Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Аз си я дръпнах от Kaldata 3.0.4 BG вече втори ден и нямам никви ядове бачка си перфектно.Имам друго питане обаче:ползвам две добавки за download FlashGot и DownThem all та питането ми е пречат ли си когато са включени и двете.Не виждам някакъв проблем когато свалям,но все пак да питам.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

не би трябвало да си пречат принципно FlashGot само комуникира с даунлоуд мениджъра който ползваш (външен или вградения във firefox), а другата добавка е даунлоуд мениджър

не би трябвало да си пречат

принципно FlashGot само комуникира с даунлоуд мениджъра който ползваш (външен или вградения във firefox), а другата добавка е даунлоуд мениджър

Някой има ли наблюдение ако работи с orbit и mozilla, кое е по-добре, да интегрирам оrbit в браузера или да използвам flashgot-а на мозила за връзка. Пробвал съм ги и двете и не намерих голяма разлика :rolleyes:

защото да поясня:

Firefox 3.0.4 fixes several issues found in Firefox 3.0.3:

* Fixed several security issues.

* Fixed several stability issues.

* Official releases for the Icelandic and Thai languages are now available.

* Beta releases for the Bulgarian, Esperanto, Estonian, Latvian, Occitan, and Welsh languages are available for testing.

* Updated the internal Public Suffix list.

* Fixed an issue where the IME input tool used to enter Japanese, Korean, Chinese and Indic characters was covered by the "Add Bookmark" panel. (bug 433340)

* Enabled additional EV root certificates. (bug 451305)

* Fixed an issue where some passwords saved using Firefox 3.0.2 did not work properly. (bug 457358)

* In some cases, Firefox would not properly save proxy settings for protocols other than HTTP. (bug 446536)

* See the Firefox 3.0.3 release notes for changes in previous releases.

ахиахаихаихаих смеееееееех

после от бг интерфейса не се затъпявало

да, да - питайте Данчо: един жилищен кредит не може да вземе

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Не знам защо при Mavro менюто на отметките е на руски,при мен си е наред BG

Когато някой път се опитавм да сваля файл от някой сайт като кликна на линка за сваляне ми излиза това съобщение .

Публикувано изображение

Проблема в браузъра ли е или в сайта ?

Когато някой път се опитавм да сваля файл от някой сайт като кликна на линка за сваляне ми излиза това съобщение .

Публикувано изображение

Чукаш на линк който за да се отвори ти трябва програма която я нямаш в компа.

Примерно се опитваш да влезеш в IRC а нямаш mIRC или програма която да обработи протокола. Публикувано изображение

Възможно е и просто асоциациите да не са правилни.

Редактирано от TheTerminator (преглед на промените)

Публикувано изображение

Ще ти трябва Azureus или Limewire и да асоциираш да отваря протокола"magnet:" автоматично и браузъра ще знае с какво да го отвори.

Добре дошъл в клуба!!!Това е краш репорт-демек има проблем и мозиллата ще рестартира и да им пуснеш рапорт.С последната версия аз си имам в колекцията 5 такива бижута!Зависи откъде си изтеглил лисата!!!

Добре дошъл в клуба!!!Това е краш репорт-демек има проблем и мозиллата ще рестартира и да им пуснеш рапорт.С последната версия аз си имам в колекцията 5 такива бижута!Зависи откъде си изтеглил лисата!!!

Ами не съм я теглил от никъде тя сама ме пита дали иска да се update-не do v. 3.0.4 ;)

спокойно момчета - все още не съм видял софтуеър който поне веднъж по време на използването му да не е дал "фира" а и е полезно да пратите едно репортче - все пак Мозилла не се намира в Редмънт

спокойно момчета - все още не съм видял софтуеър който поне веднъж по време на използването му да не е дал "фира"

а и е полезно да пратите едно репортче - все пак Мозилла не се намира в Редмънт

Така е колега,прав си-ама аз си имам (както знаеш)цели 5 парчета,ония от Мозила да се сетят и да изпратят нещо стъклено п възможност 4 литрово и отлежало,тогава ще им приема извиненията!!!! Публикувано изображение

дишай моите са стигали до 15 по време на алфите на 3-кта: беше като карнавал - тъкмо поправиш едно нещо и почва друго

Не знам от съдбата ли съм докоснат но този шот го виждам само на картинка. Работил съм с много мозили, портабъли, инсталирани от 1.5 насам няма разновидност дето не съм пробвал и ти казвам че този джам не ми е излизал. Мозилата ми е крашвала главно по моя вина и то я затварям с end now. Но да работи и да се появи това не е било, да не е от версия 3, макар че откакто съм с нея пак не е излизал, даже на бетите :rolleyes:

Както сигурно повечето от вас са забелязали, днес излезе третата, финална версия на любимия на мнозина браузър. В тази тема ще обсъждаме новостите, както и възникналите проблеми при използването на Firefox 3.

А ето ги и новостите

Може ли някой да ми каже как бих могъл да си копирам от Мозила паролите и адресите когато се преинсталира Уиндоуза ? При предното преинсталиране изгубих всички адреси, никове и пароли. И стана една.... ;)

Благодаря ви предварително !

%appdata% - тук се намира папката на Лиско - запазваш всичко от папката на лиско

или използваш добавки като F.E.B.E.

Може ли някой да ми каже как бих могъл да си копирам от Мозила паролите и адресите когато се преинсталира Уиндоуза ? При предното преинсталиране изгубих всички адреси, никове и пароли. И стана една.... ;)

Благодаря ви предварително !

А най-лесно се запазва всичко в архив с програмата MozBackup 1.4.8. Инсталирай си я и стартирай програмата, за да си направиш резервно копие на всички отметки, настройки и пароли. Преди да стартираш програмата спри Firefox. Успех!

Здравейте.Днеска се опитах да дръпна едно FLV с Internet Download Manager, обаче той ми изписа че сървъра не ми дава право да го изтегля!Някакви идеи как да заобиколя това?Евентуално да ми кажете къде се съхраняват на харда клипчетата,които съм гледал с Лисицата.

е дай да го видим кое е тва флв - да пробваме и ние лиско не пази клипчетата като ие

Здравейте.Днеска се опитах да дръпна едно FLV с Internet Download Manager, обаче той ми изписа че сървъра не ми дава право да го изтегля!Някакви идеи как да заобиколя това?Евентуално да ми кажете къде се съхраняват на харда клипчетата,които съм гледал с Лисицата.

Ползвай DownloadHelper и ще забравиш за тези неща.

Добре, кажете ми тогава ИЕ къде ги записва на харда.Сега ще пробвам с DownloadHelper.

Edit:DownloadHelper реши проблема, благодаря.

Редактирано от achovd (преглед на промените)

Ползвай DownloadHelper и ще забравиш за тези неща.

Да бе!!!Именно този"helper"ми скъса нервата та оревах и форума и темата.Със свалянето проблем няма,но при конверта в аvi. на мен постоянно ми дава грешка!!!Направо се пощурих и до сега не знам къде е проблема(с VistaBasic SP1).Не ще и това си е!По-добре пробвай Media Converter.Сваля и конвертира-най-важното е БАЦА!!!! :newspaper:

Добре, кажете ми тогава ИЕ къде ги записва на харда.Сега ще пробвам с DownloadHelper.

Edit:DownloadHelper реши проблема, благодаря.

Във Аpplication data /Мозила/ . ИЕ: трябва да напишеш целия ред, защото не знам името на компа ти, или да разрешиш показване на скрити файлове, а най-лесното е да я намериш с помияра къде е. Я направи така, отваряш на ИЕ инстраументи /tools/ интернет опции > хронология >настройки > покажи файловете. И там са ти временните файлове. Да не ги търсиш всеки път може да си направиш шорткът дотам и да си го сложиш дет ти е удобно. А иначе с windows explorer e следния път:

C:\Documents and Settings\име на потребител\Local Settings\Temporary Internet Files

Това е за IE7 , и 6 трябва да е така де, ма тоя дарак никога не го и пускам, освен ако някоя уиндоуска простотия не го пусне за някой линк.

Редактирано от TheTerminator (преглед на промените)

На мене не ми беше зор да го конвертирам, а просто да дръпна клипчето.DownloadHelper се справи перфектно.Гледам сега има нова версия на IDM, там е подобрено свалянето на клипчета.Явно няма да са проблем за в бъдеще.Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.