Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Есета на всякакви теми -

Featured Replies

Моля ви дайте нещо свързано с есе на тема "Прозорецът към света може да се покрие с вестник" ..благодаря предварително sad.gif

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте... Спешно ми трябва есе на тема: "Културата на един народ определя отношението и поведението му към природата". МОЛЯ някой да ми помогне! Благодаря ви предвалително.!.!.

• Ето ти нещо за първата тема- може би му трябват леки корекции,но те ще са от теб. Какво е човекът? Есе За да си човек трябва да имаш вяра – вярата в това, че си човек! Човекът – праши

• Съжалявам, но никой не намери есе на тази тема досега, както виждаш отдавна стои въпросът.

Публикувани изображения

моля ви трябва ми мн спешно една тема:последици от политиката към етническите групи според етнопсихологията!или нещо такова да има за етническите групи в бг помагайте

Хахах, точно по подобен предмет имах изпит вчера biggrin.gif

Анализ на промените, довели до формирането на етническия модел в България

Малцинствата и полицията - може нещичко от тук да ти е от полза (има какво)

http://209.85.135.104/search?q=cache:Y67G3...cd=17&gl=bg

http://www.omda.bg/bulg/NAROD/minorities.html

Ще търся още, имам доста неща, но на хартия.

Using all your hopes and imagination what kind of world can you envision? МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ ТРЯБВА МИ ЕСЕ НА ТАЗИ ТЕМА-....АКО ИМА НЯКОЙ КОЙТО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРЕВЕДА ЕСЕТО НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК:

Ako imah vlastta da napravq sveta drug bih go napravila takav kakvto e bil pri satvorenieto mu.Bih premahnala vsi4ki postijeniq na civilizaciqta.Bih premahnala elektri4estvoto,vsi4ki proizvodstva na freon,I drugi vredni zamyrsiteli,raketi kosmi4eski stancii koli, samoleti,kompiutri, postijeniqta na naukata I tehnikata I vsi4ko koeto zamyrsqva okolnata sreda I pre4I na zdravoslovnoto razvitie na 4oveka Bih premahnala fabriki,zavodi,predpriqtiq,atomnite elektrocentrali.Ako imah vyzmojnost da promenq sveta bih zalisila vsi4ki gori na novo,bih pre4istila vsi4ki poto4eta,izvori moreta,okeani ,ezera,bih pre4istila vyzduha ot vsi4ki vredni vyzdeistviq na Industrialniq svqt,kakto I po4vata kato zabranq izpolzvaneto na vredni hrani ,torove I preparati.6te spra ot proizvodstvo vsi4ki polufabrikati.I pro4istvaiki sveta shte vyzobnovq I horata.shte napravq taka 4e horata da stanat po-zdravi,shte premahna vsi4ki bolesti koito gi kara da stradat I umirat mladi. I nai-vajnoto shte napravq taka 4e horata da stanat po-dobri.i taka kogato 4oveka stane po blagoroden nqma da mu e nujno civilizaciq,zashtoto ve4niq stremej za pove4e blaga pravi horata po-al4ni I po-loshi.iskam jivota da byde po-prost,svetyt po-4ist I 4oveka po-dobyr.Taka e mnogo po-lesno I po-prosto vsi4ko.Tova e moq svqt takav go iskam edin-zemen rai. :rolleyes:sad.gif:ph34r::yanim::wors: ;(

Има отделна тема за есета на чужд език.

If I had the power to change the world, I would create it the same way as the Creation of the world. I would eliminate all achievements of the civilization. I would do away with the electricity, all freon productions and all other damaging contaminators, space rockets, space stations, cars, airplanes, computers, all the achievements of science and tehnics and everything that is contaminating the environment and bothers human's health state. I would eliminate all factories, mills, works, nuclear power stations... If I had an opportunity to change the world, I would afforest all forests on the earth, I would purify all rivers, lakes, seas, oceans, I would clarify the air from all bad influences of the Industrial world, the soil also. I would forbid consumption of unhealthy foods, composts and preparations. I would stop the manifacture of all prefabricates. And purifying the world I will renew people, make them more healthy, I would eliminate all diseases that make them suffer and die young.

And clarifying the World will help me make people become better. So when a person become nobler, he wouldn't need any civilization, because the eternal aspiration for more goods (welfare) makes people more greedy and worse.

I want life to be more simple. I want the world to be clearer. And I want people to be kinder.

Because everything is easier and more simple this way.

This is my world and this is the way I want it - an Earth paradise ( a paradise on Earth)

Здравейте аз съм Еми .. това ми е първото мнение тук,надявам се някой да ми помогне!

Търся есе на тема Моят роден дом!

Ее това есе за " моя роден дом " е много лесноо бре помъчи се и сама, защото то е индивидуално и трябва да си го напишеш ти .

трябва ми интерпретативно съчинение на тема "В какви тежки години живеем " по момента на първата среща ( Крадецът на праскови ) Мерси предварително ! :clap:

Ами...знам, че мога и сама, но все пак ще се обърна и към вас. Есе на тема "Мисля - следователно съществувам" ;)

КАКВО ОЗНАЧАВА ИЗРАЗЪТ "СИЛАТА НА ШЕСТОКРИЛИТЕ"?

КАКВО ОЗНАЧАВА ДА СЕ ВЪРВИ ПО "ДИРЯТА НА УЧИТЕЛИТЕ"?

МОЛЯ ВИ,НЯКОЙ АКО МОЖЕ ДА ГИ РАЗТЪЛКУВА,ДА МИ ПИШЕ НА ИМЕЙЛА,ЧЕ ИНАЧЕ ПАК ПОЛОВИНАТА ВИПУСК ЩЕ Е С ЕДНАКВА ДОМАШНА!:)

E-MAIL: [email protected]

ТРЯБВА МИ СПЕШНО ЗА УТРЕ!

МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО! :)

Някой може ли да ми намери есе по икономика по някоя от тези теми:

1. Присъединяването на България към Европейския съюз и възможностите и за икономически разтеж.

2. Печели ли или губи Европейския съюз от членството на България в него.

3. Макроикономически ползи от членството на България в Европейския съюз.

Някой може ли да ми намери есе по икономика по някоя от тези теми:

1. Присъединяването на България към Европейския съюз и възможностите и за икономически разтеж.

2. Печели ли или губи Европейския съюз от членството на България в него.

3. Макроикономически ползи от членството на България в Европейския съюз.

Само да подчертая и на мен ще са ми от полза тези теми или поне някакви насоки по тях, защото утре трябва да го дам това есе:lol6:

Аз мога да пише и по трите, ама доколкото знам трябва на някакъв по икономически език, а на мене ще ми се отприщи журналистическия език и чак тогава г-жа Алексиева ще се откаже тотално от мене (да се надяваме, че с това ще получа поне една 3-ка по статистика и евентуално 4 по икономика).

П.П: Много ще съм ви благодарна ако помогнете....

Трябва ми възможно наи-скоро :)

:) доста обширна тема. И много интересна. Социология ли учиш? Или философия?

Рационализмът и неговата роля в европейското мислене

http://liternet.bg/publish8/emutafov/novata.htm - т. 3 "Рационализмът"

Виж и това

Иначе рационализъм най-общо казано, е направление, според което главния двигател към разбирането на света, главният идеен носител е разумът - и всичко се пречупва през гледна точка на разума.

Търсиш набързо, затова само това ти давам. Иначе мога да ти дам доста заглавия и автори(Макс Вебер, Декарт, Спиноза, Лайбниц), които разглеждат в дълбочина рационализма, видовете рационализъм и т.н.

"Литна днес и славяското племе"

Трябва ми спешно.Ето ви и малко насоки:

Накъде "лети" днес човечеството?

Към истинското знание?към масовото оглупяване? Към вярата? Към безверието? Към бездната? :)

моля ви за утре ми трябва

Редактирано от sabrinabebs (преглед на промените)

Здравейтеее,Плсс..някой да помогне..трябва ми есе на тема "Законът и ние".Надявам се някои да се отзове..мерси Ви предварително..ще чакам :) :)

Трябва ми възможно наи-скоро :baby:

Рационализма философско есе много ви моля имам оше малко дни моля ви :P))))))

меил [email protected]

можете там дами пишете :clap:

Много спешно ми трябва философско есе на някоя от следните теми:

Забраненият плод е най-сладък

Нашата свобода зависи от нас

Най-прекрасният подарък, направен на хората след мъсростта - това е дружбата

Твоето знание не е знание,ако никой не знае какво знаеш

Много да говориш и много да кажеш - не е едно и също

Благодаря ви предварително

Никога не обвиняваи и не хвали прибързано.

Есе :)

Много ви моля трябва ми до няколко дни :))))

:computer2:

Здравейте!

Спешно се нуждая от помоща Ви! Трябва да напиша философско есе по една от следните теми: "Колкото е по-поетично,толкова е по-истинно" , "Поетът разбира природата по-добре от учената глава" тези са на Новалис или "Заниманието с наука е за удоволствие, за укращение или за добиване на умения" от Френсис Бейкън.

Нямам представа какво да напиша!

Моля Ви помогнете !

Здравйте!! Много ще ви сам благодарна ако може да ми помогнете защото тарся есе на тема: "И днес романическите чуства се преживяват чрез филмите,книгите и музиката"!!! =]

Трябва ми есе по философия на една от следните теми:

1. Добродетелта на управляващия и управлявания е различна, но добрият гражданин трябва да знае и да умее да се подчинява и да управлява и именно в това е добродетелта на гражданина- да знае да участва в управлението на свободни хора и в двата случая- и като управляващ, и като управляван.

2. В основата си властта е не толкова сблъсък между двама противници или ангажиране на единия пред другия- тя е управление.

3. Правителствата могат да осъществяват една дейност ефективно само ако имат монопол върху нея.

4. Недоказаното не съществува.

5.Най- строго трябва да се наказват престъпленията, които най-трудно се предотвратяват.

6. Безумецът няма воля.

Трябват ми колкото се може по-бързичко. Мерси предварително :wors:;):)

Много спешно ми трябват есета по английски на следните теми....1.What are the most important lessons you`ve learned this year?...и второто..2.What are your goals for this summer and your final year of scholl, personally and academically?

Пишете каквото ви хрумне...моля ви..много е важно...Благодаря предварително... :speak:;)

За първото есе - няма как да ти помогнем, освен ако някой няма твоя учебник, защото нямаме представа какво си изучавал/а тази година.

А за второто помисли малко - Какви са ти плановете това лято? Какво искаш да постигнеш? Какво искаш да постигнеш последната година - да имаш знание или добри оценки? Ако си отговориш на това..първо на български, после ще е много лесно да го напишеш на английски.

абе хора помагаите барзо спе6но ми трябжа сачинение на тема "My home" 10х предваритеелно :):):)

Трябва ми есе на тема " Явленитето: Криворазбрана цивилизация и нашият модерен свят "...моля Ви помогнете ми!!!БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!! :)

Много спешно ми трябват есета по английски на следните теми....1.What are the most important lessons you`ve learned this year

За първото есе - няма как да ти помогнем, освен ако някой няма твоя учебник, защото нямаме представа какво си изучавал/а тази година.

Аз пък си помислих, че става въпрос за уроци не като учебни, а като житейски :) Ще е добре, ако 'AngLe`oF`DeAth' (интересен ник - Ъгълът на смъртта) уточни.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.