Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Злоупотреба с лични данни!

Featured Replies

Здравейте!

Къде да се оплача, че се изнасят лични данни (мои и на семейството ми) без наше разрешение? Опитах в Кибер крайм но не става, там не могат да се качват изображения.Моля ви, имам нужда от помощ! Някакво болно момиче се е заяло с мен и е изнесло личните ми данни в подписа си. Кажете към кого да се обърна. Не се майтапя, сериозно е. sad.gifsad.gifsad.gif

• Отговори 63
  • Прегледи 12,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Популярни дни

Най-популярни публикации

• Ама то много интересен бил тоя филм: http://www.cosmopolitan.bg/forum/viewtopic.php?t=24210 Там има и още ....

• 1.Аман вече,не се научи че лични данни не се изнасят в интернет току така! Това не ти е нито първата нито ще ти е последната тема в този аспект! 2.За да има това "болно" момиче твоите лични данни зн

• Малиииии, до какво ли не водят жегите! Този филм го местя в "Празни приказки и забава", защото там е точното място за него. Аnne, моля те, не спирай!

Какви данни

:cool:

Какви данни

Името и фамилията на баща ми, телефона му, моите имена, домашния ни адрес. Ако за теб е смешно, че някой ти търси данните и не спира да те тормози, въпреки че го умоляваш, забавно ли ще ти е?

Какви данни

Ника от калдата !

Ако прочетете всички теми на авторката ще се убедите че е поредния кьорфишек .

Направо ме учудва че не пита за някоя неина приятелка .

а номера на лични карти, ЕГН, номера на сметки и т.н?

Щото за това че някой ти е писал името и телефона едва ли ще ти обърнат внимание...

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Здравейте!

Къде да се оплача, че се изнасят лични данни (мои и на семейството ми) без наше разрешение? Опитах в Кибер крайм но не става, там не могат да се качват изображения.Моля ви, имам нужда от помощ! Някакво болно момиче се е заяло с мен и е изнесло личните ми данни в подписа си. Кажете към кого да се обърна. Не се майтапя, сериозно е. sad.gifsad.gifsad.gif

Тук могат да се качват изображения, така че ако си постнеш снимка на личната карта

:cool:, данните ти ще станат обществена тайна и няма да има за какво да ревеш...Как пък все на теб :eek: ти бъркат в компютъра, следят или крадат някаква информация, тук в Калдейта сме над 100 000 потребители, но толкова стъкло, никой друг не троши...

Усещам, че имаш нужда от внимание: - Малко :cool: и много :P! Ще видиш как ще изчезне натрупаната тревожност...

Името и фамилията на баща ми, телефона му, моите имена, домашния ни адрес. Ако за теб е смешно, че някой ти търси данните и не спира да те тормози, въпреки че го умоляваш, забавно ли ще ти е?

Някоя стара любов да не е ! :cool:

Благодаря за подигравките! Благодаря за "разбирането"!

Сега с ужас научавам че ако администратора на форума не сигнализира в полицията, нищо няма да стане..........Просто върхът! Да оставя една луда да ми разнася данните, да прави тема след тема и да ме вбесява........И после се чудите защо в страната има престъпост - защото сами я толерирате!

Здравейте!

Просто подаваш сигнал и това е какви изображения трябва пък да качваш -те имат и e-mail можеш и там да подадеш сигнал ...

Благодаря за подигравките! Благодаря за "разбирането"!

Сега с ужас научавам че ако администратора на форума не сигнализира в полицията, нищо няма да стане..........Просто върхът! Да оставя една луда да ми разнася данните, да прави тема след тема и да ме вбесява........И после се чудите защо в страната има престъпост - защото сами я толерирате!

Имаш пълната свобода да станеш от стола, да отидеш в районното управление на МВР и да подадеш жалба, за това че някой изнася твои лични данни. Никой тук не е длъжен в това отношение да замества правоохранителните органи или да се прави на твой пълномощник...

Просто подаваш сигнал и това е какви изображения трябва пък да качваш -те имат и e-mail можеш и там да подадеш сигнал ...

Имат ли? Кой е? Дай го насам!

Имат ли? Кой е? Дай го насам!

[email protected] Заповядай аз не толерирам престъпността :)

[email protected] Заповядай аз не толерирам престъпността :)

Това истински имейл ли е или поредната подигравка на прост сеирджия?

Това истински имейл ли е или поредната подигравка на прост сеирджия?

По истински няма как да стане ! Ти си и да не забравиш да пишеш какво става с престъпника .

По истински няма как да стане ! Ти си и да не забравиш да пишеш какво става с престъпника .

Ти остав ми едно извинявай не каза баси :)

Здравейте!

1.Аман вече,не се научи че лични данни не се изнасят в интернет току така! Това не ти е нито първата нито ще ти е последната тема в този аспект!

2.За да има това "болно" момиче твоите лични данни значи я познаваш много добре и най-вероятно сте се скарали по някаква причина и сега просто преиграваш и искаш разплата!

3.Прав бях,просто преиграваш!

Опитах в Кибер крайм но не става, там не могат да се качват изображения.

Че кой ти иска изображения да качваш там,отново си въобразяваш и пишеш наизуст ти просто не си докладвала там,понеже не ти стиска,понеже от части вината е твоя!

1.Аман вече,не се научи че лични данни не се изнасят в интернет току така! Това не ти е нито първата нито ще ти е последната тема в този аспект!

2.За да има това "болно" момиче твоите лични данни значи я познаваш много добре и най-вероятно сте се скарали по някаква причина и сега просто преиграваш и искаш разплата!

3.Прав бях,просто преиграваш!

Че кой ти иска изображения да качваш там,отново си въобразяваш и пишеш наизуст ти просто не си докладвала там,понеже не ти стиска,понеже от части вината е твоя!

Майни ми и аз станах за смях приятелю ! :)

Невалиден имейл адрес.

Благодаря за "помощта".

Не, въпросната особа не я познавам, освен ако не е пак Даниела Изатовска. Знае ли човек........

Щом толкова ви интересува, ето и профила, пишете и и я питайте за какво ме тормози! Аз с луди не общувам!

Редактирано от Гост
без профили и лични данни (преглед на промените)

Защо отговаряте на Полина във всеки форум пише че е жертва За мен трябва да лекува някоя клиника Има ли някой изобщо който да я издирва или в случая го прави тя? Манията и по Даниела жената на Петър, която иска да разведе години наред Теми след теми в Cosmopolitan и др форуми Извинявам се но какъв е смисъла да и се помога

Редактирано от Andrian Ivanov (преглед на промените)

Благодаря за "помощта".

Не, въпросната особа не я познавам, освен ако не е пак Даниела Изатовска. Знае ли човек........

Щом толкова ви интересува, ето и профила, пишете и и я питайте за какво ме тормози! Аз с луди не общувам!

Ало Национална служба "Борба с организираната престъпност"

Телефон: +359 2/868 6061

Факс: +359 2/988 5902

E-mail: [email protected]

Интернет адрес: http://www.mvr.bg

Ти помагаш те те плюят -странна работа :hush:

Редактирано от Гост
личните данни от по-горен пост (преглед на промените)

Ало Национална служба "Борба с организираната престъпност"

Телефон: +359 2/868 6061

Факс: +359 2/988 5902

Интернет адрес: http://www.mvr.bg

Ти помагаш те те плюят -странна работа ;)

На мен ми изписва че имейла е невалиден! :hush:

На мен ми изписва че имейла е невалиден! :hush:

пощата е [email protected]

Извинявай че ти повторих поста ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.