Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко време отделяте за игри на ден?

Featured Replies

Това нещо не може да се случи при Xbox 360 защото след 24 часа игра конзолата няма да е жива biggrin.gif даже и 24 часа няма да издържи

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

• Отговори 119
  • Прегледи 13k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Лятото седях на компа по 5-6 часа от които около 3-4 часа прекарвах по нета и в калдата останалото малко време използвах за последната игра която ми грабна вниманието Elder Scrolls 4 Oblivion и общо взето вече не се интересувам много от игри иначе си цъкам пак по 1-2 часа TES 4 просто отъпява с времето ........

С всяка годинка ангажиментите нарастват за сметка на свободното време...Вече почти не ми остава време да поиграя,обаче се задава отпуска laugh.gif

• 2 седмици по-късно...

В момента николко часа не отделям щото на сегашния компютър няма игри (освен тези дето вървят с XP-то ама нещо не ме кефят) и не мога да тегля или инсталирам поради ред причини.

Иначе, като съм си при моя личен компютър и съм без работа, ставам в 12 в 13 почвам и до 2 3 през ноща т.е. 13-14 часа, с почивките и прекъсванията. Това само като имам какво да играя.

Като работех нямах много време за игри само около 4 часа.

Преди няколко месеца нещо се бях зарибил с "Civilization 3" и веднъж изкарах една близо 48-часова сесия. Естествено, с почивки за храна и тоалетна. Бях пуснал най-голямата възможна карта, имах осем опонента, всичките се бяха съюзили срещу мене, много ме вбесиха и се бях амбицирал. Само танковете ми бяха около 1000 и ми отнемаше по близо два часа на ход. След като ги разбих, си мислех че няма да мога да заспя и ще продължа да играя на сън, но честно казано спах като къпан. Може би защото не бях спал две нощи подред.

• 1 месец по-късно...

Да направя един ъпдейт на пост #19, който беше със старата щайга. Та реално сега отделям доста повече време за игри. Нз, може би от 2 до 8 часа сигурно. Както казах никога не гледам времето. Даже съм забелязъл че при мен е нещо като периоди, в определени седмици/месеци гледам само филми и изобщо не ми се занимава с игри, но после ми затъпява така и процедурата се сменя .. Иначе като цяло времето което всеки играе нещо мисля че зависи от доста фактори. Някой играят малко, защото са заети, други просто вече не могат да усетят "магията", трети дори и да имат време си поставят някакви ограничения с цел да не се пристрастяват или ддз. Тези последните така и няма да ги разбера, но идеята е че геймърствово е нещо повече от това да седиш по цял ден пред компа и да блъскаш клавиатурата. Дори може да се каже че е изкуство, да повярваш и да видиш нещо, което другите не разбират. Аз поне така го виждам ..

3-4 часа седмично.... и това е при положение, че към момента The Settlers6 (Rise of Empire), GTA4 и CoD5 са ми интересни :) Главно времето си убивам с първата игра, адски завладяваща е (поне за мен).

ohmy.gif Вие ме разбихте,наистина ли играете толкова много време?Да не ви стане нещо?С това майтап не бива :) (колко съм загрижена)

Ти винаги си била толерантна, и загрижена, като истинска дама, не само сега kiss.gif Откакто пристигнаха двата професионални джойстика на обща стойност почти 1 000 лева, играех доста, защото трябваше да свикна с японския начин на ръчките, SANWA/SEIMITSU-LS32.В крайна сметка, HRAP 3 си го оставих за Beat-em-up/arcade rpg/rts игри.За бойни игри си поръчах X-Arcade Tankstick DUAL, но предизвикателствата намаляха, и, след като сегашният европейски шампион напълни гащите, и отказа предизвикателството ми, играя по час-два на ден, докато чакам брокерите да се наканят. През звездната (за мен) 2007, малко преди Републиканското първенство по overclock, играех по над 10 часа на ден, за щастие, нямаше компютърни аварии, и играех непрекъснато.Стигал съм до 30 часа някъде, тъй като играта за световен рекорд и квалификация (що се отнася за игрите) е адски изнервяща и натоварваща.През 2006, когато имаше доста турнири в Европа, предимно вечер, до 3-4 сутринта.Успях да спечеля повече от половината.И винаги оставахме същите трима, след като всички си легнат...В момента съм се отдал изцяло на MUAY THAI/VALE TUDO, на работа, и пазаруване, предимно дрехи, и не играя изобщо, най-много да си загубя формата и да стана за смях...Препрочитам от време на време материала за Cisco.

Преди много се задържах пред компютъра от обяд до 1 през ноща ама сега интерес толкова нямам.. :laughing5:

Зависи- изкарвал съм 19 часа с прекъсване за пиш, но сега училището е по-сериозно, материала е по-сложен, така че не много- някъде 2-3 часа, може и 5... Абе, зависи от положението ;)

Мдам, това беше преди време. Сега нещо изобщо не играя-в смисъл нямам толкова голямо желание. Естествено ако избирам между приятелката ми и компютъра, то сто процента втория кандидат печели ;) Но не в това е проблема. Сега, в днешно време, качествените игри, който заслужават да бъдат играни и до сутринта, над които да се потиш да минеш дадена мисия, а след като я завършиш да усетиш колко е хубаво-особено при стратегийте, просто няма. Аз лично вече играя рядко, нямам желание. Целта ми е от играта не е да я мина за ден и да я изстрия, ами просто да я разбера-Например лесно бих минал Blitzkrieg 2 като бутам всеки свободен танк в посока-право на пред, но тогава не изпитвам удоволствие... просто минавам мисията. Сега се опитвам да действам с минимален брой units, да се използват тактики, до колкото позволява играта. С един танк и взод от девет сладури плюс офицер ми се иска да мина възможно най-много мисий, да не дам много жертви и така... Днешните игри, естествено по мое наблюдение, са просто тип Аркадни-отиваш там и там, вадиш швейцарското ножче, и кълцаш една камара войници, наточени до зъби и хванали здраво Щурмова пушка например. Отиваш, млатиш, Mission accomplished и конец филмов. Хората преди правеха игрите не заради пари, ами за хората, които играят игри, за тези, който обичат да разпускат пред 17 инчовия монитор, просто за хората! Сега всичко е един бизнес... нищо повече.

Всичко си е до възрастта. Преди играех много, и от време на време си изкарвах и по някой лев покрай компютрите. Сега с това си изкарвам хляба, и вечер ми е трудно да играя повече от час, без да си зарежа личния живот.

Отиваш, млатиш, Mission accomplished и конец филмов. Хората преди правеха игрите не заради пари, ами за хората, които играят игри, за тези, който обичат да разпускат пред 17 инчовия монитор, просто за хората! Сега всичко е един бизнес... нищо повече.
Сега вече голяма част от игрите се правят първо за конзолите и после се портват за РС, което налага значителното им опростяване. Причината е в бизнeса естествено, но и вината е наша с това пиратство. Въпреки това, винаги има интересни и/или сложни игри стига да търсиш в повече от един жанр. Например през изминалата година много ме забавляваха Red Alert 3, Sins of S.E., Fallout 3, Mass Effect, Dead Space също и Toca r.d. GRID, The Witcher, и Half-life 2 DM. Ако не се ограничаваш само до стандартните RTS-та и еднообразните MMORPG ще откриеш, че има "бижута" навсякъде из гейм индустрията. Също ако и си ги купуваш тези бижута - ще установиш че мултиплеъра действително придава много смисъл в игрите, и че при някои дори сингъла е само за тренировка, а истинската игра пада в мултито. За всеки влак си има пътници, ако ти не си намерил своя - не вини системата, ами начина ти на търсене...

Редактирано от Q-tech (преглед на промените)

Докато ми втръсне или докато не я превъртя (ако е кратка като COD 4 и 5). После пък като я превъртя направо ми се плаче, щото след това нямам какво да играя и така. Иначе сега съм на GTA IV.

При мене зависи.От 30-40мин на ден до денонощно biggrin.gif Зависи от това какво играя и колко свободно време имам.

Рядко играя игри.. повече седя за да се ровичкам в форуми и някакви сайтове. Напоследък съм зарибен по търсенето на интересна информация в интернет и гледам да си развивам литературните умения по английски език. Иначе ако сядам да играя ще бъде за около 30-60 минути. В остатъка от времето си ям или съм навън biggrin.gif

• 5 седмици по-късно...

Ами то даскалото и Бодибилдинга ми взимат времето , ако вечер не излизам около 2 часа ако излизам 1 или нито един само в събота мога да си позволя около 4 ...

Всяка неделя по 6 часа Pro Evolution Soccer 2009 с приятели правим си турнир и цъкаме с падовете :shake_puter:

• 1 месец по-късно...

Ако играта е завладяваща - 4-5 часа. Ако не ми се играе - 1-2.

Последните месеци никакво, ако conquiztador се брои значи излъгах, но играя по 1-2 игри на няколко дена. Ако има нещо интересно играя доста. Така стана с принцовете на персия, докато не ги превъртях, не мирясах. Но по принцип играя игри само от рода на принца и лара крофт, така че рядко прекалявам.

P.S. Пак излъгах, играя Luxor, Super Mario и Chicken Invaders от време на време. Аз много съм играел. ohmy.gif

Редактирано от horus92 (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.