Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 - част 1

Featured Replies

Намерил съм по лесен начин,за което страшно благодаря на hlevoust.Два пъти днес ме връща във изходна позиция Acronis True Image. Едно голямо МЕРСИ приятелю...

Моля, да ти е сладко!

Използването на имидж е вероятно най-добрият вариант за експериментатори, при срив системата се възстановява в първоначалния си чист вид за няколко минути, достатъчно е да успееш да влезеш в нея.

Сега работя върху варианта за действителното създаване на буутващ диск с 9-та серия на програмата, защото може се случи и да не успея да вляза, колкото и слабо вероятно да е това. Нещо не ми се получава, въпреки сума ти и изчетени материали по въпроса. Май ще се наложи да сменя версията от 9 на 10 или 11.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

С какво препоръчваш?

С две безплатни приложения: ползвай за целта скенерите на Avira AntiVir Personal - FREE и на Аvast! Home/Pro 4.8 с последни дефиниции.Това ще е върха на сладоледа.Благодаря ти за, което ;),но това след, като деинсталираш Кис и рестартираш. Направи както ти писах по-горе и веднага след това пускай скенерите.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Нищо не казахте по този въпрос:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...st&p=961023

Да разбирам ли, че всичко е нормално?

Би трябвало да е services.exe/SYSTEM при мен поне беше така,поне до колкото си спомням.

Нищо не разбрах :yanim:

Обясни като за мен. :yanim:

Нищо не казахте по този въпрос:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...st&p=961023

Да разбирам ли, че всичко е нормално?

Нищо не разбрах :yanim:

Обясни като за мен. :yanim:

В доверената зона ми беше system32/services.exe Microsoft а дали е нормално при теб ,не знам. Sorry Нека някой по-компетентен се изкаже,аз просто констатирах при мен как беше.

В доверената зона ми беше system32/services.exe Microsoft а дали е нормално при теб ,не знам. Sorry

Какво ще рече това, че програмата при инсталация си избира какво да сложи там според компютъра?

Какво ще рече това, че програмата при инсталация си избира какво да сложи там според компютъра?

Да, явно тя си го определя,то си беше там.М/у другото Comodo също избра това.

Ето Ви моя cfg файл така дългоочакванияда видите с него как ще ви се изтегли архива. Заредете го ище получите моите настройки на програмата. :yanim:

Kis8.zip

Споделих - имало е причини за мои прибързани заключения ! При сериозен вредоносен код много програми стават странни и неадекватни ... Сега по тези теми се размотавам в Украински форуми и не съм наясно за доста неща .... Поне не е скучно ! Поздрави

Orbit Downloader 2.6.5 изтеглен от kaldata.com е с Prevx V2 20080617 2008-06-17 TROJAN.DOWNLOADER.GEN - браво и на австрийските програми -те го "хванаха" и класифицираха дословно по същия начин - защото все още целия Вирустотал не вижда нищо !!!! Ще хвана и другите - ако е нужно и с други програми! Оттеглям острата си критика срещу КИС 8 - можеше да е същото и с много други програми......Нека сме обективни ... Поздрави

Много ми е чудно как пък откри вирус в Orbit Downloader, като аз ползвам същата версия. Не си ли мислил за фалшиви тревоги, че когато програмата се опита да се регистрира в автоматичното стартиране и някои ав програми пищят: Ооо ама това е троянец и то DOWNLOADER. А GEN означава, че е модификация, чието разпознаване е генерирано от евристика и евристичен анализ. Ами при по-силна евристика, то има повече засичания на обекти от тип GEN, тоест повече фалшиви тревоги!

Пробвайте Mamutu - нека обсъждаме после - сега по украински причини конфигурирам друга защита - опитвам се и да съм логичен в движение .... Поздрави и всичко най ....

Пробвайте Mamutu - нека обсъждаме после - сега по украински причини конфигурирам друга защита - опитвам се и да съм логичен в движение .... Поздрави и всичко най ....

Не отговори на въпросът ми? biggrin.gif

По принцип в много случаи ще си прав - този път изследвай инфото,и ти като мен от дълго време ползваш тази програма - да ни пита някой за какво ни е изобщо ... Аз не се съмнявам и затварям темата - не защото нямам желание,просто толкова славянски гости си имам - да се чудиш откъде да я започнеш .... Да са живи и здрави ! Поздрави

Ето Ви моя cfg файл така дългоочакванияда видите с него как ще ви се изтегли архива. Заредете го ище получите моите настройки на програмата. :)

Благодаря.Някой пробвал ли е и какъв е рузултата?Аз деинсталирах Кис2009,сложиш Аваст-сканирах/между другото хич не е лека тази версия/нищо не откри.Деинсталирах го.Сложих Avira free 8 версия.Сканирах пак нищо.

Dr.Уеб нищо не откри също.

Сега се чудя,на Кис2009 ли да се върна или Кис7 ;)

едит:Като свалях Аваст,Кис 2009 изрева че данлоуд менажера прави опит да свали троянска програма ohmy.gif

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Благодаря.Някой пробвал ли е и какъв е рузултата?Аз деинсталирах Кис2009,сложиш Аваст-сканирах/между другото хич не е лека тази версия/нищо не откри.Деинсталирах го.Сложих Avira free 8 версия.Сканирах пак нищо.

Dr.Уеб нищо не откри също.

Сега се чудя,на Кис2009 ли да се върна или Кис7 :)

едит:Като свалях Аваст,Кис 2009 изрева че данлоуд менажера прави опит да свали троянска програма ohmy.gif

Аз пробвах. С тях не позволява да се тегли архива, обаче компютъра ми започна да работи много бавно, а с настройки по подразбиране, Касперски почти не се усеща - направо хвърчи. А с тези настройки като почна да сканира архива, който беше изтеглен преди това, компютъра ми направо блокира. Наложи се да го рестартирам. Накрая върнах настройките по подразбиране и направих само една малка промяна, с която Касперски пак не позволява вирусите да се свалят, а промяна в скоростта на нета или работата на компютъра на се забелязват.

82551426pc5.jpg

Редактирано от delig (преглед на промените)

Как са новите версии на КАВ?Предишните машинката едвам бацаше с тва животно и от близо година ползвам Smart Security и съм много доволен.

Инсталирах я отново,просто не издържах.Надявам се да оправят проблема със сканирането на архиви чрез online обновленията.Отново и се доверявам напълно,каквото стане.

delig в доверената зона е svchost.exe грешката е моя за което да ме извиниш :blink:

5633cf35e3c8fb16.JPG

Днес отново съм с Кис2009,този път не с TR версията,макар,че буквичките пак се появиха.

Ето шотче с тест файл спира го още в нета при закачане.

Промених настройките малко - от каченият файл от vasilevsa.Не е зле да видиш там поправките има пропуск в защитната стена.

Пробвах Аваст и Авира в цял ден ровене.Аваста нищо съществено не направи,Авирата след него също ако не се броят две неща дето аз си ги знам какви са. :blink:

Благодарско на Мишев,че ме подтикна да пробвам Авирата-не е зле програмата.Но пък чак толкова лека не е,а пък Аваста сканира с час повече от Кис7 все пак 680 000 и малко отгоре файлове са.

Поздрави и където имам грешка ме поправете

kis2009 това е конфигурационният ми файл.

Хич не разбрах как се качва в Калдата такъв тип файлове.

Забелязах,че има забавяне около 7 сек. Мозилла показва,че файла е свален, след което около 5-7 сек. Кис реагира.

f9ebd68b00e0c6b7.JPG9f1f3203e90ea10c.JPG

По принцип в много случаи ще си прав - този път изследвай инфото,и ти като мен от дълго време ползваш тази програма - да ни пита някой за какво ни е изобщо ... Аз не се съмнявам и затварям темата - не защото нямам желание,просто толкова славянски гости си имам - да се чудиш откъде да я започнеш .... Да са живи и здрави ! Поздрави

Това, че позволяваш на програмата да ти краде лични данни си е твой проблем! Само не разбрах как откри вирус в Orbit Downloader след като нищо друго, освен казаната от теб програма го открива! Я се замисли .... да ли си заслужават фалшивите тревоги или .... ?

Днес отново съм с Кис2009,този път не с TR версията,макар,че буквичките пак се появиха.

Ето шотче с тест файл спира го още в нета при закачане.

Промених настройките малко - от каченият файл от vasilevsa.Не е зле да видиш там поправките има пропуск в защитната стена.

Пробвах Аваст и Авира в цял ден ровене.Аваста нищо съществено не направи,Авирата след него също ако не се броят две неща дето аз си ги знам какви са. :)

Благодарско на Мишев,че ме подтикна да пробвам Авирата-не е зле програмата.Но пък чак толкова лека не е,а пък Аваста сканира с час повече от Кис7 все пак 680 000 и малко отгоре файлове са.

Поздрави и където имам грешка ме поправете

kis2009 това е конфигурационният ми файл.

Хич не разбрах как се качва в Калдата такъв тип файлове.

а какво ти е мнението за моите настройки?

Това, че позволяваш на програмата да ти краде лични данни си е твой проблем! Само не разбрах как откри вирус в Orbit Downloader след като нищо друго, освен казаната от теб програма го открива! Я се замисли .... да ли си заслужават фалшивите тревоги или .... ?

Снощи това бе първа костатация - последваха още 2 подобни в Украйна - никой не ми е виновен ,че обикалям къде ли не ! Е -откровен съм - за мен всяка тревога трябва да се допроверява- 60-70 % се оказват реални... Поздрави

а какво ти е мнението за моите настройки?

Две неща в защитната стена промених,както и някои други.Но в общи линии добре според мене.

При зареждането на твоите настройки Кис ми даде сигнал за мошеническо стартиране на IE,явно има различия в ОС.

Ако не ти се тегли ще постна утре снимка тук,но по добре го зареди огледай и после си върни твоите настройки.

Очаквам мнението ти.

Поздрави и мерси ;):speak:

Здравейте,

купих си КИС за два компа с един активиращ код.На 1-вия го инсталирах сега за 2-рия не ми е ясно, трябва със същата регистрация да се регистрира като 1-вия или може и с нова?

Моля и някой ако знае как да деинсталирам Avira premium,че нещо оплезках нещата, да сподели.

Това не помогна ли?

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=964026

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

vasilevsa...а какво ти е мнението за моите настройки?
ето промените по защитната стена.Виж шота.

stan.s купих си КИС за два компа с един активиращ код.На 1-вия го инсталирах сега за 2-рия не ми е ясно, трябва със същата регистрация да се регистрира като 1-вия или може и с нова?

Разбира се,че няма нужда.Щом като е за два компа имаш лиценз за двата компа с един ключ/активационен код/.Само дето не съм чувал за такова нещо - лиценз за два компютъра :) Виж за три съм чувал,за пет също но за два не.Но щом е купена значи е така.

Персоналният кабинет ти е един и същ.

Здравейте.Имам следният проблем с КИС 9.Преди два месеца пробвах AVG 8 и след изтичане на пробния период го деинсталирах,като почистих и регистрите след деинсталацията.Миналата седмица реших да пробвам и КИС 9,но по средата на инсталацията се получава съобщение,че имам инсталирана AVG 8 която трябва да деинсталирам.Аз не мога да намеря никакви следи от старата програма,но КИС 9 упорито твърди,че я има.Ще се радвам да ми дадете някакви идеи.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.