Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2009 - част 1

Featured Replies

Здравейте.Имам следният проблем с КИС 9.Преди два месеца пробвах AVG 8 и след изтичане на пробния период го деинсталирах,като почистих и регистрите след деинсталацията.Миналата седмица реших да пробвам и КИС 9,но по средата на инсталацията се получава съобщение,че имам инсталирана AVG 8 която трябва да деинсталирам.Аз не мога да намеря никакви следи от старата програма,но КИС 9 упорито твърди,че я има.Ще се радвам да ми дадете някакви идеи.

Виж това:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...st&p=952099

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Благодаря,Deliq.Като се прибера вкъщи ще пробвам.Аз използвах RegSupreme за почистване на регистрите,но изглежда не е свършила работа.

Благодаря,Deliq.Като се прибера вкъщи ще пробвам.Аз използвах RegSupreme за почистване на регистрите,но изглежда не е свършила работа.

CCleaner в случая няма да ти свърши работа, казвам го от опит. Решението на проблема ти е в това:

Виж дали в регистрите нямаш някой от следните ключове (Натисни Start->Run и напиши regedit):

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\AVG7Uninstall

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\AVG6INSTALL

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\AVG8Uninstall

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\AVG\Avg8

Ако ги имаш изтрий ги и стартирай инсталацията на 2009 :)

Първо опитай последното.

Редактирано от delig (преглед на промените)

Колеги, помогнете ми с електронната поща.Имам акаунти и в Yahoo , и в Gmail.Пробвах и с двата браузъра-Мозила 3 и ИЕ 7, и с Gmail notifier - и в трите не ми ги отваря, като ми се изписва съобщение за грешен сертификат за сигурност.Когато изключа антивира /KIS 2009/, всичко си идва на мястото. Явно причината не е защитата на браузърите, а в антивирусната програма. Кажете какви настройки да променя, за да ги отваря / с KIS 7 нямах този проблем/. Предварително благодаря!

Колеги, помогнете ми с електронната поща.Имам акаунти и в Yahoo , и в Gmail.Пробвах и с двата браузъра-Мозила 3 и ИЕ 7, и с Gmail notifier - и в трите не ми ги отваря, като ми се изписва съобщение за грешен сертификат за сигурност.Когато изключа антивира /KIS 2009/, всичко си идва на мястото. Явно причината не е защитата на браузърите, а в антивирусната програма. Кажете какви настройки да променя, за да ги отваря / с KIS 7 нямах този проблем/. Предварително благодаря!

Трябва на Конфиgураци/Интернет/на 2 където е жълтия удивителен знак да не еотметнато(остави го празно).Пише че блокира някои сит-ове

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Трябва на Конфиgураци/Интернет/на 2 където е жълтия удивителен знак да не еотметнато(остави го празно).Пише че блокира някои сит-ове

Къде го това? Нещо не го откривам в настройките!?

Ето и превода: Влез в" Настройки" ,от там в "Мрежа" и махни отметката на "Проверявай защитните връзки" след което даваш "приложи" и ОК

Къде го това? Нещо не го откривам в настройките!?

Настройки/Параметри/2roto "reseau"

и там има 3 неща второто-остави квадратчето празно!!!!(Не мога да ти дам точен превод на каспер на френски ми е)

Ето и превода: Влез в" Настройки" ,от там в "Мрежа" и махни отметката на "Проверявай защитните връзки" след което даваш "приложи" и ОК

Мерси,но ми е трудно да знам Бг превода(на Фр.ми е)

:)

Мерси,но ми е трудно да знам Бг превода(на Фр.ми е)

Да разбрах :) ,затова и го преведох . Няма пр. cool.gif Защо не си сложиш БГ превод,виж обаче точно за коя версия,дадени са няколко Цък

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Да разбрах ;) ,затова и го преведох . Няма пр. cool.gif Защо не си сложиш БГ превод Цък

Tи ли ми даде настройките за КИС

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Благодаря, получи се!Със здраве!

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

При зададена проверка на защитени връзки си пише,че може да има проблем с някои интернет страници.Например при мене има проблем с пощата ми в gmail.com и не помага никакво разрешение и потвърждение.

Мишев - четох,че си ми огледал настройките.Много те моля кажи си мнението обективно.Ако искаш на ЛС да не задръстваме темата с офтопици.

Поздрави

При зададена проверка на защитени връзки си пише,че може да има проблем с някои интернет страници.Например при мене има проблем с пощата ми в gmail.com и не помага никакво разрешение и потвърждение.

Мишев - четох,че си ми огледал настройките.Много те моля кажи си мнението обективно.Ако искаш на ЛС да не задръстваме темата с офтопици.

Поздрави

Аз нямам абсолютно никакви проблеми с пощата в гугъл, нито с който и да било друг сайт. Провери си настройките на браузъра. Единственото, което трябва да направиш е да приемеш сертификата от гугъл.

Дали коригираха нещо по самозащитата на новата версия ? Решил съм да я инсталирам пак - имам споделен едногодишен промоционален ключ за 8.0.0.357 - за момента обаче нямам причина да сменям германо-австрийската защитна конфигурация - справя се с предизвикателствата ..... Времето ще покаже ....Поздрави

Аз нямам абсолютно никакви проблеми с пощата в гугъл, нито с който и да било друг сайт. Провери си настройките на браузъра. Единственото, което трябва да направиш е да приемеш сертификата от гугъл.

Мерси точно така излезе. :angry:

Ползвах лицензиран ключ, предоставен от Kaspersky Lab за една година ,вижте какво ми излезе преди малко:

6e55b8b89e9c0516.JPG:)

Ползвах лицензиран ключ, предоставен от Kaspersky Lab за една година ,вижте какво ми излезе преди малко:

6e55b8b89e9c0516.JPG:)

Ами ключът е станал обществено достояние и се ползва от повече потребители от колкото трябва и затова е блокиран. Ако ключът ти е пратен от Касперски Лаб, то им пиши за проблема и те ще го оправят.

Ползвай някоя от другите промоции; ключовете на Barclay един по един се препроверяват по номер на кредитната карта, и се блаклистват. Нормално.

Може-би някои от промоциите в западни страни не са договорени с Лабораторията на Касперски и са мероприятие на някои други .... Поздрави

Ами ключът е станал обществено достояние и се ползва от повече потребители от колкото трябва и затова е блокиран. Ако ключът ти е пратен от Касперски Лаб, то им пиши за проблема и те ще го оправят.

Ами....,предоставих го на няколко съфорумци,кво да ги правя :)

Ползвай някоя от другите промоции; ключовете на Barclay един по един се препроверяват по номер на кредитната карта, и се блаклистват. Нормално.

Ще опитам laugh.gif

Ами....,предоставих го на няколко съфорумци,кво да ги правя :)

Ще опитам laugh.gif

Поне две промоции са валидни.Може за ги ползваш.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Поне две промоции са валидни.Може за ги ползваш.

Писах им веднага от персоналния ми кабинет , и ето светкавичния отговор,който получих по-имейла :

1b9b40b01cb577d8.JPG

Но,защо е станало така,не ми дадоха отговор.Предоставиха ми само линк за изтегляне и това е.Дано не стане пак някой фал,но едва ли ще ни оставят толкова за дълго,имам чувството, както каза "NIKSSI" "че,няма да има много аванта",пак ще има изненади.

Може-би някои от промоциите в западни страни не са договорени с Лабораторията на Касперски и са мероприятие на някои други .... Поздрави

Или пък някой е успял по трасето да се докопа до информацията....Доста вероятно

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Или пък някой е успял по трасето да се докопа до информацията....Доста вероятно

Пратих им копие от техния имейл,от който беше предоставен линк за изтеглянето на ключа(вече блокирания) и прикрепена снимка към него.Зададох им въпроса защо е блокиран,причини?И още повече,че версията е изтеглена от Kaspersky Lab ? И всичко това го написах на чист Български език.Отговор на имейла получих след 30м. С предоставен нов линк (и нищо повече)за новия ключ.А сега де... :grimace:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.