Премини към съдържанието
 • Добре дошли!

  Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

  Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

   

Евреите управляват света?


Препоръчан отговор

Напоследък в обществото се говори за евреите ,че управляват света.В същност също съм чувал за 5 личности ,които са евреи (няма да ги изброявам) и управлявали света... намират се в Америка и 5-мата "имат" по 1 организация , оргранизцаии подобни на НАСА ... не вярвам на всеки но това го чух от учител-политик... също знаехте ли че Сергей Станишев е евреи ? Соломон Паси също.

Дайте си мнението ... ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 • Отговори 117
 • Създадено
 • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Една камара известни хора са евреи, една камара известни са католици и други източно православни и т.н. и т.н. Какво от това?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Много пресилено. Ако управляваха света нямаше да имат толкова проблеми в собствената си страна. Имат лобита в някои много влиятелни страни и имат хора които са се издигнали в ерархията, това според мен е всичко.

А за българските политици който са с еврейски корени не са много и не може да се каже че много се отличават от другите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И Айнщайн е еврейн :?

@kucipo коментара ти е неуместен какво общо има това което си написал евреите са НАРОДНОСТ, а не РЕЛИГИЯ ?!

Редактирано от skylamer (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не точно евреиТЕ. По-скоро шепа евреи. И сред евреите, както и сред всички останали народи, има обикновени хора, от които нищо не зависи и които нямат никаква власт. Нещо повече, тъй като в продължение на над 5000 години евреите се женят основно помежду си по религиозни съображения, за да запазят чиста кръвта на "божия народ", сред тях процентът на психическите заболявания и генетичните отклонения, резултат от близкородственото кръстосване, е значително по-висок. Някой спомена Айнщайн. Знаете ли, че майка му и майката на втората му съпруга са родни сестри, а бащите им - първи братовчеди? Оказало се, че те не могат да имат деца, а синът на Айнщайн от първия му брак е настанен в психиатрия. В Израел например близо една трета от населението живее в затворени общности от селски тип, т.нар. "кибуци", чиито обитатели са предимно евреи с различни отклонения. Там те са принудени да се занимават със земеделие и животновъдство, тъй като не са годни за нищо друго. Жителите на кибуците са лишени от всякакви права, включително и от правото на лична собственост. Примерно, ако роднини подарят на един от тях ръчен часовник, всеки от жителите на кибуца го носи равен брой дни в месеца...

Но ако говорим за богатите евреи, организирани в масонски ложи - аз ще цитирам само факти. Изводите си прави сам:

- В САЩ 4 от 5-те медийни гиганта са собственост на евреи. Т.е евреите определят какво ще гледа обикновения човек по телевизията, какво ще слуша по радиото, какво ще чете във вестниците и списанията и какво ще вижда по рекламите.

- Всички банки по света, с изключение на японските и китайските, са собственост на еврейски фамилии. А Япония се намира в състояние на военна окупация от края на Втората световна война насам. Числеността на американския контингент там никога не е падала под 50 000 човека, така че японските банки също са принудени да изпълняват еврейските заповеди.

- Всички западни фармацевтични компании са собственост на евреи. Т.е. евреите решават кой и колко ще живее, кой от какво ще боледува и кой с какво ще има възможност да се лекува.

- От около 130 000 тона световни запаси от злато над 100 000 тона се съхраняват в еврейските банки. А както гласи Murphy's golden rule - Who have the gold, make the rules. Преведено не звучи толкова добре, но не е по-малко вярно: Златното правило на Мърфи - Който има злато, той определя правилата.

- Ако вземем 10-те водещи спонсори на републиканската и на демократичната партия в САЩ, най-големите 6 от тях са еврейски компании и те спонсорират И ДВЕТЕ ПАРТИИ.

- В осем европейски държави - Франция, Германия, Австрия, Португалия, Испания, Дания, Холандия и Швейцария - са приети закони, криминализиращи отричането на мита за т.нар. "холокост" и за измислените 6 милиона еврейски жертви. Т.е. всеки, който си позволи да изтъкне публично факти, оборващи тези лъжи, автоматично носи наказателна отговорност и отива в затвора за това, че е посмял да каже истината. Забележете - става въпрос за осем икономически развити, демократични държави в центъра на Европа. Миналата година по този закон вкараха в затвора за 5 години Ернст Цундел на 67-годишна възраст. Познай кой управлява Евр(оп)ейския съюз и кой съставя евр(оп)ейските закони.

Хайде стига толкова, че ще вземат да ми отнемат думата :P

Ако те интересува повече по въпроса, чети Григорий Климов, Юрген Граф, Ернст Цундел и ще научиш много интересни неща.

Редактирано от Spyderco (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Spyderco- (В Израел например близо една трета от населението живее в затворени общности от селски тип, т.нар. "кибуци", чиито обитатели са предимно евреи с различни отклонения)ти бил ли си някога в Израел посещавал ли си кибуц сигорно НЕ а ма да пишеш глупости ешати няма.Поне вземи и се порови малко във нета какво е кибуц и тогава седни да ни поднасяш информацията си а нези измишльотини за лудите в кибуците.

Редактирано от silvestar (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако евреите управляват света,то е защото-могат го ,правят го!!!!Що не пробваш ти да го правиш(spyderco)Пак се почна за митове или истина са холокостта!!!Абе spyderco.,ти не само за кибуца трябва да прочетеш,ами и за втората война няма да е зле да отвориш някоя страничка(не само от Нета).Как не се научиха някой хора първо да мислят.после да говорят!!!Ама разбира се -ти си жив свидетел на събитията преди повече от половин век!!!!Вземи се скрий!!!Спирам,че а още малко и ционист може да ме изкарат ,а току виж във графа вероизповедания вместо -католик,ще бъде написано друго!!!Обяснявай после,че нямаш сестра!!!

Престанете с глупостите по повод Холокост-за съжаление на цяла Европа-това е факт,а не мит,колкото и да се опитват някой другари,геносета или прочие да го изкарат!!!!Това ми прилича на твърдението на един мой добър познат,който нещо го бяха хванали лудите и ми обясняваше колко много бил обичан фюрерът от немското офицерство и как СС било цвета на Вермахта!!!!Е така се почва с глупостите,дето после се цитират и тук!!!!Ей така пишат и идиоти като Климов,който просто не може да не види колосалния заговор навсякъде!!!Апропо "харвардския" проект въобще не е това, което горе цитирания разказва.Това за информация на господина,препоръчващ горещо "уникалните" му трудове,които стават единствено за третооразредни холивудски екшъни!!!!Аз лично мога на твоите 3 "автора"да изкарам 333,ама едва ли ще им обърнеш внимание!!!

P.S.Оправи си литературния вкус-шпионски мелодрами с отенък на 60-те отдавна не се пишат дори!!!

Редактирано от stashek (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

stashek, когато фактите говорят, дори и немците от полски произход са длъжни да замълчат biggrin.gif

ФАКТ Е, че Ернст Цундел, авторът на книгата "6 милиона - изгубени и намерени" в продължение на осем години е бил съден от еврейското лоби в Канада за клевета.

ФАКТ Е, че по време на този процес е било оспорвано буквално всяко твърдение в труда му и той е бил принуден да го защитава и доказва с автентични източници от времето на Втората световна война - протоколи на Червения кръст от периода '41-'45-та, протоколите от Нюрнбергския процес (или, ако трябва да бъдем по-точно - Нюрнбергския фарс), показания на независими експерти по пещи и горива и периодични издания от времето на войната и непосредствено след нея.

ФАКТ Е, че след осем години съдебни дела Върходният съд на Канада постановява, че в книгата не се съдържа НИТО ЕДНО НЕДОКАЗАНО твърдение, отхвърля безусловно обвиненията за клевета и разрешава отпечатването и.

ФАКТ Е, че авторът на този труд в момента се намира в затвор в Австрия, осъден по споменатия от мен закон за криминализиране на отричането на "холокоста".

До тук са само доказани и неоспорими ФАКТИ. Интерпретациите и изводите всеки сам може да си направи, след като прочете труда на Цундел. Преди да са го забранили и у нас.

Редактирано от Spyderco (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Напоследък в обществото се говори за евреите ,че управляват света.В същност също съм чувал за 5 личности ,които са евреи (няма да ги изброявам) и управлявали света... намират се в Америка и 5-мата "имат" по 1 организация , оргранизцаии подобни на НАСА ... не вярвам на всеки но това го чух от учител-политик... също знаехте ли че Сергей Станишев е евреи ? Соломон Паси също.

Дайте си мнението ... ?

Аз мислех си, че Сергей Станишев е руснак, а виж какво мисли чичко гугъл :)http://bg.wikipedia.org/wiki/Сергей_Станишев Определено, не е евреин! Поне според това там... :P

А за Соломон Паси, то по името му можеш да разбереш, че е евреин!!!

http://bg.wikipedia.org/wiki/Соломон_Паси Само, че тук не виждам такива данни явно, не всичко знае чичко гугъл за жалост!

А аз мисля, че управлява света този, който е по-нахален и по-инат...или най-точно който може! Който набара кокала с мръФката! :clap:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Който управлява парите, той управлява света.

Банките управляват парите. Световната банка управлява пари, МВФ управлява пари, Федералният Резерв управлява и печата доларите и

съдържа най-големият златен резерв в света (узаконено е изкупуването на златото от американците с диктат по времето на Рузенфелд, познат

още като Рузвелт, масон и президент на САЩ в годините преди Световните войни и Голямата Рецесия-Депресия... колко познато, с което се

дава право на Фед. Резерв да ПЕЧАТА доларите с които да се изкупи златото).

И всички тези институции в Света се управляват от евреи. какюо да си говорим повече.

Цитат:

"Дайде ми правото да печатам парите и не ме интересува кой ще управлява страната!", Н. Ротшилд - еврейски финансист по времето на Рузенфелд

Някой да каже нещо!? Едва ли...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз мислех си, че Сергей Станишев е руснак, а виж какво мисли чичко гугъл :computer2:http://bg.wikipedia.org/wiki/Сергей_Станишев Определено, не е евреин! Поне според това там... :P

А за Соломон Паси, то по името му можеш да разбереш, че е евреин!!!

http://bg.wikipedia.org/wiki/Соломон_Паси Само, че тук не виждам такива данни явно, не всичко знае чичко гугъл за жалост!

А аз мисля, че управлява света този, който е по-нахален и по-инат...или най-точно който може! Който набара кокала с мръФката! ;)

Ангелогласке-Паси леко е минал покрай еврейството по простата причина,че майка му не е от "богуизбраните".Понеже го познавам лично мога спокойно да заявя,че е просто хитър тарикат,който се усети откъде идват парите и действа!!Наследил е търговската жилка на своя старец и така.!!!!Това е!Иначе нали знаете лафа "арменец-миньор"-две взаимноизключващи се понятия.Същото и тук!!!!

Апропо Spyderco-произхода ми е немски,а не полски!!!

Редактирано от stashek (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ангелогласке-Паси леко е минал покрай еврейството по простата причина,че майка му не е от "богуизбраните".Понеже го познавам лично мога спокойно да заявя,че е просто хитър тарикат,който се усети откъде идват парите и действа!!Наследил е търговската жилка на своя старец и така.!!!!Това е!Иначе нали знаете лафа "арменец-миньор"-две взаимноизключващи се понятия.Същото и тук!!!!

Апропо Spyderco-произхода ми е немски,а не полски!!!

Виж, то на всички им е изписано на лицата какви са! Надали има някой сляп, та да не вижда!? :computer2:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

A Путин какъв е ?

В секи случай не такъв като Буш

Редактирано от Амигоса (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Напоследък в обществото се говори за евреите ,че управляват света.В същност също съм чувал за 5 личности ,които са евреи (няма да ги изброявам) и управлявали света... намират се в Америка и 5-мата "имат" по 1 организация , оргранизцаии подобни на НАСА ... не вярвам на всеки но това го чух от учител-политик... също знаехте ли че Сергей Станишев е евреи ? Соломон Паси също.

Дайте си мнението ... ?

Напоследък ли? Та от век и повече се говори. 5 личности ли? Та те са навсякъде на ключовите места. Или евреин или масон, иначе само ще мечтае да управлява. НАСА, ООН, ЕС, ЮНЕСКО, и всички внушителни организации са под тяхна организация. Ние балъците незнаем кой управлява, щото те дърпат конците зад завесите, а ние нали сме слепи, та не виждаме.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А Мармота който завива шоколада в станиол мармот ли е, мормон ли е, масон ли е, или обикновен евреин ???

Тая Велика Конспирация нещо ме обърква! biggrin.gif

Щом като завива шоколада в станиол значи той пряко управлява живота на 1/3 от жителите на планетата........та последно какъв е ? cool.gif

Редактирано от rulom (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Евреите си намериха слуга в лицето на САЩ! Но Буш си отива и идва друг който трябва да отлепи САЩ от прегръдката на Тел Авив

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Евреите си намериха слуга в лицето на САЩ! Но Буш си отива и идва друг който трябва да отлепи САЩ от прегръдката на Тел Авив

Вие разделяли ли сте кучета когато се чифтосват? biggrin.gif

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

То подобно нещо се твърдеше и за масоните...

Кой знае? Дали евреи или някои други - важното е да няма войни и размирици, но уви!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

повечето крайни оценки са неверни

ЕвреиТЕ не управляват света но Евреи имат силни позиции на много места, лоби .... е завоювали са си ги! и то законно без да убиват, крадат.... а с ум и пари, ама знаят как да правят пари и как да ги използват за влияние.

и нещо важно - имат чувство на солидарност, подкрепят се като мафия. ДЕ и при българите да беше така ....

а иначе повечето Евреи са интелигентни и работливи хора, е и сред тях има по-тъпи, мързеливи... след 9 септември голяма част от по-интелигентните български евреи емигрираха в Израел, а по-тъпите, но хитри останаха и се писаха комунисти, че така лесно се просперираше! И даже стояха в БКП когато тя заемаше явно анти-Израелска и про-арабска позиция че и я подкрепяха!! т.т предаваха нацията си за паница боб! ама нима и българи не го правеха тогава! предаваха нацията си и лижеха сталинския задник за паница боб и малко власт.

а пък Холокоста не може да се отрече, НО не може да се отрече и че се използва некоректно срещу всеки, който каже че много неща са преувеличени - ето това е да имаш лоби!! Дори съм чел че някой снимки са монтаж като се използвали снимки на съветски лагерници от Гулаг!(живи и трупове)!

Редактирано от martab (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване