Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Женската омраза

Featured Replies

Женската омраза е... лелееее :eek:

Не знам защо жените ме мразят толкова много-то не че много ме вълнуваше до днес,когато щеше да ме разкъса куче :sobbing:

Нямам на идея :speak:

Мразят ме и това си е.

Много рядко с някоя да се сприятеля,но то е заради работата,или заради други интереси.

Какво ме провокира да напиша тази тема най-сетне ли ?

Сега ще ви разкажа какво ми се случи преди малко- съседката до мен ме нарече "Клошаря с четирите котки" :eek:

Те са две само,ама тя и на идея си няма явно колко са.

Нарече ме ограничена и тъпа,при което аз просто ohmy.gif

Едва ли не се зачудих коя съм и защо съм...

Само й казах че работя за "Труд" и за "Стандарт" от години,пък де да знам :lol6: може и да съм затъпяла...

И понеже съм на квартира и за нея съм била клошар-дискриминация значи викам.

Насъска кучето и добре че беше мъжът й да го озапти sad.gif

Сега,когато ви пиша това,в момента през панелите се карат заради мен-чувам как ме нарича и т.н.

Знам-не трябваше да слизам до нейното ниво,но все пак си имам някакво достойнство.

А котетата ми още :sobbing: от обидата...

Вие,приятели,сблъсквали ли сте се с урагана "Женска омраза" :rolleyes:

Преживелици,последствия и т.н.- споделете -

Слуша ви Клошарят на Двете котки ;)

Очевидно съседката вижда в теб конкуренция на високо ниво, по-високо от нейното собствено. Пък и идва момента със "старите моми" и любимите им котки и злорадстващи жени от обкръжението.Намери някой хубав левент и вече ще си гарантираш омразата й. Не се коркай, между нас жените рядко ида добри чувства.

Редактирано от SmurfAlive (преглед на промените)

Сред жените конкуренцията е голяма и така е цял живот. Не се чуди много. Това е реалността biggrin.gif

Лоши са хората.Бих искала поне тук във форума да не реагираха така на темата, както твоята съседка...

Миличка, всичко това се случва единствено от завист и трупана злоба.Не срещу теб, не...но ти си била там, на пътя и, когато жената са я прихванали.

Знаеш ли, понякога, просто така, без причина се усмихвам на непознати.Някои ме гледат сякаш съм марсианец.Други не знаят как да реагират, трети пък ми се усмихват в отговор.Усмихни се на някой непознат и направи деня му песен...дори да не реагира.Убедена съм че онази жена всъщност не е толкова лоша...просто е препълнена.Препълнена с негативизъм, мъка, неразбиране...невъзможност...все неща, които събрани на куп, трупани, един ден се превръщат в злоба.

Ти си лъчезарно същество, смееш се, обичаш животните, радват те малките неща от живота, защото можеш да ги усетиш...А хората усещат теб...За някои е непосилно да ни гледат такива усмихнати, въпреки несретите.И резултата е точно такова поведение...

Съжалявам...бих искала да ти кажа да подминаваш тези неща, но знам как боли от тях...именно от тях - незначителните на пръв поглед дребни, недомислени, ей така подхвърлени думи...

Не обраштаите внимание на такава нешта,един е малко повече ядосан друг се цупи трети е станал накриво.

Да много завиждат на красивите момичета но те не са виновни,че природата ги дарила сас красота.Как то казват за всеки влак си има патник.

Не обръщай внимание на такива "случки". Помисли си какво може да й е било на горката ти съседка по това време - може целият ден да са я нервирали в работата й, мъжът й да и е мрънкал като се е прибрала и кучето и да е свършило някоя беля за капак (примерно). И просто ти си била човекът, на който си е изляла целия гняв и омраза към света в този момент - вероятно дори не е мислила нещата, които ти е казала. Помисли за всички онези дни, когато ти е идвало направо да убиеш някой - и не й се сърди много, изчакай я и тя или ще се извини, или ще продължи да се цупи и мърмори - но всеки сам си избира какъв живот да води.

Опитай се да не влагаш много емоции в цялата работа - нали жените бързо се палим, но и бързо ни минава :angry:

Ич да не ти пука .... майната й на тая .. то явно си е показало кой колко багаж има

Преди да се спра на конкретния от теб въпрос, зададен в заглавието на темата ще уточня, че хората са пъстра палитра. За съжаление под "пъстра" се има предвид и положителни и отрицателни същности на индивидите. В този смисъл искам да кажа, че освен хора, които живеят чрез омразата си има и такива, които са се побъркали от злобата, омраза и егоизма си. Самата аз се опитвам да избягвам подобни емоции, защото да си злобен човек изисква голяма доза усилие, напрежение и вътрешна неудовлетвореност. Аз съм мързелив човек такива хора предизвикват апатия в мен и абсолютно безразличие с времето разбрах, че да се нервиш на някаква откачалка е загуба на емоции и е доста безсмислено. Затова хора запомнете: Не си губете и секунди от живота, за да разсъждавате върху думите или постъпките на такива хора. Те са си пълни нещастници.

Та това беше за лудите около нас...

А за женската омраза с нея се сблъскваме още в яслите, когато на малкото момиче до нас панделките са му по - хубави и ние се изкушаваме да ги дръпнем.Децата могат да се превъзпитат, но когато вече си съзнателен човек поел своите отговорности и пак ти си ще да дръпнеш нечии панделки...тогава вече си си за... :rolleyes:

Така е-не бива да обръщаш внимание. Женската злоба винаги си е съществувала и ще продължава. Затова не се терзай просто го приеми като нещо нормално и се прави че не забелязваш. Не се впускай в скандал с нея че както й се е насъбрало сигурно отвсякъде ще експлодира biggrin.gif Не наистина опитай се да поговориш някой ден с нея и както каза Инфи усмихни й се сякаш нищо не се е случило :rolleyes:

Редактирано от _Bri_ (преглед на промените)

Така е-не бива да обръщаш внимание. Женската злоба винаги си е съществувала и ще продължава. Затова не се терзай просто го приеми като нещо нормално и се прави че не забелязваш. Не се впускай в скандал с нея че както й се е насъбрало сигурно отвсякъде ще експлодира biggrin.gif Не наистина опитай се да поговориш някой ден с нея и както каза Инфи усмихни й се сякаш нищо не се е случило :)

Офффффф ....много е лесно да се каже ....Ама , когато срещу себе си имаш олигофрен (няма значение пола ) е много трудно да запазиш самообладание и " да не обръщаш внимание " ...мен като ме нападнат веднага отреагирвам подобаващо , защото ми е писнало всеки ден някой да ми се злоби , защото е станал с г*за нагоре ... angry.gif То търпиш, то траеш , ама малко хора ти отвръщат на доброто с добро ..тва е истината .... :rolleyes:

Моето мнение е такова - ако подобно същество като тая луда съседка ми се зъби и аз ще я навра в :hush: ,защото такива от дума не чаткат ...каквото и да се каже или направи , тя все ще си е злобна и недоклатена , така че ...в случая изобщо не бих се насилвала да съм добра или разбираща, щото просто в случая не си заслужава ... ;)

Офффффф ....много е лесно да се каже ....Ама , когато срещу себе си имаш олигофрен (няма значение пола ) е много трудно да запазиш самообладание и " да не обръщаш внимание " ...мен като ме нападнат веднага отреагирвам подобаващо , защото ми е писнало всеки ден някой да ми се злоби , защото е станал с г*за нагоре ... angry.gif То търпиш, то траеш , ама малко хора ти отвръщат на доброто с добро ..тва е истината .... :)

Моето мнение е такова - ако подобно същество като тая луда съседка ми се зъби и аз ще я навра в :P ,защото такива от дума не чаткат ...каквото и да се каже или направи , тя все ще си е злобна и недоклатена , така че ...в случая изобщо не бих се насилвала да съм добра или разбираща, щото просто в случая не си заслужава ... :)

Е първо трябва да се опита с добро ама ако не стане тогава вече нападени :hush: Ами ако тая съседка просто е била в лошо настроение веднъж? Но ако по принцип си е такава и постоянно вика тогава няма да седиш и да я гледаш ще се отбраняваш със зъби и нокти както жените (е аз съм още момиче де) си ззнаят ;)

Е първо трябва да се опита с добро ама ако не стане тогава вече нападени :wors: Ами ако тая съседка просто е била в лошо настроение веднъж? Но ако по принцип си е такава и постоянно вика тогава няма да седиш и да я гледаш ще се отбраняваш със зъби и нокти както жените (е аз съм още момиче де) си ззнаят :offtopic_s:

Като не става с добро аз бих я подминала.Никой няма нужда от допълнителна доза стрес за себе си.И без такива дразнители човек си има достатъчно проблеми на главата.

Ако тя ме дръпне, нападне, обиди и ако аз и се вържа после по - добре ли ще се почувствам...?Няма.Само ще си занеса в къщи едно скапано и ненужно настроение и ще ми държи по - дълго, отколкото ако не и обърна внимание.

Да но някои не могат да издържат когато друг човек ги нападне. Аз също съм така не мога да гледам някой да ме обижда и да ми вика. Просто не можеш да се контролираш

Едно нещо се питам аз...Защо приемате толкова навътре подобни случки ? Има толкова по-сериозни неща в този живот, за които вероятно си заслужава да се ядосва човек. Подобни хора просто ги подминавам с пренебрежение. И защо всичко обръщате на "омраза" ? Жени, прихването малко от нашето мъжко спокойствие и се усмихнете следващия път на човека, който постъпи по подобен начин! Така навярно ще го вбесите повече, но ще обърнете негативните емоции към него самия а няма да ги попиете като гъба, както обикновено правите.

Едно нещо се питам аз...Защо приемате толкова навътре подобни случки ? Има толкова по-сериозни неща в този живот, за които вероятно си заслужава да се ядосва човек. Подобни хора просто ги подминавам с пренебрежение. И защо всичко обръщате на "омраза" ? Жени, прихването малко от нашето мъжко спокойствие и се усмихнете следващия път на човека, който постъпи по подобен начин! Така навярно ще го вбесите повече, но ще обърнете негативните емоции към него самия а няма да ги попиете като гъба, както обикновено правите.

Да ето е по-правилното решение от това което аз изказах!! Аз всъщност вече така правя когато някой се заяде или подхвърли нещо :rolleyes:

Редактирано от _Bri_ (преглед на промените)

Въпреки че тя е никоя за теб, разбирам, че ти става болно – мен ме боли от приказки на хора, които никога не съм виждала, пък какво остава за една съседка, с която се виждаш всеки ден.

Haidukpikaso, ти си много добросърдечен и чувствителен човек, но за съжаление невинаги ще ти отвръщат със същото. Хората имат уникалното качество, когато не разбират нещо, веднага да го охарактеризират някак си. Обичат виждайки някоя по-интересна личност от тях, веднага да почнат да ровят и да създават интриги… Когато водиш живот, беден откъм емоции, вероятно това е начина да ги наваксаш’. Отричам да е затормозена от работа и т.н. - ако беше така, нямаше да изнесе такъв концерт, особено пък както виждам без повод.

Затова и мисля, че ‘омраза’ е много, много силно казано. Може би завист, може би неприязън, може би любопитство, може би дори заинтересованост…а може би всичко на куп. Каквото и да е, съседката ти бая грубости е изсипала и не мисля да заслужава дори усмивката ти. Мисля, че пълна игнорация е най-доброто в случая. Изобщо какво стоиш да се обясняваш – как да говориш с човек, който ти казва „клошар” и „ограничен” ? Чак такъв алтруист не съм, нито холерик, който ще се впуска в обяснения и попръжни. Хлопвам си вратичката и я оставям да се дави по средата на изречението. Have a nice day, M’am. a014.gif

Не обръщайте внимание на злобните хора и не спорете с тях.Такива ги има всякакви,и жени,и мъже.Какъв е смисълът да спориш и да се караш с някой,който е заблуден и объркан,и не е имал шанса да се развие в правилна насока. Тези хора не са виновни,че са такива, и би трябвало да изпитваме съчувствие към тях. Да не мислите,че е лесно постоянно да си пропит със злоба? Като се сблъскаш с такъв човек,просто махаш с ръка и продължаваш напред. Ако започнеш да се ядосваш за всяка една глупост,животът ти ще се превърне в ад. Затова - майната им на глупаците,живей си живота и не плащай данък "хорско мнение" :rolleyes:

Пак заваляха психологически портрети. Bolt.gif
Е, няма как. Съчувстваме, симпатизираме и показваме съпричастност.

Collage.jpg

Имаше един разказ "Магазин за злоба " , няма да забравя думите с които завършваше :”Колко проклети са станали хората, щом и Дяволът идва да купува Злоба от тях.”

Редактирано от Alesia (преглед на промените)

Тва женската омраза е нещо удивително ! :)

Haidukpikaso,аз бих си взела още 2-3 котета cat3.gif

Игнорирай съседката и си гушни котетата, те поне зареждат с позитивна енергия и любов. :rolleyes:

То си е казано: "Не спори с простия, за да не паднеш на нивото му!"

А по темата ... ми то т'ва женската омраза не може да се опише :)

Хората са го казали : 'Злобата не ходи по животните, а по хората', а и ние жените сме вярно по - свадливи от мъжете и от това само губим.

А в този случай, причините може да са много - завист, скука и т.н. Едва ли е омраза както спомена някой в по-горните постове.

Вероятно съседката ти няма какво да прави по цял ден, гледа прекалено много сапунки, а хубавите приказки не и идват от сърце.

Нормално иска да се покаже, че е там да и се обърне внимание - предполагам е нещо от този сорт. :ph34r:

Така че : усмивка ;) , нослето горе и целувки на котетата!!

Редактирано от windmill (преглед на промените)

Женската омраза и завист са ненадминати,никога няма да затвориш устата на хората.Просто не падай на нейното ниво.Имам чувството,че тези хора избиват някакви комплекси по този начин.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.