Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изритаха Коритаров от Нова телевизия !

Featured Replies

Изритаха Коритаров от Нова телевизия !

0000061295-article.jpg

Нова телевизия се разделя с единия от водещите на сутрешния блок "Здравей, България" - Георги Коритаров.

Поводът за раздялата е неспазването от страна на водещия на принципите на журналистическия плурализъм и използването на телевизионния екран за лични цели, се казва в прессъобщението на медията.

Все по-упорито в медиите се разнася мълвата, че Коритаров е уволнен заради интервюто му с подземния бос Ивелин Николов - Брендо, който обяви, че бившият МВР шеф го е натискал да свидетелства срещу братя Маргини.

Враждата между Коритаров и Петков пламна през 2005-а, когато водещият на сутрешния блок по Нова тв обвини тогавашния вътрешен министър за убийството на Ангел Димитров - Чората, в полицейската акция "Респект".

По-късно Коритаров даде поле за изява и на Мирчо Димитров - Циганина, който разказа как Румен Петков е бил спонсориран от руски негови партньори.

Източник:dnes.bg

Един агент ба ДС по малко в сверата на телевезията.

Те ако вземат да ги гонят по тоя признак дали ще остане някой?

Сигурно в TV2 ще го приютят, сега те май са наред.

Предаванията на Коритаров винаги са ми били интересни независимо в коя телевизия е бил/ще е.

Редактирано от Alex2004 (преглед на промените)

• Автор

Мнение на потребители за новината :

Нова ТВ вече стигна дъното... няма накъде повече да затъва :rolleyes: Невероятните провали с Бигбрадър, Пей с мен, Забранена любов и кое ли не предаване, вместо да ги накарат да се замислят - те доказаха че никога не е късно да станеш за резил:whist:) останаха им неадекватните ,кряскащи и дразнещи псевдо водещи като Венетка,Миленчо,Луканов и оная с многото мъже - последната й фамилия и аз не я знам...ама съм сигурен,че и тя не я знае :ph34r: мисля да премахна НоваТВ от програмите в телевизора си... всичките ми приятели отдавна ги махнаха... аз досега гледах само сутрешния блок... от днес обаче и аз ги трия :P нямам намерение да гледам само глуповатите им водещи,които превзеха цялата Нова ТВ

Отдъхнах си. Най накрая няма да гледам ужаснат амутра на поредния доносник. Само като го видехи ми се повръщаше (за съжаление докато снемям каналите ми се налагаше да го виждам). Може би вече ще си включа и НТВ. Досега за мен тя беше табу.

Най-после :rolleyes:

Независимо от мотивите за това, Нова отдавна трябваше да се разделят с него -още когато се разбра, че е бил агент.Аз принципно не гледам много от предаванията по Нова, но оттогава само като им чуя името и превключвам програмата.

Баси, сега разбрах защо не съм искал да гледам телевизия до сега......осъзнах се.

Аз пък искрено съжалявам, с удоволствие гледах сутрешния блок на Нова, сега да си кюти само Лора. Какъвто и да е бил правеше интересни и провокативни предавания и така ковеше политиците, че кеф да ти стане.

Аз пък си мисля, че недостатък му беше само отношението към зрителите и кофти поведението, докато четат пресата с Лора. Все едно няма камери пред тях, ами са си вкъщи... Иначе беше доста провокативен и доста неща е извадил на свело, браво за смелостта. Явно е прекалил с дълбаенето около Доган и затова... sad.gif

"Къде ми е масичката? Някой ми е взел масичката! В това студио има крадци на масички"

с тези думи ще го запомня, и то от едно предаване на "Господари на ефира", в което го показаха как си търси масичката в Сутрешния блок на НТВ biggrin.gif

Офтопик/ Абе, какъв е тоя зоопарк тука? По аватарите на всички потребители има я петли, я магарета, крави, куче, маймуна, мишки, тигър, даже някакъв огромен паяк има - ебати.

"Уволиха Коритаров заради Правец" каза сутринта Лора във вече своето предавне...

Кмета на Правец, бил поканен официало в предаването, да изложи своята гледна точка по разследване, направено от Г.Коритаров. Той не се отзовал, но на следващия ден в редакцията пристигнало писмо, което поставяло журналистическата етика на Коритаров под критика. Това разказа сутрита Лора. :P

Аз пък си го харесвах,с въпросите си успяваше да изтормози някои другари, въпреки сценария, ама то всички са били агенти :bye1: :bye1:

"Уволиха Коритаров заради Правец" каза сутринта Лора във вече своето предавне...

Кмета на Правец, бил поканен официало в предаването, да изложи своята гледна точка по разследване, направено от Г.Коритаров. Той не се отзовал, но на следващия ден в редакцията пристигнало писмо, което поставяло журналистическата етика на Коритаров под критика. Това разказа сутрита Лора. :bye1:

дрън, дрън та пляс...По скоро съм склонна да вярвам на това обяснение...Тук

дрън, дрън та пляс...По скоро съм склонна да вярвам на това обяснение...Тук

Ами нали за това иде реч бе, Дидка biggrin.gif

Кмета на Правец е кмета на г-н Златев. Той си го избра, той си го сложи на този пост и дрън-дрън още... ;)

Ако искаш, ще ти кажа даже, кой ще е следващия кмен laugh.gif

Ами нали за това иде реч бе, Дидка biggrin.gif

Кмета на Правец е кмета на г-н Златев. Той си го избра, той си го сложи на този пост и дрън-дрън още... ;)

Ако искаш, ще ти кажа даже, кой ще е следващия кмен laugh.gif

Да, ама не ме кефи играта на думи. Вместо да говорят с разни високапарни фрази тези от Нова да бяха казали, Коритаров се опитвал да изнудва еди кой си и станало еди що си...А, те говорят и нищо не казват. Е, сега тоз бил поканен, ама не дошъл, ама пратил писмо...само се чудят как да си измият ръцете, пазят си репутацията и туй то.

Във всяка една такава ситуация, в която някой се опитва да прикрие нещо и както ти много правилно каза "да си защити репутацията", ще има игра на думи. Винаги я е имало и ще бъде така занапред. Все пак, медиите са най силният коз за манипулация над нас обикновените граждани. А това, че на теб и мен - не ни харесва това, можем да го изразим тук и толкоз. :)

biggrin.gif И докато си рових аз из нета, търсейки си разни работийки, попаднах на поредният текст за Коритаров. Нищо ново, но без да искам се зачетох в коментарите(обикновено не го правя). След като обаче 10 минути сама си се кикотя реших да ви споделя един самороден бисер от г-н ЯНКО:

ЖОРО НИЕ СМЕ С ТЕБ И ЩЕ ТЕ ГЛЕДАМЕ ПО КОЯТО И ТЕЛЕВИЗИЯ ДА ОТИДЕШ - ДОРИ В АЛ ДЖАЗИРА!

Край на цитата... biggrin.gif

П.П Ама и на Крумчо са му се случили весели нещица. Него пък никога не съм го харесвала.

Още по-добре - без тва не го харесвах тоя - не, че съм го гледала мн мн де, ама... Просто ми е антипатичен...

Ако някой от вас гледа ТВ в момента, пуснете си СКАТ. Такъв дебат тече там между Коритаров и Кеворкян biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.