Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

При мен се появи подобно съобщение при версия 3. Изтрих папката Mozilla Firefox\chrome и преинталирах. Нещата се оправиха. Доколкото си спомням и при появата на версия 2 имаше доста такива проблеми.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, Има ли алтернатива на ФастерФокс-а от 2.*.* за 3.*.*? Поздрави!

За тези които ползват Протабъл версията 3.0.1, брачеда е махнала тъпия банер на portableapps и е добавил няколко адона. Хубавото е че може да се пренася навсякъде и всичко се пази в папката на програмата (на едно място)

"ето едно SFX4е разархивира се като горното в Program Files\FirefoxPortable и добавя икона на десктопа, махнал съм сплаша, има малко пипнати настройки и 7-8 адона добавени, които съм сметнал за най-полезни.

http://store1.data.bg/flex/progs/FirefoxPortable.exe

БГ речник

ЕН речник

FireGesture

Flagfox

Forecasrfox l10n - editнете града с вашия

Tab counter

Tab Socpe

Undo Closed Tabs

Ако няма инсталиран Flash Player ето линк http://store1.data.bg/flex/progs/install_flash_player.exe "

Здравейте,

Има ли алтернатива на ФастерФокс-а от 2.*.* за 3.*.*?

Поздрави!

да речем че това върши същата работа

и да речем че не ти трябва добавка за такива настройки, но така е по-лесно

бтв с едит на install.rdf файла може да опиташ да накараш фастер-а да заработи на 3.х

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Здравейте! Имам един проблем с Модзилла 3,0. Не мога да си влезна с акаунта в един форум, пиша си пасс-а, но ми дава после да го въвеждам отново и просто не влизам. Пробвах с останалите браузъри и е Ок. Какво да видя в настройките, за да го оправя и да мога да влизам и с Модзиллата?

Здравейте!

Имам един проблем с Модзилла 3,0. Не мога да си влезна с акаунта в един форум, пиша си пасс-а, но ми дава после да го въвеждам отново и просто не влизам.

Пробвах с останалите браузъри и е Ок.

Какво да видя в настройките, за да го оправя и да мога да влизам и с Модзиллата?

Изчисти си кеша на браузъра.

За тези които ползват Протабъл версията 3.0.1, брачеда е махнала тъпия банер на portableapps и е добавил няколко адона. Хубавото е че може да се пренася навсякъде и всичко се пази в папката на програмата (на едно място)

"ето едно SFX4е разархивира се като горното в Program Files\FirefoxPortable и добавя икона на десктопа, махнал съм сплаша, има малко пипнати настройки и 7-8 адона добавени, които съм сметнал за най-полезни.

http://store1.data.bg/flex/progs/FirefoxPortable.exe

БГ речник

ЕН речник

FireGesture

Flagfox

Forecasrfox l10n - editнете града с вашия

Tab counter

Tab Socpe

Undo Closed Tabs

Ако няма инсталиран Flash Player ето линк http://store1.data.bg/flex/progs/install_flash_player.exe "

Защо реши, че банера е тъп. Мен пък по ме кефи с банера и сплаш скрина. Ползвам портабъл версията от много време и съм си свикнал с всичко по нея. Определено от всичките разширения, които си добавил, в моя ползвам само две. В случая не виждам смисъл да слагам това. Благодаря ти все пак.

Mozilla Firefox 3.1 Alpha 1 (build 1)

Публикувано изображение Изтегли: Mozilla Firefox 3.1 Alpha 1 (build 1) (7.01 MB)

Тествайте Публикувано изображение

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

Откъде се изчиства кеш-а на браузъра? Clear private data трие директно всичко, цялата хронология... нямам тикчета да избирам конкретно...:0

Редактирано от BenSherman (преглед на промените)

@Biskata дори мен ме мързи(засега) да тествам 3.1, а и няма толкова голям смисъл виж минах през всички етапи на 3.0 ама тва вече не е интересно бтв в 3.1 се очаква чрез cttrl+tab да превърта табовете както това става в Уин с alt+tab - има ли го вече? в момента е възможно само с добавка

Здравейте. ПРеди време си бях изстеглил програмта Moz Backup и си направих бакъп на Mozilla- та, тогава бях с версия 2.x.x.x. Сега си форматирах компютъра и като погледнах в сайта имаше новата Mozilla 3.0 изстеглких си я и я заредих, обаче как става да сложа старите настройки, тоест как да импортна бакъп файла който съм направил от предишната си версия, там са ми и боокмарките което е важно. Мерси.

В самата програма сложи отметката вместо на "Архив" на "Въстановяване".

@Biskata дори мен ме мързи(засега) да тествам 3.1, а и няма толкова голям смисъл

виж минах през всички етапи на 3.0 ама тва вече не е интересно

бтв в 3.1 се очаква чрез cttrl+tab да превърта табовете както това става в Уин с alt+tab - има ли го вече? в момента е възможно само с добавка

Има го вече превключването на табовете с Ctrl+Tab.

Откъде се изчиства кеш-а на браузъра?

Clear private data трие директно всичко, цялата хронология... нямам тикчета да избирам конкретно...:0

Как така да няма за избиране? От менюто Инструменти и избираш Изчистване на лични данни... и както забелязваш многоточието след думата "данни", което ще рече че се отваря диалогов прозорец, от който вече си избираш какво точно да изчисти.

а ето това случайно да го има в 3.1 алфа:

Публикувано изображение

пробвай ако натиснеш Ф4 дали ще се покаже така

Това го няма, аз го ползвам така чрез разширението Ctrl+Tab. А иначе в 3.1 алфа се сменят само без да се визуализират. Това имах в предвид.

да, разбрах и аз ползвам контрол+таб усещам че пак ще има писаници нещо developement секцията пак беше зациклила одеве и особенно новините

Мерси за отговора macsim29. Обаче има един проблем Bookmarks- ите не се възстановяват, а те са главното нещо заради което си правих този back up. Имате ли идея как може да стане. Инсталирах си старта версия 2.x.x и тогава като го рестронах се възстановиха и Bookmarks, оабче веднага щом инсталирах новата версия и се махнаха. Как може да стане номера да си ги сложа и на новата. Май имаше един начин чрез който експортираш само Bookmarks от самият FireFox ама как ставаше. Някакви идеи.

Bookmarks --> Organize Bookmarks --> Import and Backup и оттам в менюто си избираш кво да правиш - ако преди това си ги импортнал катo HTML - още по-добре - Import / Export HTML , ако ли не пробвай с Restore от менюто

че тя Лиско си прави бекъп на определен интервал на букмарковете - в темата някъде е описано къде точно се пазят - импортваш си последния бекъп с горното което ти каза колегата айде че иначе ще се заринеш в Run пишеш следното %AppData%\Mozilla и ще ти отвори папката на мозилла - там някъде си търси къде е бекъпа на отметките

@Biskata

работи бе колега

Публикувано изображение

това е Лиско (Shiretoko) 3.1a1@Windows Vista Ultimate SP1 и без Ctrl-tab

мдаааа, Gecko 1.9.1 не се е променил особено, но да се надяваме че следващите версии ще предлагат още повече и по-променливи функции

На феновете на Mozilla и тези, които са по-взискателни откъм сигурността, искам да представя една програмка, която ползвам вече доста време и аз лично съм много доволен!

Програмката се казва - KeyScrambler, тя криптира абсолютно всичко, което изписвате през браузъра - пароли, никове, текстове и пр...!

Дори и в машината Ви да се намърда някой кейлогер или шпионин, те няма да бъдат заплаха за вас!

Програмата е лека и не е капризна, също така не се отразява на скоростта на нета, че даже е и безплатна, но има и платена версия.

За повече инфо вижте тук, и тук.

скрийнове, а ето тук може да видите как работи програмата - цък. Дано съм бил полезен! :)

Редактирано от IMG (преглед на промените)

Ще я пробваме,благодаря IMG за предоставената информация.

работи ли ви Tab mix на 3ката?Смятат ли да го оправят или има заместител?!

Чудих се дали има някаква добавка за Mozilla Firefox,която някакси да "имитира" така да го кажа ActiveX контролите на Internet Explorer и примерно да си сканирам компютъра с някой онлайн скенер,да кажем... Ideas? :speak:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.