Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Здравейте!Защо не ми се презареждат сайтовете при всяко пускане на Mozilla Firefox ? :whist::yanim::wors:

Редактирано от Saiber (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте!Защо не ми се презареждат сайтовете при всяко пускане на Mozilla Firefox ?

:eek:

:speak::wors:

ако си с ФФ.3. излезе 3.1 който не работи със стария български интерфеис , трябва да го деинсталираш защото пречи на работата на ФФ , до преди 20 минути имах същия проблем.

най-после на официалният сайт на ФФ излезе българският интерфеис :ph34r:

Когато изтегля някоя песен с downloadera на лисицата и когато стигне 100% ми излиза това

C:\DOCUME~1\home\LOCALS~1\Temp\Lilana ft.Snoop Dog & Big Sha - Dime Piece [ npuMep]

не може да бъде записан по неизвестна причина

Опитайте първо да запишете фаила на диск и след това да го отворите

Идеи Публикувано изображение

Здравейте!

Проблема ми не е в Firefox,а в сайта.Незнам дали някой друг е качвал добавки и теми и т.н ,но имам проблем.Преди 2 дни ме бяха помолили да направя ъпгрейт на темата Toy Factory.(на подписа ми има снимка)Имам свободно време и за 2 дни успях да я ъпгрейтна за FF 3.0 3.1b и 3.5b4.Днес се опитах да я кача на сайта,но така и нестава.Пробвах с Firefox.Скъсах се от чакане.Все ми казва,че качва,но не прави нищо.После пробвах през Опера.Там уж я качи.После ми излезе прозорец,който ми каза,че трябва да добавя информация към темата и т.н.Кликнах на бутона и ми изписа Add-on not found. Публикувано изображение Все едно нищо не бях качил.Пробвах пак и сайта ми изписа,че id е взето и неможе да качвам.Смених idто и пак същата работа.Някой да има идея къде може да е проблема или къде да намеря информация за решаването му?

P.S За тези,които използват Bloody Red Blue Green Orange Pink Fox темите!Утре почвам работа върху тях.Ще добавя някой нови неща и ще оправя някой друг бъг. :):rolleyes:Публикувано изображение

Редактирано от jamc (преглед на промените)

да не са я набутали у пясъчника ле жика (Sandbox),

за хората които ползват 3.5б4+Flashgot:

някой да има проблеми с прозореца за download na sledniq link: http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=44780

Публикувано изображение

приблизително нещо подобно

някой да има проблеми с прозореца за download na sledniq link: http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=44780

Публикувано изображение

Няма нищо в пясъчника.Каазва,че е качена и после Add-on not found. :wors: Дано го оправят скоро.

Поправка: Пренаписах contents и install.rdf фаиловете и уж я качих.Успях да напиша инфо и т.н.Сега ще видим дали ще я сложат.

Редактирано от jamc (преглед на промените)

е сам си видял надявам се че са я сложили аххх пак ще се притесняваме с дев екипа за тия даунлоуд прозорци

Сложиха я.Който иска може да я изтегли от тук https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/11821 .Все още се опитвам да се свържа със създателя.Ако ще прави върсия за Firefox 3 ще махна моята.Ако няма отговор или даде ще я оставя активна.На мен лично темата ми допада.Добавил съм и елементи,които не присъстват в оригинала.Мисля,че така изглежда по-добре. Публикувано изображение:wors:;)

Заштоми изчезна звука на мишката при сърфиране,зашто при първото зареждане емного бавна понякога повече от 1 минута я чакам да зареди.

Публикувано изображение

без флашгот проблемът не съществува

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; en-US; rv:1.9.1b4) Gecko/20090423 Firefox/3.5b4 (.NET CLR 3.5.30729)

Имам си и аз нещо с което хе мога да се оправя сума ти време - когато отворя някои страници например e-vestnik.bg или замундата лисицата започва да се държи много мудно на въпросните страници, скролването пък си е жива мъка. Забелязах че веднага след зареждането ан страницата лисицата променя шрифтовете и размера ан самата страница. Такъв проблем с ИЕ 7 нямам, даже последния е много по-бърз. Не знам дали е свързано с по-горното но разглеждането ан галерии и отварянето ан снимки е изключително бавно, направо съм се отказал да отварям подобни страници... Коя настройка да пипна?

Редактирано от Karko (преглед на промените)

хммм...евентуално флаш плейър

някакви блокиращи добавки (AdBlock Plus примерно и/или NoScript) или tweak (FasterFox и подобни) използваш ли?

всъщност обнови флаш плейъра за лиско (с този: http://www.box.net/shared/jse3185ck0)

изброй добавките които ползваш и версията на лиса

и една снимка как изглеждат страниците в двата браузъра (аз лично не видях разлика)

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Като затворя мозилата и я отворя пак трябва да се логвам наново във всички сайтове.Какви бяха настройките за да се оправи ?

От днес имам този странен проблем. Firefox не помни ,като влезна в калдата, дори и по др. форуми и тракери. Помни ,докато затворя Firefox . След като пусна браузера, трябва да си пиша името и паролата отново. При лисицата настройките са по подразбиране и само съм махнал да не помни пароли и въвеждането във формулярите. Използвам Firefox 3.0.10 ,антивирусна- Avira Premium. Предварително благодаря!

От днес имам този странен проблем.

Firefox не помни ,като влезна в калдата, дори и по др. форуми и тракери.

Помни ,докато затворя Firefox .

След като пусна браузера, трябва да си пиша името и паролата отново.

При лисицата настройките са по подразбиране и само съм махнал да не помни пароли и въвеждането във формулярите.

Използвам Firefox 3.0.10 ,антивирусна- Avira Premium.

Предварително благодаря!

Проблема го реших с преинсталация на лисицата.

Преди повече от седмица Avira засече някаква вирус gen. в .html като браузвах в мрежата.

Вероятно тя е гадинката която ми създаде главоболия.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

здравейте на всички, искам да питам как мога да направя така че когато отварям някакъв сайт излиза това съобщение има ли някаква опция или трик с които да премахна това съобщение, защото всеки път кликам на Ignore.... но рефрешва страницата и пак се показва същото съобщение??? post-121438-1243335469_thumb.jpg полвам виста и авира за антивирусна

Редактирано от vladata (преглед на промените)

не, чичо ти Gошо е решил че сайта е опасен кой е сайта?

мхмм, ако ти е толкова спешно си го отвори с друг браузър (конкретния блок е заради договореностите мюу лиско и Gошо), но като го гледам е по-добре да стойш настрана от подобни сайтове

Защо в тоя сайт http://news.ibox.bg/news/id_727062149 - не ми се плейва видеото. С ИЕ става, но с FF не ще, а него го ползвам. Имам инсталиран Flash Player.

дефинирай "не ми се плейва видеото" така написано: натискаш Play, обаче не тръгва=>слаб интернет...... ИЕ и Фх ползват различни Flash така че може и да нямаш флаш плеър

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Така....трябва да поставя папката Mozilla в новата (след преинсталация).Копирам, ама няма запаметени всички файлове, а го пробвах веднъж и стана.Някакви идеи?

нали в %appdata% копираш? при затворен браузър... директно в application data\roaming\ а не в application data\roaming\mozilla (firefox) примерно

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.