Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

she-s-out-of-my-league-poster-0.jpg

Хареса ми! :P

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 162,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

MV5BMjEwODQ0MjI2OV5BMl5BanBnXkFtZTcwMTA4MjQ0Mw@@._V1._SX640_SY948_.jpg

Не ми хареса.Глупост.АКо искте гледайте :down:...

И на мене не ми хареса много, особено това, че половината неща са грешни... Йо трябваше да е крава и да е любовница на Зевс, а не на Персей, и Персей трябва да се ожени за Андромеда... но както винаги Американците развалят всичко хубаво

На мен пък ми хареса много! :wors:

Защо да развалят, нима ви се гледат филми с еднакви сюжети и различни актьори? Според мен си заслужава времето загубено покрай него :wors:

На мен пък ми хареса много! :blink:

Защо да развалят, нима ви се гледат филми с еднакви сюжети и различни актьори? Според мен си заслужава времето загубено покрай него ;)

Замене си е гавра да променят историята :baby: това което ми хареса бяха Боговете и Пегас, бяха добре направени. Хадес ме изпълни от всякаде.

Замене си е гавра да променят историята :biggrin: това което ми хареса бяха Боговете и Пегас, бяха добре направени. Хадес ме изпълни от всякаде.

Всеки си има мнение, eстествено ! :) Но аз лично не виждам никаква гавра. Това си е гръцка митология, което ще рече, че по-скоро това с Боговете е измислица или както там искаш го наречи, а не исторически факт. :)

Преди малко излгедах:

Splice

splice_movie_poster1.jpg

Sci Fi - става, не е кой знае какво. Просто научен експеримент, който отново е грешка. Тея филми малко взеха да ми омръзват, защото сюжетите им са едни същи ... Някви смахнати учени създават чудовище, бла бла, иначе чудовището беше що годе симпатично ... :)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Всеки си има мнение, eстествено ! :) Но аз лично не виждам никаква гавра. Това си е гръцка митология, което ще рече, че по-скоро това с Боговете е измислица или както там искаш го наречи, а не исторически факт. :biggrin:

Аз не кеазвам, че е исторически факт, но това си е част тот тяхната култура и неможе някакъв си американец с лека рака да променя легенди които ги има от преди да съществива неговата Държава. В предния пост под "история" нямах предвид неща които са се случили, а легендата.

karate-kid-remake1.jpg

Хубаво, разтоварващо филмче :) хареса ми ролята на Джеки Чан

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.