Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите Emsisoft Anti-Malware & Emsisoft Internet Security

Featured Replies

Ще има ли проблем ако ползвам едновременно Emsisoft Anti-Malware и TrafficLight.

Не.
  • Отговори 522
  • Прегледи 77,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.google.bg/search?hl=bg&source=hp&fkt=&fsdt=2828&q=Sality+-+%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F+%D0%B8+%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%

• Антивирусният енджин на Ikarus е затруднен, а той е доста добър. Когато е налице a-squared Anti-Malware, вероятността MBAM и SAS да помогнат е минимална. Spyware Doctor http://www.pctools.com/spyware-

• Емсисофт са според мен най-добри в засичането напоследък (от около година насам), но намалиха и фалшовете... Ако активираш безплатен лиценз, може да се ползва само за скенер (като МБАМ). Пробвах и п

Публикувани изображения

Не.

Ок,мерси.Сега ще я пробвам тая комбинация,да видя как ще е.

В седма версия Ikarus е заменен от BitDefender!

Мда

Публикувано изображение

В седма версия Ikarus е заменен от BitDefender!

При Emsisoft Anti-Malware 7 щели да добавят румънеца като втори антивирусен енджин, заедно с Ikarus.Някъде го четох наскоро. Дали ще експериментират и с два енджина не зная.

Редактирано от NEY (преглед на промените)

Надяват се със включването на BitDefender на мястото на Ikarus да намалят фалшивите тревоги,а нивото на засичане да остане високо.

Румънецът също дава много фалшиви тревоги и няма как да се включи в групата на тези, които на мен са ми интересни. BitDefender -Trojan.Generic.7557011- в днешен пост от темата за подпомагането, а точно там изобщо няма заплаха....Файлчето лично го видоизмених - за да видя кои ще литнат като паникьосано ято гълъби...Без коментар

А тормози ли се системата? Понеже при версия 6 беше пушка, а румънците са малко тромавички. Скоро ще махам май ess 5 да разгледам 7-ицата.

При мен няма никакво тормозене на системата,макар че във момента съм и с Online Armor.

• 2 седмици по-късно...

• 2 седмици по-късно...

Beta updates – 2012-09-25

Emsisoft Anti-Malware 7.0.0.11 Beta (with Beta updates enabled):

• Display bug in scan result list fixed.
  • Registry traces removal issue fixed.
  • Restoring of false detected email attachments fixed.
  • Problem while submitting malware during scan process fixed.

Браво, браво! Успяха май да скапят и това програмче. Три дена тормоз при стартиране (гъсеницата на ЕксПи - влачи се до безкрай или 20-ина пъти) и при изключване на системата (десктоп без иконите си стои), и по време на работа (просто се смачква при ъпдейт). Не знам дали е така (за скапването), но според мен - да. Вииновни са северните съседи. Реших да пробвам едни от новите си любимци и какво да видя (аз май-май го предполагах...). Румънската прогрома още отдавна е истински pain in the ass - преди беше тромава и досадна. Еми,... Нямам си на идея защо му е на австриец да ползва румънски продукт. Малко ми е като немец да си купи китайска кола. Дефинициите - броя им особено нищо може да не значат, нито някакви купени статистики с фалш тестовете им.

Оценката ми за колаборацията между румънците и австрийците... поне засега:

Публикувано изображение

Не разбрах защо се решиха на този ход, но за мен, казвам - засега, това е ход назад за Емси. И каква е далаверата с енджина на Бит? То в Word още дето не са го сложили още...

С енджина на Икарус единствено беше почти перфектна програма за защита. Тя защитата сигурно пак и е на това ниво, ако не и по-добра, но какво от това

Обратно към нод - гъсеницата минава 4 пъти. Няма проблем при работата на компютъра. Изключва се веднага. Ако не бяха оправили и проблемите с НОД...

Изпитва ли някой друг дертове с Емси 7? Особено сравнявайки я с V6. Прекарах повече от половин година с 6 и бях очарован, но тук и 6 дена не успях...

Уточнение: използвах Емси като единствена програма за защита, заедно със стената на ПиСиТулз. Не вярвам да е от стената... Само стената около 240 мб памет и ниакво товарене на процесора. С Емси добавен - около 600 мб до 1 гб и над 50-60% постоянно. Все пак в края на седмицата ще пробвам пак за два-три дена Емси - без стената на ПиСи Тулз...

Състояние в момента - Есет Смарт 5 с включена Опера и 4 таба - 432 мб памет, 4-5% цпу.

Редактирано от М. Дамянов (преглед на промените)

Браво, браво! Успяха май да скапят и това програмче. Три дена тормоз при стартиране (гъсеницата на ЕксПи - влачи се до безкрай или 20-ина пъти) и при изключване на системата (десктоп без иконите си стои), и по време на работа (просто се смачква при ъпдейт). Не знам дали е така (за скапването), но според мен - да. Вииновни са северните съседи. Реших да пробвам едни от новите си любимци и какво да видя (аз май-май го предполагах...). Румънската прогрома още отдавна е истински pain in the ass - преди беше тромава и досадна. Еми,... Нямам си на идея защо му е на австриец да ползва румънски продукт. Малко ми е като немец да си купи китайска кола. Дефинициите - броя им особено нищо може да не значат, нито някакви купени статистики с фалш тестовете им.

Оценката ми за колаборацията между румънците и австрийците... поне засега:

Публикувано изображение

Не разбрах защо се решиха на този ход, но за мен, казвам - засега, това е ход назад за Емси. И каква е далаверата с енджина на Бит? То в Word още дето не са го сложили още...

С енджина на Икарус единствено беше почти перфектна програма за защита. Тя защитата сигурно пак и е на това ниво, ако не и по-добра, но какво от това

Обратно към нод - гъсеницата минава 4 пъти. Няма проблем при работата на компютъра. Изключва се веднага. Ако не бяха оправили и проблемите с НОД...

Изпитва ли някой друг дертове с Емси 7? Особено сравнявайки я с V6. Прекарах повече от половин година с 6 и бях очарован, но тук и 6 дена не успях...

Уточнение: използвах Емси като единствена програма за защита, заедно със стената на ПиСиТулз. Не вярвам да е от стената... Само стената около 240 мб памет и ниакво товарене на процесора. С Емси добавен - около 600 мб до 1 гб и над 50-60% постоянно. Все пак в края на седмицата ще пробвам пак за два-три дена Емси - без стената на ПиСи Тулз...

Състояние в момента - Есет Смарт 5 с включена Опера и 4 таба - 432 мб памет, 4-5% цпу.

Ее,ти със тоя стар компютър.Купи си нов. :P

Ее,ти със тоя стар компютър.Купи си нов. :P

Верно ми е стар, ма т'ва беше прекалено. Не можах да повярвам, че е от Емси - мислех да не съм лепнал нещо, проверки-мроверки, тцъ! А шестицата спеше. Как да е. Аз няма да се откажа от Емси и се надявам да поизгладят нещата в бъдеще. Тя ми стана втори любимец след НОД, и причината беше лекотата, поведенческия анализатор, добрата проактовност (бая програми, за които нямаше дефиниция ги разкриваше бързо-бързо), доброто чистене и стопиране, бг фейса, спирането на "врезки" към трети страни при посещение на сайтовете и широкия блеклист, който беше пушка и такива неща...

А БитДефендър си го спомням като слон още от времето, когато беше безплатен. И тогава, откъм дефиниция май беше по-напред. Офлайн скенера им беше много добър (сега не е толкова добър).

Редактирано от М. Дамянов (преглед на промените)

Emsisoft Emergency Kit 3.0.0.1 released!

These are the most important news:

• Completely new second scan engine from BitDefender (B) with even more efficient scans and greater detection rate.
  • Significantly less false alerts as they were usually caused by the former second scan engine.
  • Improved first scan engine (A) now runs faster than ever.
  • New performance settings for experts to configure the CPU use of the scanner.
  • Optimized malware cleaning to be able to restore registry entries that were affected by malware.
  • Faster online updates via smaller incremental downloads. This means hourly updates are ready for use without delay.
  • Improved user interface which is easy to understand, even for beginners.

Може да ми се струва, но сканирането с този 3-ри релийз на Emsisoft Emergency Kit нещата изглеждат поолекотени, няма такова теглене на ресурс, поне от наблюденията на моята машина.

• 3 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.