Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко време отделяте за игри на ден?

Featured Replies

• Автор

И как те търпи, сигурно я лъжеш че учиш? cool.gif

Питам, ама не отговоряш?

Колко много, за мен и 1 час е много за игри?

Супер, но като пораснеш надали ще можеш да забравяш проблемите и ангажиментите които ще нарастват-като годините ти!

Компютърни пич!

НЕ, не се включват!

Моля, модератор да пусне анкета към темата, за да разберем на каква възраст са хората които играят на компютърни игри?

Редактирано от ^DIDO^ (преглед на промените)

• Отговори 119
  • Прегледи 13k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Точно и аз това се чудех преди. "Вертикалните" игри за двама дали се включват тука

И това е питане в раздел „Софтуер“.

Моля, модератор да пусне анкета към темата, за да разберем на каква възраст са хората които играят на компютърни игри?

Не е до възраст, ако на човек му се играят, защо да не го прави?

Не считам за нормално някой да играе по 12 часа на ден, но всеки сам преценява колко му е важно здравето.

За последен път пуснах игра вчера, май играх около десет минути.

Здравейте! Почти съм пренебрегнал гейминга. Всъщност държа няколко applications на компютърчето, за да следя перформънса. Компютърните игри вече не са това, което бяха - усещането беше изгарящо, емоциите бяха на първо място, играта с приятели, нищо по-ценно! Социалното в играта се промени... Тръпката поне при мен се изгуби. ohmy.gif

Нормално е да играеш 12 часа на ден, ако си на 18 години и нямаш ангажименти влючително да си изкарваш прехраната сам, а не майка ти и баща ти да работят, а ти да стоиш като зомбиран пред екрана и то 12 часа! Прекалено е 12 часа, виж час два е разбираемо за да разтовариш, но когато стане повече вече си е натоварващо. Всяко нещо, което е прекалено става вредно и за очи и за психика.

И защо игра само 10 минути, толкова ли ти беше скучно?

Съгласен съм, че 12 часа вече е прекалено. Само че всеки решава колко му е ценно здравето и сам си избира колко да играе. Между другото, има хора, които си изкарват прехраната с игри. Да речем, има такива, които участват в състезания. Не съм много запознат с pro гейминга. Има и гейм журналисти, такива, които работят за разни списания и уебсайтове и пишат ревюта. А, и създателите на игри - предполагам, че повечето хора в тази област са минали през много часове игра, докато могат да определят какво би се играло и какво не. Отделно игрите минават през много часове бета тест, преди да бъдат пуснати на пазара.

Преди време и аз съм бил по-запален, играл съм и аз с часове, но с времето вече спира да е интересно. А и повечето игри не са кой знае колко оригинални, ако трябва да сме честни. И е често явление да играеш и да усещаш, че това вече си го виждал. Не мога да играя на една и съща игра за дълго, лесно ми омръзват.

И всичко досега беше празни приказки. За теб 4-5 часа може и да са достатъчни, но не се ли замисляш, че на някой друг човек по планетата, може и пък да са му интересни игрите, да му се играе повече и да си казва "Ае, тва си е лично моя работа какво и по колко време играя, тоя тука кво ми развива теории?!", а?

• 3 седмици по-късно...

Всеки ден различно, но лятото почти цял ден вися на тоя компютър и играя нещо....

Не играя много попринцип,но последните дни поне 2-3 часа пуцам,някви малки игрички.Голям кеф.

Сега лятото ... 00:00... :sobbing: няма интересни игри!!! sad.gif

• 2 месеца по-късно...

От 10 до 13 часа във събота и нидиля иначе по 3 максимум но не винаги :mad: м/ду другото който е със оргинална Battlefield 2 да ми пише да играем заедно във squad ако желае SKYPE hypnotic6

http://battletracker.com/playerstats/bf2/182212595/

Хмхх, ами през седмицата рядко пускам компа, но като го направя се ровя из нета и т.н., а през ваканциите и уинкендите си джиткам здраво на компа, по 13 часа на денонощие;):rolleyes:

зависи но под 4 часа не падам :) и то основно цс,лакрафт :P и някой игрички така сингъл .. 4 left dead wolfenstein nfs gta [3] postal ;).. обичам игрии поздрави на всички

• 2 седмици по-късно...

Колко време отделяте за игри на ден?

Ако има такава тема, сорка! Надявам се да няма, защото обсъждахме това с един приятел луд фен на игрите! ;)

И ми се искаше да видя мнението и на други хора. ;)

Като почна да цъкам WoW 5-6 часа.Иначе на Lineage си цъках преди по 7 часа :eek:

Ами зависи от настроението има периоди в който не играя нищо по няколко седмици но .... седнали да играя поне един час играя, нампример снощи съм играл FM2010 от 20:30 до 4 сутринта ;)

• 1 месец по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.