги!Подскажете ми моля коя бе приставката,която ти дава допълнителни линкове при търсене през Google.Някъде ми зачезна и сега не мога да се сетя за името и!Благодаря!!!

допълнителни линкове от други търсачки или?

Колеги!Подскажете ми моля коя бе приставката,която ти дава допълнителни линкове при търсене през Google.Някъде ми зачезна и сега не мога да се сетя за името и!Благодаря!!!

CustomizeGoogle

Използвам мозилата 3 от както излезеи досега не съм имал никакви проблеми. От 2 дни насам обаче се получава следното: всичко върви нормално за известно време след като е включен компа, мозилата зарежда страници и т.н. Но след известно време спира да зарежда. Не е от интернет-а - скайпа и торентите си вървят нормално. Пробвах и с ИЕ 6 и с него не се отварят никакви страници. След като ресна компютъра се оправя пак за известно време. Какво може да предизвика подобен проблем? Мисля, че не е вирус или друг вид гадина, тъй като правих няколко онлайн скана и нищо не откриха, а и есет-а също нищо не казва. Дайте идеи ако е възможно. Поздрави EDIT: Забелязах, че щом се пусне utorrent-a се скапва работата. И все пак не разбирам защо така се получава.

Редактирано от xaxass (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.