Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пощата на Abv.bg не работи

Featured Replies

От обяд нямам никакъв вход в пощата си в ABV.BG sad.gif

Грешен потребител не знам си какви си глупости - не и не sad.gif

За последно снощи бях там.

Някой да знае защо не работи тази поща :wors:

Ще се махам от там,отврат са тия,само веднъж да си изтегля контактите и повече не ми трябват. :clap:

Българска му работа sad.gif

• Отговори 71
  • Прегледи 29,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• не,те са си запаметени от браузъра аз само натискам влез ама не ще

• И това пробвах-ръчно ги писах-не ще Малее шефа ще ме убие -на пейджъра на кюто се появи съобщение че имам писмо от него,беше го озаглавил Спешно-това към 13 часа беше и няма отваряне и това е. М

• два браузъра имам-Мозилата и ИЕ-и с двата не иска и с тайния въпрос не става -помня си отговора ама че мазало

При мен работи без проблеми. :wors:

Да не си объркала нещо парола, юзърнейм?

• Автор

не,те са си запаметени от браузъра

аз само натискам влез

ама не ще sad.gif

При мен няма проблеми-току що си влязох в пощата там без проблем........Причината явно не е във сървърите им .

• Автор
Пробвай да ги напишеш ръчно :)

:clap:

И това пробвах-ръчно ги писах-не ще sad.gif

Малее шефа ще ме убие :clap: -на пейджъра на кюто се появи съобщение че имам писмо от него,беше го озаглавил Спешно-това към 13 часа беше и няма отваряне и това е.

Може ли да има връзка с НОД32 антивирусната :wors:

Тя от обяд си търси инфектирани файлове понеже.

А тия пишат за някакви защитни програми най-отдолу,но аз точно тях ги нямам sad.gif

Цъкни на забравена парола и пробвай с тайния въпрос (дано помниш отговора). Може да опиташ и с друг браузър. Успех :wors:

И при мен работи. С БТК-АДСЛ съм, ако това има значение. Днес, след обяд по някое време наистина имаше някакви проблеми и не искаше да се отвори от първия път, но след втори и трети опит се получаваше ...

И при мен работи нормално.Питах още няколко приятели и при тях работи нормално.

• Автор
Цъкни на забравена парола и пробвай с тайния въпрос (дано помниш отговора). Може да опиташ и с друг браузър. Успех :clap:

два браузъра имам-Мозилата и ИЕ-и с двата не иска

и с тайния въпрос не става sad.gif -помня си отговора

ама че мазало :wors:

Днес влизах от няколко фирми в abv.bg Всичко си работеше нормално. Сега работи по същия начин.

Какво съобщение ти изкарва abv?

Българска му работа sad.gif

И какво по-точно й е на българската работа, като проблема явно е при теб?

Е точно там е, на нас все някой друг ни е виновен :sobbing:

• Автор

Изписва ми грешен потребител sad.gif

Като отида на забравена парола ме карат да им пиша рождената дата и после ми изписва заключен профил :sobbing:

При опит да се регистрирам отново ми изписва че потребителското ми име е заето.

Ами нали си е моето,много ясно че е заето.

Та къде е проблема в мен че не ми е ясно angry.gif

Може би трябва да се свържеш с администраторите и да ги питаш защо ти е заключен профила :sobbing: ...

Оттук имам предвид...

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

Ако си спомням добре, след 3 (мисля, че бяха толкова) неуспешни опита да се влезе в пощата, било заради грешно потребителско име или грешна парола, пощата ти се заключва и трябва да мине известно време (май беще 15 минути, но може и да греша) и след това пак да опиташ да влезеш. От друга страна някой може да ти е влязал в пощата (видял ти е по някакаъв начин паролата без да забележиш или е улучил отговора на тайния ти въпрос) и да ти е сменили тайния ти въпрос и паролата и така вече тази ти поща става напълно недостъпна за теб. Дано да не е последното.

Успех при следващите ти опити, ако вече не си си направила нова поща някъде другаде. :-)

• Автор
Ако си спомням добре, след 3 (мисля, че бяха толкова) неуспешни опита да се влезе в пощата, било заради грешно потребителско име или грешна парола, пощата ти се заключва и трябва да мине известно време (май беще 15 минути, но може и да греша) и след това пак да опиташ да влезеш. От друга страна някой може да ти е влязал в пощата (видял ти е по някакаъв начин паролата без да забележиш или е улучил отговора на тайния ти въпрос) и да ти е сменили тайния ти въпрос и паролата и така вече тази ти поща става напълно недостъпна за теб. Дано да не е последното.

Успех при следващите ти опити, ако вече не си си направила нова поща някъде другаде. :-)

Аз само веднъж пиша паролата и пак се заключва за 15 минути.

Май някой ме е хакнал и то здраво.

Само че не знам откъде е влязъл гадината sad.gif

Защото нямам и ICQ от сутринта-то също ми е към АБВ-върти се от сутринта и проверява.

Нямам на идея какво е станало,само аз имам достъп до компчето.

Опитах да инсталирам Миранда-НОД-а пък не я пуска изобщо.

...

Май някой ме е хакнал и то здраво.

...

Може и това да е, защото иначе abv.bg си работи ...

haidukpikaso, преди една година имах подобно нещо.С хакване на паролата ми-тогава използвах една парола за всичките си пощи,регистрации и т.н.Някой ми я беше набарал и ми беше сменил паролите на наколко пощи.Оправих по следни я начин:писах e-mail-и на админите на пощите и те ми дадоха отново временни пароли скоито влизах вътре.Само че ще те питат за най-различни неща-за да те идентифицират като създателката на пощата sad.gif Приготви се психически. sad.gif

Виж този линк и пиши там каов искаш от екипа на aba.bg

http://adv.netinfo.bg/support.htm

Миналата седмица и при мен беше така haidukpikaso.Няколко часа не можех да вляза.Накрая помислих че наистина бъркам паролката и написах друга.Естествено не ме пусна, но после си написах ръчно старата паролка и влязох.Абсолютно същия проблем беше.А другите си влизаха...

• Автор

И най-после дойде дългоочакваното писмо-от тия,дето ме бяха хакнали.

А по-точно някой или някои от самото АБВ.

Не стига дето че ми беше сменена паролата,ами ми беше изтрит и тайния въпрос.

Най-отгоре пишеше Disabled-s. sad.gif

Понеже не знам английски и веднага го преведох-извън строя,демек няма такова нещо.

Затрито значи.

И кой ми го е затрил-аз не съм,значи е някой от администрацията на АБВ.

Паролата ми е същата като тази на кюто ми,и то към тях понеже.

И нямах и кю заради тях.

Та си направиха душевна чекия с мене днес господата от АБВ-то и най-накрая ми хвърлиха писмото за смяна на паролата.

Само че кога ще ми бъде сменена и тя-без мое разрешение sad.gif

По-голяма гавра с потребител не бях виждала :speak:

Спорен мен по-вероятно е да е бил някой "хакер", който ти е бил пуснал троянец sad.gif , ама както кажеш :speak: ...

Редактирано от Shuurfak rai Shedler (преглед на промените)

• Автор
Спорен мен по-вероятно е да е бил някой "хакер", който ти е бил пуснал троянец sad.gif , ама както кажеш :speak: ...

Какъв троянец ще пусне НОД32 angry.gif

Нали веднага ми става червен ако нещо не му харесва laugh.gif

Как ще мине троянец през НОД-а ми кажи laugh.gif

Какъв троянец ще пусне НОД32 angry.gif

Нали веднага ми става червен ако нещо не му харесва laugh.gif

Как ще мине троянец през НОД-а ми кажи laugh.gif

Лесно :down: !

Ама по-добре да не ти показвам :speak: ...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.