Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Оригиналната тема на vboychev направи над 1400 поста и продължава тук.

Всички постове в които няма изразено мнение ще бъдат трити. Ако ви мързи да пишете, може да драснете само "добър", "лош", "посредствен", "не струва", "бива си го" и т.н.

Към пишещите в тази тема:

1. Моля, въздържайте се от публикуването на големи изображения. Такива с размери над 500х800 или над 100кБ ще бъдат трити или заменяни с по-малки. Не ни създавайте допълнително работа.

2. Моля, заедно с постерите публикувайте и заглавията. Линковете се губят и после не може да се разбере коментара за кой филм се отнася.

3. Моля, когато цитирате нечие мнение преценявайте дали наистина е необходимо да се публикува с картинките приложени към него. Ако са големи, по възможност махайте img таговете.

=================================

My.Best.Friends.Girl.R5.LINE.XviD-COALiTiON

best-friends-girl.jpg

Много сладък, с малко мръснишки шегички, секси. Добро начало, леко придвидима среда, готин финал. Ако сте харесали написаното в статията озаглавена "Как да разкараме гаджето за 10 дни" - няма да останете разочаровани. Прилича си и с няколко други филма, но жанра и темата понасят множество интерпретации. ;) Кейт Худзън е страшно симпатична и забавна, и се е метнала на майка си. Направо невероятна прилика, сякаш гледах романтична комедия с Голди Хоун. Дъщеря и се справя на нейното ниво, а това никак не е лесно. :)

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

Ну ,погоди! гледяхи се смях както когато го гледах за първи път.

Точно това с кънките търсех(епизод 8), но изгледах и няколко други.

Първия епизод ми е любим.

23044_724.JPG

• Автор

Гледах два: The Duchess и The Other Boleyn Girl

theduchess_l200802011251.jpg& the-other-boleyn-girl-1-1024.jpg

Интересни бяха, не са тежки или депресиращи. Макар до голяма степен да са исторически т.е. от друга епоха, те си остават художествени и като такива са лесносмилаеми. Така и така съм почнала този тип, смятам да хвърля един поглед и на Marie Antoinette

marie-antoinette-poster-0.jpg

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Добър избор :speak: Аз също харесвам такъв тип филми (исторически, особени, когато действието се развива в кралския двор). Другата болейн на мен лично много ми харесва. Предполагам си гледала и Елизабет 1466_xxl.jpg (не може да се гледа Болейн без Елизабет)

Мисля да се доверя на преценката ти и да хвърля едно око на The Duchess :P

• Автор
Добър избор :) Аз също харесвам такъв тип филми (исторически, особени, когато действието се развива в кралския двор). Другата болейн на мен лично много ми харесва. Предполагам си гледала и Елизабет (не може да се гледа Болейн без Елизабет)

Мисля да се доверя на преценката ти и да хвърля едно око на The Duchess ;)

Ха, чета аз "Елизабет" и си викам: "Да, гледах го, и то толкова отдавна, че даже съм успяла и да го забравя". Гледам обаче постера който си сложила и се пуля: "Абе, аз Елизабет може да не я помня, ама Клайв Оуен как така, НЕ е възможно." biggrin.gif Явно съм пропуснала тази, как я водят, "златна ера". Та и аз ти дължа едно мерси за препратката. :)

И аз съм наточила зъбки да гледам Дукесата,а Мария-Антоанета си заслужава

Ха, чета аз "Елизабет" и си викам: "Да, гледах го, и то толкова отдавна, че даже съм успяла и да го забравя". Гледам обаче постера който си сложила и се пуля: "Абе, аз Елизабет може да не я помня, ама Клайв Оуен как така, НЕ е възможно." biggrin.gif Явно съм пропуснала тази, как я водят, "златна ера". Та и аз ти дължа едно мерси за препратката. :rolleyes:

скъпа, аз заради него изгледах филма размазан и без превод, ама го гледах. елизабетката е леко влюбена в него(в героя му де).

2922586.jpg

Редактирано от foty (преглед на промените)

Secretary

Садо-мазо любов.. хихиихи

Този филм може а се 'гледа' докато правите още нещо - толкова е бавно действието, че... на 10 пъти се чудиш да го спираш ли или да... !!

Step brothers

sbwp16006gm9.jpg

супер откачена комедия biggrin.gif

Mamma mia

mamma_mia.jpg

Както бях уморена, в 3 сутринта се бях разтанцувала и разпяла с този филм biggrin.gif

Много разтоварващ филм. Препоръчвам го! А Мерил Стрийп просто не знам как да я коментирам вече :speak:

Последният филм, който гледах, беше Rich Kids или на бг - Богаташчета, но не е кой знае какво.

Последния филм, който гледах го препоръчвам горещо на всеки, който не е успял да гледа

Life is Beautiful

LifeIsBeautifulPoster.jpg

Филм на Роберто Бенини

Това е филм за усилията не един баща да направи всичко възможно детето му да приеме като игра попадането им в концлагер и да успее да го предпази. Филм, изпълнен с весели и затрогващо тъжни сцени.

I-see-you.com

http://img80.imageshack.us/img80/9207/iseeugj3.jpg

разпускаща комедия biggrin.gif

определено приятен и забавен филм :question:

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

"Животът е прекрасен" е чудесен филм! Гротеска, пропита с огромна бащина обич. Перфекто изпълнене на Бенини.

С удоволствие ще ви препоръчам Малена не само заради Моника Белучи. :baby:

The House Bunny (2008) - хубаво си мислих да не го тегля..., ама поради липса на друго изгледах поредната бозичка biggrin.gif

thehousebunny03in7.jpg

Mamma mia

mamma_mia.jpg

Както бях уморена, в 3 сутринта се бях разтанцувала и разпяла с този филм biggrin.gif

Много разтоварващ филм. Препоръчвам го! А Мерил Стрийп просто не знам как да я коментирам вече ;)

Подейства ми освежаващо, имах нужда от такъв филм. Мерси за идеята.

:huh: Стига, бре :) Аз този филм едвам го изтраях...

Надявам се моята реклама и твоята антиреклама да предизвикат любопитство и желание за гледане.

Всъщност съвсем умишлено го предлагам след "Животът е прекрасен". Той е нещо като дарк-версия на "Животът е прекрасен", минус концлагер, плюс секс. laugh.gif Действието се развива също през Втората световна, но е на равнище битовизъм. Красивата жена, мразена от жените и желана от мъжете, набедена за лека жена и онази искрена първа любов на малкия мъж... Толкова от мен :clap:

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Красивата жена, мразена от жените и желана от мъжете, набедена за лека жена и онази искрена първа любов на малкия мъж...

Понеже знаех, че сюжетът е такъв, затова го гледах, но беше и доста отдавна. Беше ми някак постно, нещо ми куцаше през цялото време- не мога да кажа какво, за съжаление...дали пък, защото не харесвам Моника Белучи нито като актриса, нито като жена, но си бях навила, че филма ще го гледам, и се разочаровах...

• Автор
The House Bunny (2008) - хубаво си мислих да не го тегля..., ама поради липса на друго изгледах поредната бозичка biggrin.gif

Хм, и аз се спрях на това заглавие скоро, но пък на мен ми хареса. Да си кажа, още преди да го пусна, очаквах да го спра на 10тата максимум 20тата минута, но НЕ, изгледах си го целия и ми беше дори приятно. :)

Body of lies

BodyOfLiesPoster_000.jpg

Хареса ми. Много добър филм :P

The House Bunny (2008).........

Тоя филм снощи го теглихме, пуснахме го и някъде по средата съм заспал.. ;) Ама си беше късничко, де..може и заради това да съм заспал biggrin.gif

The Cure (1995) - филмчето е добро, хареса ми!

curever1og7.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.