Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Разбиха ми паролата в ABV.BG! Кой ще ми помогне?

Featured Replies

Здравейте! Имам огромен проблем. ИмаХ поща в абв и ми я разбиха. Не ме интересува начина, по който са го направили (знам, че си има начини ;) ) Сменили са ми тайния отговор. Няма шанс да си вляза там. Интересувам се дали някой може да ми преразбие паролата и да ми генерира нова парола пък аз ще си вляза и ще си оправя белите. С всички съученици от бившия ми клас поддържам контакт на тази поща. Много ви благодаря предварително. Не искам нищо повече, просто искам да ми разбиете паролата и да ми вкарате нова парола :wors: Благодаря още веднъж. Ако някой реши да ми помогне да ме потърси на скайп:miss_afrodizzzi

да ве да колко сърцераздерателно , това си е подбудителство към кибер престъпление . а и трябва ли да вярваме на текста на темата . ами нямали администрация тая поща , обясни им на тях не тука белки се подлъжат

• Автор
да ве да колко сърцераздерателно , това си е подбудителство към кибер престъпление . а и трябва ли да вярваме на текста на темата . ами нямали администрация тая поща , обясни им на тях не тука белки се подлъжат

Кажи ми какво да направя и към кого да се обърна и ще го направя ; ) Опитах много неща, но никое не подейства. И тъй като пощата ми е от много време и не искам да си я загубя, се обърнах тук, защото знам, че много хора знаят начини за влизане в АБВ. А аз ако исках да разбия поща щях да попитам дали нямате програма и как да разбия пощата. Не искам нищо подобно. Искам просто да си върна пощата... :wors:

Кажи ми какво да направя и към кого да се обърна и ще го направя ; ) Опитах много неща, но никое не подейства. И тъй като пощата ми е от много време и не искам да си я загубя, се обърнах тук, защото знам, че много хора знаят начини за влизане в АБВ. А аз ако исках да разбия поща щях да попитам дали нямате програма и как да разбия пощата. Не искам нищо подобно. Искам просто да си върна пощата... :whist:

Няма да стане.

Не се надявай.

Надеждата умира последна : )

Надеждата не умира

Никой не може да ти помогне просто защото няма начин това да се случи.

Администраторите отдавна са на ясно с всички слаби места в софтуера си и са ги запушили.

Няма стандартен начин за разбиване на поща.

При теб някой е налучкал паролата или ти я е записал ( ако си я писал на чужд компютър) или пък е

познал отговора на въпроса ти.

За съжаление онези митични хакери от филмите които за няколко минути влизат във ФБР и им пренареждат файловете

просто не съществуват.

Най добре търси помощ от самите администратори на abv.bg има си начин да познаят истината за пощата ти .

Възможен вариант: Не си влизала дълго време и пощата ти е била закрита, в последствие някой е използвал същото име да си направи поща.

• Автор
Никой не може да ти помогне просто защото няма начин това да се случи.

Администраторите отдавна са на ясно с всички слаби места в софтуера си и са ги запушили.

Няма стандартен начин за разбиване на поща.

При теб някой е налучкал паролата или ти я е записал ( ако си я писал на чужд компютър) или пък е

познал отговора на въпроса ти.

За съжаление онези митични хакери от филмите които за няколко минути влизат във ФБР и им пренареждат файловете

просто не съществуват.

Най добре търси помощ от самите администратори на abv.bg има си начин да познаят истината за пощата ти .

Намерих къде и им писах :) Благодаря ти много все пак ;)

Възможен вариант: Не си влизала дълго време и пощата ти е била закрита, в последствие някой е използвал същото име да си направи поща.

Влизах всеки ден :) :)

Кажи ми какво да направя и към кого да се обърна и ще го направя ; ) Опитах много неща, но никое не подейства. И тъй като пощата ми е от много време и не искам да си я загубя, се обърнах тук, защото знам, че много хора знаят начини за влизане в АБВ. А аз ако исках да разбия поща щях да попитам дали нямате програма и как да разбия пощата. Не искам нищо подобно. Искам просто да си върна пощата... :)

На мен до сега вече 2 пъти ми го правят-тия от абевето

За 1 година при това

Ни вест,ни кост чакай

Гадни са към потребителите си и тва е

На мен тайния отговор ми бяха унищожили

Това са техни хора-никой не знае как се казва хладилника ми-нали

biggrin.gif

• Автор

Написаха ми един абсурден имейл... Че може би не ми работят клавишите на клавиатурата или че пиша на български и не е възможно да ми е разбита пощата... Просто съм потресена, не знаех, че мислят за потребителите си, че са малоумни индивиди biggrin.gif

Странно защо на мен не ми унищожават тайния отговор тия от абв-то...

Ти да не би да тъгуваш-че си пренебрегнат

:help:

Ама защо се занимавате с тия български пощи. Малко ли пощи има безплани и безотказни. Аз лично ползвам Gmail и веднъж ми се случи и аз не мога да си обясня как нещо паролата ми ли беше сменена аве не можех да вляза . От там на забравена парола и получих имеил на другата си поща gmail.ru и проблема се реши за пет минути без да занимавам никои

abv.bg е наи незащитената бг поща

прекаран трафика през невидимо прокси

всеки има достъп от линк видян през него

дори временни кукита не ползват за защита

-------------

оплаквайте се на екипа на АБВ.БГ на следния адрес

http://dashboard.abv.bg/app/j/form_help.jsp

Редактирано от saentist (преглед на промените)

Моя позната е пуснала в кафенето си безжичен интернет и е оставила един лаптоп да се ползва от посетителите. Един ден от любопитство проверих колко са небрежни хората към личната си сигурност - на всеки, който беше ползвал компютъра, можеха да му се видят паролите в абв, гмайл и т.н. Лесно можете да видите и на вашите си компютри какво е достъпно с малката програмка SIW - System Information for Windows (SIW Standalone няма нужда от инсталиране) - Software -> Secrets

Моя позната е пуснала в кафенето си безжичен интернет и е оставила един лаптоп да се ползва от посетителите. Един ден от любопитство проверих колко са небрежни хората към личната си сигурност - на всеки, който беше ползвал компютъра, можеха да му се видят паролите в абв, гмайл и т.н. Лесно можете да видите и на вашите си компютри какво е достъпно с малката програмка SIW - System Information for Windows (SIW Standalone няма нужда от инсталиране) - Software -> Secrets

То това си е мазохизам да си отваряш пощата или да въвеждаш пароли от обществен компютар. Аз лично не съм параноик и нямам мание че някой иска да ми хакне компа или пощата ама да си отворя пощата от комютар в кафе означава да си търся сам белята. Там зиманета без работа кой инсталирал кеилогер кой не и зорлям да ги правя хакери няма как да стане

Ама защо се занимавате с тия български пощи...

Че какво им е на българските пощи, работят си съвсем нормално. Ползвам abv.bg откакто изобщо имам електронна поща и никога не съм имал какъвто и да е проблем с нея, при това я отварям по 10 пъти (най-малко) на ден. Отделно от личната си кутия ползвам и служебна - никакъв проблем, за разлика от прехвалената поща на гугъл, например, дето любезно ми отговаря, че в момента има проблем, та да опитам малко по-късно.

Много съм доволен и от mail.bg (пренос до 30 МБ), само дето има малко проблеми със спама - класифицира някои безопасни съобщения като такъв, но това се търпи.

Използването на чужди пощи създава куп неудобства, най-вече при писането на кирилица, а това е много сериозен проблем, особено за служебни цели.

И друго - най-простото лекарство против възможни злоупотреби е автоматичното изчистване на браузърите след затварянето им и никакви запаметени пароли, жезъли и т.н. рискови опции. Като че ли толкова не може да се запомни една парола с 10 символа и букви. А складирането на важна информация по разни сайтове и пощи е твърде съмнително мероприятие, та нали затова имам компютър, все ще намеря място "да прибера" въпросната информация.

stanimira1989, едва ли някой ще рискува да ти разбие по поръчка пощата, дори това да е възможно. Ако изобщо получиш някаква помощ, то ще е само от поддръжката.

Преди 4 години едни надъхани си спретнаха форум. Аз се регнах и чета врели-некипели. Прякорите - ум да ти зайде. Фрозен трон, императора, диджея, зомби. Едните се изживяваха хакери та кракери, а другите антихакери. Чета им темата за абв.бг. Какъв фасул, какъв прост боб била. Взех, че ги помолих да ми хакнат моята поща да ги водя що за фокусници са. Започнаха едни мрънканици за нет етикет. Аз ги напсувах на селяни с цървули, за да ги раздвижа. Те ме баннаха, но ни поща, ни дявол ми хакнака. Пак се регнах и излях кофата с цинизми. Имах толкова свободно време, че се чудех къде да избия. Пак ме баннаха и накрая се случи, че нямаха пари за форума и мегдана от хакери се разтури. От тогава видя ли тема за пощата на абв.бг - аз се възбуждам. И ето пак, ново 20!

abv.bg е наи незащитената бг поща

прекаран трафика през невидимо прокси

всеки има достъп от линк видян през него

дори временни кукита не ползват за защита

...

Нима?! След като си навътре с .jsp и ssl хайде да влезеш в едноименната ми поща там. Според броячите това е най-посещавания сайт в бг виртуално пространство.

Ще ти дам супер жокер. Парола само от латински, нито една цифра, 7 символа, 4 букви, първата се повтаря два пъти, втората - три пъти. Имаш една седмица, в противен случай си поредния лапнимух дето плещи по спомени от минал живот. Чакам!

Profruit

това е локална атака

и си действа без проблем

може да го тестваш с keriowinroute

а и явно съм пропуснал но ssl не се ползва в тая поща

http://mailxx.abv.bg са адресите за SSL

трябва поне да са с HTTPS://mailxx.abv.bg

единствено https://passport.abv.bg е с секюр леер и след него пак на :80 кара

само дето след него аутентификацията е на URL-то

...

https://abv.bg/ не се отваря нито

http://abv.bg:443 така яе защита на трафика няма само на

аутентификацията

а доколко незащитетените данни

пратени до паспорта са защитени може да се гадае

Редактирано от saentist (преглед на промените)

Отиди на последното непрочетено мнение Разбиха ми паролата в ABV.BG! Кой ще ми помогне?

Никой, за гъдел да те види как лъжливо се гърчиш;)

Абе хора, защо търсите сложни обяснения, когато нещата са съвсем прости?Само напишете в гугъл "хакване на парола в abv.bg" и се наслаждавайте на резултата biggrin.gif

Редактирано от tarot (преглед на промените)

Абе човек, защо търсиш сложни обяснения, когато нещата са съвсем прости?Само напиши в гугъл "хакване на парола в abv.bg" и се наслаждавай на резултата biggrin.gif

Насладихме се

Аплодисменти направо

sad.gif

аз съм с модзила отиваш в tools next security next записани пароли...там ако е зачеркнато всеки може да ти види после паролата, говоря за ползването на общ компютър или интернет кафе... провери хората у които си си отварял емайла...иначе досега с абв проблем не съм имала а го отварям от цял свят

и по често си сменяй паролата

аз съм с модзила отиваш в tools next security next записани пароли...там ако е зачеркнато всеки може да ти види после паролата, говоря за ползването на общ компютър или интернет кафе... провери хората у които си си отварял емайла...иначе досега с абв проблем не съм имала а го отварям от цял свят

и по често си сменяй паролата

Ако си беше направила труда да направиш това, за което писах по-горе, щеше да разбереш колко безполезни са съветите ти.....ама какво да се прави, чукча не читатель, чукча писатель.......

Просто имаш късмета, че не си попаднала в полезрението на хора с изкривено чувство за хумор или отмъстителни злобари, затова не си имала проблеми досега...

Редактирано от tarot (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.