Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Пуснаха ли го с хубаво качество вече? А иначе аз изчетох четирите книги на един дъх, но не искам да правя компромис с качеството на филма.

Филма е много добър, а книгите още по-добри - нещо нормално ;) Историята е много овлекателно описана.

Но за съжаление още не съм срещнала да е излязъл с добро качество sad.gif

П.П и саундтрака си го бива cool.gif

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

Ауу и аз снощи го гледах за сефте/нали... ;( / и смятам при първа възможност да отида на кино да го гледам! Просто уникален филм! На 12-ти съм първа писта пред книжрницата за книгата/нали тогава е премиерата/! Ииии направо нямам търпение за New Moon/и книгата на бг и филма/!!!

ЕДИТ: Ами няма и скоро да го видите с по-хубаво качество от ТС, понеже ДВД-то излиза чак Март месец... А представете си докато направят ДВДРип, пък после Р5 и Блу Рей... има да си чакаме...

Редактирано от 260596 (преглед на промените)

One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975)

one_flew_over_the_cuckoos_nest_ver1.jpg

Страхотен филм на Милош Форман, който гледам с 34 годишно закъснение. Крайно време беше да поправя този пропуск. За тези, които не са го гледали все още е добре да поясня, че действието се развива в лудница, така че, внимание: Докато гледате филма може да се почувствате леко по-щури или малко по-луди от преди, особено след като разберете, че голяма част от обитаващите лудницата се намират по собствено желание в нея.

Този филм ще ви накара да се разсмеете, да се натъжите и да се замислите сериозно по много житейски въпроси. Не случайно е носител на 5 награди "Оскар" и не случайно чичко Джак Никълсън е сред най-добрите холивудски актьори.

И аз днес поправих този свой пропуск...Филмът наистина е велик... :offtopic_s:

И аз днес поправих този свой пропуск...Филмът наистина е велик... :beat:

И двамата ще ви шамаря biggrin.gif

Как може да сте на толкова години и да не сте го гледали този филм :rolleyes:

Никви филмови разбирачи не сте, ей! :rolleyes:

Как може да сте на толкова години и да не сте го гледали този филм :rolleyes:

Никви филмови разбирачи не сте, ей! :rolleyes:

Ти па,все едно сме на сто години :beat:biggrin.gif

По темата: гледах също и 1167386486-south_park_bigger_longer_and_uncut.jpg

Как може да сте на толкова години и да не сте го гледали този филм :ass:

Никви филмови разбирачи не сте, ей! :P

:)

Това е житейска философия - оставяме си най-добрите неща за десерт! :P

П.П. Но както спомена Данчо...не мислим скоро да приключваме с яденето... :ph34r:

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Последно гледах Зак и Колди Хотел :)

Ако искате ми вярвайте но това е " Редник захарно петле".Не знам за кой път го гледам но много ми харесва.

Tais Toi / Млъкни (2003)

B0006G42NO.01-A25UEPKZCB0F3D.LZZZZZZZ.jpg

Току що го гледах, но не останах особено впечатлен. Много харесвам Жан Рено и Жерар Депардио, но не мисля, че правят запомнящи се роли в този приятен за гледане филм, който твърде бързо ще забравя.

The Bank Job (2008)

Хубав филм за обир на банка. Интересното бе, че е по действителен случай...

Много ми хареса и ми се стори кратък а това доста рядко ми случва с новите филми,трудно успявам да ги догледам до края но този не е от тях.

22f1162c9195f4963be0d014a03413f1f5e1b86c.jpg

Редактирано от Jokerface (преглед на промените)

Тhe Grey Zone e недоразказаната история на миналото ни.

Много добър филм!

Малко са филмите, които разказват за еврейският геноцид, които ми допадат. Този беше добро попадение.

Даже и Виктор Калев лъсна в статистите :P Барабар с още знайни и незнайни български имена ;)

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

Днес гледах "Името на розата" и руския "Остров".

Поразителни филми. Много за размисъл след тях...

poster_NorthandSouthBook11985.jpg

Аз изгледах Севера и Юга. Още ме държат емоциите от този филм. Страхотен е. Велика сага. Много малко си спомнях от времето, когато са го давали по телевизията - била съм малка. Още веднъж мисля да го изгледам. Много обичам такива филми, които показват силата на приятелството, които показват колко са жестоки войните, макар и с добра цел понякога.

Единственот, което не ми хареса твърде е Патрик Суейзи /не ми е много симпатичен/, но пък Джеймс Рийд ми беше повече от симпатичен, само е много пораснал вече :speak:

Току-що разбрах, че има и трета книга и филм към нея. Сега го дърпам.

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

още не съм го гледала(само откъси) но утре сутринта го почвам. и не е филм а мюзикъл.

с десет години закъснение , но по-добре късно от колкото никога.

Notre Dame de Paris - musical

song34.jpg

завиждам на всички които са го гледали на живо.

The School of Rock / Училище за Рок

http://img.######/bitbucket/school_of_rock_ver2.jpg

Просто невероятен. Много ми хареса ..

„Tenacious D” също е много хубав.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Аз изгледах трета част на Севера и Юга, озаглавена Ад и Рай. Хареса ми, въпреки коментарите, че това продължение е излишно и че било слабо, и пр. Точно като за мен са махнали Патрик Суейзи от филма, покрай него и героят му, макар да нямах нищо против Ори Мейн. И навярно заради това решиха, че трябва да премахнат и прекрасната съпруга на моя приятел Джордж и накрая да го съберат със също толкова несимпатичната ми Лесли Ан Даун /нищо против персонажа й/. Сменили са и още един актьор, заради когото никак не ми се нравеше още един главен герой във филма, но този път попадението им е било добро - Кайл Чандлър. Говоря сякаш филма е пресен, пресен, току-що излязъл на бял свят, а хората вероятно не помнят, че са играли в него. Както и да е. На мен много ми хареса.

Взех си от библиотеката и книгата.

Bend It Like Beckham

Ритай като Бекъм

bend_it_like_beckham_verdvd.jpg

Изключително приятно и забавно филмче.

Waltz with Bashir

waltz-poster1.jpg

Докопах се и аз до тази уникална 2D анимация.

Във филмовата индустрия най-обичам приятните изненади, особено, когато ме сполетят неочаквано от някое кътче на света. До сега Корея и Иран винаги са държали първенството по приятните изненади по отношение на филмовото изкуство. Израел от доста време си мълчеше.

След като изгледах филма, за себе си констатирах, че ако не беше 2D, а примерно 3D анимация или игрален филм, може би нямаше да ми въздейства толкова. Похвално е за режисьора, че е поел подобен риск. Да разкаже една потресаваща история по един необикновен начин.

Така или иначе ми беше писнало от контрастни филми - едните или защитават еврейте и показват най-грозните страни на арабският свят, а другите правят обратното. Тук имаше баланс. Както и много истина. Разказ за терзанията на млад войник, търсещ спомените си от ливанското клане. Разказ за това, как хора и от двете страни в една война са пионки. Лична драма, разгърната в болезненото минало на едни реални събития. Финалните минути на филма бяха документални кадри...болезнени за гледане.

Но имаше един момент, които ме накара да се замисля...към финала (надявам се да не разказвам филма). Колко малко се оказа, че е необходимо за да бъде спрян един геноцид...

П.П: За пореден път се убедих и че иврит е изключително красие език.

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

MIRRORS - ОГЛЕДАЛА

mirrors-poster-1.jpg

Като изключим неочаквания край, филмът е доста напрягащ и до някъде и гаден - има доста сцени, които просто са гнусни...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.