Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 - част 1

Featured Replies

Пратих им копие от техния имейл,от който беше предоставен линк за изтеглянето на ключа(вече блокирания) и прикрепена снимка към него.Зададох им въпроса защо е блокиран,причини?И още повече,че версията е изтеглена от Kaspersky Lab ? И всичко това го написах на чист Български език.Отговор на имейла получих след 30м. С предоставен нов линк (и нищо повече)за новия ключ.А сега де... :)

Най вероятно е проба. Ако си легален ще пишеш,ако не - си траеш :P

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Най вероятно е проба. Ако си легален ще пишеш,ако не - си траеш ;)

Не знам,май проверяват достоверността на софтуера,понеже ми изписа,че най-вероятната причина да се блокира ключа била, че се ползва нелегално копие.Е да, ама е, лично я изтеглих от официалния им сайт. ;) ,сега остава и пак да ме блекнат и не знам,ще им тегля едни............................................

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Може да не разпознават продукта си, ако е увреден или е с променена функционалност - при мен и автоматичното обновяване бе блокирано. А я бях изтеглил от ЛК на руски език - тогава така и не успях да я настроя оптимално .... Втория път се случиха други неща при мен, сега проддължават да излизат нови бета версии - докога ли ще е така ? Пакетната програма на Авира няма толкова екстри и също не е идеална, но я преценявам като по- стабилна засега..... Поздрави

Не знам,май проверяват достоверността на софтуера,понеже ми изписа,че най-вероятната причина да се блокира ключа била, че се ползва нелегално копие...

Предполагам, че става дума за нелегално копие на програмата, така ли е? Тогава съвсем се обърквам - какво значи легално и нелегално копие на програма? Тук не става дума за някоя гаражна самоделка на Windows, а за официално разпространена версия на антивирусна програма. Или не съм разбрал нещо?

Как да блокирам IP адрес със касперски? Адресае такъв, който не се променя постоянно... С BitDefender 2008 имаше начин, но при КИС не мога да намеря sad.gif

Моля кажете ми... Адреса е от тези: 10.20.ХХ.ХХ

Как да блокирам IP адрес със касперски? Адресае такъв, който не се променя постоянно... С BitDefender 2008 имаше начин, но при КИС не мога да намеря sad.gif

Моля кажете ми... Адреса е от тези: 10.20.ХХ.ХХ

System Security -> Firewall -> Settings -> Recources -> Network Address -> Add

System Security -> Firewall -> Settings -> Recources -> Network Address -> Add

Благодаря. :P Искам да питам къде да въведа IP-то защото няма ефект... IP e 10.23.2.92

Аз въвеждам на едно място, но правилно ли е там където го слагам? Ей тук:

Къде трябва да въведа само>?

post-160743-1214420203_thumb.png

• Автор

Създаваш ново правило да блокира inbound и outbound TCP и Udp от специфичен адрес.

Да попитам само защо искаш да направиш това ?

Предполагам, че става дума за нелегално копие на програмата, така ли е? Тогава съвсем се обърквам - какво значи легално и нелегално копие на програма? Тук не става дума за някоя гаражна самоделка на Windows, а за официално разпространена версия на антивирусна програма. Или не съм разбрал нещо?

Точно така и правилно си разбрал(поне според предупреждението, което ми изписа). По-снимката по-горе се вижда , но може би има значение от къде е дръпната програмата,ако са вкарали някакъв код, чрез който се разпознава версията в последствие с обновяванията,знам ли :angry22:

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Благодаря. :angry22: Искам да питам къде да въведа IP-то защото няма ефект... IP e 10.23.2.92

Аз въвеждам на едно място, но правилно ли е там където го слагам? Ей тук:

Къде трябва да въведа само>?

Отиваш на Защита на системата ->Настройки -> Настройки на защитната стена -> И там при правилата за пакети натискаш добави и пишеш адресите:

Задаваш Блокирай и Any Network Activity и избираш Адрес от група и пишеш IP-то.

post-24580-1214423136_thumb.jpg

Благодаря на всички :) Стана...

Да попитам само защо искаш да направиш това ?

Защото ме дразни човека зад този адрес. Ако е някакъв хакер няма да има проблем пак да се дразни, но точно този не е такъв.

Благодаря на всички :) Стана...

Защото ме дразни човека зад този адрес. Ако е някакъв хакер няма да има проблем пак да се дразни, но точно този не е такъв.

Ха, ха ако е с динамичен адрес например както съм аз как ще стане номера?Или ползва някоя програмка за промяна на адреса си?

Излишни главоболия според мене.Макар,че аз също съм блокирал поне дузина,но те са с реални ай пи та.

На тоя не му се променя адреса ;) Не вярвам да знае програма за смяна на адреса, не е толкУз навътре са материала( не, че аз съм ) :)

""""Решение Kaspersky Internet Security 2009 будет представлено на российском рынке в конце августа 2008 года. Пользователи предыдущей версии, Kaspersky Internet Security 7.0, смогут обновить ее бесплатно."""" Аз поне ще изчакам още 2 месеца .... Поздрави

""""Решение Kaspersky Internet Security 2009 будет представлено на российском рынке в конце августа 2008 года. Пользователи предыдущей версии, Kaspersky Internet Security 7.0, смогут обновить ее бесплатно."""" Аз поне ще изчакам още 2 месеца .... Поздрави

08.08.2008 година- се очаква.Поне такива са отзивите във форума

Извинявам се за тъпия въпрос ама има ли пач или там каквото е за да е на бг антивирусната ще съм ви благодарен ако помогнете :)

Имам още един въпрос.

на Защита от спам ми пище, че е необходимо обучение на някакви си 50 полезни писма, за какво става въпрос?

screenshot от ситуацията?

Не го знам точно какво е , но те съветвам да натиснеш първи бутон ( за обучението)

Не го знам точно какво е , но те съветвам да натиснеш първи бутон ( за обучението)

Абе какво обучение Ви гони,бе хора :) Кой ползва пощенският клиент на Майкрософт?Няма никакъв проблем,ако си стои съобщението за обучението Каспрески си знае работата прекрасно и при проверяване на пощата например в Mozilla Thunderbird си излиза в долният десен ъгъл,като в настройките трябва да се отметне,че се разрешава на Антивирусните приложения да контролират писмата.Прочете упътването в Хелп файла.И ако се интересувате поогледайте във форума доста е писано.

....Не знам точно какво е...и защо даваш съвети като не знаеш?Човека пита и чака адекватен отговор,а не предположения.

Да отговоря сега,ако ползваш Outlook Express като пощенски клиент,че ти излезе при стартиране на съветника за обучение,където трябва да укажеш кое смяташ за спам и кое не.Но те съветвам просто да не си губиш времето и без това при отваряне на пощенският клиент и получаване на писмата излиза прозореца на Касперски който ти дава възможност за отваряне или друго действие-маркиране като СПАМ и изтриване естествено.Препоръчвам ти да ползваш пощенският клиент на Мозилата.Вътре в настройките трябва да бъде отметнато,че се разрешава на Антивирусната програма до контролира пощата или нещо такова беше.

Това е. За БГ - преводът на Димпер е перфектен.

Успех cool.gif

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Абе какво обучение Ви гони,бе хора :) Кой ползва пощенският клиент на Майкрософт?Няма никакъв проблем,ако си стои съобщението за обучението Каспрески си знае работата прекрасно и при проверяване на пощата например в Mozilla Thunderbird си излиза в долният десен ъгъл,като в настройките трябва да се отметне,че се разрешава на Антивирусните приложения да контролират писмата.Прочете упътването в Хелп файла.И ако се интересувате поогледайте във форума доста е писано.

....Не знам точно какво е...и защо даваш съвети като не знаеш?Човека пита и чака адекватен отговор,а не предположения.

Да отговоря сега,ако ползваш Outlook Express като пощенски клиент,че ти излезе при стартиране на съветника за обучение,където трябва да укажеш кое смяташ за спам и кое не.Но те съветвам просто да не си губиш времето и без това при отваряне на пощенският клиент и получаване на писмата излиза прозореца на Касперски който ти дава възможност за отваряне или друго действие-маркиране като СПАМ и изтриване естествено.Препоръчвам ти да ползваш пощенският клиент на Мозилата.Вътре в настройките трябва да бъде отметнато,че се разрешава на Антивирусната програма до контролира пощата или нещо такова беше.

Това е. За БГ - преводът на Димпер е перфектен.

Успех cool.gif

абе от някакъв сайт бг-интерфейс,мисля че беше си изтеглих превод, ама всико стана бяло, буквите изчезнаха,с Виста x32 съм, за това не давай акъл за преводи да отваряш работа на хората :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.