Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 2.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Не видях подобна тема за това отварям нова. Както може би повечето са научили излезе новата Final версия на така обичания Firefox. ;) Нека всеки изкаже впечатленията си от нея.

Още като я стартирах ми направи впечатление подобреният дизайн и така нареченият glow ефект на табовете. За щастие подобренията не се състоят само в това. Забелязах и новости в навигацията между табовете, което правят работата с тях по-лесна, особено ако сравяваме с миналата версия. Минусът в новата версия, който забелязах, е че вече кръгчето горе в дясно не е линк към страницата на Firefox... Интересно ми е дали има разлика в производителността на програмата и в заетите от нея ресурси спрямо миналата версия.

Ето списък със всички нововъдения във Final версията.

• Отговори 820
  • Прегледи 126,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

На мен от 8 extension-а само 1 ми остана.

Вярно един вече няма смисъл тъй като функциите му са вече вградени в самия FF, но за другите бая ме заболя.

Съвет: Не бързайте да ъпдейтвате. Изчакайте 1 седмица :grimace:

Не ми стана ясно само защо да е Final,като пише Firefox 2 Release Candidate 3 (RC 3).

Мисля,че трябва да послушате Fifa-и при мен е така !

някои знае ли как да направя като натисна alb+b да НЕ ми отваря bookmarks менюто и също как да спра проверката на англииски думи ?

Не ми стана ясно само защо да е Final,като пише Firefox 2 Release Candidate 3 (RC 3).

Final си е...

Мисля,че трябва да послушате Fifa-и при мен е така !

Защото Mozilla все още не са обновили официалните си страници...

Като гледам списъка с промените, забелязвам как почва все повече да се доближава до Opera, което само ме радва ;-)

Като гледам списъка с промените, забелязвам как почва все повече да се доближава до Opera, което само ме радва ;-)

Ако се доближи и по лекота цена няма да има.

Добре, ама това е Tab Mix Plus 0.3.5 RC1, в официалния форум на екстенжъна пише следното:

we probably arent going to be finished before then. chances are a en-US version will be out a week after

please be patient. we dont want to rush out with a product full of bugs. besides you can have it now!

което в превод ще рече да изчакаме още седмица преди да пуснат чиста от бъгове версия sad.gif

Добре, ама това е Tab Mix Plus 0.3.5 RC1, в официалния форум на екстенжъна пише следното:

което в превод ще рече да изчакаме още седмица преди да пуснат чиста от бъгове версия sad.gif

Аз до сега бъг не съм намерил... а ползвах и бетата. Според мен е достатъчно стабилна и не съм имал прооблеми.

Хм, германците пишат интересни неща.

Die 2.0 Final und der RC3 sind komplett identisch, also dьrften auch die Release Notes seit dem RC3 nicht mehr дndern. Die Relase Notes haben sich eigentlich schon seit einigen Verцffentlichungen nciht mehr geдndert, da ja alle Features bereits vorhanden waren. Es wurden zuletzt nur Bugs etc. gefixt.

В резюме: 2.0 RC3 и Final са напълно идентични., което означава, че промените от RC3 не би трябвало да се променят повече. Всъщност промените не са се изменяли от няколко версии насам, т.е. след последните бети в RC-тата са фиксвани само бъгове, като не са добавяни нови опции. Така че...

тук.

Някой намери ли работещ Fasterfox?

Още от RC2 търся, но никъде нищо няма.

Извинявайте че ъпвам ама се натъкнах на една нередност.Ползвам табмикс и от началната страница ма Калдата като цъкна на линк от форума се отваря в нов таб както и съм го настроил.При повторен опит без да е затворен таба от форума като цъкна на друг линк от форума ми го отваря във вече отворения друг таб на форума:

107310771079108010841077kk4.th.jpg

нито един от моите плъгини не тругна,но за сметка на това е всичко,което няккога съм искал...много яко са вкарали Опера-подобните табове,и вградената тема е много красива и удобна biggrin.gif

давам пълна десятка :wors:

Нека всеки да напише разширенията които работят, по възможност с линк.

Един вид списък, за да преценят одтаналите и такива като мен дали да минават на 2.0

Поздрави biggrin.gif

... и ще стане един огромен списък. После ще се окаже, че останалите не знаят за какво служат, и ще трябва и обяснения да се дават. После - че някой от тях е обновен, и айде пак отначало. Не е ли по-лесно да провериш сам за себе си дали онези, които ти ползваш, работят, а ако не ти хареса - кой ти пречи да се върнеш на предната версия? Ще коства по-малко усилия и време вместо да надничаш в темата... Ако имаш въпрос конкретно за някой - питаш.

Aми за да нямаш такива проблеми си сложи - Drad de Go

Ми същото е,пипнах му настройките ама ако имам вече отоворен таб на форума като цъкна на друг линк от главната страница към форума го отваря във вече отворения друг такъв което не ме радва.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.