Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

аз не го видях

ако искаш ще ти пратя свалено клипче да погледнеш

ползвай FlashGot 1.1.1.1: вече и той може да сваля такива файлове при тва доста успешно

Би било чудесно!Благодаря много!!!!
  • Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Инсталирах си БГ интерфейса, но не се промени нищо! Със Firefox 3.0.1 съм!

Следва ли инструкциите за инсталиране на превода? Превода работи перфектно. Не си сменил езика и затова не ти е на бг.

Свали превода от тук. Завлачи превода в прозореца на Firefox и го инсталирай. След това в адресната лента напиши about:config. Като се отвори страницата в полето за филтриране напиши general.useragent.locale. Ще се появи настройката отдолу. Промени стойността en-US с bg-BG и рестартирай браузъра. Това е.

Благодаря, Biskata сега проработи. ---------------- Появи се един много дразнещ проблем с добавката Flash Got 1.1.1.1. Като искам да си го настроя не да ми сваля през Bit Comet, a през вградения в Firefox мениджър за сваляне не ми дава. Или настрйвам го, след това пак влизам във настройките му и виждам, че пак е настроено на Bit Comet. Моля за помощ! ---------------- Хм, а сега нещо интересно - отмених настрйката за БГ интерфейс в about:config. Естествено стана ми на английски, но проблема със FlashGot 1.1.1.1 вече го нямаше. Оставам така, че предимно заради тази добавка ползвам този браузър.

Редактирано от vladols (преглед на промените)

Моля за малко помощ!Забелязах,че настройките на всичките ми разширения не могат да бъдат коригирани!Какво имам предвид!Всеки път,когато променя някоя настройка в произволно разширение,след повторно влизане в настройките то те отново са както се казва фабрични(default).Какво да направя,за да мога да ги променям,без да се страхувам,че после всичко няма да се върне в изходна позиция!!!

а Aplly натисна ли сташек? първо Aplly или Save ако има и тогава ОК

а Aplly натисна ли сташек?

първо Aplly или Save ако има и тогава ОК

Естествено братче!Чак такова ламе не съм!Затова и се чудя какво става.Първо с Download-а,сега и това!Да взема да го преинстална,а?????? :rolleyes:

не, не казвам за лейм - в бързината и аз пропускам глупави подробности еми темата не е голяма някъде из нея съм писал (и не само аз) как се премахва напълно - със скрити папки и всичко обаче така ще ти се затрие всичко - отметки добавки настройки и трябва да почваш отначало

не, не казвам за лейм - в бързината и аз пропускам глупави подробности

еми темата не е голяма

някъде из нея съм писал (и не само аз) как се премахва напълно - със скрити папки и всичко

обаче така ще ти се затрие всичко - отметки добавки настройки и трябва да почваш отначало

Нямаше как!Преинсталнах и сега всичко е О.К.Да видим!Все още не разбирам какво толкова се бе омазало,сега и download-a е новата версия и т.н.Наистина ми е любопитно Aquaris къде се прецакаха нещата,не може да няма сносно обяснение!!!Бъди здрав!!!!

в този момент (9:30 сутрин след няма и 2 часа сън, при тва на работа принудително)единственото което ми се върти в ума (по проблема, не въобше :wink:) е добавката за скайп: тва (както и самия скайп) прави такива поразиии в лиско, че не ми се говори а иначе знам ли? с лиско не съм имал проблеми досега (поне не такива фрапиращи, които да изискват чак преинсталл), даже и с алфа и бета версиите и - сега конкретно съм на 3.1 публична бета2 иначе моят съвет е: както всяка безплатна програма и Лиско трябва да бъде свалян само от официалния сайт на моизила/лиско. това важи естествено и за всички добавки - се отнася за редовия потребител, на който му трябва само сигурно браузвване и всичко да си му работи поздрави!

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

в този момент (9:30 сутрин след няма и 2 часа сън, при тва на работа принудително)единственото което ми се върти в ума (по проблема, не въобше :wink:) е добавката за скайп: тва (както и самия скайп) прави такива поразиии в лиско, че не ми се говори

а иначе знам ли? с лиско не съм имал проблеми досега (поне не такива фрапиращи, които да изискват чак преинсталл), даже и с алфа и бета версиите и - сега конкретно съм на 3.1 публична бета2

иначе моят съвет е: както всяка безплатна програма и Лиско трябва да бъде свалян само от официалния сайт на моизила/лиско. това важи естествено и за всички добавки - се отнася за редовия потребител, на който му трябва само сигурно браузвване и всичко да си му работи

поздрави!

Много е възможно да е Skype-a тия дни ми въртеше някакви номера!!!За бачкането sorry приятелю,всички сме на това дередже!!!А иначе свалям от официалния им сайт ама!!!!Лек ти бач!!! Публикувано изображение

Здравейте! От скоро ползвам Mozilla Firefox 3.0.1. Много по-добре е от IE, обаче не мога да гледам никакви клипове (в YouTube, например). Знам, че трябва да инсталирам Flash Player, но нищо не става... Постоянно излиза съобщение "за показването на цялата страница са необохдими допълнителни приставки - инсталиране на липсващи приставки". Когато цъкна там ми казва, че не могат да бъдат инсталирани приставки и Flash Player не е достъпен...Опитите за "ръчно инсталиране" също са безуспешни - показва, че уж нещо се сваля, пък после никъде го няма. И пак всичко от начало. Моля ви, кажете какво се случва и как може да се оправи, че нищо не разбирам!

Здравейте! От скоро ползвам Mozilla Firefox 3.0.1. Много по-добре е от IE, обаче не мога да гледам никакви клипове (в YouTube, например). Знам, че трябва да инсталирам Flash Player, но нищо не става... Постоянно излиза съобщение "за показването на цялата страница са необохдими допълнителни приставки - инсталиране на липсващи приставки". Когато цъкна там ми казва, че не могат да бъдат инсталирани приставки и Flash Player не е достъпен...Опитите за "ръчно инсталиране" също са безуспешни - показва, че уж нещо се сваля, пък после никъде го няма. И пак всичко от начало. Моля ви, кажете какво се случва и как може да се оправи, че нищо не разбирам!

Сваляш си флаш плейъра от официалния му сайт/с даунлоуд менъджера, НЕ през добавките/, затваряш мозилата и го инсталираш, след това всичко би трябвало да е ОК.

Редактирано от kyryl (преглед на промените)

Няма значение, с кой браузър сваляш, ексето цък и го инсталираш на компа при инсталацията указваш къде да се използува като плъгин.

П.П. Пак ли съм най-бавния?

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

ЪЪЪ...готово! Обаче и аз не знам как точно стана...съвсем се побърках Публикувано изображение

Благодаря на всички!

Редактирано от witchery (преглед на промените)

Здравейте! Въпросът ми е по съвсем проста тема и предполагам доста пъти обсъждан.

Относно запазването на сесиите във Мозила 3.х.х. Компютърът ми туко-що направи най-лошото, което можеше да направи... Изключи се сам. По принцип съм си нагласила сесията с отворени сайтове винаги да ми се възстановява, щом програмата се прекъсне. По принцип нямам проблем с възстановяването, освен когато компа прави тази простотия отвреме на време- сесията не се възстановява, ами се отваря само 1 страница като голямо бяло поле. Преди да прекъсне, бях отворила 3 прозореца с отделно около по 10 таба във всеки. И понеже си карам с 1 сесия много дълго време (от седмици вече си я пазя, защото не слагам всичко в Отметки), History-то не помни тези сайтове, които автоматично са си се заредили с пускането на Мозила. Какво да правя, загубих около 30 важни страници, които при предния случай толкова трудно възстанових. Има ли някакъв начин да се отвори предишната сесия? Звучи глупаво, но съм много ядосана... Публикувано изображение

ПП: Съжалявам, като че ли не се изразих много ясно, дано да не съм ви объркала прекалено много. :huh: Благодаря предварително за каквито и да е съвети. :huh:)

Редактирано от whisper (преглед на промените)

Здравейте! Въпросът ми е по съвсем проста тема и предполагам доста пъти обсъждан.

Относно запазването на сесиите във Мозила 3.х.х. Компютърът ми туко-що направи най-лошото, което можеше да направи... Изключи се сам. По принцип съм си нагласила сесията с отворени сайтове винаги да ми се възстановява, щом програмата се прекъсне. По принцип нямам проблем с възстановяването, освен когато компа прави тази простотия отвреме на време- сесията не се възстановява, ами се отваря само 1 страница като голямо бяло поле. Преди да прекъсне, бях отворила 3 прозореца с отделно около по 10 таба във всеки. И понеже си карам с 1 сесия много дълго време (от седмици вече си я пазя, защото не слагам всичко в Отметки), History-то не помни тези сайтове, които автоматично са си се заредили с пускането на Мозила. Какво да правя, загубих около 30 важни страници, които при предния случай толкова трудно възстанових. Има ли някакъв начин да се отвори предишната сесия? Звучи глупаво, но съм много ядосана... Публикувано изображение

ПП: Съжалявам, като че ли не се изразих много ясно, дано да не съм ви объркала прекалено много. :huh: Благодаря предварително за каквито и да е съвети. :huh:)

Ползвай разширението Tab Mix Plus. То има собствено възстановяване на сесиите и с него можеш да избираш коя сесия да се възстанови по дата, последна добра и крашнала сесия.

Ползвай разширението Tab Mix Plus. То има собствено възстановяване на сесиите и с него можеш да избираш коя сесия да се възстанови по дата, последна добра и крашнала сесия.

Благодаря ти страшно много, гледала съм много Add-оns, но на този не съм попадала. Мерси! Публикувано изображение

@Biskata ще си позволя да ти отговоря тук, защото все пак това може да обърка и други оптребители:

в предишни свой постове съм споменавал че използвам публична бета2 на Лиско 3.1

Моля отчетете моята грешка от множеството тестови версии на различните етапи (3.0.3, 2.0.18pre и т.н.) и разбирайте тази публична бета2 като публична алфа2

и за да е по-ясно ето и конкретно

2.х:

-официалнa версия 2.0.0.16

-тестова 2.0.0.18пре

3.0

- официална 3.0.1

- тестова 3.0.3пре

3.1 - само тестова версия

-публична: алфа2 (Shiretoko)

-нощен билд 3.1 бета1

4.х

-според последния ми преглед: алфа1 pre - недостъпна за сваляне (вече)

още веднъж искам да поднеса своите извинения на Biskata за подвеждането и смута породени от моето недоглеждане

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

@Biskata ще си позволя да ти отговоря тук, защото все пак това може да обърка и други оптребители:

в предишни свой постове съм споменавал че използвам публична бета2 на Лиско 3.1

Моля отчетете моята грешка от множеството тестови версии на различните етапи (3.0.3, 2.0.18pre и т.н.) и разбирайте тази публична бета2 като публична алфа2

и за да е по-ясно ето и конкретно

2.х:

-официалнa версия 2.0.0.16

-тестова 2.0.0.18пре

3.0

- официална 3.0.1

- тестова 3.0.3пре

3.1 - само тестова версия

-публична: алфа2 (Shiretoko)

-нощен билд 3.1 бета1

4.х

-според последния ми преглед: алфа1 pre - недостъпна за сваляне (вече)

още веднъж искам да поднеса своите извинения на Biskata за подвеждането и смута породени от моето недоглеждане

Няма проблеми. Така си и помислих, че си се объркал с алфа 2 версията. И аз ги знам версиите и за това се учудих в първия момент, та реших да те питам.

Всичко добро!

Съжалявам,че отново подемам тази тема,но наистина ми е нужен съвет!След инстала на нов add- лицицата се ресва и ми показва последната страница,но трябва да го прави само веднъж!След update на Download Helper постоянно ми се зареждаше неговата страница,при условие че начална ми е Google!Тогава този проблем го обсъждах с Aquaris.Сега отново се появява този проблем при опит да кача foxytune или както е там!След рестарта ми излиза страницата като отгоре пише,че тази страница се появява само веднъЖ.Да-ама Не!!Всеки път влизайки вместо Google отново автоматично се зарежда страницата на foxy tunes !!Aquaris!!!!Какво да правя!Хич не проумявам тая история!!!!Как така постоянно ме пренасочва към страницата на последния add????Въобще-дайте акъл!Някой имал ли е такъв проблем!!!!

а в опциите как ти е нагласено аз минали път не попитах, ама ..... сложи го на "Show my home page" и с бутончето Restore to Default аз съм го сложил на about:blank, и даже не го и гледам

Там всичко си е наред братче-абсолютно аналогично както с download-а!!!!!Не вдявам-не съм разрешавал някакви пренасочвания!!!! :rolleyes:

Някой може ли да ми каже откъде да си намеря скинове за MF3? Както например в Операта мога да си променям дизайна на браузера, тука откъде се прави това нещо?

Предварително Благодаря!

Някой може ли да ми каже откъде да си намеря скинове за MF3? Както например в Операта мога да си променям дизайна на браузера, тука откъде се прави това нещо?

Предварително Благодаря!

Цък

След като си избереш и инсталираш дадена тема, отиваш tools->add-ons->themes и задаваш коя да е активна.

Редактирано от kyryl (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.