Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 - част 1

Featured Replies

Не става. sad.gif

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...st&p=947534

За сведение побързайте.Това тука работи на 100% Активира се и версия 8

Поздрави

Нааааай-после! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif стана!

Сега имам 365 дни лиценз за КИС 2009.

Големи благодарности на neoscanner :P

Големи благодарности на neoscanner :)

Дано радостта ни да не е краткотрайна! Още утре могат да го баннат в черния списък!

Големи благодарности на neoscanner :friends1:

Нищо не вдявам от този немски, обяснете как да взема ключа за 1 година. Благодаря!

П.П. Оправих се.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Някой има ли проблем с rapidshare.com ? Сайта ми изписва,че има проблем с джава скрипта.Не мога да изтегля нищо.Някакви идеи ?Нещо в настройките на програмата?

Някой има ли проблем с rapidshare.com ? Сайта ми изписва,че има проблем с джава скрипта.Не мога да изтегля нищо.Някакви идеи ?Нещо в настройките на програмата?

Проблема не е в програмата а в сайта.И при мене ту става ту пък не.

Нямам абсолютно никакви проблеми. Най-вероятно си забранил джава скриптовете в браузъра си!

Нямам абсолютно никакви проблеми. Най-вероятно си забранил джава скриптовете в браузъра си!

Потвърждавам казаното, в момента тегля безпроблемно от сайта.

Потвърждавам казаното, в момента тегля безпроблемно от сайта.

Изключен е скрипта на Мозиллата ,но явно има някакъв друг проблем,ще опитам по-късно.

Благодаря Ви :friends1:

Изключен е скрипта на Мозиллата ,но явно има някакъв друг проблем,ще опитам по-късно.

Благодаря Ви :friends1:

Хм, и аз се провалих с Firefox, дори ми заби тук, във форума, но се случва често напоследък. С IE 7 и Opera няма никакъв проблем.

Хм, и аз се провалих с Firefox, дори ми заби тук, във форума, но се случва често напоследък. С IE 7 и Opera няма никакъв проблем.

Хм. не се сетих да опитам с ИЕ 7 .Сега ще пробвам.Но това ми намирисва на несъвместимост,ако още някой друг се оплаче...дано го оправят с ъпдейтите.

Не става и със ИЕ7 .Ето какво ми изписва:

Error

You want to download the following file: 

The download cannot be provided. Please check, if your browser supports Javascript.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Хм. не се сетих да опитам с ИЕ 7 .Сега ще пробвам.Но това ми намирисва на несъвместимост,ако още някой друг се оплаче...дано го оправят с ъпдейтите.

При мен тегли и от ИЕ и от Лисицата безпроблемно!

Вчера сложих 8-мицата ... да добре е признавам си , обаче реших да си импортна настройките от старата версия и се оказа ,че не може. Както и да е това не беше болка за умиране. Гледам сега се дава по голям контрол на защитата на потребителя. Е разбира се, че си я настройх както аз искам , защото по дефаулт не ми се нрави.

Поздрави на всички които я ползват . :)

Редактирано от Forslor (преглед на промените)

При мен тегли и от ИЕ и от Лисицата безпроблемно!

Добре ,би ли ми предоставил някакъв линк за теглене на нещо си,няма значение какво, аз нямам регистрация и изчаквам 1 минута до изтеглянето на файла.Да не би това да има значение,но със старата версия нямах такъв проблем от там.Изчаквах на Free изтеглянето и нямах проблем до сега.

Добре ,би ли ми предоставил някакъв линк за теглене на нещо си,няма значение какво, аз нямам регистрация и изчаквам 1 минута до изтеглянето на файла.Да не би това да има значение,но със старата версия нямах такъв проблем от там.Изчаквах на Free изтеглянето и нямах проблем до сега.

Ами ето ти един. Сваля се без проблеми. Както и всички други. Може би бъркаш символите с котка. Затова ти дава грешки или са забранени бисквитки или скриптове в браузъра.

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

Моля кажете някви настройки за да спре 2009 8.0.0.357 Final да спре да ми бави интернета. Интернета който ползвам е на тарифа 40 лв и връзката е доста добра. Имам проблеми с рендването на доста сайтове. Не искам да ги слагам тръстед. Предложете някакво разрешение на въпроса. А бре хора кажете как точно да го настроя тва животно че да спре да ми бави трафика на Мозилата. Мерси. Само не излизайте а асурдни предложения да вкарам всички сайтове които ми трябват като тръстед моля ви. Не ме карайт е и да си слагам мозилата в тръстед зоун на КИС защото тогава става безсмиследно последнят да сканира трафика.

Мерси много

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

Ами ето ти един. Сваля се без проблеми. Както и всички други. Може би бъркаш символите с котка. Затова ти дава грешки или са забранени бисквитки или скриптове в браузъра.

Фалшива тревога,изтеглих файла TypeWriter.exe явно бъркам символите, приложени към котката.

Благодаря , бях се притеснил,но сега всичко е ОК. :)

Моля кажете някви настройки за да спре 2009 8.0.0.357 Final да спре да ми бави интернета. Интернета който ползвам е на тарифа 40 лв и връзката е доста добра. Имам проблеми с рендването на доста сайтове. Не искам да ги слагам тръстед. Предложете някакво разрешение на въпроса. А бре хора кажете как точно да го настроя тва животно че да спре да ми бави трафика на Мозилата. Мерси. Само не излизайте а асурдни предложения да вкарам всички сайтове които ми трябват като тръстед моля ви. Не ме карайт е и да си слагам мозилата в тръстед зоун на КИС защото тогава става безсмиследно последнят да сканира трафика.

Мерси много

Не мисля ,че проблема е от Кис 2009.Скоростта на отваряне на сайтовете зависи до голяма степен от тях.Ако е натоварен сървъра в даден момент няма влизане.Новия пакет е доста по-лек и при браузуване ми дава по-добро време от комбинацията, която ползвах преди това:Avast Home/Comodo. При мен настройките на пакета са по-подразбиране.

p.s. ако някой направи и едно ръководство за работа на Кис2009 ще е от голяма полза на всички негови фенове.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Някой може ли да даде примерни настройки на прграмата?

Първи впечатления от KIS 2009:

Е, няма какво да кажа - постарали са се руснаците и са направили чудесен продукт. И най-важното - засега го няма проблемът със забавянето на трафика, мъчил ни толкова дълго време.

Системата се държи ОК, много гъвкава и без забавяне; безпроблемно влизане в сайтове, бързо и леко теглене.

Кусури, които ми направиха впечатление за няколко часа занимавки - не ми допада особено поведението на стената, прекалено е усложнено обучаващото ниво, доколкото изобщо има такова. Ще й обърна специално внимание, може и да съм пропуснал нещо, но май се налага ръчно да налагам забрани за достъп на приложения до мрежата.

Нищо не вдявам от този немски, обяснете как да взема ключа за 1 година. Благодаря!

П.П. Оправих се.

Може ли малко помощ за начина на взимането на ключа, че немският език ми е кошмарен :(

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Може ли малко помощ за начина на взимането на ключа, че немският език ми е кошмарен :(

Не работи вече, изисква тези данни:

Оферта

Текуща сметка код:

Текуща сметка номер:

Свързване / Electron (дебитна) карта номер (16 цифри) за текущата сметка горе

Сори sad.gif Подочух,че от понеделник има вероятност отново да работи.Но може и да е просто мечта.

Поздрави

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.