Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко време отделяте за игри на ден?

Featured Replies

Ако има такава тема, сорка! Надявам се да няма, защото обсъждахме това с един приятел луд фен на игрите! :P

И ми се искаше да видя мнението и на други хора. :P

• Отговори 119
  • Прегледи 13k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

За съжаление твърде малко. Мога да отделям време само вечер след работа. Самата работа ми е свързана с компотри и после и у нас пак на компа много не ми се играе. По-скоро се ровичкам из нета или си гледам някои сериалчета. А събота и неделя пак не отделям много време за игри. Тогава пък е време за повече лайф навън. Е, разбира се, когато излезе някоя наистина заинтригуваща игра мога да прекарам и повече време. Но определено играя по-малко, от колкото в миналото.

Малко. Машината ми е слаба. Но като взема новата... няма се спи. :Pbiggrin.gif

Сега малко 1, 2 часа машината ми е слаба, но след нова година просто... Undercover, GTA 4, Grid, COD5 няма да оставам компа!

Иначе седя на него и се ровичвам в нета по 2,3 часа около 5, 6 часа на ден

Редактирано от diwaka (преглед на промените)

Около 3-4 часа , щото трябва сменям видеото иначе после а заспя а съм се гръмнал , че съм проспал времето през което съм можел да играя на GTA 4 и да мина някоя мисийка biggrin.gif

откакто почнахме училище по принцип не играя, но иначе 1, максимум 2 часа... ваканцията вече е други нещо, де - имало е случаи дето съм играл по 9 часа и съм седял до 4 и нещо сутринта... (това щото ваканцията принципно ставам късно и...)

Абе по няколко часа на ден си играем с детето.. biggrin.gif

Вечер пък с половинката играем игри за напреднали... biggrin.gif

П.П Сори,ама не сте уточнили за какви игри става въпрос,та се включих с отговор

Ми средно по 1-2 часа седмично. Предимно Mahjong и Frozen Bubble cool.gif

Колкото време ми остане толкова и ако ми се играе,иначе по принцип се ровя в нета,пиша по skype и изпробвам програми и операционни системи,ся като си взема новото видео ще има яко пуцане.

Зависи- изкарвал съм 19 часа с прекъсване за пиш, но сега училището е по-сериозно, материала е по-сложен, така че не много- някъде 2-3 часа, може и 5... Абе, зависи от положението :huh:

Вече на ден имам по 11 часа в училище и вкъщи имам много за учене за това на ден по 2-3 най-много а лятото по цял ден xD

Зависи коя игра .. ако зацикля WoW докато не ми се приспи иначе други макс по 1-2 часа

Еми 0 часа О.0 (WTF) Чак ми звучи странно, като го казвам, но реално от месеци не съм играл сериозно някаква игра. Новите не тръгват на моята щайга и от доста време съм само на форуми и филми biggrin.gif Иначе преди (до месец март 2008) от 10 до 24, та чак до 32 и повече часове съм изкарвал. За мен имаш ли мерак, времето не е фактор. Ех, хубави времена бяха, безгрижни. Сега е баси тъпнята ;) Иначе по темата : Истинският геймър не гледа времето. Няма такова, ще играя само 2 часа, че после трябва да уча или имам работа L0L. Трябва като влезеш в играта, да могат да ти изнесат канапето, телевизора и всякакви др мебели в стаята, без нищо да усетиш. А като станеш от компа, първата реакция да ти бъде - "Ъ, коя година сме ???" ;) (То това май повече описва "no lifer", но те прекарват изключително много време на компа, а според повечето хора "gamer" е някой, който играе много игри, също изключително много време, така че двете за неразделно свързани).

Еми 0 часа О.0 (WTF) Чак ми звучи странно, като го казвам, но реално от месеци не съм играл сериозно някаква игра. Новите не тръгват на моята щайга и от доста време съм само на форуми и филми biggrin.gif Иначе преди (до месец март 2008) от 10 до 24, та чак до 32 и повече часове съм изкарвал. За мен имаш ли мерак, времето не е фактор. Ех, хубави времена бяха, безгрижни. Сега е баси тъпнята :) ...

Малеее, точно като мен. Не съм теглил игра от както се помня. Калдата и филмите, а и тук таме скайп и тва е. Преди с шпатола ме отлепяха от компа biggrin.gif , а сега дори и не ми се сяда много. sad.gif Нямам търпение до коледа и да си взема машинката...

P.S.

Не съм теглил игра от както се помня.

Всъщност превъртях Wall-E преди 2 седмици, но за по-малко от два дена.

Ако има такава тема, сорка! Надявам се да няма, защото обсъждахме това с един приятел луд фен на игрите! ;)

И ми се искаше да видя мнението и на други хора. :P

Когато работех в държавно учреждение, понякога в обедната почивка играех на игрите които са там! Просто защото, почивката беше 30 минутна и понякога, не ми се излизаше за толкова кратко! А иначе, рядко играя! Предпочитам реалните неща, пред виртуалните такива! Винаги е по-интересно да изживееш нещо, да го усетиш от колкото само да се вторачваш в един екран! Може би, за мъжете е различно а може би не?! Не знам, аз предпочитам това което може да се усети, почувства...Тогава преживяното остава за цял живот живо в съзнанието ми!

През лятото от сутрин в 7 до другата сутрин в 2 през нощта biggrin.gif Понякога играя и 24 часа. Но сега съм на училище и по 1 -2 най-много.

Иначе преди (до месец март 2008) от 10 до 24, та чак до 32 и повече часове съм изкарвал. За мен имаш ли мерак, времето не е фактор.

През лятото от сутрин в 7 до другата сутрин в 2 през нощта biggrin.gif Понякога играя и 24 часа.

ohmy.gif Вие ме разбихте,наистина ли играете толкова много време?Да не ви стане нещо?С това майтап не бива :rolleyes: (колко съм загрижена)

Я да ви посплаша малко,ако не сте видели

Геймър колабира след 24-часова игра

Да не ви стане нещо?С това майтап не бива :rolleyes: (колко съм загрижена)

Я да ви посплаша малко,ако не сте видели

Геймър колабира след 24-часова игра

Едно време в далечната 1992-ра, когато излезе играта Dune 2, имаше периоди, в които се струпваха по три дена почти без никакъв сън, ама наистина с минимален сън. Даже до тоалетна се ходеше на бегом и се хапваше пред компютъра. Tака че споко. Геймърският организъм не е като на обикновените хора biggrin.gif

Ехее, вие наред ли сте?! ohmy.gif И аз съм голям геймър, ама чак пък толкоз да играя... Това е лудост, аз ще се вкаменя ако стоя 24 часа на едно място biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.