Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 - част 1

Featured Replies

fl_logo_b.gif

Макар и още да не се е появила в официалния сайт на Kaspersky Lab (http://www.kaspersky.com/ ) вече имаме финална версия на този дълго очакван продукт. Може би до няколко часа или ден ще се обнови.

Може да изтеглите версиите от

http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=33270

Финалната версия е 8.0.0.357.

MD5 KAV: B403FCFE3F402F5FAECCFD1C36450111

MD5 KIS: 8DAB0E6E16C29AA6232BF886AA030038

Всякакви мнениея, въпроси, проблеми и линкове публикувайте в тази тема.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Аз съм иключително радостен от новопоявилата се версия :help: .Kaspersky Lab е мой фаворит сред продуктите за защита,и имам големи очаквания от в.2009.

""""Антивирус Касперского оказался единственным антивирусным решением, не пропустившим на компьютер ни одной вредоносной программы. По результатам общего количества набранных баллов он получил высшую оценку тест-центра.

Проверку уровня предоставляемой антивирусной защиты также прошли программные пакеты комплексной информационной безопасности. Из семи продуктов только два, Steganos Internet Security и G-Data Internet Security Kit (оба используют антивирусное ядро Антивируса Касперского), смогли обнаружить все вредоносные программы. """" Още братя славяни - мечтатели.... Не е така .... Ако бе вярно не бих го деинсталирал - новият им пакет има няколко предимства в някои аспекти , но за доста неща други програми са по-добри - не ми се пише и не е редно в тази тема....Поздрави

• Автор
""""Антивирус Касперского оказался единственным антивирусным решением, не пропустившим на компьютер ни одной вредоносной программы. По результатам общего количества набранных баллов он получил высшую оценку тест-центра.

Проверку уровня предоставляемой антивирусной защиты также прошли программные пакеты комплексной информационной безопасности. Из семи продуктов только два, Steganos Internet Security и G-Data Internet Security Kit (оба используют антивирусное ядро Антивируса Касперского), смогли обнаружить все вредоносные программы. """" Още братя славяни - мечтатели.... Не е така .... Ако бе вярно не бих го деинсталирал - новият им пакет има няколко предимства в някои аспекти , но за доста неща други програми са по-добри - не ми се пише и не е редно в тази тема....Поздрави

Е аз не знам продукт за защита на компютъра да не се определя като най-добър и че защитава на 100%. Просто обикновеният потребител няма да разбере реклама от рода на "предпазваме 99 %" или " предпазваме от ПОЧТИ всички атаки".

А и не знам това от къде е копирано, но в английската версия на сайта на Kaspersky Lab няма подобни изказвания.

Ако бе вярно не бих го деинсталирал - новият им пакет има няколко предимства в някои аспекти , но за доста неща други програми са по-добри - не ми се пише и не е редно в тази тема....Поздрави

Добре, напиши го тогава тук:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=25376

поне в най-общи линии.

Извинявам се - не желая - дори написах повече отколкото е правилно - вярвам да довършат качествено замисленото и пакетът им изцяло да е на нивото на съветника за уязвимости при приложения и на проактивната защита ! Поздрави

Здравейте,

в момента съм с Avira premium,но си купих KIS-7.0 и смятам да си я инсталирам.

Обаче ми направи впечетление едно нещо написано към: какво влиза в пакета(безплатно ползване на новите продуктверсии).

Та ако може някой да ми каже,означава ли това,че мога да си изтегля KIS-2009 и да си я активирам с кода от KIS-7.0

• Автор
Здравейте,

в момента съм с Avira premium,но си купих KIS-7.0 и смятам да си я инсталирам.

Обаче ми направи впечетление едно нещо написано към: какво влиза в пакета(безплатно ползване на новите продуктверсии).

Та ако може някой да ми каже,означава ли това,че мога да си изтегля KIS-2009 и да си я активирам с кода от KIS-7.0

Все още програмата не е обяване на официалния сайт т.е. не е започнала продажбата й. Съветвам те да изчакаш докато не се появи и в официалния сайт, с поддръжка и manual.

Що се отнася до лиценза. ДА, ще може да активира KAV/ KIS 2009 с лиценза от Kaspersky 7. Ако има проблем с активацията, винаги може да се свърже със поддръжката.

Все още програмата не е обяване на официалния сайт т.е. не е започнала продажбата й. Съветвам те да изчакаш докато не се появи и в официалния сайт, с поддръжка и manual.

Що се отнася до лиценза. ДА, ще може да активира KAV/ KIS 2009 с лиценза от Kaspersky 7. Ако има проблем с активацията, винаги може да се свърже със поддръжката.

Аз също препоръчвам същото.На офсайта все още не е излязла http://www.kaspersky.com/trials Но пък на от тук може да я свалите още сега.Активирането няма да е проблем със ползването на закупен лиценз от предните версии.

Дали трябва да си деинсталирам KIS200/8.0.0.357TR или ще се обнови до финалната версия?За ползващите TR версията препоръчвам да си запомнят настройките и после само да ги импортират в новата програма.

Поздрави.

Да попитам направо: решен ли е проблемът със забавянето на трафика или да чакам версия `2010? Моля за отговор тия, които са имали проблем с предишните версии.

@hlevoust,Здравей приятелю cool.gif .Веднага след като излезе я сложих(KIS),и до този момент не усещам никакво забавяне на интерента.Програмата се държи доста стабилно,има много нови функций и изцяло нов интерфейс.Аз съм изключително доволен от новото отроче на Касперски Лаб.Имам един въпрос:

Защо са тези малки квадратчета,вместо датата и часът?-WOUUKquETT.gif

Бива ви за агитатори, ще взема утре сам да я пробвам, дано ми остане време.

3SSS, би ли посочил откъде си си изтеглил K I S 2009 ? Поздрави

хареса ми и на мен новия Касперски нов интерфейс туейк приложения лекота нета е 6. Всичко си е бомба!

3SSS, би ли посочил откъде си си изтеглил K I S 2009 ?
От тук.

P.S. Вече я има официално на страницата на kaspersky.de!

Поздрави! cool.gif

От тук.

P.S. Вече я има официално на страницата на kaspersky.de!

Поздрави! cool.gif

И си с тригодишна лицензия за 10 компютъра.... Не трябва да има квадратчета .... Поздрави

И си с тригодишна лицензия за 10 компютъра.... Не трябва да има квадратчета ....
Не те разбирам!Ключа е пиратски.

Така е пиратка е и в близките дни очаквам блокаж

Известно ми е .... Вече е против правилата да дадеш линк откъде си го изтеглил ... И защо не ползваш някоя от законните промоции? Поздрави

• Автор
Дали трябва да си деинсталирам KIS200/8.0.0.357TR или ще се обнови до финалната версия?За ползващите TR версията препоръчвам да си запомнят настройките и после само да ги импортират в новата програма.

Поздрави.

Значи TR е финалната версия, няма никакви промени. Двете версии са напълно идентични, както и се очакваше. Въпросът е, че от както излезе TR до финалната версия имаше много ъпдейти и промени по модулите с което се решават проблемите, възникващи с TR. Може да си останете със старата версия, може и да я преинсталирате, ако смятате за по-добре, няма значение.

Важно е да се обновява редовно.

Аз деинсталирах старата версия и си запомних настройките, но след това в Content Filtering програмите се появяваха с надпис "Unknown application" и чак при повторното им стартиране се оправи. Четох за това и се оказа, че не е бъг, просто KIS си ги засича пак като съвсем нови програми. Сега всичко е наред и работи на 100%.

И защо не ползваш някоя от законните промоции?
Не знам за кои промоций говориш,а и за мен не представлява проблем намирането на работещи ключове.Симпатизирам много на този продукт,и за момента съм доста доволен от версия 2009.Ако за в бъдеще не се издъни смятам да го закупя.

""""Таблетка к Kaspersky Internet Security"""" Мрежата е пълна с подобни "подаръци" - не зная - дано умееш да се дозащитиш от невидимите им вътрешни атаки .... Поздрави

Я кажи как става номера,че нещо ние сме недоучили!
Някаква ирония ли усещам в думите ти?Ако някой иска ключ да пише ЛС!

Имах инсталирана AVG 8.0 деинсталирах я но като почна да инсталирам kaspersky ми пише че имам AVG 8.0 как да реша проблема.

Имах инсталирана AVG 8.0 деинсталирах я но като почна да инсталирам kaspersky ми пише че имам AVG 8.0 как да реша проблема.

защо не пробваш да почистиш регистъра с ATF-cleaner и Ccleaner :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.