Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Beethoven's big break - подходящ за детската аудитория... малко скучен ми беше, но много обичам сандбернари...!!! :yanim:

beethovenpn7.jpg

Vicky Cristina Barcelona - много сладък филм :yanim:

vickychristinabarcelonado3.jpg

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 162,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

"Mephisto" - първоначално ми се стори адски скучен и безинтересен. Спрях го към 20-та минута. После го пуснах и ми стана интересен, но ми беше труден за разбиране. На третия път го изгледах и го заобичах. Почти го разбрах, но ще го гледам отново. Това наистина си е шедьовър, истинско злато, киселинен дъжд от прекрасно актьорско изпълнение, режисура, сценарий, идеи... но колкото и да го обсипвам със суперлативи не си струва. Такива филми не заслужават това. И така си е най-добре. Защото съм сигурна, че колкото и хора да попитам, малцина ще имат представа за филма. И все пак той си е един от най-важните във филмовото изкуство. ;)

3700246901310.jpg

o_penelope.jpg

Много красив и сладък филм, забавен и с опит за поука на финала. Нещо като съвременна приказка.

Редактирано от shanna (преглед на промените)

Гледах 100 Feet / 100 фута (2008)

8b22d3603379748d.jpg

Не ми хареса особено...

и преди малко College / Колеж (2008)

b64b1510627f75af.jpg

Този вече ми хареса!Много забавна комедия...заслужава си!

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Trailer Park Of Terror / Караванения Парк На Терора (2008) - Добър е филма :snowballfight:

87786.jpg

iveta7

За представяне на филми,моля използвайте подходящата тема:

Кратко представяне на нови и стари заглавия

или

Кино премиери + инфо 2009

pos6315gifcv7.jpg

"Деца от восък" е българо-американска продукция, заснета в България. Снимките са правени през пролетта на 2005 г. в София, а общата стойност на проекта е 3 млн. долара. Продуцент е ветеранът от еврейски произход Менахем Голем ("Кобра", "Законът на Мърфи"), който е в киноиндустрията от 42 години. Самият Голем лично избира българския режисьор Иван Ничев ("След края на света") да екранизира сценария му, писан съвместно със Стивън Корнуел. Големите имена във филма са Арманд Асанте ("Съдията Дред"), Удо Кир ("Армагедон") и Даниел Бернхард ("Кървав спорт"). Редом до тях играят актьорите Асен Блатечки ("Мила от Марс"), Деян Донков ("Емигранти") и съпругата на певеца Стенли Людмила Сланева.

Поносим, дори бих казала интересен.

Semum 2008 - Филма е много добър - бих казал много добър , добре са го измислили :) предпочитам да го гледате ( все пак който гледа страшни филми :) )

semum.jpg

iveta7:

За представяне на филми,моля използвайте подходящата тема:

Кратко представяне на нови и стари заглавия

или

Кино премиери + инфо 2009

pos6343.gif

Тази седмица съм на вълна съвременни български филми.Филмчето много ми хареса.

По препоръка на yvsot гледах Make It Happen

Poster_Artwork.jpg

Какво да кажа- по принцип обожавам такива филми, обичам да гледам как танцуват, особено когато танцуват красиво :snowballfight: Има много такива филми и вече става все по-трудно да направят такъв и той да се забележи, защото има риск историите да се преповтарят. И тук имаше неща, които сме виждали в други подобни филми, но няма как без тях, а важното е, че ми прикова вниманието за час и малко, определено филмът е добър ;)

Здравейте и от мен!

Ето този филм гледах пък аз преди няколко дена! Препоръчвам го, малко странен но лично на мен доста ми допадна ... към жените няма как да не забележите актьора Хавиер Бардем, който е с невероятно магнетично излъчване ....

vicky-cristina-barcelona-poster-0.jpg

050808_vicky_400X300.jpg

Вики Кристина Барселона (2008)

Vicky Cristina Barcelona

Сценарист: Уди Алън

Режисьор: Уди Алън

В ролите: Хавиер Бардем,

Скарлет Йохансон, Ребека Нол,

Патрисия Кларксан, Пенелопе Крус ...

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

e5b786cc0c2f.jpg

Обитаемый остров: Фильм первый

Година: 2008

Страна: Русия, Art Pictures Studio

Жанр: фантастика, екшън

Продължителност: 01:53:00

Режисьор: Фьодор Бондарчук

В ролите: Фьодор Бондарчук, Гоша Куценко, Сергей Гармаш, Сергей Мазаев, Василий Степанов, Алексей Панин, Юлия Снигирь, Пьотър Фьодоров, Алексей Серебряков, Анна Михалкова, Андрей Мерзликин, Сергей Барковский

2157 година — епохата на разцвета на човешката цивилизация. Пилотите от Групата за Свободно Търсене кръстосват просторите на Вселената. Главният герой, Максим Камерер, извършва принудително кацане на планетата Саракш, но само след няколко минути неговият кораб бива унищожен, а героят остава пленник на неизвестната планета. Скоро Максим се натъква на човешка цивилизация.

Нивото на нейното развитие е съпоставим с отдавна миналият на Земята ХХ век. След многогодишна ядрена война на планетата цари екологична криза и общесто пълно със социални проблеми, а установеният мир е много крехък… На Максим му предстои да преживее много събития и да премине много изпитания преди да спаси тази планета...

Очаквах филма да се разминава тотално с книгата но слава богу това не е така.

Постарали са се да следват оригинала - не винаги успешно но все пак добре са се справили.

Има няколко попретупани на бързо момента но като цяло си струва гледането.

Seven Pounds - един чудесен филм.. за това как хората... откупват грешките си.. дори със смъртта... Отначало е леко неясен..но в последствие се разбира за какво става дума.. Драма е..но хубава...

Линк към замунда

The alphabet killer

Alphabet_killer_mp.jpg

Скоро не бях гледала трилър и вчера реших да поправя тази грешка :speak: Филмът е интересен, само в началото Елиза Душку ми беше странна в ролята на инспектор, не знам дали защото е по-младолика, или защото съв свикнала инспекторите да са все мъже, или жени по на възраст. А последният ми спомен за нея е от сериала Тру. Като оставя това настрана, филмът си заслужава

Карнавалът ( 1989)

Не можах да намеря изображение..Филмчето е по мотиви от романа “Парадоксът на огледалото” на Любен Дилов.

Хареса ми.Участва цяла плеяда от бг звезди

Стефан Данаилов, Георги Калоянчев, Боряна Пунчева, Петър Слабаков, Стефан Мавродиев, Георги Мамалев, Стойчо Мазгалов, Рангел Вълчанов, Надя Тодорова, Андрей Слабаков, Кирил Годподинов

Много готин филм със създателя на ПАРКУР-а Давид Бел :rolleyes::yanim::wors:

## Резюме: Париж, 2013 година. Стена на изолация обгражда гетата. Няма закони и правила. Бандите царуват тук и този, който не умре първи, печели малка отсрочка, чакайки своя ред. Дамиен е във високите етажи на полицията. Офицер от специална част, експерт в бойните изкуства, той минава за майстор в изкуството на проникването и знае как да доведе до край операциите си с точни, но силови действия.Това, разбира се, е най-важната мисия в кариерата му. Правителството му възлага следната задача: оръжие за масово поразяване е открито от най-мощната банда на предградието. Натоварен да проникне в бандитския сектор и да обезвреди бомбата, Дамиен трябва да се съюзи с Лейто (Давид Бел), който има една цел – да спаси сестра си, която е в ръцете на същата банда.Лейто е единственият, който познава ПРЕДГРАДИЕ 13 и неговите потайности. Задачата не е лесна. Кой за кого работи? Къде се крият тези, които дърпат конците? И преди всичко – къде е бомбата?

## Aудио: Френско

ЗАСЛУЖАВА СИ...!

Seven Pounds - един чудесен филм.. за това как хората... откупват грешките си.. дори със смъртта... Отначало е леко неясен..но в последствие се разбира за какво става дума.. Драма е..но хубава...

Линк към замунда

IMG739-1229784021.jpg

Бях го свалила преди месец може би. Най-накрая намерих време да го изгледам. Двама колеги спореха много за него- единият твърдеше, че не става за нищо, а другият- точно обратното. Това бе още един повод да искам да го гледам. Хора, не знам от колко време не бях гледала филм, който да ми въздейства така, невероятен е....

Тот кто гасит свет

Не очаквах да е толкова добър :) но си го бива и то доста biggrin.gif

pos6343.gif

Тази седмица съм на вълна съвременни български филми.Филмчето много ми хареса.

Ще потвърдя оценката за този филм - наглед е малко странен, но определено си струва гледането.

Revolutionary Road - невероятен филм с невероятни изпълнения на всеки един от актьорите. Не бива да се пропуска!

MV5BMTczNDgzMjczOV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTU3MzMwMg@@._V1._SX268_SY400_.jpg

Току що гледах за пореден път "матрицата" първата част.Филм който няма нужда от представяне.

matrixcinemaniacza6.jpg

Редактирано от betoveni (преглед на промените)

ей ся преди малко гледах "кралицата на вампирите " ставаше за едно гледане.иначе не е кой знае какво

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.