Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

И не ми spell check-ва докато пиша този пост, а Bulgarian dictionary-то си стои. Spell check-ва само английския.

При мен spell-check-a си работи.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Tools-> Addons->Избираш addon-a->Uninstall

е за толкова тъп ли ме взимаш Публикувано изображение

исках да кажа, че освен да видя някаква информация за добавката и страницата на RealPlayer нищо друго не мога да правя с нея, понеже не е съвместима с тази версия

Никой друг ли го няма този проблем???

Редактирано от ti6o (преглед на промените)

е за толкова тъп ли ме взимаш

исках да кажа, че освен да видя някаква информация за добавката и страницата на RealPlayer нищо друго не мога да правя с нея, понеже не е съвместима с тази версия

Не съм те разбрал правилно..

Само при мен ли липсва бутона за назад?

десен->customize--> 1. restore default set 2. (optional) махаш отметката на "use small icons" и трябва да се покаже "ключето" - ако не ти харесва с него сложи я пак и трябва да се оправи

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

десен->customize-->

1. restore default set

2. (optional) махаш отметката на "use small icons" и трябва да се покаже "ключето" - ако не ти харесва с него сложи я пак и трябва да се оправи

Мерси много, оправих се ;)

Изкарва ми следната грешка: Secure Connection Failed адресът.com uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because the issuer certificate is unknown. (Error code: sec_error_unknown_issuer) Въпросният сайт си работи с другите браузъри. И също така ми прави проблем при отваряне на друг сайт като ми дава разтеглена страницата, а със стария firefox си беше ОК.

0.7.5.5

мерси много!Без AdBlock не мога аз.Тия разни рекламки пълна мизерия ;)

Изкарва ми следната грешка:

Secure Connection Failed

адресът.com uses an invalid security certificate.

The certificate is not trusted because the issuer certificate is unknown.

(Error code: sec_error_unknown_issuer)

Въпросният сайт си работи с другите браузъри. И също така ми прави проблем при отваряне на друг сайт като ми дава разтеглена страницата, а със стария firefox си беше ОК.

Вероятно на другите броузери си го приел (сертификата) и за това не пищи :-)

Бях писал в коментарите на 3-ката, пиша и тука - за addons несъвместимостта:

изтеглете и отворете архива на дадения и променете изискващата версия на 3.0

Пример с "Cache status" давам

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1881 -> See All Versions -> Version 0.7.3 — March 1, 2008 — 19 KB (последния за момента) -> Save Link As .. върху Add to Firefox.

Излиза ви cache_status-0.7.3-fx.xpi

Отваряте го и променяте във файл install.rdf реда "<em:maxVersion>3.0b3</em:maxVersion>" на "<em:maxVersion>3.0</em:maxVersion>"

Записвате файла и архива - после drag&drop в firefox add-ons.

Ако пък някой прави проблеми - просто го махате и чакате ъпдейт.

Spyware Doctor e готов. Има някои непреведени части, но това е така защото не успях да ги намеря. Скрити са много добре. Сори.

:D Трябва ли да си махам старата версия на мозила ако искам нова или отгоре дая тегля

При мен spell-check-a си работи.

Хм, аз дори не съм знаел, че има Spell Checking на български. Как да си направя да ми check-ва и на български ?

Като ви чета мненията, май ще чакам БГ версията (защото тя докато се появи вече ще са оправили гореизброените бъгове)

От както излезе финала не мога да отворя няколко сайта дава ми едно и също http://7sport.net/7sport/index.htm

нали се сещаш че това е за твоята собствена безопасност!

Абе момчете от къде я изтеглихте тая финална??? На пробития официален сайт на мозила от 1 час ми дава грешки,и не мога да я дръпна.Е**ти резила,обещах че ще участвам в поставянето на световен рекорд,а не мога да я смъкна от собствения им сайт.:)

Редактирано от 3SSS (преглед на промените)

Абе момчете от къде я изтеглихте тая финална???

На пробития официален сайт на мозила от 1 час ми дава грешки,и не мога да я дръпна.Е**ти резила,обещах че ще участвам в поставянето на световен рекорд,а не мога да я смъкна от собствения им сайт. :)

http://pv-mirror02.mozilla.org/pub/mozilla...Setup%203.0.exe

Това е add-on за български речник - Цък

И как точно се слага този български речник,свалих от линка каквото трябва,но после къде трябва да е речника?

И какво като не си я дръпнеш от тяхния сайт?Аз от тука-"калдата "си я изтеглих,това има ли голямо значение?

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

След като сте инсталирали добавката, тя се появява в контекстното меню, когато щракнете с десен бутон в поле, в което може да пишете. Ако не е сложена отметката пред Spell Checking я сложете, а от Languages изберете Bulgarian. Сега трябва да имате проверка на български. Успех :)

Благодаря :) ,сложих я.Стана. Публикувано изображение

А да попитам и нещо друго-може ли да има преводач на "гуглето",в смисъл този "онлайн преводача гугъл"-който превежда цели сайтове ?Да се сложи на мозила по някакъв начин?На гуглето в "мозила"по-точно.

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

Искам да попитам само при мен ли е така като движа със скрола някоя страница надоло или нагоре става едно разминаване ли незнам точно как да кажа все едно компютъра ми е много бавен(512 рам, 64 видео карта, процесор 1.67ГХц) и като са мести става гадно.С всички други верси на мозилла си е било както трябва!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.