Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 - част 1

Featured Replies

Искам да ви попитам аз имам касперски 7.0.125. ,трябва ли да го махам или напражо мога да инсталирам касперски 8.Ще се обнови ли програмата или първо трябва да изтрия старата версия. ;)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Искам да ви попитам аз имам касперски 7.0.125. ,трябва ли да го махам или напражо мога да инсталирам касперски 8.Ще се обнови ли програмата или първо трябва да изтрия старата версия.
Задължително махни старата веерсия и за всеки случай почисти регистрите преди да инсталираш новата cool.gif
Искам да ви попитам аз имам касперски 7.0.125. ,трябва ли да го махам или направо мога да инсталирам касперски 8.Ще се обнови ли програмата или първо трябва да изтрия старата версия. ;)

Аз махам регистрите с Ace Utilities . Става ли с тази програма или кои точно регистри да махна.Благодаря

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Коя версия ще ми препорЪчате.Аз имам 7.0.0.125 .Заслужавали си да слагам Касперски 8 или и 7 ми върши работа. laugh.gif

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Коя версия ще ми препорЪчате.Аз имам 7.0.0.125 .Заслужавали си да слагам Касперски 8 или и 7 ми върши работа. laugh.gif

За сега си остани с 7.0.0.125 не бързай да слагаш версия 8, има неща,които куцат все още.Например сканирането на архиви.

За сега си остани с 7.0.0.125 не бързай да слагаш версия 8, има неща,които куцат все още.Например сканирането на архиви.

Ами няма проблеми със скенирането на архивите колега. Както ти предложих преди може да публикувам собствение си файл настройка за касперски, който да го заредиш на твоето пц и да се увериш че такива проблеми няма, а е въпрос на настройки. cool.gif

Ами няма проблеми със скенирането на архивите колега. Както ти предложих преди може да публикувам собствение си файл настройка за касперски, който да го заредиш на твоето пц и да се увериш че такива проблеми няма, а е въпрос на настройки. cool.gif

Абе vasilevsa, ти на мен го предложи и аз ти отговорих: biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...st&p=959547 cool.gif

Абе vasilevsa, ти на мен го предложи и аз ти отговорих: biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...st&p=959547 cool.gif

Този линк няма никакъв вирусов архив поне аз не видях вътре кел файда д ами го пробутвате повече то няма нищо. cool.gif

Относно настройките,ако можеш сподели че не ме свърта нещо от бяс.Да се издъни така при проверка на архива ....125 се държа в пъти по прилично.Бързо,ефективно без жал....Това нещо 8 просто се насра.Извинявайте за израза.

Мерси за търпението

Относно настройките,ако можеш сподели че не ме свърта нещо от бяс.Да се издъни така при проверка на архива ....125 се държа в пъти по прилично.Бързо,ефективно без жал....Това нещо 8 просто се насра.Извинявайте за израза.

Мерси за търпението

Това е едно от нещата и не е само при мен, зацепва процесора натоварен на 100% и не довършва сканирането до край,трябва да му дадеш "Отказ" за да спре да забива.Преди малко го пробвах стига до 99% при сканирането и край, до там,нищо не можеш да направиш повече.Абсолютно същия проблем, както при -delig- http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry956792

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Този линк няма никакъв вирусов архив поне аз не видях вътре кел файда д ами го пробутвате повече то няма нищо. cool.gif

Нещо не си го разбрал - човека ти е отговорил, че ти иска cfg-то...

Чакат те и mihnev_sz, nikssi, delig...

Нещо не си го разбрал - човека ти е отговорил, че ти иска cfg-то...

Чакат те и mihnev_sz, nikssi, delig...

Добре че си разяснил, аз си помислих, че вече не можем да се разберем. biggrin.gifbiggrin.gif

vasilevsa, много разсеяно четеш. :)

Това е едно от нещата и не е само при мен, зацепва процесора натоварен на 100% и не довършва сканирането до край,трябва да му дадеш "Отказ" за да спре да забива.Преди малко го пробвах стига до 99% при сканирането и край, до там,нищо не можеш да направиш повече.Абсолютно същия проблем, както при -delig- http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry956792

На мене вече ми писна и утре най вероятно ще я изхвърля през вратата и право в коша отсреща :speak: Четири пъти пробвах,цял ден загубих,какво ли не пробвах и настройките на Тигертрон и все така...Най ме шашка,че след това казва че няма паразити,а виждам вътре че е пълно.Не беше зле да се направи този тест.Така поне се знае какво може да стане.Ами ако архивът е 300 и нагоре :)

Има доста неща върху които има за какво да се помисли.

Поздрави

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

На мене вече ми писна и утре най вероятно ще я изхвърля през вратата и право в коша отсреща :speak: Четири пъти пробвах,цял ден загубих,какво ли не пробвах и настройките на Тигертрон и все така...Най ме шашка,че след това казва че няма паразити,а виждам вътре че е пълно.Не беше зле да се направи този тест.Така поне се знае какво може да стане.Ами ако архивът и 300 и нагоре :)

Има доста неща върху които има за какво да се помисли.

Поздрави

За мен е просто недопустимо да се позволи записа на диска на заразения архив/файл след което да ти отчете заплахата и то когато отидеш на вече в свалената директория на файла.Мисля да изчакам,то няма начин да не се разчуе,тази версия изчезва моментално от компа ми,докато не се стабилизира няма място при мен,връщам се на 7.0.0 125 Final.

p.s. В никакъв случай не искам да подвеждам никой с това мое мнение към програмата.Естествено то подлежи на промяна,но когато му дойде времето.

Мерси за търпението

nikssi не разбраx много от твоя е-мейл!!!Какво толкова е станало с Kaspersky???Ето ти още материал да прочетеш ако нещо те интересyва питай ме.Виж тук в Сит-а на Malecal.com, той също показва набързо някои настройки и казва,че програмата е обещаваща на пръв поглед!!!Казва,че трябва да я сложи на"истински" комп.за да види как се държи с останалите програми(съвместимо)човека има циaл собствен сайт и не my е до това само.

Виж тук на моят пост какво ми е отговорил :Avira или Kaspersky

http://forum.malekal.com/viewtopic.php?f=46&t=11511

Ето тук пък какво е писал

http://forum.malekal.com/viewtopic.php?f=46&t=11303

Не мога да намеря къде беше показал настройките толкова неща има.....като ги намеря ще ги побликyвам

nikssi не разбраx много от твоя е-мейл!!!Какво толкова е станало с Kaspersky???Ето ти още материал да прочетеш ако нещо те интересyва питай ме.Виж тук в Сит-а на Malecal.com, той също показва набързо някои настройки и казва,че програмата е обещаваща на пръв поглед!!!Казва,че трябва да я сложи на"истински" комп.за да види как се държи с останалите програми(съвместимо)човека има циaл собствен сайт и не my е до това само.

Не мога да намеря къде беше показал настройките толкова неща има.....като ги намеря ще ги побликyвам

Eto:

http://forum.malekal.com/viewtopic.php?f=3...;p=90149#p90149

Eto:

http://forum.malekal.com/viewtopic.php?f=3...;p=90149#p90149

Всичко започна от този пост тука

Ако ти стиска пробвай се тъкмо ще ни кажеш какво мислиш ти,пък и приятелите от Франция.

Относно заразения архив...изтеглих го наново,разхивирах го и се почна едно адско триене.Тотално изтрепа 725 гадини.Ама при архивиран файл кротува и се прави на блондинка :rolleyes: Не запецна,работи си напълно нормално чак ме стресна.Продължавам все още да подкрепям твърдението но колегите по горе,че има проблем с архивите.Но пък други ги сканира нормално точно този НЕ.

Наистина обещаваща програма,но като Килър се представи по зле от братчето си 7.0.0.125

Поздрави cool.gif

Ако ти стиска пробвай се тъкмо ще ни кажеш какво мислиш ти,пък и приятелите от Франция.

Относно заразения архив...изтеглих го наново,разхивирах го и се почна едно адско триене.Тотално изтрепа 725 гадини.Ама при архивиран файл кротува и се прави на блондинка :rolleyes: Не запецна,работи си напълно нормално чак ме стресна.Продължавам все още да подкрепям твърдението но колегите по горе,че има проблем с архивите.Но пък други ги сканира нормално точно този НЕ.

Наистина обещаваща програма,но като Килър се представи по зле от братчето си 7.0.0.125

Поздрави cool.gif

Ти с администратор ли работиш или имаш друг направен това също е важно!!!

Това е вярно че RAR ги тегли без проблемно,а пък при разархивиране тогава ги засича(изтеглих от Замунда 1 досие от кеъген-и за кодове на програми)като го изтеглих нищо .....,но куто го отворих се започна лъдо триене ....в карантина....и т.н.Нали знаеш,че кеъген-ите ги третира като вируси така,че.....Avira на този тест как се е представила???Нали е водеща уж!!!

Ти с администратор ли работиш или имаш друг направен това също е важно!!!

Това е вярно че RAR ги тегли без проблемно,а пък при разархивиране тогава ги засича(изтеглих от Замунда 1 досие от кеъген-и за кодове на програми)като го изтеглих нищо .....,но куто го отворих се започна лъдо триене ....в карантина....и т.н.Нали знаеш,че кеъген-ите ги третира като вируси така,че.....Avira на този тест как се е представила???Нали е водеща уж!!!

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...st&p=956744 прочети темата .

Дай линка във Франция да се пробват там, които искат.Работя и с Администраторски акаунт и със Ограничен ефекта е еднакъв.

Съгласен съм,че сканира архиви НО на този баш дето всички знаехме че бъка от гадини се провали.Но при разхивирането се справи добре.

Поздрави

п.с.Малко екшън е от полза cool.gif

Това е вярно че RAR ги тегли без проблемно,а пък при разархивиране тогава ги засича(изтеглих от Замунда 1 досие от кеъген-и за кодове на програми)като го изтеглих нищо .....,но куто го отворих се започна лъдо триене .

Трябва да реагира преди да активираш,да не говорим ,че трябва да засече заплахата още при самото сваляне.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Поздрави cool.gif

Това означава, че проблема е само при сканиране на архиви. А щом ги мори при разархивирането не виждам повод за тревога.

Това означава, че проблема е само при сканиране на архиви. А щом ги мори при разархивирането не виждам повод за тревога.

Поводи има и то не малко.Тези ги изтрепа,следващите дали...Свалянето на архиви не е безопастно,още повече пък разхивирането и.

Защо 125 рипна като зло куче при сканирането а 8 цата .. не?

Поздрави и лека вечер

И аз това казах,но я си представи в Windows имам над 500 архива,как да и имам доверие при сканиране,някои "задни вратички" точно там обичат да се загнездват използват архиватора като слабо място.

Поводи има и то не малко.Тези ги изтрепа,следващите дали...Свалянето на архиви не е безопастно,още повече пък разхивирането и.

Защо 125 рипна като зло куче при сканирането а 8 цата .. не?

Поздрави и лека вечер

Добре де няма ли някои от Администраторите да каже нещо по-въпроса!!!!!Аз не съм била с много Антивирусни(но болшинството не бих ги и пробвала)Avira как се е представила.....аз имам 1 PC и не мога да експириментирам много защото ми трябва а нали сега го прейнtалирах.

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Добре де няма ли някои от Администраторите да каже нещо по-въпроса!!!!!Аз не съм била с много Антивирусни(но болшинството не бих ги и пробвала)Avira как се е представила.....аз имам 1 PC и не мога да експириментирам много защото ми трябва а нали сега го прейнtалирах.

Авира-та намира 660 вируса в архивиран вид и ако е зададено в настройките й да трие намерените заплахи ги трие. Ето виж тук:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...st&p=956744

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.