Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Още информация по-въпроса :shy11:

http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?f=8&t=30260

Разчистих и аз най-накрая някои дразнещи редове в контекстното меню, като опцията "Send Link" от която все забиваше браузъра или се отваряха 1 млн. прозорци чрез Internet Explorer...до запълване на всичката налична РАМ памет...Task Manager-a не помагаше, защото даже не стартираше...Трябваше да давам LOG OFF...Добре, че имах Session Manager...за възстановяване на отворените сесии. Публикувано изображение

Е това вече няма да се случва...

#context-sendlink { display: none !important; }
Публикувано изображение
Защо ти се е появявал проблем с тази опция за Изпращане на връзката? При мен си работи нормално. При използване на опцията ми се стартира Windows Live Mail прозорец с копирана връзка за изпращане като имейл и Firefox си работи нормално.
  • Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Защо ти се е появявал проблем с тази опция за Изпращане на връзката? При мен си работи нормално. При използване на опцията ми се стартира Windows Live Mail прозорец с копирана връзка за изпращане като имейл и Firefox си работи нормално.

Ами, може би защото съм "окастрил" подобните неща на Windows-a, които не използвам...

Outlook и всички подобни десктоп клиенти...Пощата ми е в Yahoo.Както и да е.

Важното е, че намерих повечето команди за разчистване контекстните менюта. Публикувано изображение

Ами, може би защото съм "окастрил" подобните неща на Windows-a, които не използвам...

Важното е, че намерих повечето команди за разчистване контекстните менюта. Публикувано изображение

Да, сигурно е от това, че си разкарал пощенските клиенти. Иначе по-важното е, че си оправил проблема с премахването на не нужните команди. Публикувано изображение

Малко извън темата,но B-Boy как да разкарам този Outlook-a.Ако може да ме насочиш къде да прочета или как директно да го разкарам!!!!Благодаря!

Малко извън темата,но B-Boy как да разкарам този Outlook-a.Ако може да ме насочиш къде да прочета или как директно да го разкарам!!!!Благодаря!

С помощта на това:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=722538

Само, че махни всички отметки от всички категории освен тази на Outlook и това, което няма да ползваш преди да натиснеш О.К. че ще стане беля :rolleyes:

Остава само да изтриеш празните папки в Program Files и готово...

Този инструмент премахва по-добре от Add/Remove Programs => Add/Remove Windows Components, който премахва главно преките пътища до обектите...

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

але някой има ли проблеми с последните бети на таб микс плюс? на мен ми се лигави със session menager-а и още куп настройки и по-конкретно: кликвам си аз на някоя тема в произволен форум и не ми е активен back бутона, а до сега всичко си беше наред Edit: проблема се реши кардинално с изключването на добавката. ще се чакат по-добри дни

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Как да тегля rar файлове при инсталиран FlashGot (не с десен бутон на мишката) ?

има добавка която оправя отварянето на архивите като текстови файлове - после ще я потърся и ще дам линкче въъъъ 0.3.7 е офишъл - аууу даже не иска редакция на рдф (подържа 3.1б1пре тцтцтццтцццц)

Като щракнеш на линка не ти ли излиза прозорец да те пита какво да прави файла?Избираш Флашгота и ако искаш да ти го тегли директно слагаш отметка на автоматично изпълнение най отдолу. Ъ-ъ верно не става.Добре де толкова ли нямаш десен бутон та да избереш "Свали с Флашгот"? Тая добавка е интересна.

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

Значи имам много голям проблем с Mozilla Firefox 3.0.3 проблемът е следният след като bookmark-на някоя страница при отметките или сложа някой сайт във боокмарк тоолбара и след това затворя Firefox-а примерно за да влезна да играя някаква игра....... после като я пусна отново ( мозилата ) и тези неща които съм save-нал и add-нал като боокмаркс ги няма изчезнали са :? от какво може да е това супер SHiT е...........

0.3.7 на Tab Mix Plus е същата шитня като последните 3 бети: има много гаден конфликт със sessiona manager-а, не си помни половината настройки след рестарт и "х" бутончето ми го измества на края на таб бара бетата от 20.09 си е най-добре

Значи имам много голям проблем с Mozilla Firefox 3.0.3 проблемът е следният след като bookmark-на някоя страница при отметките или сложа някой сайт във боокмарк тоолбара и след това затворя Firefox-а примерно за да влезна да играя някаква игра....... после като я пусна отново ( мозилата ) и тези неща които съм save-нал и add-нал като боокмаркс ги няма изчезнали са :? от какво може да е това супер SHiT е...........

След като затвориш Firefox стартирай Task Manager и виж дали случайно не работи процеса firefox.exe. При мен изчезнаха и се оказа, че при затворен браузър е останал активен процеса му и след като го прекратих, стартирах отново браузъра и всичко си беше наред. Отметките си ми бяха на място.

Да, благодаря оправи се смисъл още преди да прочета това, но ако стане отново да си имам едно на ум, 10кю :)

Някой знае ли дали има разширение за Firefox, с което да може при посочване с мишката над даден таб да се появява миниатюра с изображението на отворената страница, както е в Windows Vista с отворените прозорци на таскбара?

Biskata, ето тук намерих един....... https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/8253

преди имах един такъв аддон, беше супер......., но немога да си спомня как се казваше Публикувано изображение

Аааааа, ето намерих го Заповядай:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4882

Редактирано от skylamer (преглед на промените)

Може ли по някакъв начин да се махне надписа, който излиза когато се хване(за иконката) някоя страница за да си я пусна в буукмаркс туулбера, тексат е: this web site does not support indentity informationю, много е досаден защото когато се покаже и седи 3-4 сек там на мястото където се показва не мога да си пусна страничката за да се запази като буукмарк и ме дразни щот тряя го чакам да се махне

при повечето хора този надпис не се показва, когато се влачи като отметка показва се само ако се натисне с левия бутон на самата иконка (или се задържи курсора отгоре) - това е инфо за сайта (собственик и т.н.)

при повечето хора този надпис не се показва, когато се влачи като отметка

показва се само ако се натисне с левия бутон на самата иконка (или се задържи курсора отгоре) - това е инфо за сайта (собственик и т.н.)

Надписа наистина се показва и пречи при издърпване на favicon на даден сайт към лентата с отметки. Показва се винаги при влачене. Би трябвало да има настройка(от скритите, чрез about:config), с която да може да се спира показването на надписите, но не знам коя е, ако има такава.

добре прави сте едит: при мен не се е показвал никога още един едит: що не ползвате звездичката? един път запазва сайта като отметка - като я натиснете втори път може да редактирате отметката и да я сложите в бар-а ако толкова е дразнещ надписа

абе не е удобно с тая звездичка, с онова само си я драгвам където искам бързо и удобно....ма пречи шибаният надпис

Публикувано изображение

Редактирано от ole (преглед на промените)

Много интересно явление ме сполетя...От година ползвам лаптоп IBM ThinkpadT23 - 1,13 Ghz процесор 767Мb рам памет...машината е стабилна...4-5 приложения си бацат без проблем...докато не инсталнах FF 3.0.3 e видях се в чудо...

След 5-6 отворени таба на страници с картинки...процесора се дъни на 100 % лапа рам около 80мб...и машината замръзва .... трябва да чакам.

Това е след нова преинсталация на УиндосXP и след инсталване на всички драйвери...чипсет...видео и т.н. няма никави вируси и и такива...странно.... FF 2.0.0.17 си работи перфектно...е пак с такива пикове на процесора, но не замръзва.

С опера 9.6 няма такива проблеми...ИЕ 7 е бавен, но почти не черпи ресурси.

Та в компютъра ли е проблема или са се поувлякли от Мозила??? Бърз и удобен е Лиско3.х ама мнооого мачка хардуера... Публикувано изображение

Редактирано от Polaris (преглед на промените)

мда лапа малко повече "огнелиса" 3.х - ама така е: новият гекон 1.9 е шареничък и лакомичък абе като гледам снимката чак ми е странно при мен тоя надпис хубаво се показва като "отмятам" ама се появява за скунда-2 накс и не се влачи: в смисъл акто влача се влачи само иконката - надписа си остава горе в адресното поле ако реши да ми го покаже на мен това ми се струва по-скоро като проблем на системата а не на лиско: т.е. чисто графичен елемент, който трябва да бъде "изчислен"

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.