Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търсене и редакция на изображения.

Featured Replies

Може ли да ми направите тази снимка Публикувано изображение Едноцветна и да остане фончето за надпис на един фон и ако може някък си да се изтрие надписа.

ПП и ако може като се пусне например с paint да излиза само изрязано фончето където е на текста.

• Отговори 124
  • Прегледи 38,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сигурно можем. А Вие можете ли да обясните по-добре какво точно искате, тъй като аз специално не разбрах. Пък като гледам колко са активни останалите, май не съм само аз.

• Автор

Еми както и снимката която съм дал нали има едно синьо правоъгално поле и в него има надпис ! Може ли това поле да остане само на един цвят/фон и да се махне "клипът"(там небето и пемицата) и да остане само това синьото полевце където е надписа.Но и надписът да се махне и да остане само синьото поленце за Надпис !

• 1 месец по-късно...

Заповядай ;) Една със синьо топче и една беез :P

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Трябва ми банер на Васил Левски за един училищен сайт....някой може ли да ми направи някакъв малко по-представителен банер? Ако може с надпис: Средно Общообразователно Училище "Васил Левски".....Ще съм ви ужасно благодарна ако се заемете? Мен изобщо ме няма с Photoshop-а........ ;)

• 2 месеца по-късно...

Здравейте пак! Търся една аниирана картинка, но не знам как да я намеря, имах я, но в по-голям размер, ето я:

Публикувано изображение

Отчаяно я търся, но не помня откъде беше. А може ли някой да я увеличи, но да не изглежда грозно и да се запази анимацията? Предварително Ви благодаря! ;)

Здравейте пак! Търся една аниирана картинка, но не знам как да я намеря, имах я, но в по-голям размер, ето я:

Публикувано изображение

Отчаяно я търся, но не помня откъде беше. А може ли някой да я увеличи, но да не изглежда грозно и да се запази анимацията? Предварително Ви благодаря! :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Много, много благодаря! :wors::friends1::mark::sobbing:

• 1 месец по-късно...

Здравейте. Искам да ви помоля ако можете да ми увеличите малката снимка, да бъде със същия размер като по-голямата. Аз не знам как става или с каква програма се прави. Публикувано изображение Предварително ви благодаря.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Отвори снимката с Paintл След това иди на Image и от там избери Stretch/Skew... Ще излезе един прозорец с хоризонтали и вертикали и там задай 150% и за двата /за хоризонтал и вертикал/ и за други размери може да зададеш каквито си искаш размери /по подразбиране са 100%

При увеличаване размера на снимката ще се наруши качеството. Има една програмка Reshade която на доста добро ниво успява да се справи със такива задачи. Снимката! Получи се с два пиксела разлика- ако са проблемни....

Редактирано от peterstamov (преглед на промените)

Здравейте. Искам да ви помоля ако можете да ми увеличите малката снимка, да бъде със същия размер като по-голямата. Аз не знам как става или с каква програма се прави. Публикувано изображение Предварително ви благодаря.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ето снимката увеличена- тук

При увеличаване на снимки с малки размери ,качеството се влошава!

Обратното става.

П.П. В този сайт ,в които качих снимката има опция за оразмеряване на снимки.

При увеличаване размера на снимката ще се наруши качеството. Има една програмка Reshade която на доста добро ниво успява да се справи със такива задачи. Снимката! Получи се с два пиксела разлика- ако са проблемни....

Това е половината работа. Финалната част е да прекараш уголемената снимка през фотошоп, за премахване на шума.

Ти по ги разбираш та едно въпросче. Кои инструменти да използвам за да пробвам да премахна шума?

Публикувано изображение

С PhotoZoom Professional.

Много ти благодаря, стана идеално! Големи благодарности! :);):)

Преди дни поръчах в един форум да ми изпълнят една поръчка за подпис, но така и не я изпълниха. Много бих се радвала, ако някой разбира от графики и ми изпълни поръчката, ще съм му безкрайно благодарна!

Значи, моля да ми направите анимиран подпис със тези снимки.Изискването ми е снимките да бъдат наложени една върху друга и да се аниммират така, сякаш се прелистват и разглеждаш албум. Искам снимките да бъдат подредени в реда, в който ги давам и да няма никакви украси и надписи, а размерът на снимките да е същия. Предварително Ви благодаря!

1. Публикувано изображение

2. Публикувано изображение

3. Публикувано изображение

4. Публикувано изображение

5. Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...
Търся снимка на един буквар за първи клас- с момиче, момче и коте, които държат букви. Търся снимката, за да украся с нея една тема за първия учебен ден в един форум.

Знам, че все ви досаждам с молби за оразмеряване на снимки и графики, но не съм виновна, че една скокондрила ми прати троянски кон и ми затри всичко, а аз се опитвам да си възстановя графиките! Публикувано изображение

Та значи ще помоля някой ако може, да ми увеличи тази снимка на Амстердам, която ми е любимата.Имах я в по-голям размер и с дебела черна рамка, но я няма никъде, заболяха ме очите от търсене. Та ще ви бъда безкрайно благодарна ако ми увеличите снимката като за тапет, да си ми стои на компютъра. :P:computer2::no-no:;):sobbing:

Публикувано изображение

Поне пикселите да помниш Пробвай с img.data.bg OFF И каква антивирусна имаш-какъв тоя троянец-дето ти го пращат

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Поне пикселите да помниш

Пробвай с img.data.bg

OFF И каква антивирусна имаш-какъв тоя троянец-дето ти го пращат

Не, не ги помня.

Ами аз съм с Нортън.

Първо - снимка с такава резолюция няма как да се увеличи до размера на тапет, без да пикселизира ужасно.

Второ - ако такъв компромис с качеството те устройва и ръцете ти не растат от д-то ти, изтегли си един Photoshop от zamunda-та или ползвай безплатната FastStone Image Viewer (и двете имат Lanczos-3 алгоритъм за увеличаване) и си я увеличи сама.

• 2 седмици по-късно...

Как се прави такава рамка за аватар че искам да си сложа същата на няколко такива авчета? :P

http://img90.imageshack.us/my.php?image=111gh4.gif

Аз използвам GIMP. Ето как. Отварям изображението -> десен клик -> Filters -> Decor -> Add Border:

Публикувано изображение

Понеже както виждам аватарът ти има слоеве, пуснах рамка за проба на един:

Публикувано изображение

Как се прави такава рамка за аватар че искам да си сложа същата на няколко такива авчета? :P

http://img90.imageshack.us/my.php?image=111gh4.gif

С Photoshop :

Ибери цвят - Edit ->Stroke - задай желания рамер на рамката - 1, 2, 3 пиксела.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.