Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Имам пероблем с мозилата.Когато цъкна на иконата не иска да се отваря, кликам зарежда нещо и не се отваря.Преди малко като си пуснах компа отвори се за около 20 сек. и автоматочно се затвори.Вирус ли е какво е незнам, моля помогнете.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Използвам мозилата 3 от както излезеи досега не съм имал никакви проблеми. От 2 дни насам обаче се получава следното: всичко върви нормално за известно време след като е включен компа, мозилата зарежда страници и т.н. Но след известно време спира да зарежда. Не е от интернет-а - скайпа и торентите си вървят нормално. Пробвах и с ИЕ 6 и с него не се отварят никакви страници. След като ресна компютъра се оправя пак за известно време.

Какво може да предизвика подобен проблем? Мисля, че не е вирус или друг вид гадина, тъй като правих няколко онлайн скана и нищо не откриха, а и есет-а също нищо не казва.

Дайте идеи ако е възможно.

Поздрави

EDIT: Забелязах, че щом се пусне utorrent-a се скапва работата. И все пак не разбирам защо така се получава.

От µTorrent е. Намали си броя на връзките. Явно имаш ограничение по връзки от Интернет доставчика ти.

Имам пероблем с мозилата.Когато цъкна на иконата не иска да се отваря, кликам зарежда нещо и не се отваря.Преди малко като си пуснах компа отвори се за около 20 сек. и автоматочно се затвори.Вирус ли е какво е незнам, моля помогнете.

Провери в Task Manager дали случайно нямаш стартиран процес firefox.exe и ако имаш, спри го, и опитай да си стартираш Firefox отново.

Six new localizations in Firefox 3.0.4 Seth Bindernagel writes that six new languages have been added to Firefox with the release of Firefox 3.0.4. The new languages are: Bulgarian, Esperanto, Estonian, Latvian, Occitan, and Welsh. “Congratulations to Ogi (bg), Eduardo (eo), Sander (et), Raivis (lv), Yannig (oc), and Dewi and David (cy) for all your hard work! Special thanks to Pike for driving the technical aspects of this release, Stas who managed the web services of this release, and Pascal on webparts. Finally, Gandalf stepped in sometime around 5 AM the day before the release to write a few patches and check in the code. It was a real team process.” For more information, see Seth’s blog post. надявам се че не се нуждаете от превод и не забравяйте благодарностите към споменатото лице (shit - и тука наблъскаха бг гуи, аман вече)

Six new localizations in Firefox 3.0.4

Seth Bindernagel writes that six new languages have been added to Firefox with the release of Firefox 3.0.4. The new languages are: Bulgarian, Esperanto, Estonian, Latvian, Occitan, and Welsh. ”Congratulations to Ogi (bg), Eduardo (eo), Sander (et), Raivis (lv), Yannig (oc), and Dewi and David (cy) for all your hard work! Special thanks to Pike for driving the technical aspects of this release, Stas who managed the web services of this release, and Pascal on webparts. Finally, Gandalf stepped in sometime around 5 AM the day before the release to write a few patches and check in the code. It was a real team process.” For more information, see Seth’s blog post.

надявам се че не се нуждаете от превод

и не забравяйте благодарностите към споменатото лице

(shit - и тука наблъскаха бг гуи, аман вече)

До сега можеше да има и официален превод още от появата на версия 3, но от Mozilla се направиха на интересни, като предложихме нашия превод да го добавят. Затова за сега е неофициален превода, но все пак го има в момента.

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

Джентълмени,коя от двете приставки ще свърши по добра работа за по бърза Лисица!!!FasterFox или Tweak Network в режим power!!!!Трудно ми е да направя сравнение,а машината ми е слаба,за връзката- Евроком от 1мб.Дайте съвет как да поразбързам лисата,че не ми се минава на Опера!!!!!Благодаря!!!!!!

Дълго търсих една моя любима добавка Super DragAndGo за 3тата версия на Firefox ,която я няма на официалната страница.

Ето я Super DragAndGo Дано да съм помогнал на хората, които я търсят.

Джентълмени,коя от двете приставки ще свърши по добра работа за по бърза Лисица!!!FasterFox или Tweak Network в режим power!!!!Трудно ми е да направя сравнение,а машината ми е слаба,за връзката- Евроком от 1мб.Дайте съвет как да поразбързам лисата,че не ми се минава на Опера!!!!!Благодаря!!!!!!

всъщност и от двете няма нужда, ако следваш настройките показани в на темата, понеже те се правят в about:config

с двете приставки просто е по-лесно да се нагласят

иначе пускаш и сравняваш настройките и на двете

и ...в крайна сметка всичко е въпрос на експерименти с настройките

с тези който аз съм показал в темата, на мен ми върви страхотно, но на друг може да му е бавничка (макар че те са доста надути)

бтв за фастър фокса ще трябва да си поиграеш с инсталл.рдф файла, за да я подкараш на огнелиса 3.х

и едно лично мнение - аз бих заложил на фастърфокс - просто въпрос на навик

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Firefox 3.0.4 ще включва българската локализация. Планираната дата за излизането на 3.0.4 е 12 ноември.

Поредния проблем, с който се сблъсках е, че Bulgarian dictionary не работи. Когато пиша на латиница подчертава в червено, но когато пиша на кирилица не. Моля, ако някой се е сблъсквал с този проблем да сподели неговия опит.

Редактирано от kyryl (преглед на промените)

десен бутон в текстовото поле, от падащото меню избираш Languages и си избираш български...... проверява или само за единия или само за другия явно скупе ти точи много нет.......

десен бутон в текстовото поле, от падащото меню избираш Languages и си избираш български......

проверява или само за единия или само за другия

Право в целта! Мерси!

всъщност и от двете няма нужда, ако следваш настройките показани в на темата, понеже те се правят в about:config

с двете приставки просто е по-лесно да се нагласят

иначе пускаш и сравняваш настройките и на двете

и ...в крайна сметка всичко е въпрос на експерименти с настройките

с тези който аз съм показал в темата, на мен ми върви страхотно, но на друг може да му е бавничка (макар че те са доста надути)

бтв за фастър фокса ще трябва да си поиграеш с инсталл.рдф файла, за да я подкараш на огнелиса 3.х

и едно лично мнение - аз бих заложил на фастърфокс - просто въпрос на навик

Преобърнах сумати сайтове и навсякъде различни настройки!!!!Абе джентълмени,дайте един линк,където да има верни и проверени настройки,щото ако тръгна да пробвам всяка една по отделно,то направо ще брадясам!!!!

Редактирано от stashek (преглед на промените)

Хаха, това ми излиза, когато се опитам а вляза, от компютър в кабинета по информатика и като натисна ОК се оправя. Реинсталирай Firefox. @nologo - thx man :P

ето това ползвам аз и съм доволен

всичко съм нагласил през FatserFox, настройките са така да се каже средни

http://www.kaldata.com/forums/index.php?ac...amp;pid=1034493

Много ти благодаря,братче!!!!Пускам се веднага!Бъди здрав!!!! Публикувано изображение

Колеги,DownloadHelper-a престана да ми конвертира!!!Някой има ли идея,къде може да е проблема!!!С Виста Basic съм,свалих кодеците на Vista,но постоянно ми отчита проблем и не мога да сваля нищо от YouTube или V-boxa,какво се е омазало???Благодаря!

снимчица на проблема..? и обяснение как "не можеш да свалиш"....

снимчица на проблема..?

и обяснение как "не можеш да свалиш"....

Привет Aquaris!!!Ако си спомняш, подобен проблем имах и преди обаче с началната страница на Helper-a.Просто ми казва,че конвертирането е провалено,като още при свалянето,30-секунди след началото ми се изписва че downnload helpera се е натъкнал на проблем и ще затвори!Това е :P Да е....а скапаната приставка!!!Къса ми нервата :angry:

ъъъъ....конвертирай си ги външно свали си флв-то и после с външен конвертор - поне аз така бих направил, но ти си знаеш незнам дали ползваш този който се предлага от сайта, но пробвай дали и с ръчното конвертиране пак дава грешка....

Да ви питам как да си направя сайтовете в FireFox да стоя така ?

Защото при мен е със името и като сложа 5-6 сайта и се запълва лентата Пример!

Десен бутон на дадения сайт, който си добавил(а) и избираш свойства(Properties), след което изтриваш името на сайта. ОК и готово.

е всъщност има и друг вариант, но да не се отплесваме......така е най-елементарлъ

Аз ползвам това Smart Bookmarks Bar разширение и съм доволен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.