Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите Emsisoft Anti-Malware & Emsisoft Internet Security

Featured Replies

www.emsisoft.com/promo/cobi1409 Промоция за 6 месечен лиценз на Emsisoft Anti-Malware 9.0 . Ще ви трябва  руски Proxy Server.Промоцията е проверена и работи.

Редактирано от Лудият Учен (преглед на промените)

• Отговори 522
  • Прегледи 77,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.google.bg/search?hl=bg&source=hp&fkt=&fsdt=2828&q=Sality+-+%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F+%D0%B8+%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%

• Антивирусният енджин на Ikarus е затруднен, а той е доста добър. Когато е налице a-squared Anti-Malware, вероятността MBAM и SAS да помогнат е минимална. Spyware Doctor http://www.pctools.com/spyware-

• Емсисофт са според мен най-добри в засичането напоследък (от около година насам), но намалиха и фалшовете... Ако активираш безплатен лиценз, може да се ползва само за скенер (като МБАМ). Пробвах и п

Публикувани изображения

Може в мен да е проблема, вече с 5-то прокси влизам, и ядец. Страницата въобще е е промо... Благодаря все пак, ще пия една водица :)

Може в мен да е проблема, вече с 5-то прокси влизам, и ядец. Страницата въобще е е промо... Благодаря все пак, ще пия една водица :)

Аз моя го взех,в момента съм с него...Искрено се извинявам,при мен работи.Влез в сайта на www.malwaretips.com.От там ще се ориентираш по-добре,ако съм объркал нещо.

Няма проблеми, все пак за да проверим дали при мен не е грешката, ако обичаш би ли проверил при теб отваря ли се въпросната промо страница.

Няма проблеми, все пак за да проверим дали при мен не е грешката, ако обичаш би ли проверил при теб отваря ли се въпросната промо страница.

Ако прокси сървърът работи,ще ти се отвори регистрационната страница,ако не става, просто ще се отвори страницата на официалния сайт.Виждам ,че другият колега също се е сдобил с лиценз,просто може би нямаш късмет с прокситата.

Няма проблеми, все пак за да проверим дали при мен не е грешката, ако обичаш би ли проверил при теб отваря ли се въпросната промо страница

Ако имаш време и да съм сигурен ,че всичко е наред,влез ако обичаш в www.malwaretips.com  GIVEAWAYS там ще намериш линка и някои руски проксита,които честно казано не знам дали ще проработят.Просто вече не си спомням какво точно прокси използвах,а и те ги затварят доста бързичко

www.xakz.ru/proxy/  Това прокси все още работи.Гореспоменатият адрес за промоцията е точен ,само използвайте това прокси.

• 2 седмици по-късно...

2. Харесал съм си друга програма (отдавна съм хвърлил око на някои други програми, които се представят добре в тестовете и в случая мигрирах на Emsisoft Anti-Malware...да, платена е, но ми се полага ключ като експерт в чуждестранните форуми за 1 година).

3. Други причини (като съм описал ситуацията с файла в белите списъци, който непрестанно се засичаше отново и отново...странно защо от над 200 файла в белите списъци си беше харесала само 1 и то от крак на игра...за файла знам, че е безобиден, даже играта съм я врътнал вече, но ако трябва да избирам между играта си и програмата...ами залагам на играта).

Дава наистина прекрасна защита (макар модула на поведението да има нужда от доработка)...справи се идеално с двете гадини (локъра и криптора) от тестовете в линка на Uriel, но горните и още няколко неща ме отказаха от нея:

1. Сандъка явно не стартира непознати и опасни файлове в него автоматично...а е редно след като го анализира с поведенческия блокър точно това да прави.

2. Когато сваля файл от нета и модула за защита на изтеглени файлове го сканира и прецени, че иска да го прати за анализ...аз разрешавам, програмата се опитва и по някое време дава грешка, че файла не може да бъде изпратен и да пробвам отново (в началото си мислех, че сървърите са натоварени, но не са, защото от 40 дни ползване...1 файл не е могла да изпрати през интерфейса си... Comodo 6/7 имаха същия проблем доколкото си спомням).

Не знам дали тези проблеми присъстват в TS версията и ако някой иска да им пише (или да ми прати адреса на съпорта да им ги опиша сам) за да ги изчистят в новите билдове и тогава може и пак да се завърна на нея. Иначе беше лекичка. Лекичка е и EAM обаче. И EAM има поведенчески блокър + два енджина на сканиране за бацили като единия отново е на Bitdefender. Мисля, че няма по-подходяща програма с която да я сменя...в доста отношения си приличат. :)

Хайде да съдействаш тук моля те.Все ми забърсва тоя системен файл и уж го бяха оправили, но проблема продължава. Снощи пак го бутна в карантината и ми писна.

http://support.emsisoft.com/topic/15565-possible-fp-cwindowssysnativeconhostexe-detected-bad-reputation/#entry118871

Благодаря предварително!

Ще питам Fabian или Elise. В опциите на програмата да не си задал автоматично слагане в карантината?

Ако искаш временно го направи да те пита?

gPoRu2w.png

Ще ти пиша като ми отговорят. ;)

По подразбиране е да.

Ама е хубаво да го оправят.

Благодаря ти!

И тук се оплакват

http://support.emsisoft.com/topic/15362-conhostexe-beim-start-von-eam-entfernt/

https://translate.google.bg/translate?sl=de&tl=bg&js=y&prev=_t&hl=bg&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fsupport.emsisoft.com%2Ftopic%2F15362-conhostexe-beim-start-von-eam-entfernt%2F&edit-text=

Ще пипна и отметката за community в BB.

Файлът е без цифров подпис което е интересно.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Имах подозрения, че има бъгчета в новата версия, но не смятах, че толкова бързи ще се появят...като махнах отметката за community-то и аз получих следната грешка:

ptC87FO.png

На втория път успях да я спра...хич не съм видял, че тази опция дава правото на програмата да изпълнява действия автоматично базирана на докладите на другите потребители. Явно тези, които я използват (толкова им разбира главата)... :)

Ще докладвам и това.. :)

Поздрави!

Ако намеря и аз  нещо ще ти драсна тук. ;)

Все тая пак след рестарт го прибира

5l0mbr4.png

yFxxpKw.png

hkVuuwa.png

Ще го сложа тук и дано се оправи

nQRMWCS.png

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Дам и това ми се случи днес след рестарт.Оправи се след втори рестарт.

uOx41lG.png

И при мен:

zIZLJB1.png

Край сменям я.

В момента обсъждаме проблема с Fabian.

Преди да я махнеш би ли ми пратил лога a2start.log от инсталационната папка?

Мерси! :)

В момента обсъждаме проблема с Fabian.

Преди да я махнеш би ли ми пратил лога a2start.log от инсталационната папка?

Мерси! :)

Извинявай  ама върнах бекъп преди малко и не се сетих да запазя лога. :(

Карай, здраве да е. :)

Аз снимката ще му пратя (и двете...заедно с тази за проблема със Security Center-a),

При следващото забиване и аз ще я разкарам..

• 2 месеца по-късно...

При мен няма проблеми повече от месец.Комбинира се с ЕСЕТ и МБАМ.

То така или иначе и нашия проблем трябва да е оправен в последния билд най-накрая:

Fixed an occasional Eurekalog crash.

http://changeblog.emsisoft.com/

• 7 месеца по-късно...
  • 1 месец по-късно...

След продължително използване на безплатната Панда (около 2 години), реши да разнообразя, и да пробвам нещо ново.

От вчера съм с Емси Антивирус и съм приятно изненадан! Очаквах, че след като е с ядрото на БитДефендер-а, програмата ще тежи, но нищо такова, към момента, няма. Настройките по подразбиране практически не съм ги пипал. Програмата е с доста приятен, интуитивен интерфейс и максимално опростени и ясни настройки. Сърфирането е "по-мазно" в сравнение с Пандата, а натоварването на компютъра - същото като при "мечката". Пак да кажа - приятно съм изненадан... перфектно се сдружиха са Outpost Firewall Pro

След продължително използване на безплатната Панда (около 2 години), реши да разнообразя, и да пробвам нещо ново.

От вчера съм с Емси Антивирус и съм приятно изненадан! Очаквах, че след като е с ядрото на БитДефендер-а, програмата ще тежи, но нищо такова, към момента, няма. Настройките по подразбиране практически не съм ги пипал. Програмата е с доста приятен, интуитивен интерфейс и максимално опростени и ясни настройки. Сърфирането е "по-мазно" в сравнение с Пандата, а натоварването на компютъра - същото като при "мечката". Пак да кажа - приятно съм изненадан... перфектно се сдружиха са Outpost Firewall Pro

Продължава ли да блокира http://dox.abv.bg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.