Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 2.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Незнам какво става, но часът е 18:40, а още не е излезнала официално финалната версия на Mozilla Firefox 2 sad.gif В колко часът ще се появи тази дългоочаквана версия? Цял ден чакам с нетърпение да я видя и все оше никаква я няма. [/quote

А това дето го пусна калдата - не беше ли финална версия - на мен си ми гаресва! Запазили са семплия вид!

• Отговори 820
  • Прегледи 126,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Незнам какво става, но часът е 18:40, а още не е излезнала официално финалната версия на Mozilla Firefox 2 sad.gif В колко часът ще се появи тази дългоочаквана версия? Цял ден чакам с нетърпение да я видя и все оше никаква я няма.

Четох някъде че ще излезе следобяд американско време. Демек късно вечерта при нас. Според мен няма да разочароват феновете си и няма да отлагат.

ФастерФокса е фикснат вече,при мен работи драгозов :huh:

Ето линка,чети и най долния коментар откъде да смъкнеш фикснатата версия !

https://addons.mozilla.org/firefox/1269/

Благодаря за линка,ама би ли обяснил как го инсталира,че нещо при мен не става?

Изтегляш го,след това десен бутон> Отвори със> Лиско :huh: И се инсталира

Unpack "fasterfox-1.0.3-fx.xpi", open "install.rdf" and change 1.5.0.* to 3.0.*,

save and close "install.rdf", zip all files you unpacked before again and install Fasterfox. It works fine.

Не съм пробвал тъй като чакам все още официално да излезе, но трябва да стане.

Изтегляш го,след това десен бутон> Отвори със> Лиско :angry: И се инсталира

Да ама не става,цял ден днес се мъча и нищо и още един екстенжън искам да инстална но уви.Мисля,че имаше още един начин но не се сещам сега(бях го чел някъде във форума отдавна).

Редактирано от Zdraveli (преглед на промените)

Да ама не става,цял ден днес се мъча и нищо и още един екстенжън искам да инстална но уви.Мисля,че имаше още един начин но не се сещам сега(бях го чел някъде във форума отдавна).

Как така нестава?? Няма начин да не стане, Следваш ли всичко както ти казвам?

Как така нестава?? Няма начин да не стане, Следваш ли всичко както ти казвам?

Абсолютно, Лиско не иска да се покаже в списъка с програми>

Абсолютно, Лиско не иска да се покаже в списъка с програми>

:angry: :angry: Ами това ли било,ами след като не е в списъка задай браузване,намери паката на Лиско,и посочи екзе файла!! :) :) Айде успех вече ;)

Значи става така,Десен бутон на смъкнатия файл>Отвори със> даваш да се браузва и ръчно посочваш къде се намира изпълнимия екзе файл на Лиско> Ок и си готов

Иска рестарт на Лисицата и след това си имаш работещ фастерфокс .

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)

:angry: :angry: Ами това ли било,ами след като не е в списъка задай браузване,намери паката на Лиско,и посочи екзе файла!! :) :) Айде успех вече ;)

Значи става така,Десен бутон на смъкнатия файл>Отвори със> даваш да се браузва и ръчно посочваш къде се намира изпълнимия екзе файл на Лиско> Ок и си готов

Иска рестарт на Лисицата и след това си имаш работещ фастерфокс .

Ами това правя цял ден ти казвам,явно не мога да обяснявам добре и затова не си ме разбрал за което се извинявам.Посочвам екзето и не става,не се показва в списъка с другите програми!

ФастерФокса е фикснат вече,при мен работи драгозов :angry:

Ето линка,чети и най долния коментар откъде да смъкнеш фикснатата версия !

https://addons.mozilla.org/firefox/1269/

http://d.turboupload.com/de/1119708/1msdqekbnb.html

На тоя линк при мене няма нищо,бихте ли качили xpi файла на друго място?

Ами това правя цял ден ти казвам,явно не мога да обяснявам добре и затова не си ме разбрал за което се извинявам.Посочвам екзето и не става,не се показва в списъка с другите програми!

Виж сега,какво ти показвам,натисни бутона който е заобиколен с червено,след това ще намериш папката на Лисицата, избираш файла с разширение .exe и даваш ОК !! Пиши дали си го направил!!

http://rapidshare.com/files/508735/untitled.bmp.html

Много сте бързи обаче в качването :angry: Изпреварихте ме :angry:

Виж сега,какво ти показвам,натисни бутона който е заобиколен с червено,след това ще намериш папката на Лисицата, избираш файла с разширение .exe и даваш ОК !! Пиши дали си го направил!!

http://rapidshare.com/files/508735/untitled.bmp.html

Да точно това правя и не става,а съм го правел преди и с Лиско и с други програми когато е трябвало

Да точно това правя и не става,а съм го правел преди и с Лиско и с други програми когато е трябвало

Извинявай но тогава незнам къде е проблема,нещо при тебе най-вероятно не е наред.Не тръгва казваш,да не е повреден самия екстенжън като си го смъквал?

http://d.turboupload.com/de/1119708/1msdqekbnb.html

На тоя линк при мене няма нищо,бихте ли качили xpi файла на друго място?

A драгозов,файла си е там,не ме шашкай моля те :angry: Само ме накара да го смъкна за втори път :angry:

Извинявай но тогава незнам къде е проблема,нещо при тебе най-вероятно не е наред.Не тръгва казваш,да не е повреден самия екстенжън като си го смъквал?

A драгозов,файла си е там,не ме шашкай моля те :angry: Само ме накара да го смъкна за втори път :angry:

Трети екстенжън пробвам и все така,за проба опитах с updater файла от папката на Лиско и той веднага влезе в списъка,а екзето на браузъра не влиза.Сега ще опитам с преинсталиране.

A драгозов,файла си е там,не ме шашкай моля те wink.gif Само ме накара да го смъкна за втори път smile.gif

Прав си,просто ъплоуд сайта ми е непознат и не съм забелязъл че ми отброява.Между другото последната финална MozBackup работи с новата 2-ра версия на Лисицата.

едит

Всички мои екстежъни си работят вече,аз имам 4 само де.

Трети екстенжън пробвам и все така,за проба опитах с updater файла от папката на Лиско и той веднага влезе в списъка,а екзето на браузъра не влиза.Сега ще опитам с преинсталиране.

Отваряш Firefox и натискаш Ctrl+O. Трябва да ти се отвори прозорче , в което ще посочиш файла. След това всичко си става по нормалния начин :P

Отваряш Firefox и натискаш Ctrl+O. Трябва да ти се отвори прозорче , в което ще посочиш файла. След това всичко си става по нормалния начин :P

Има и още един начин, като провлачиш разширението към отворения Firefox.

Zdraveli, отваряш Tools->Add-ons. Хващаш с мишката екстенжънa който искаш да инсталираш (*.xpi) и го влачиш в прозореца на Add-ons. Пускаш го там, той се инсталира сам и те пита да рестартира ли Лиско.

Благодаря, не се сетих, но мисля, че имаше и други при старите версии, но пък не е сигурно дали ще работят с тази.

В Операта има комбинация за бърз сейф на снимчици/Ctrl+клик в/у снимката/.В любимата Мозила има ли такава хитринка?

Пичове... до мноооого скоро ползвах Лиско.

Погледнете този сайт www.firefoxmyths.com. Аз лично бях много изненадан...

искам да попитам как може да се разбере дали найстина помага Фастерфокса,какво точно прави на връзката?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.