Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Евреите управляват света?

Featured Replies

Аз не разбрах и Хамас ли се управлява от евреи ? cool.gif

• Отговори 117
  • Прегледи 32,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Колеги-когато евреите тръгнат да се защитават,те не се ограничават само в"защита".Вие май това забравяте-а и се върнете назад в история и вижте как действат!!!Това за "защитата"може спокойно да го забравите.Прочутата ефикасност на Мосад да не може да се справи????Готви се нещо голямо и сериозно!!!!Пехотна офанзива не значи защита!!Няма логика да пращаш пехота там,където ВВС и разузнаването ти преспокойно ще се справят!!!Аре нема нужда!!!!Прави са да се защитават естествено,но при тях нещата не спират до това!!!!Някой по горе бе написал,че са миролюбив народ!!!Познавам доста евреи-никой от тях не е такъв!!!Все едно да ми кажеш,че Стария Завет прелива от любов и състрадание!!!Ще гледаме какво ще стане-едно е ясно МИРА НЕМА ДА ГО БЪДЕ и тази година!

Апропо- За много години на всички!!! :huh:

Редактирано от stashek (преглед на промените)

Напротив, мир ще има! Просто хората ще го поискат, а има кой да го предложи. И той просто си изиграва картите.

• 3 седмици по-късно...

Сега ако хвърли един поглед човек, кой е около новия Президент на САЩ Обама, ще забележите необичайно висок процент на хора от еврейско потекло. Така наречената "дясна ръка" на Президента, Емануел Рам (Emanuel Rahm) e безочлив в показване на произхода си и не се свени да го натрива на носа на околните. А... освен това е и псувач от класа...

:offtopic_s:

Напоследък в обществото се говори за евреите ,че управляват света.В същност също съм чувал за 5 личности ,които са евреи (няма да ги изброявам) и управлявали света... намират се в Америка и 5-мата "имат" по 1 организация , оргранизцаии подобни на НАСА ... не вярвам на всеки но това го чух от учител-политик... също знаехте ли че Сергей Станишев е евреи ? Соломон Паси също.

Дайте си мнението ... ?

Наистина интересни факти, и интересни мисли поражда материала....някои подробности не бях ги чувал, както и не бях се замислял много по въпроса...Благодаря :scared:

П.С А кой изтри материала от поста на Руслана ?? И защо??

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Наистина интересни факти, и интересни мисли поражда материала....някои подробности не бях ги чувал, както и не бях се замислял много по въпроса...Благодаря :)

П.С А кой изтри материала от поста на Руслана ?? И защо??

Неудобните истини по принцип се трият. Ако те интересува, обаче, мога да ти изпратя материали на ЛС.

Неудобните истини по принцип се трият. Ако те интересува, обаче, мога да ти изпратя материали на ЛС.

Нама проблем, успях да сейфна страницата ;) И да я прочета пак спокойно... Както казах.има храна за размисъл,доста ....

Аз не разбрах и Хамас ли се управлява от евреи ? cool.gif

....използва им се невежеството от илюминати, тъй като става дума за Сатурн. Виж темата в религия и мистика за Сатрун.

Сега ако хвърли един поглед човек, кой е около новия Президент на САЩ Обама, ще забележите необичайно висок процент на хора от еврейско потекло. Така наречената "дясна ръка" на Президента, Емануел Рам (Emanuel Rahm) e безочлив в показване на произхода си и не се свени да го натрива на носа на околните. А... освен това е и псувач от класа...

:lol6:

E-manu-el Rahm не е ли малко немско име?... ohmy.gif:)

Rahm значи хем рамки хем Овен cool.gif

• 3 месеца по-късно...

Евреите ( така наречените ашкеназита, т.е. небезизвестните хазарски племена) масово заимстват немски имена. Самият език (йидиш) си е чиста проба корумпиран немски с доста славянски придатъци. Нещо подобно на "македонскиот" език, който сърбизиран български...

ohmy.gif

....използва им се невежеството от илюминати, тъй като става дума за Сатурн. Виж темата в религия и мистика за Сатрун.

E-manu-el Rahm не е ли малко немско име?... ohmy.gif:P

Rahm значи хем рамки хем Овен cool.gif

Точно така и ми откраднаха контейнера за боклук :P А сега сериозно,кой им даде да управляват.

Защо малкото еврейче учи по 10-12 часа на ден а бащите на българското дете ходят да му купуват изпитите докато то лочи в някоя кръчма cool.gif

^ учи?! Доколкото знам има еврейски училища, където и да си по света. Малко странно нали, ако не е нахално даже.

Това, което е останало от евреите е малко и е в Иран, останалото са юдеизирани хазари. И едните се борят срещу другите.

А хазарите са станали по-юдеи и от Моисей...

ФЕД, независимата частна финансова институция в САЩ (която печата парите и дава заеми на правителствата) се управлява от "евреи". Собственикът на Интел - също. Гугъл - също. Facebook - също. Толкова са много, че просто няма смисъл да се изброяват.

Това кеото тикат по първите страници на всекидневници като богаташи са едни гаврошовци в сравнение с истински богатите хора,

които неформално притежават почти целия свят, чрез заблудата и вярата в парите - Мамона.

Така е писано, така и ще бъде. До Второто пришествие...

Еврейте от край време управляват света. Може би от началото на Първата Световна Война. Както знаете америка (нарочно я пиша с малка буква) отново се застъпи за Израел, което пределно ясно доказва, че америка я управляват еврей. По време на Втората Световна Война голяма част от еврейте от Германия се преселват именно в америка с цялото си богатство. Въобще еврейте доказаха, че не са от най-миролюбивия народ. Мисля (мое си мнение), че някой хора, който може днес да ги обявяват като врагове на човечеството, може и да са били прави. Не споменавам кой, просто всеки има мнение, никой не задължавам.

По-добре евреи да ни управляват, отколкото "братята" мЮслЮмани!

^ ето това вече е изказване на още един българин (може би) като съдя по робската психика...

...Мюсюлманите са пък с доста висока култура и уважение един спрямо друг. Само от един филм може да видиш за какво става на въпрос.

Аз съм Мисюлманин , бихте ли казали скъпи Съфорумци - с какво аз съм по различен от вас ?

Другото което е Мисюлманите имат само 1 бог (Аллах)

Аллах на Арабски означава Бог.Аллах не е име на Бог - само по себе си Аллах означава Бог. Съществените разлики между Християнстовто и Исляма е че в Исляма има само 1 бог ,а в Християнството имате 1 бог които го разделяте на 3, Другата разлика е че ВИЕ си мислите че Исус е бил убит и възнесен - до някаде е вярно.При нас е описано че ИСУС е бил оприличен на народа , не самият Исус е бил убит. Не е логично пратеника на Бог (или вашият божий син) да бъде убит. От наша гледна точка - той е наш пратеник (на цялото човечество) от ваша - той е самия бог. Тогава как е възможно да умре ?

Редактирано от LIS (преглед на промените)

Аз съм Мисюлманин , бихте ли казали скъпи Съфорумци - с какво аз съм по различен от вас ?

Другото което е Мисюлманите имат само 1 бог (Аллах)

Аллах на Арабски означава Бог.Аллах не е име на Бог - само по себе си Аллах означава Бог. Съществените разлики между Християнстовто и Исляма е че в Исляма има само 1 бог ,а в Християнството имате 1 бог които го разделяте на 3, Другата разлика е че ВИЕ си мислите че Исус е бил убит и възнесен - до някаде е вярно.При нас е описано че ИСУС е бил оприличен на народа , не самият Исус е бил убит. Не е логично пратеника на Бог (или вашият божий син) да бъде убит. От наша гледна точка - той е наш пратеник (на цялото човечество) от ваша - той е самия бог. Тогава как е възможно да умре ?

Значи според тебе за Бог се говори само в цифри? 1, 3 т.нат.... ohmy.gif ...други критерии не са важни?... А?.. и важното е да няма изображения, но да има Джанна с астрални образи на осеменяване и наслади?... cool.gif

Ми чехудите нали това правят? ;) .. измислили са 'финни кьойски' знаци с пирамидата в Гиза и очото с разни цифри по тях... ;) ..и там паk стaва за "1 бог"...дори пише на банкнотата: "In trallallah we trust" ;) ..техния бог е също един(моно е, не е стерео, квадро или поли!!- "money-theism") се нарича 'тралалах' и също ти обещава доста солидна доза консумация...дори не е нужно да чакаш много...

Не е логично пратеника на Бог (или вашият божий син) да бъде убит. От наша гледна точка - той е наш пратеник (на цялото човечество) от ваша - той е самия бог. Тогава как е възможно да умре ?

не е 'логично' аркадаш, ма не е умрял, но е въз-кръстнал, сиреч- е излязал от самсара, дето ние всички сме подвластни... ;)

само да те открехна, че райа дето отиват мюсулманите не е 'освобождение от самсара'... да не си мислиш, че отивате на едно място с Иса, де?.. ;) Иса няма функция да запложда девици cool.gif , нито е кон-сума-тор на разни съблазнителни нещица.. :P

че така- със здраве, де! cool.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Тук не става въпрос за някакви отделни племена , все едно ми сравняваш протестанти и православни .. колко общи неща имат и колко различия , ако искаш да се правиш на Философ , може да си оставиш Скайпа - да видим колко знаеш... оня хубаво ти каза че не си наред но тук не е мястото да се обиждаме , а и на мен ми е толкова приятно да обиждам необразовани хора като теб ,че чак желанието ми се приповдига (за обида) когато срещна такива като теб.

Тук не става въпрос за някакви отделни племена , все едно ми сравняваш протестанти и православни .. колко общи неща имат и колко различия , ако искаш да се правиш на Философ , може да си оставиш Скайпа - да видим колко знаеш... оня хубаво ти каза че не си наред но тук не е мястото да се обиждаме , а и на мен ми е толкова приятно да обиждам необразовани хора като теб ,че чак желанието ми се приповдига (за обида) когато срещна такива като теб.

какво лошо, казах, бе аркадаш?. ohmy.gif . Погледни горе-само ти правих сравнения и нито една квалификация за тебе.. ;) много си пък бил докачлив- като чок гьозел девствена кахъма.. cool.gif

Сполай ти, със здраве! cool.gif

:offtopic_s: ПС: едно такова леко въпроче към тебе имам само. Образованието при исляма с обрязването ли иде?.. *туй питам за сравнение, тъй като при братята джудас е така... ;)

Не мисля че някой от Форума го интересува какъв е моя член но със сигурност не е Обрязан а това "като чок гьозел девствена кахъма" изобщо незнам какво означава - щото не съм турчин а БЪЛГАРИН МИСЮЛМАНИН - от семейство приело Исляма не от пропаднали шамии ясно. Докачлива е баба ти с извинение, престани да се правиш на малоумен - не се нервирам просто не знам каква ти е идеята да се заяждаш с Мисюлманите ?

ако някой МОДЕРАТОР/АДМИНИСТРАТОР види последните 3-4 поста - нека ги изтрие , аман от OFFTOPIC-и и от Abuse..

Редактирано от LIS (преглед на промените)

Момчета, темата е за джедаите... не за това да ядем ли мюсли или кошѐрна храна.

Всичката религия по света е плод на човека. И в исляма има разделения. Те не са от бога (който и да е той), а са от човеците.

Много малко и МАЛКИ народи по света са запазили идентичността на вярванията си в същество (същества) слезли от небето и научили ги на определени неща, заръки и прочее. И е ясно, че някои са били с добри намерения, някои не... или пък лоши към други човеци. Ние, като човешка раса, сме плод на различни небесни (ако искате ги наричайте отвъдни) раси и същества, но пригодени да живеем на нашата планета. Дарвин тука няма отношение, защото издиша... .

"Евреите" управляват света с векове извършвани убийства, подкупвания и пак убивания, изкушавания... и различни познати ни методи на Лукавия с образ на змия-влечуго. Няма значение кой е народа, важното е да служи. Преди са били 12 колена, разпаднали са се, някои са били претопени след разделянето, други избити от самия им бог... и прочее не ми се пише!

Сега са потомци на хазари приели юдеизма. Няма значение кой е народа пак повтарям. След 500 години може да са канадците примерно. В момента тече приобшаване на хора от различни нации, готови, обучени, не усещащи зомбирането и примката около врата си.

Аз съм за:

премахване на всякакви религии и подобна бълвоч и отърсване от такива догматики. Приема се, че различни или на различно място същества от небето (космоса) са слизали на земята и са въздействали всеки по своя си начин и за свои си цели.

Но в крайна сметка ни сме просто хора бе да му се не види.

И всеки иска да живее нормално, да отгледа потомство и да се радва на живота си.

Един мъдър цитат казва:

"Оставете децата сами да дойдат при мен!"

Напоследък в обществото се говори за евреите ,че управляват света.В същност също съм чувал за 5 личности ,които са евреи (няма да ги изброявам) и управлявали света... намират се в Америка и 5-мата "имат" по 1 организация , оргранизцаии подобни на НАСА ... не вярвам на всеки но това го чух от учител-политик... също знаехте ли че Сергей Станишев е евреи ? Соломон Паси също.

Дайте си мнението ... ?

Бог управлява светът а евреите управляват само банките.

"In God We Trust"

Dollars.

Същото е.

Властта е в ръцете на Мамона!

Казва се "Монетарен теизъм"- "money-theism". .....за радост на братята мюсли и ционистките християни "монИ-теизма" пак признава 'едно-божието'....само че- на мамута... cool.gifbiggrin.gif

Момчета, темата е за джедаите... не за това да ядем ли мюсли или кошѐрна храна.

Всичката религия по света е плод на човека. И в исляма има разделения. Те не са от бога (който и да е той), а са от човеците.

Много малко и МАЛКИ народи по света са запазили идентичността на вярванията си в същество (същества) слезли от небето и научили ги на определени неща, заръки и прочее. И е ясно, че някои са били с добри намерения, някои не... или пък лоши към други човеци. Ние, като човешка раса, сме плод на различни небесни (ако искате ги наричайте отвъдни) раси и същества, но пригодени да живеем на нашата планета. Дарвин тука няма отношение, защото издиша... .

"Евреите" управляват света с векове извършвани убийства, подкупвания и пак убивания, изкушавания... и различни познати ни методи на Лукавия с образ на змия-влечуго. Няма значение кой е народа, важното е да служи. Преди са били 12 колена, разпаднали са се, някои са били претопени след разделянето, други избити от самия им бог... и прочее не ми се пише!

Сега са потомци на хазари приели юдеизма. Няма значение кой е народа пак повтарям. След 500 години може да са канадците примерно. В момента тече приобшаване на хора от различни нации, готови, обучени, не усещащи зомбирането и примката около врата си.

Аз съм за:

премахване на всякакви религии и подобна бълвоч и отърсване от такива догматики. Приема се, че различни или на различно място същества от небето (космоса) са слизали на земята и са въздействали всеки по своя си начин и за свои си цели.

Но в крайна сметка ни сме просто хора бе да му се не види.

И всеки иска да живее нормално, да отгледа потомство и да се радва на живота си.

Един мъдър цитат казва:

"Оставете децата сами да дойдат при мен!"

Премахни абрахамските първо и ще видиш ще се изчисти света от ксенофобията?.. :)

...Мюсюлманите са пък с доста висока култура и уважение един спрямо друг. Само от един филм може да видиш за какво става на въпрос.

Най напред здравей мюсилманино ,

между нас няма разлика в нищо нашият бог е като вашия без разлика защотото той е един за всички ние го делим по специално хората по света всеки според религията си. Християните както казваш ти го делим на три , отец син и светия дух, а именно БОГ, човек и СВЕТИЯ ДУХ /който е живото проявление на божественото в човека / така да се каже живият бог е във всеки един от нас.Няма да е зле все пак да прочетеш малко ако наистина се интересуваш зашо е така и ще видиш че на практика няма разлика все едно да си отговорим на въпроса който от векове си задаваме всички Кое е първото яйцето или кокошката.Важното е да живеем според божиите закони и никога да не правим нищо на другите което не искаме да се случи на нас самите и на нашите близки.

Аз съм за:премахване на всякакви религии и подобна бълвоч и отърсване от такива догматики.

На същото мнение съм, но не мисля, че все още човечеството е дорасло, за да отрича религийте. Все още християнството има основа в България, а и по света. Все още е рано, въпреки че вече се забелязва, че религията остава назад в битието на българина.

@rea7-Как пък реши, че съм мюсюлманин? ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.