Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Евреите управляват света?

Featured Replies

Stambini, мисля, че снимката на Maat отговаря без думи на въпроса ти :lol6:

Развитието на темата е типично за еврейската демагогия в действие. На първа страница съм ги разбил тотално, с линк към труда на Ернст Цундел и конкретен въпрос: ако нещо в книгата му не е вярно, защо Върховният съд на Канада след 7 години дела постановява, че в нея няма НИТО ЕДНА ЛЪЖА ИЛИ КЛЕВЕТА и разрешава отпечатването и? От друга страна, ако всичко написано там е вярно - за какво изобщо говорим? Естествено, немското поляче от еврейски произход и еврейката не си направиха труда да отговорят конкретно, а вместо това изписаха по 10 поста с празни приказки от рода на "какво били видели с очите си" и "какво били помирисали", само и само страницата да потъне назад в историята и да не я четат много хора. На голите, конкретни и необорими ФАКТИ отговарят с въздействащи, емоционални, но лишени от всякаква достоверност сълзливи истории, целящи да трогнат неизкушения читател и да го спечелят за каузата си.

Изведнъж се намериха един куп дядовци и местни жители, които са говорили със шурея на бажданака на един приятел, който много добре си спомня газовите камери и крематориумите. И някак деликатно се пропуска ФАКТЪТ, че съгласно протоколите на Нюрнбергския процес, проведен непосредствено след края на войната, пред съда не се е явил лично НИТО ЕДИН СВИДЕТЕЛ, потвърждаващ, че е видял с очите си газова камера или крематориум в немските трудови лагери. Отделно се пропускат с лека ръка експертизите, доказващи, че дори при непрекъснат 24/365 часов цикъл на горене намерените пещи за отпадъци не биха могли да изгорят и една трета от измислените 6 милиона жертви. А самите пещи, ако са били подложени на такъв цикъл на експлоатация, още на шестия месец са щели да се разпаднат. Да не говорим, че за една работеща на максимални обороти военна икономика като немската през ВСВ отделянето на ПОЛОВИН МИЛИАРД тона въглища, необходими за пълното кремиране на 6 милиона трупа, е абсолютно непосилно бреме. Но това са незначителни подробности, вие по-добре вярвайте на един познат на дядото на един от форума...

Същата история се получи преди време покрай спора за изфабрикуваните "дневници" на Ане Франк - сърцераздирателна история за едно малко еврейско момиченце, което живее в мазата на една къща през войната и пише дневниците си, криейки се от лошите нацисти. След това залавят цялото и семейство, тя умира в "концлагер", а баща и издава дневниците и, от които текат три реда сълзи и сополи. Само дето има една мъ-ъ-ъничка подробност: експертизата на оригиналните дневници, извършена от BKA (немското федерално бюро за криминални разследвания) установява, че по-голямата част от тях са написани с химикал с топче, а не с писалка. Обаче ballpoint химикалите се появяват на пазара едва през 1951-ва година, а Ане Франк пише през 1942-44-та и умира през януари 1945-та... Което изобщо не пречи на ционистката пропагандна машина да преведе въпросните "дневници" на над 60 езика, да заснеме филм по тях, да поръча театрална постановка и дори да основе фондация Ане Франк, която да стимулира финансово всики участници в поредната еврейска измама.

Редактирано от Spyderco (преглед на промените)

• Отговори 117
  • Прегледи 32,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Ето и нещо интересно.

Съгласно Световния Алманах за 1938 година броят на евреите по света е 16 588 000, но “Ню Йорк Таймс” от 22 април 1948 година съобщава за цифра между 15,6 милиона и 18,7 милиона.

От 16 588 000 изваждаме 6 000 000убити през войната) и получаваме 10 588 000. За периода от 1945 до 1948 тия евреи са наваксали. Паднало е едно оплождане и раждане, направо нямам думи. Трябва да се поучим от техния опит за удвояване на нацията само за период от 3 години и ще се справим с демографския проблем в страната ни.

P.S. Ще помоля някой да ми обясни, как така за три години една нация може да удвои населението си.

И още нещо. В Германия по времето на втората световна война, според историята, са се "унищожавали" недъгави германци(с физически и умствени отклонения). Да сте чули някъде Германия да изплаща репарации на техните роднини или наследници?

Е нема начин Spyderco !!!Всеки който нещо не се връзва на дивотийте трябва да е евреин!Досега никой за евреин не ме бе имал,а баща ми Господ да го прости би тръснал един в мутрата на подобен герой!Аз лично не виждам смисъл!!!!Няма никакъв смисъл да се обяснявам с подобни "умници"особено като не са ми на една ръка разстояние!!!Вярвай си в каквото искаш!!!

. Впрочем определено трябва да се радваш,че не си на една ръка разстояние!!!!!!!НЕМСКО ПОЛЯЧЕ ОТ ЕВРЕЙСКИ ПРОИЗХОД!!!!!!Ти въобще чуваш ли се какви ги дрънкаш???Поне си попълни профила ЕГН-то да ти скивам разбирачо на историята!!!Ама имам странното чувство,че е скорошно!Прочел няколко книжки,незнайно как сглобени и вече си хванал Господа за шлифера!!!Аз поне говоря не с на баджанака измислени аритметики на трета ракия!!!Що се отнася до спомените на хората,които съм цитирал то уверявам те,че са си съвсем истински!!!А за твоя досег с историята няма какво да коментирам!Щом в тоя форум вече по снимка почнаха да определят кой е еврейн,то работата е ясна!!!!Какво да говорим повече!Апропо-точно подобни идиотски становища сплотяват еврюгите повече от всичко,ама Spyderco едва ли познава лично повече от един или двама евреи!А може и просто само да е виждал на снимка!То така най-удобно се разцъква лаф-инкогнито,две книжки до възглавницата и чат пат някоя сбирка на геносетата,където след осъждане на световния ционизъм, всички се напиват и най много да наритат някое цигане!!!Щото еврейчета наблизо няма!!!Аз обаче добре ги познавам(еврюгите)и съм имал съмнителната привилегия да живея по близо до техния свят!Затова и внимавам с приказките когато става въпрос за Холокост!Айде сега ти Spyderco като добро и чистокръвно българче започни пак с алгебрата!!!!

Редактирано от stashek (преглед на промените)

Е нема начин Spyderco !!!Всеки който нещо не се връзва на дивотийте трябва да е евреин!Досега никой за евреин не ме бе имал,а баща ми Господ да го прости би тръснал един в мутрата на подобен герой!Аз лично не виждам смисъл!!!!Няма никакъв смисъл да се обяснявам с подобни "умници"особено като не са ми на една ръка разстояние!!!Вярвай си в каквото искаш!!!

. Впрочем определено трябва да се радваш,че не си на една ръка разстояние!!!!!!!НЕМСКО ПОЛЯЧЕ ОТ ЕВРЕЙСКИ ПРОИЗХОД!!!!!!Ти въобще чуваш ли се какви ги дрънкаш???Поне си попълни профила ЕГН-то да ти скивам разбирачо на историята!!!Ама имам странното чувство,че е скорошно!Прочел няколко книжки,незнайно как сглобени и вече си хванал Господа за шлифера!!!Аз поне говоря не с на баджанака измислени аритметики на трета ракия!!!Що се отнася до спомените на хората,които съм цитирал то уверявам те,че са си съвсем истински!!!А за твоя досег с историята няма какво да коментирам!Щом в тоя форум вече по снимка почнаха да определят кой е еврейн,то работата е ясна!!!!Какво да говорим повече!Апропо-точно подобни идиотски становища сплотяват еврюгите повече от всичко,ама Spyderco едва ли познава лично повече от един или двама евреи!А може и просто само да е виждал на снимка!То така най-удобно се разцъква лаф-инкогнито,две книжки до възглавницата и чат пат някоя сбирка на геносетата,където след осъждане на световния ционизъм, всички се напиват и най много да наритат някое цигане!!!Щото еврейчета наблизо няма!!!Аз обаче добре ги познавам(еврюгите)и съм имал съмнителната привилегия да живея по близо до техния свят!Затова и внимавам с приказките когато става въпрос за Холокост!Айде сега ти Spyderco като добро и чистокръвно българче започни пак с алгебрата!!!!

Тъкмо да си лягам и ти ме събуди!Приятелю,на какво си?Тоест ,какво ти липсва че се ядосваш толкова?Нищо конкретно не казваш в поста си освен емоции.Докато фактите в поста на Spyderco си изглеждат доста сериозни.Има и доста други факти,които ме карат да повярвам на неговата версия.Докато твоето избухване ме кара да съм силно скептичен към спомените на дядо ти.

Stambini, мисля, че снимката на Maat отговаря без думи на въпроса ти :)

Е с това ти твърдение ,не мога да се съглася!По тая логика доста голяма част от българите са евреи,ама не го знаят!

Тъкмо да си лягам и ти ме събуди!Приятелю,на какво си?Тоест ,какво ти липсва че се ядосваш толкова?Нищо конкретно не казваш в поста си освен емоции.Докато фактите в поста на Spyderco си изглеждат доста сериозни.Има и доста други факти,които ме карат да повярвам на неговата версия.Докато твоето избухване ме кара да съм силно скептичен към спомените на дядо ти.

Как да не се ядоса човек Neo-ти му обясняваш,а то!!!!Никого не карам да вярва в това,което ми е казвал дядо ми!!!При все че е самата истина!Точно пък той?Особено като му знам мнението за евреите!!!!И накрая човек,който дори не застава с името си,тръгва с изчисления да ми показва това и онова,а като капак да ме класифицира какъв съм и що съм???Ами да!Има емоция!Искренно съжалявам че стария полковник не е между живите-той навярно би се включил с охота,предвид факта,че е служил в разузнаването-тия "сериозни" факти би ги направил на пух и прах!Бих само отметнал,че подобни твърдения не биха минали в нито един полски форум!Защото колкото и много поляците да мразят евреите,да ги презират до степен да псуват на евреин,то никога няма да си позволяват да коментират по този начин лагерите!(Може би защото във 2-та война загина всеки пети поляк!(За сравнение всеки 8-и немец,всеки 11-и руснак)и има много живи свидетели,чието мнение тежи в една държава като Полша!!!Това е!Аз специално не знам нчкой еврейн роден в БГ да е минал през лагерите,да се е върнал и разказал-навярно има,но не знам.Така че Нео-липсва ми...Адски много ми липсва нормалността в милата ни Родина,дано доживеем да я видим!

Редактирано от stashek (преглед на промените)

Ха-ха-ха,

всеки достатъчно занимавал се с така наречените газови камери, като види какви са, ще ви каже, че дори половината на 6 000 000 уж избити

в тези камери евреи е невъзможно да бъдат умъртвявани, при това нон-стоп, по 24 часа в денонощието за това време. Какво остава да бъдат оставяни камерите да бъдат отваряни и затваряни без да се отразява на проверяващите, лекари и прочее.

Мислите с главите си!

Хитлер е бил клоун. Личният му лекар и министъра на финансите са били... точно така - евреи!

Този клоун е служил за плашило на преселилите се в европа евреи, които са започнали да прихващат

от бита на същите гоим (неевреи, буквално - животни). Създаването на ционистската доктрина в края на 19 век е имала

за цел СЪЗДАВАНЕТО на нова еврейска държава с името Израел.

Мислете с главите си! Какво се случва след края на двете световни войни?!

Най-голямата страна в света Русия е преминала в ръцете на интернационала, чието комунистическо начало дава не кой

да е, а един лумпенизиран евреин наречен Карл Мордокхай Леви, познат на всички като Карл Маркс. Това цели разделение на света

между източно и западно настроени страни според финансовата система. Обезимотяването на хората и приобщаването им в конкломеративни

съюзи като СССР, Югославия, и прочее е цел изгубване на идентинчността им.

1. Умират над 50 000 000 войници и цивилни по официални данни, предимно християни (по-омразните на евреите люде дори от братовчедите им арабите)

2. Светът е разделен на два финансово-икономически блока: Капиталистически запад и Комунистически Изток

3. Краен резултат: създава се новата държава Израел

И сега ако има наивници, които си мислят, че Сталин и Хитлер са се перчели с армиите си, за да владеят света, то моля ви идете

да четете "Приключенията на Мечо Пух" и не се занимавайте с исторически анализ.

(Може би защото във 2-та война загина всеки пети поляк!(За сравнение всеки 8-и немец,всеки 11-и руснак)

Това какво общо има. През Втората свтовна война загубите на Полша са между 5 500 000 и 6 000 000, като 3 000 000 от тези загуби са евреи, унищожени в лагерите. Това е около 16% от предвоенното й население, което е около 35 000 000.

Германия губи около 7 4000 000, което е около 11,5% от около 69 600 000 предвоенно население. Загубите на Съветския съюз са повече от 23 000 000, което е около 13,7% от 168 000 000 предвоенно население. Така както ти си представил нещата излиза, че Полша е дала най-много жертви.

Ако обаче от общия брой жертви, които Полша е дала се извадят тези 3 000 000 унищожени по лагерите евреи, то процентно Полша губи окол0 7,5% от предвоенното си население.

Преди време ми попадаха сайтове, в които с отричаше холокоста, но не им обръщах внимание, защото са ме учили, че холокост имало, гледал съм снимки, чел съм спомени на очвидци и потърпевши. След като прочетох книгата на Цундел обаче си промених мнението за някой неща. В нея се задават въпроси и се посочват факти, на които никой от защитниците на холокоста не иска да отговори, а и никой до сега не е опровергал. Автора е заклеймен като някакъв "луд" и готово, проблема е решен. Много интересно ми стана, когато разбрах, че веднага след войната, когато за първи път се е заговорило за холокоста срещу евреите се е твърдяло, че в лагерите са унищожени 40 000 000 евреи, после цифрата пада на 20 000 000, после на 11 000 000 та докато се стигне до днешните 6 000 000. Ако не ме лъже паметта, в лагера Биркенау са били унищожени няколко стотин хиляди евреи, но днес вече се смята, че са убити само около 20 000. Тази игра с цифри за какво ви говори?

Американците и англичаните са бомбардирали жилищни квартали в Германия и броя на загиналите мирни жители е стотици хиляди, но никой не ги обвинява в холокост. Те само са пускали бомби, не са натиквали никого в лагери и газови камери. Но нали победителите никой не ги съди.

Както е казал Сталин - Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика. Само дето смъртта на над 50 000 000 души през Втората световна война е статистика, но смъртта на няколко стотин хиляди или няколко милиона евреи е трагедия и виновните трябва да си плащат.

Един въпрос. Евреи са затваряни в лагери и в Съветския съюз, и са били убивани в тези лагер или са умирали там от "естествена смърт". Изплащат ли руснаците репарации на тези ереи и наследниците им?

Редактирано от A.com (преглед на промените)

Ето и един линк (на английски):

www.jewwatch.com

:)

Не точно евреиТЕ. По-скоро шепа евреи. И сред евреите, както и сред всички останали народи, има обикновени хора, от които нищо не зависи и които нямат никаква власт. Нещо повече, тъй като в продължение на над 5000 години евреите се женят основно помежду си по религиозни съображения, за да запазят чиста кръвта на "божия народ", сред тях процентът на психическите заболявания и генетичните отклонения, резултат от близкородственото кръстосване, е значително по-висок. Някой спомена Айнщайн. Знаете ли, че майка му и майката на втората му съпруга са родни сестри, а бащите им - първи братовчеди? Оказало се, че те не могат да имат деца, а синът на Айнщайн от първия му брак е настанен в психиатрия. В Израел например близо една трета от населението живее в затворени общности от селски тип, т.нар. "кибуци", чиито обитатели са предимно евреи с различни отклонения. Там те са принудени да се занимават със земеделие и животновъдство, тъй като не са годни за нищо друго. Жителите на кибуците са лишени от всякакви права, включително и от правото на лична собственост. Примерно, ако роднини подарят на един от тях ръчен часовник, всеки от жителите на кибуца го носи равен брой дни в месеца...

Но ако говорим за богатите евреи, организирани в масонски ложи - аз ще цитирам само факти. Изводите си прави сам:

- В САЩ 4 от 5-те медийни гиганта са собственост на евреи. Т.е евреите определят какво ще гледа обикновения човек по телевизията, какво ще слуша по радиото, какво ще чете във вестниците и списанията и какво ще вижда по рекламите.

- Всички банки по света, с изключение на японските и китайските, са собственост на еврейски фамилии. А Япония се намира в състояние на военна окупация от края на Втората световна война насам. Числеността на американския контингент там никога не е падала под 50 000 човека, така че японските банки също са принудени да изпълняват еврейските заповеди.

- Всички западни фармацевтични компании са собственост на евреи. Т.е. евреите решават кой и колко ще живее, кой от какво ще боледува и кой с какво ще има възможност да се лекува.

- От около 130 000 тона световни запаси от злато над 100 000 тона се съхраняват в еврейските банки. А както гласи Murphy's golden rule - Who have the gold, make the rules. Преведено не звучи толкова добре, но не е по-малко вярно: Златното правило на Мърфи - Който има злато, той определя правилата.

- Ако вземем 10-те водещи спонсори на републиканската и на демократичната партия в САЩ, най-големите 6 от тях са еврейски компании и те спонсорират И ДВЕТЕ ПАРТИИ.

- В осем европейски държави - Франция, Германия, Австрия, Португалия, Испания, Дания, Холандия и Швейцария - са приети закони, криминализиращи отричането на мита за т.нар. "холокост" и за измислените 6 милиона еврейски жертви. Т.е. всеки, който си позволи да изтъкне публично факти, оборващи тези лъжи, автоматично носи наказателна отговорност и отива в затвора за това, че е посмял да каже истината. Забележете - става въпрос за осем икономически развити, демократични държави в центъра на Европа. Миналата година по този закон вкараха в затвора за 5 години Ернст Цундел на 67-годишна възраст. Познай кой управлява Евр(оп)ейския съюз и кой съставя евр(оп)ейските закони.

Хайде стига толкова, че ще вземат да ми отнемат думата :)

Ако те интересува повече по въпроса, чети Григорий Климов, Юрген Граф, Ернст Цундел и ще научиш много интересни неща.

• 2 седмици по-късно...

Днес Израел удари с ракети ивицата Газа!!!!Е това е вече свинщина!!!!!!Дори на християнската Коледа,това вече е ....думи нямам!!!!

Свинщина е араби да убиват невинни евреи и да се правят че нищо не е станало. Израел ги предупреждава повече от месец да не обстрелват с ракети мирни селища.

Абе не и на Коледа,бе колега!!!!!Толкова ли не можаха да изчакат!То това край няма...днес или утре-каква е разликата!Но на Коледа-Светите места???Така не се прави в "добрите семейства"!!!

Що? Арабите не можаха ли и те да изчакат с изстрелването на ракетите по населените места? Цял месец ги предупреждават да престанат. Всичко има граници. Искаха част от земите, дадоха им. Евреите им е писнали от тия тъпи войни и показаха че ще правят отстъпки в името на мира. Отстъпките не включват човешки жертви и обстрел с ракети на цивилни селища. Точно както поговорката "Каквото повикало..."

Аз бих се учудил ако не бяха отговорили. Винаги арабите ги дразнят и после се жалват че ги бият.

Така е наистина - Евреите управляват света!

Американската икономика се крепи на еврейските капитали!

Можете ли да си представите, ако евреите изтеглят парите си от банките им, какво ще се се случи с Америка?!

Най-мощното лоби в света е това на евреите, след това е гей-лобито!

Който се интересува повечко на такава тематика, нека да се поровичка за фамилиите Ротшийлдс и Рокфелер!

Все пак по-добре е да ни управляват евреи, отколкото мюсюлманите!!!

Никой така и не обръща внимание, че света никога не е вървял толкова мощно към глобализация...така е за да може накрая да излезне един(рогатия), който ще дойде от морето( политиката) и ще иска да подчини света под краката си!Не случайно Библията казва: "... и в ония дни, ще има скръб не бивала досега..."!

Редактирано от IMG (преглед на промените)

Конфликта няма нищо общо с това кой управлява. Кофтито е че едните обещават че няма да нападат невинни хора и естествено го нарушават. Такива хора нямат религия, тяхната религия е терора.

Конфликта няма нищо общо с това кой управлява. Кофтито е че едните обещават че няма да нападат невинни хора и естествено го нарушават. Такива хора нямат религия, тяхната религия е терора.

Драгозов-това е малко прекалено!!!Не че им разбирам мерака 5 пъти на ден да удрят чела,ама аре да не смесваме религия и терор!!!Иначе за ситуацията си прав-само да вметна,че на не малка част от евреите все още им се воюва,пропорционално на подобни на тях араби!!!Щото просто ситуациата носи мнооого кинти и за двете страни!!!А и се оказа за наш срам (на христяните),че Светите места се превърнаха в прекрасен полигон за изпитания на нови оръжия!!!Така че-да си правиме сметката ние!!!А за това кой управлява Света-казвал съм го-МОГАТ ГО -ПРАВЯТ ГО!!!

Тук битката не е равностойна. Евреите имат една от най-добре организираните, най-добре въоръжените и силни армии в региона. Срещу тях никой не излиза да се бие явно защото е ясно че ще загуби. Вместо това някой решава че ако обстрелва цивилни обекти защото те не могат да окажат никакъв отпор. Едната държава има правителство, другата си е избрала да ги управляват местните главорези. В един момент главорезите решават че прекратяват примирието и почват да пускат ракети при комшиите. Не казвам че евреите не влизат с танковете ама всяка подобна агресия е провокирана преди това от разни събития. Просто трябва да не се нарушава примирието, наруши ли се всичко почва от начало.

Ам, тези "Свети места", са по скоро юдейски, на палестинска територия, и са свети и за двете страни, по скоро за това е спора мисля, единствено религия го е започнала, и едва ли ще се престане скоро, докато едните не смелят другите, не става според мен :huh:

Абе не и на Коледа,бе колега!!!!!Толкова ли не можаха да изчакат!То това край няма...днес или утре-каква е разликата!Но на Коледа-Светите места???Така не се прави в "добрите семейства"!!!

Tyk си- нaпълнo прав!!!

ами изреал не е никаква страна според мен, 45-та година се изипват там и казват това е наша земя и то хора от всички крайща на света. Не че и ние сме цвете за мирисане но все пак, а еврейте от край време управляват света чрез богатството си. Който плаща той поръчва музиката и който каквото и да каже е глас в пустинята.

някой беше зачесал темата религия няма да споря и да упреквам нито тяхната нито мюсюлманската ,но юдейзма поощрява занаят като лихварството, което според всички останали религии е недопустимо, цинизъм в съвременното глобално общество, разбира се. На мен ми е през к$ра за еврейте и те са хора и аз познавам някои са много нормални и не им дреме за религията и гледат как да се напият и да правят секс и не им пука дали на 2000км се бият или се е$$т.

а на вас кво толкова ви е запукало.

Иначе който квото може това прави, кво лошо че са те, та да не е по-добре ония гнусен негър американския президент да казва кои кого или буш който им е$а майкатам на клинтън поне не му пукаше той си имаше какво да прави или по скоро да му правят. Не съм расист но нали знаете (бивш)негър скиор, жена шофиор, евреин миниор - няма.

айде весели празници и щастлива нова година и дано е по-добра от предишната

ами изреал не е никаква страна според мен, 45-та година се изипват там и казват това е наша земя и то хора от всички крайща на света. Не че и ние сме цвете за мирисане но все пак, а еврейте от край време управляват света чрез богатството си. Който плаща той поръчва музиката и който каквото и да каже е глас в пустинята.

някой беше зачесал темата религия няма да споря и да упреквам нито тяхната нито мюсюлманската ,но юдейзма поощрява занаят като лихварството, което според всички останали религии е недопустимо, цинизъм в съвременното глобално общество, разбира се. На мен ми е през к$ра за еврейте и те са хора и аз познавам някои са много нормални и не им дреме за религията и гледат как да се напият и да правят секс и не им пука дали на 2000км се бият или се е$$т.

а на вас кво толкова ви е запукало.

Иначе който квото може това прави, кво лошо че са те, та да не е по-добре ония гнусен негър американския президент да казва кои кого или буш който им е$а майкатам на клинтън поне не му пукаше той си имаше какво да прави или по скоро да му правят. Не съм расист но нали знаете (бивш)негър скиор, жена шофиор, евреин миниор - няма.

айде весели празници и щастлива нова година и дано е по-добра от предишната

Според теб може би, но не и глобално!!!Явно не си запознат със тази Държава!? Нищо има време, човек се учи докато е жив!

Познавам лично евреи, поне тези които аз познавам са толкова богати, че нямат време да си похарчат парите даже- а единия от тях е само на 26 години!!! :ph34r:

Религия ли, какво общо има тя с това което си написал?!?! Религиии има много!!!!Вяра малко!!!

Еврейте от край време управляват света. Може би от началото на Първата Световна Война. Както знаете америка (нарочно я пиша с малка буква) отново се застъпи за Израел, което пределно ясно доказва, че америка я управляват еврей. По време на Втората Световна Война голяма част от еврейте от Германия се преселват именно в америка с цялото си богатство. Въобще еврейте доказаха, че не са от най-миролюбивия народ. Мисля (мое си мнение), че някой хора, който може днес да ги обявяват като врагове на човечеството, може и да са били прави. Не споменавам кой, просто всеки има мнение, никой не задължавам.

От каде си извади извода че не са миролюбив народ.От това че трепят терористите от хамас ли? Този народ също иска да живее спокоино но такива терористи като хамас и хизбола и ислямиското правителство на Иран просто не му дават покой.Аз лично им свалям шапка толкова малка държава е готова на всичко само и само да си защити собственият народ.

Еврейте от край време управляват света. Може би от началото на Първата Световна Война. Както знаете америка (нарочно я пиша с малка буква) отново се застъпи за Израел, което пределно ясно доказва, че америка я управляват еврей. По време на Втората Световна Война голяма част от еврейте от Германия се преселват именно в америка с цялото си богатство. Въобще еврейте доказаха, че не са от най-миролюбивия народ. Мисля (мое си мнение), че някой хора, който може днес да ги обявяват като врагове на човечеството, може и да са били прави. Не споменавам кой, просто всеки има мнение, никой не задължавам.

И нас, и нас...

Да изчакат???

Има ли подходящо време за смъртта?

Или за нас християните е по-важно да празнуваме необезпокоявани от нечии проблеми...

А, браво. )))))

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

Какво значение има кога? По-добре ли е просто да седят и да гледат как ракетите излитат от Газа и убиват гражданите им? Как ти звучи като подарък за Коледа палестинска ракетка? Много празнично, нали, даже и фойерверки са включени в пакета!

Управляват света или не, мисля, че в този случай са в правото си на защита. Лошото е, че ще пострадат много невинни хора, и ако има 500 жертви, това са поне 500 терористи-самоубийци, които ще се взривят в Израел. Преди 2 дни от СНН научих, че един от загиналите лидери на Хамас е пратил собствения си син като атентатор в Израел! Кажете ми, това нормално ли е? Няма да ги бомбардират ли, направо и със земята ще ги изравнят ohmy.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.