Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Цък

След като си избереш и инсталираш дадена тема, отиваш tools->add-ons->themes и задаваш коя да е активна.

Да, аз намерих няколко скина вече, ама те повечето са за 1 и 2 версия на Мозила. За 3 няма много..

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/br...mp;sort=updated -

що пък да няма - има си доста теми вече за 3.х

регистрирай се, влез (log in) и можеш да премахнеш проверката за версията

след което ако искаш конкретно някоя тема, която я няма за 3.х, ще обясняваме как става

П.П: ама не винаги става с темите

П.П.П.: да са ни честити новите 2.х и 3.0.х версии: 2.0.0.17 и 3.0.2. някой може ли да каже малко по-подробно за промените в 3.0.2, че не ми се инсталира

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Благодаря ти страшно много, гледала съм много Add-оns, но на този не съм попадала. Мерси! Публикувано изображение

Според мен Session Manager разширението е много по удачен избор. По-удобно и по-пълноцено от варианта в Tab Mix Plus.

Редактирано от asa (преглед на промените)

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/br...mp;sort=updated -

що пък да няма - има си доста теми вече за 3.х

регистрирай се, влез (log in) и можеш да премахнеш проверката за версията

след което ако искаш конкретно някоя тема, която я няма за 3.х, ще обясняваме как става

П.П: ама не винаги става с темите

П.П.П.: да са ни честити новите 2.х и 3.0.х версии: 2.0.0.17 и 3.0.2. някой може ли да каже малко по-подробно за промените в 3.0.2, че не ми се инсталира

В този ред на мисли при мен се случи нещо ,много странно!!!Не мога да сменя скина!!!Който и да кача и да се опитам да сложа, след ресването нищо не се променя.Темата си остава същата!Aqarius-КАЖИ ми брате как да оправя тая история с постоянното препращане след update!Днес се опитах да кача 3.0.2. и същата история!Рестарт и вместо началната ми страница отново ме прехвърли този път към официалната на Mozilla!Вече съм на път да вия към Луната и след това тихо и кротко към 4-и километър!!! Публикувано изображение:baby::beer:

Огнената лисица се обнови до 2.0.0.17 честито на ползващите втората версия на най добрия броузер,по бърз и сигурен от всякога. :beer:

Някой да му се намира Tab Mix Plus за 3.0.2 защото стария не работи?

edit:

Ето работеща версия

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

@stashek е ако си преинсталирал на чисто с 3.0.2 (пък и дори да не си трил старата) това е стандартна функция: при инсталиране на нова версия те препраща първия път към поздравителната страница на новата версия след това си гласиш настройките а за качването на скин: инсталираш го и докато Add-ons мениджъра е отворен, избеи themes, избери си темата която току що си качил и цъкни бутончето "Use theme", и чак тогава рестартираш лиско - иначе ще си почакаш бая да ти я смени автоматично

че за вас официални сайтове на безплатните програми (в случая добавки) няма ли бе хора? много ми е смешно когато тръгнете да си сваляте "Огнелиса" или уинамп от торент сайтове сорръ за офф-топика

@stashek

е ако си преинсталирал на чисто с 3.0.2 (пък и дори да не си трил старата) това е стандартна функция: при инсталиране на нова версия те препраща първия път към поздравителната страница на новата версия

след това си гласиш настройките

а за качването на скин: инсталираш го и докато Add-ons мениджъра е отворен, избеи themes, избери си темата която току що си качил и цъкни бутончето "Use theme", и чак тогава рестартираш лиско - иначе ще си почакаш бая да ти я смени автоматично

Ама нали това ти обяснявам братче!Правя всичко по правилата и ....!Не може до преди няколко часа всичко да си е О.К. и после да става така!Както и да е!Качих 3.0.2.За сведение на всички колеги: за 4 часа два пъти ме уведомява за crash,след което ме кара и e-mail-и при това описателни да пращам!!!!!

ето за тва не харесвам отдалечената помощ - не си ли пред проблемното устройство в такива случай, е много трудно, а и най-вероятно проблема не идва само от "Огнелиса" аз лично си признавам че лиско ми е крашвал до сега около 5-6 пъти за около половин година (сумарно за 2.х и 3.х) - последния път беше вчера на 2 пъти понеже я насилих на 1 флаш определено комбинацията лиско 3.1а2+флаш 10бета не е много функционална при определени приложения ъъъ не е задължително (но е полезно) да пращаш описание на каквото и да е

Установих,че на практика мозила ми" забрани"да правя каквито и да е промени в интерфейса!!!!И то не само skina!!!Значи проблема съвсем ме хвърли в тъча!!!Какво може да се е объкало колега!Вече измъчих Aquaris с тая тема,но наистина ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да драсне!!!Възможно ли е да съм забранил промените в системата по някакъв начин?Знам че звучи идиотски,но вече не знам какво да мисля! :wors:

пфууууу 11 страници глупости съм писал само в "програми", да не говорим колко още има в "уин" обаче го намерих Махни мозилата,после изтрии след ните папки C:\Program Files\Mozilla Firefox C:\Documents and Settings\акаунта ти\Application Data\Mozilla C:\Documents and Settings\акаунта ти\Local Settings\Application Data\Mozilla също и тея редове във регистрите HKEY_CURRENT_USER\Software\Mozilla HKEY_CURRENT_USER\Software\MozillaPlugins HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Mozilla HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MozillaPlugins демек 100% ънинсталация,след това рестартираи и я сложи наново сташек, надявам се акаунта ти в хр да е с администраторски привилегии ако не стане ще питаме в още един форум....... а иначе конкретно; няма такъв вариант да и забраниш промените между другото горното е по-желание: не те карам да го правиш

пфууууу

11 страници глупости съм писал само в "програми", да не говорим колко още има в "уин"

обаче го намерих

Махни мозилата,после изтрии след ните папки

C:\Program Files\Mozilla Firefox

C:\Documents and Settings\акаунта ти\Application Data\Mozilla

C:\Documents and Settings\акаунта ти\Local Settings\Application Data\Mozilla

също и тея редове във регистрите

HKEY_CURRENT_USER\Software\Mozilla

HKEY_CURRENT_USER\Software\MozillaPlugins

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Mozilla

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MozillaPlugins

демек 100% ънинсталация,след това рестартираи и я сложи наново

сташек, надявам се акаунта ти в хр да е с администраторски привилегии

ако не стане ще питаме в още един форум.......

а иначе конкретно; няма такъв вариант да и забраниш промените

между другото горното е по-желание: не те карам да го правиш

Привет братле!!!Да с администарторски съм!Явно така ще направя!Мислиш че е останало нещо от предишната!А за регистрите-Your Uninstaller и CCleaner да ги пусна и тях а?!!!!Смяташ че това ми прави мизериите така ли?

ми честно казано незнам може да е от всичко - дори някоя дибавка която инсталираш

Направо сложих 3.0.3 И без това 2-ката бе пълна с бъгове!!!Направо ми скъса нервите!!!!В 3-ката пак "НЕМА "български!!!Това е направо върха!Дано с 3.0.3(бета) всичко е О.К.Прави впечатление,че осезаемо се подобри скоростта!!!!!

хммм в 3.0.3 тестовия вариант имаше май бг локализация ако никой не ви пусне линк от фтп-то на мозилла аз ще го направя като се прибера (ако въобще има наистина бг локализация, но мисля че 3.0.3 бета имаше)

Огнената лисица се обнови до 2.0.0.17 честито на ползващите втората версия на най добрия броузер,по бърз и сигурен от всякога. :ph34r:

Стига сте ми го хвалили.

Например доста често в w3schools пише "не пишете това така, няма да работи във Firefox". Минавайте на Opera Публикувано изображение

не че всички браузъри не ползват в основата си едно и също нещо и само рендващия енджин е различен

ако нещо не се представя правилно в "Огнелиса" има голяма вероятност то да не се визуализира правилно и в опера

едит: ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/nightly...2.installer.exe

само незнам колко точно се различава

не че всички браузъри не ползват в основата си едно и също нещо и само рендващия енджин е различен

ако нещо не се представя правилно в "Огнелиса" има голяма вероятност то да не се визуализира правилно и в опера

едит: ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/nightly...2.installer.exe

само незнам колко точно се различава

Aquaris Привет!Прости ми тъпия въпрос но какво да правя след инстала на това?Чистосърдечно си признавам в за първи път го виждам!!!! ;)

хах ми това си е нормален изпълнителен файл....... иначе това е неофициална версия на 3.0.3 с бг интерфейс момент да видя едит: това е тестовата предварителна версия на 3.0.3. казва се Gran Paradiso (така се казват всички 3.0.х тестови версии), инсталира се по нормалния начин автоматично се задава като браузр по подразбиране, има бг интерфейс и пълната функционалност на лиско възможно е обаче да дава дефекти малко по-честичко от стандартната 3.0.3

хах ми това си е нормален изпълнителен файл.......

иначе това е неофициална версия на 3.0.3 с бг интерфейс

момент да видя

При мен нищо не се промени!Поправка error 404!!

Редактирано от stashek (преглед на промените)

в смисъл къде ти го даде тоя ерор начи виж сега тя не и пука дали има нормална 3.0.3 или не- тя си се инсталира в друга папка и можеш д си ги ползваш и двете инсталира се като другата - само стартирай инсталатора бтв има си верно бг интерфейс - ама не би се учудил ако до няколко дни излезе финала аз направих тестче да я инсталирам сега я махнах и пак требе си оправям половината добавки ужаст уффф добре че имам бекъпче -- оххх как се стреснах

в смисъл

къде ти го даде тоя ерор

аз направих тестче да я инсталирам сега я махнах и пак требе си оправям половината добавки ужаст

A аз след като я махнах трябваше наново да я качвам(Лицицата)!!!!КА-ТА-СТРО-ФА!Какво се омаза така???

аз затва казвам че всичко е насобствен риск!!! напиши в "Run": %AppData% намери папката на мозилла и търси къде ти е най-скорошния бекъп на букмарковете добавките също би трябвало да са там, но не са си с техните имена а примерно "0198ъ3912ео1в1ебш938гх" но това ако не си изтрил предишната ако си я изтрил качваш всичко наново и внамаваш повече в час другия път като пиша и за да ти е по-лесно ето някой полезни добавки AdBlock Plus FasterFox FEBE FlashGot IE Tab No Script TabMix Plus това е на първо време. разбира се има (а и аз също ползвам) много други, но тези са като за начало: другите са вече лични персонализации

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.